نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2764Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 385 به 392 از 445
صفحه 49 از 56 نخستنخست ... 3946474849505152 ... آخرینآخرین
  1. #385
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24438
    پسند کرده
    13954
    مرغ خوب با اب و پیاز و کمی زردچوبه و نمک و چوب دارچین فلفل پختم و بعد در روغن و کره سرخ کردم

    نام: IMG_6580 (3).jpg نمایش: 2875 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    .
     
    ویرایش توسط آهو مشکی پوش : ۱۳۹۴/۰۹/۱۰ در ساعت ۱۰:۵۱ بعد از ظهر
    zakizadeh, افسونی, mitra40 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  2. بانک بند ناف
  3. #386
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kimiya 7 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    259
    میزان امتیاز
    417
    پسند شده
    3930
    پسند کرده
    4155
    سلام
    من هم اول مرغ را یه کم با کره تفت میدم بعد هم پیاز را ریز خرد می کنم و فلفل دلمه و هویج و اب زعفرون میذارم اروم بپزه .اواسط پخت هم رب را داخل یه ظرف جدا تفت میدم و نمک و ادویه میزنم ،سس را به مرغ اضافه می کنم ،و اجازه میدم کاملا پخته بشه ،همسر و پسر من مرغ را بدون سس دوست ندارند ،به قول خودشون که میگند ما اب خورشت را میخوایم
    نام: 20150929_141613.jpg نمایش: 1005 اندازه: 88.1 کیلو بایتنام: 20151001_133801.jpg نمایش: 1001 اندازه: 81.7 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     
    najmehkhatoon, zakizadeh, nazi15 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #387
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24438
    پسند کرده
    13954
    مرغ اول سرخ کردم و با پیاز رب و ادویه پختم روشم اخر سر دارچین پاشیدم که سردی مرغ و خنثی کنه

    نام: IMG_6049 (2).jpg نمایش: 2448 اندازه: 100.5 کیلو بایت
    .
     
    zakizadeh, mitra40, nasrin r و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  5. #388
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,084
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    11712
    پسند کرده
    13359
    نام: 12.jpg نمایش: 810 اندازه: 60.8 کیلو بایتنام: 14.jpg نمایش: 1647 اندازه: 69.6 کیلو بایتنام: 15.jpg نمایش: 1939 اندازه: 62.8 کیلو بایتنام: 20.jpg نمایش: 812 اندازه: 57.1 کیلو بایت

    مرغ با رب انار ترش
    مرغ رو سرخ کردم با ادویه زرد چوبه و پودر گشنیزو پودر انبه
    ورب انار ترش
    .......
     
    sOhEiLa71, باران67, افسونی و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  6. #389
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    این از اون غذاهاییه که از وقتی بچه بودم مامانم زیاد درست میکرد.البته مامانم میگفت پوست مرغ چربه و کره استفاده نمیکرد.اما من نه بخاطر چربی،بلکه بخاطر عطر خوبش کمی کره هم استفاده میکنم.این غذا هم با سبزیجات و سالاد و دورچین،و هم با باقلی پلو یا زرشک پلو یا هر پلوی دیگه ای ایده آله.هم راحت و بی دردسره و هم بسیار لذیذ.تنها نکتش اینه که مرغ حتما باید با پوست باشه.


    • مرغ با پوست هرچقدر که خواستین
    • سیب زمینی درشت خرد شده به اندازه ای که کامل زیر مرغا رو بگیره
    • زعفران دم شده غلیظ زیاد
    • کره کمی به دلخواه

    کف ظرف پیرکس رو چرب کنین و روش سیب زمینی ها رو بریزین.روشون نمک و زعفرون بریزین.
    نام: PB111816.jpg نمایش: 777 اندازه: 96.1 کیلو بایت
    روی اونها مرغ بچینین و روشون زعفرون و نمک بپاشین.و اگه دوست داشتین چند تکه کره.
    نام: PB111824.jpg نمایش: 776 اندازه: 95.3 کیلو بایت
    در پیرکس رو روش بذارین و یا فویل بکشین و تو فر 180 درجه بذارین تا روش به میزان دلخواه رنگ بگیره.
    نام: PB121834.jpg نمایش: 1951 اندازه: 79.0 کیلو بایت

    بسیار لذیذه.شک نکنین.مخصوصا اون سیب زمینیا که آب مرغ و عطر کره و زعفرون به خوردش رفته.اصلا هم نگران نباشین که پیاز نداره.به هیچ وجه بوی نامطبوع نداره.از همه مهمتر اینکه خیلی آسونه.

    نوش جان
    تپل طلا, m1361, r.khk و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منم با خجالت آدرس وبلاگمو میدمhttp://ashpazkhaneh1234.roomfa.com/
    آشپزخانه چراغ روشن زندگی
    چیز خاصی نیست ولی خوشحال میشم بهم سر بزنین

  7. #390
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasrin r آواتار ها
    نسرین رفیعی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    321
    نوشته های وبلاگ
    51
    میزان امتیاز
    305
    پسند شده
    4438
    پسند کرده
    2185
    نقل قول نوشته اصلی توسط helia59 نمایش پست ها
    این از اون غذاهاییه که از وقتی بچه بودم مامانم زیاد درست میکرد.البته مامانم میگفت پوست مرغ چربه و کره استفاده نمیکرد.اما من نه بخاطر چربی،بلکه بخاطر عطر خوبش کمی کره هم استفاده میکنم.این غذا هم با سبزیجات و سالاد و دورچین،و هم با باقلی پلو یا زرشک پلو یا هر پلوی دیگه ای ایده آله.هم راحت و بی دردسره و هم بسیار لذیذ.تنها نکتش اینه که مرغ حتما باید با پوست باشه.


    • مرغ با پوست هرچقدر که خواستین
    • سیب زمینی درشت خرد شده به اندازه ای که کامل زیر مرغا رو بگیره
    • زعفران دم شده غلیظ زیاد
    • کره کمی به دلخواه

    کف ظرف پیرکس رو چرب کنین و روش سیب زمینی ها رو بریزین.روشون نمک و زعفرون بریزین.

    روی اونها مرغ بچینین و روشون زعفرون و نمک بپاشین.و اگه دوست داشتین چند تکه کره.

    در پیرکس رو روش بذارین و یا فویل بکشین و تو فر 180 درجه بذارین تا روش به میزان دلخواه رنگ بگیره.


    بسیار لذیذه.شک نکنین.مخصوصا اون سیب زمینیا که آب مرغ و عطر کره و زعفرون به خوردش رفته.اصلا هم نگران نباشین که پیاز نداره.به هیچ وجه بوی نامطبوع نداره.از همه مهمتر اینکه خیلی آسونه.

    نوش جان
    یه سوال دارم ولی بهم نخندین
    مگه میشه سلفون رو گذاشت تو فر یعنی اگر روش رو سلفون بکشیم سلفون اب نمیشه ببخشید ولی واقعا برام سوال شد
    ناهار مرغ
     
    helia59 این نوشته را پسندیده.
    از وبلاگ دوم من هم دیدن کنید دوستان
    http://nasrinr.mihanblog.com/آشپزخانه خانواده سبز
    ادرس اینستاگرام:ashpazi-nasrinrafiee

  8. #391
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    48
    پسند کرده
    91
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin r نمایش پست ها
    یه سوال دارم ولی بهم نخندین
    مگه میشه سلفون رو گذاشت تو فر یعنی اگر روش رو سلفون بکشیم سلفون اب نمیشه ببخشید ولی واقعا برام سوال شد
    با اجازه هلیا خانوم
    سلفون رو نباید در فر بذارید. فویل فقط میشه گذاشت. فویل همون کاغذ آلومینیومی هست
    helia59 و nasrin r این نوشته را پسندیده.
    این روز ها

    برد با كسی است که بیرحم باشد!

    از دلت مایه بگذاری باخته ای...!

  9. #392
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasrin r آواتار ها
    نسرین رفیعی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    321
    نوشته های وبلاگ
    51
    میزان امتیاز
    305
    پسند شده
    4438
    پسند کرده
    2185
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam* نمایش پست ها
    با اجازه هلیا خانوم
    سلفون رو نباید در فر بذارید. فویل فقط میشه گذاشت. فویل همون کاغذ آلومینیومی هست
    ای وای عجب سوتی دادم هااااااااااااا من فکر کرم هلیا جون نوشته سلفون برای همین تعجب کردم

    مسخرم نکنید بخدا این روزا اصلا حال و روزم خوب نیست چشام البالو گیلاس میچینه
    ناهار مرغ
     
    باران67, najmehkhatoon و amir mami این نوشته را پسندیده.
    از وبلاگ دوم من هم دیدن کنید دوستان
    http://nasrinr.mihanblog.com/آشپزخانه خانواده سبز
    ادرس اینستاگرام:ashpazi-nasrinrafiee

صفحه 49 از 56 نخستنخست ... 3946474849505152 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما