نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2763Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 369 به 376 از 445
صفحه 47 از 56 نخستنخست ... 3744454647484950 ... آخرینآخرین
  1. #369
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    290
    پسند شده
    6365
    پسند کرده
    3239
    مرغ كره اي
    مرغ با نمك حسابي مزه دار كردم بعد با كره و روغن داااغ سرخ كردم تا طلايي شد نصف ليوان آب و زعفران همراه پياز خلالي به مرغ اضافه كردم و گذاشتم بپزه خيييييييلي خوشمزه بوووود
    نام: image.jpg نمایش: 1303 اندازه: 100.9 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    باران67, عطر سیب, zakizadeh و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  2. بانک بند ناف
  3. #370
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهرافروز آواتار ها
    زینب
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    3287
    پسند کرده
    3526
    مرغ رو با کمی اب و چوب دارچین و نمک و یکم ادویه وهویج میپزم بعد داخل ماهیتابه سرخ میکنم سرخ که شد مرغ رو در میارم وداخل همون ماهیتابه پیاز کوچولوی رنده شده رو تفت میدم رب میزنم خوش رنگ که شد چند قاشق اب مرغ میریزم بعد مرغ های سرخ شدمو داخل ماهیتابه میریزم تا یکم اغشته به سس بشه به ظرف سرو منتقل میکنم و باقی اب مرغ رو میریزم روی سس پنج دقیقه میجوشه تا جا بیفته و جداگانه کنار مرغ میذارم.

    نام: IMG_3122.jpg نمایش: 1180 اندازه: 87.9 کیلو بایت
    meli59, zakizadeh, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




    معبودا به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند . .

  4. #371
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6965
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    مرغاروبه تیکه هایدلخواه تقسیم میکنیم...بسته به تعداد تکه های مرغ پیاز خرد میکنیم و کمی ماست و یک قاشق مایونز کمی نمک فلفل سیاه دارچین پودر تخم گشنیز و زنجبیل.... همه اینا مخلوط میشن و مرغ تا صبح تو اینمواد میومنه...بعد ته تابه میچینیم و موادشم میریزم روش با حرارت بسیار ملایم مغز پخت بشه...خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید...برای سسشم کمی رب تفت داده میشه و اب خورشتو روش میریزیم کمی بجوشه



    .
     
    maman_mahya, meli59, m1361 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  5. #372
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    290
    پسند شده
    6365
    پسند کرده
    3239
    مرغ در تنورك
    مرغ با پياز زعفران سس تند روغن زيتون آبليمو نمك يكمي مايونز يكساعت مزه دار كردم و با سبزيجات در تنورك پختم
    نام: image.jpg نمایش: 1049 اندازه: 110.0 کیلو بایت
    نام: image.jpg نمایش: 1057 اندازه: 94.8 کیلو بایت

    -
    خورش آلو زرشك
     
    تپل طلا, titish khanoom, aydaa و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  6. #373
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7081
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    سلام دوستان
    ابتدا پیاز داغ و رب را با هم سرخ میکنم و اب ریخته تا سس مرغم اماده بشه . بعدمرغ را به مدت 5 دقیقه با اب گذاشتم روی گاز بعد که جوش امد ، اب را خالی کرده و دوباره اب میریزم و کمی سس روی مرغام میدم . و هویج هم داخ مرغم میپزم و دو تا تکه فلفل دلمه ای هم داخلش می اندازم و کمی که له شد فلفل هارو در میاورم . و در اخر یک ق مربا خوری ابلیمو اضافه میکنم که خوش طعمش میکنه .
    نام: IMG_20150612_133819.jpg نمایش: 1952 اندازه: 99.6 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     
    گلنرگس 2, باران67, golbarg. و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  7. #374
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهنا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    1,371
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    4782
    پسند کرده
    4883
    تیکه های مرغ رو با آب پیاز و زعفرون دم کرده و نمک و فلفل و آبلیمو مزه دار کردم
    بعد کف پیرکسو روغن لادن طلایی ریختم 1 کوچولو تیکه های مرغ رو تو ظرف چیدم و تو فر که از قبل با دمای 170 گرمش کرده بودم گذاشتم به مدت 1 ساعت سیب زمینی هم کنار مرغ گذاشتم و مغز پخت شد
    نام: ۲۰۱۵۰۵۱۹_۲۲۴۸۲۲.jpg نمایش: 820 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    خوراک لوبیا
     
    *Afsaneh*, باران67, elham_vahid و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #375
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599
    جوجه ها رو از شب قبل توی پیاز+چندقاشق ماست+زعفران+آبلیمو+فلفل دلمه+نمک و فلفل سیاه+یک حبه سیر که همه رو باهم میکس کردم می خوابونم.
    بع واسه ناهار کف ماهیتابه روغن میریزم و جوجه رو با مواد میریزم و میذارم بپزه و آبش کشیده بشه
    واااااااقعا خوشمزه و خوش عطره


    نام: IMG_9299.jpg نمایش: 1798 اندازه: 97.4 کیلو بایت

    نام: IMG_9295.jpg نمایش: 779 اندازه: 99.3 کیلو بایت

    اینم مرغ خوابونده توی مواد


    نام: ۲۰۱۵۰۶۰۸_۱۳۴۷۵&#17.jpg نمایش: 685 اندازه: 89.8 کیلو بایت
    ویرایش توسط mahboub 89 : ۱۳۹۴/۰۳/۲۷ در ساعت ۱۲:۵۲ قبل از ظهر
    ترنم63, sedighe, m1361 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #376
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86656
    پسند کرده
    76010

    ویترین مدال ها

    خوراک مرغ






    خوراک مرغ غذایی خیلی اسون و فوری هست که میتونیم بسته به ذائقه و مواد موجود در منزل از ترکیبات متفاوتی داخلش استفاده کنیم.


    نحوه پخت مرغ:

    من برای پخت مرغ ابتدا یه قاشق سر پر کره رو، روی حرارت قرار میدم تا اب بشه و بعد پیاز خلال شده میریزم داخل ظرف و قطعات مرغ رو ،روی اون قرار میدم.
    زعفران دم کرده داخل یک لیوان اب رو بهش اضافه میکنم.نمک و فلفل سیاه میزنم و شعله رو خیلی کم میکنم و زمان میدم تا مرغ پخته بشه.
    دقت کنین برا دفعات اول به مرغتون سر بزنین و چک کنین تا کم اب نشه و بعد که چند بار پختین قلق کار دستتون میاد و سر موقع معین در صورت لزوم میرین و اب به مرغتون اضافه میکنین.

    بعد از پخت کامل مرغ اجازه میدم خنک بشه و اون رو ریز میکنم.نه در حدی که ریش بشه و نه در حدی که تکه های مرغ بزرگ باشن.
    داخل خوراک بهتره قطعات مرغ به چشم بیان و برا همین خیلی ریزشون نمیکنم.

    *میتونین در صورتی که نمیخوایین از کره استفاده کنین مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و اب بذارین تا بپزه.به شیوه ی معمولی و عادی ابپز کردن مرغ
    اگه به این روش کار کردین،تکه های مرغ رو داخل کره تفت بدین و زعفرون دم کرده هم بهش بزنین
    تا تکه های مرغ خوشمزه و خوشبو بشن.

    *برای مرغ داخل خوراک میتونین مرغ خام رو به قطعات کوچکی برش زده( یا به صورت حبه قندی خرد کنین یا خلالی)
    و داخل تابه با کره و زعفرون و نمک و فلفل تفت بدین
    ولی من شخصا طعم مرغی که به شیوه اول درست میشه رو بیشتر دوست دارم.


    انواع مختلف خوراک مرغ:

    من خوراک مرغ رو به سه شیوه سرو میکنم که در ادامه خدمتتون عرض میکنم.


    نوع اول:خوراک مرغ گرم


    -تکه های مرغ که به یکی از شیوه های بالا آماده کردیم
    -پیاز داغ که من ترجیح میدم از پیاز داغ چیپسی خودم پز استفاده کنم.خیلی خیلی خوشمزه میکنه خوراک رو و به نوعی یه ادویه معطر برا غذاهاست

    -سیب زمینی خلال سرخ شده
    -هویج خلال سرخ شده
    -فلفل دلمه ای
    -نخودفرنگی پخته شده
    -ذرت پخته شده
    -کدو سبز خلالی سرخ شده
    -قارچ اسلایس شده و تفت داده شده
    -لوبیا سبز که به صورت بند انگشتی خرد شده و تفت داده شده

    *میتونیم هر کدوم از موارد ذکر شده رو حذف کنیم یا در صورت دلخواه حتی مورد دیگه ای رو اضافه کنیم.
    من مرغم رو داخل تابه میریزم و مواد ذکر شده رو بهش اضافه میکنم یکی یکی
    حرارت رو خیلی کم میکنم
    اینجور هم مواد گرم میمونن و هم طعم هاشون به خورد هم میره و خیلی خوشمزه میشه

    *میتونین از انواع ادویه های معطر مثل پودر سیر ،اویشن و.. استفاده کنین.

    *میتونین این مواد رو برای داخل اسنک یا برا داخل انواع پیتزا به کار ببرین (منو انواع پیتزا )


    *انواع روش سرو:

    -به صورت پیتزا با کراست نان:
    مواد خوراک اماده شده رو روی نون(انواع نان فانتزی و حتی نان لواش یا بربری )میریزیم و روش پنیر پیتزا ریخته و داخل فر میذاریم.
    دقت کنین زمان زیادی نیاز نداره داخل فر بمونه.در حدی که پنیر اب بشه کافیه
    بیشتر از اون نون رو خشک و بد میکنه





    -همینجوری داخل نون ساندویچی قرار داده و میل کنین
    میتونین از ترکیبات کاهو و گوجه و .. برا همراهی سانویچتون استفاده کنین.





    *سس برای همراهی با غذا:
    سس تند فلفلی-سس کچاپ-سس مایونز


    نوع دوم:خوراک مرغ سرد




    اینکه نوشتم خوراک مرغ سرد ،منظورم این نیست که لزوما به صورت سرد سرو بشه
    بلکه به خاطر دورچینی که باهاش سرو میشه این اسم رو براش گذاشتم
    چون بیشتر از سبزیجات خام و سرد برا همراهیش داخل ساندویچ استفاده میکنم.

    ترکیبات:
    -تکه های مرغ که به یکی از شیوه های بالا آماده کردیم
    -پیاز داغ که من ترجیح میدم از پیاز داغ چیپسی خودم پز استفاده کنم.خیلی خیلی خوشمزه میکنه خوراک رو و به نوعی یه ادویه معطر برا غذاهاست

    -سیب زمینی خلال سرخ شده
    -فلفل دلمه ای یا سبز که به صورت خلالی برش میزنیم
    میتونین فلفل رو تفت مختصری بدین یا اینکه به صورت خام داخل سانویچتون قرار بدین

    -خیار شور
    -کاهو ی کلم ساطوری
    جعفری
    -پیاز حلقه شده
    -ذرت
    -گوجه




    *سس برای همراهی با غذا:
    سس تند فلفلی-سس کچاپ-سس مایونز


    titish khanoom, نایاب 90, m1361 و 32 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 47 از 56 نخستنخست ... 3744454647484950 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما