نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2763Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 377 به 384 از 445
صفحه 48 از 56 نخستنخست ... 3845464748495051 ... آخرینآخرین
  1. #377
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    342
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    1171
    پسند کرده
    2021
    مرغ گشنیزی که دوست داشتیم .من طبق دستور پیش رفتم
    انواع خورش مرغنام: DSC_0004.JPG نمایش: 1248 اندازه: 38.2 کیلو بایت
    najmehkhatoon, باران67, maman_mahya و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دوستت خواهم داشت به همین واژه تبدار قسم به همین قلب گرفتار قسم
    به دل خسته و بیمار قسم


  2. #378
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24434
    پسند کرده
    13954
    ابتدا مرغ هامو سرخ کردم بعد پیاز داغ ودرست کردم کمی ادویه فلفل سیاه مرغ ها رو خوابوندم داخلش کمی اب و زعفرون ریختم که بپزه در اخر رب و جدا گانه سرخ کردم ریختم داخل مرغ و روش کمی دارچین پاچیدم

    نام: IMG_5565 (3).jpg نمایش: 2592 اندازه: 104.1 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
    .
     
    ویرایش توسط آهو مشکی پوش : ۱۳۹۴/۰۶/۳۱ در ساعت ۰۸:۴۵ قبل از ظهر
    zakizadeh, maman_mahya, کوئین و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  3. #379
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    یکی از موادی که خیلی خوب بوی مرغ رو از بین میبره فلفل سبزه من همیشه چندتا فلفل سبز رو همراه پیاز با مرغ تفت میدم بعد رب و آبلیمو و نمک و فلفل میزنم و یک استکان آب میریزم و زمان میدم تا بپزه بسیار خوش طعم و عطر

    نام: DSC_4826.jpg نمایش: 973 اندازه: 116.3 کیلو بایت


    نام: DSC_4825.jpg نمایش: 974 اندازه: 112.4 کیلو بایت
    .............
     
    nusha92, maman_mahya, m1361 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #380
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1165
    پسند شده
    20310
    پسند کرده
    17526
    ران مرغ رو یه بار با آب جوشوندم آبشو خالی کردم دوباره آب ریختم یه پیاز سالم انداختم توش با نمک ، فلفل قرمز ، پودر سیر ، زردچوبه و کمی دارچین گذاشتم پخت بعدش کمی سرخ کردم با فرچه زعفرون روشون مالدیم
    آبشم صاف کردم و با رب و ورمیشل و آبلیمو گذاشتم کمی جوش بخوره که ورمیشل بپزه با زرشک پلو سرو شد
    نام: 20150827_204728.jpg نمایش: 936 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    ....
     
    باران67, zakizadeh, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  5. #381
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    سلام .موقع سرخ کردن مرغ بهتره زعفرون رو به روغن اضافه کنید بعد مرغ رو توش سرخ کنید و در انتها اگه زعفرون روی مرغ ریختید دیگه در ظرف مرغ رو نذارید تا رنگش نپره.
    najmehkhatoon, azarin, *سایه روشن* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #382
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    814
    نوشته های وبلاگ
    351
    میزان امتیاز
    1138
    پسند شده
    19468
    پسند کرده
    12263

    ویترین مدال ها

    نام: DSC04407.jpg نمایش: 793 اندازه: 106.8 کیلو بایت
    من مرغ رو بدون مزه دار کردن خام سرخ میکنم کنار میذارم بعد رب و فلفل و زردچوبه رو توی روغن تفت میدم بهش آب اضافه میکنم و بعد نمک و هل و دارچین و زعفرون و نصف لیوان آبغوره داخلش میریزم و مرغ توی سس قرار میدم تا بپزه
    nusha92, maman_mahya, elikhanoomi و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #383
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nusha92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    392
    پسند کرده
    1089
    نقل قول نوشته اصلی توسط zakizadeh نمایش پست ها
    نام: DSC04407.jpg نمایش: 793 اندازه: 106.8 کیلو بایت
    من مرغ رو بدون مزه دار کردن خام سرخ میکنم کنار میذارم بعد رب و فلفل و زردچوبه رو توی روغن تفت میدم بهش آب اضافه میکنم و بعد نمک و هل و دارچین و زعفرون و نصف لیوان آبغوره داخلش میریزم و مرغ توی سس قرار میدم تا بپزه

    سلام عزیزم.با این روش که پیاز نمی ریزی مرغ بوی زحم نمی ده؟

  8. #384
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    814
    نوشته های وبلاگ
    351
    میزان امتیاز
    1138
    پسند شده
    19468
    پسند کرده
    12263

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط nusha92 نمایش پست ها
    سلام عزیزم.با این روش که پیاز نمی ریزی مرغ بوی زحم نمی ده؟
    نه عزیزم چون خام سرخ میشه بوش از بین میره و موقع پختش عطر زعفرون بلند میشه میتونی امتحان کنی خوشمزه میشه
    ترنم63, maman_mahya, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 48 از 56 نخستنخست ... 3845464748495051 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما