نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 361 به 368 از 444
صفحه 46 از 56 نخستنخست ... 3643444546474849 ... آخرینآخرین
  1. #361
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    ***برای خوشمزه شدن طعم مرغ رو داخل روغن لادن طلایی زعفرونی تفت دادم و پودر سیر به همراه آبلیمو و زعفرون حل شده و رب تفت خورده اضافه کردم


    نام: DSC_0160.jpg نمایش: 1020 اندازه: 111.6 کیلو بایتنام: DSC_0157.jpg نمایش: 1037 اندازه: 105.2 کیلو بایت
    .............
     
    نارسیسا, افسونی, m1361 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #362
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    dapper آواتار ها
    الهام مامان
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,237
    میزان امتیاز
    81
    پسند شده
    9704
    پسند کرده
    9491
    مرغ ساده پخته شده کمی چوب دارچین من داخل ابش میریزم در زمان پخت اون که عطر بگیره و گاهی چندتا دونه زیره

    malihejoon773, m1361, مادر ایرانی و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آدمهادرهردیدار
    1تکه ازیکدیگرراباخودمی برند
    عده ای فقط غمهایشان
    وچقدراندک
    عده سخاوتمندی که وقتی برمیگردی
    میبینی تکه های شادیهایشان را
    درمشتهایت گذاشتند

  4. #363
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamane matin آواتار ها
    سمیرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    محل سکونت
    تهران - جنت آباد
    نوشته ها
    258
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    550
    نام: IMG_۲۰۱۵۰۳۰۲_۱۸۱۸۳۵.jpg نمایش: 934 اندازه: 106.7 کیلو بایت
    زرشک پلو با مرغ و ته چین
    مرغو با پیاز و فلفل دلمه و برگ بو گذاشتم آبپز بشه کف روشو گرفتم تا آبش صاف شد وقتی نیم پز شد درش آوردم تو روغنی که پیاز تفت دادم زردچوبه ریختم و مرغو حسابی توش سرخ کردم بعد هم رب رو حسابی تفت دادم تا خوشرنگ بشه بعد به آب مرغ اضافه کردم و مرغا وپیاز رو هم داخل آب مرغ گذاشتم من واسه عطر و طعمش اینبار چوب دارچین رو با دوتا هل داخل قوری دم گذاشتم تا حسابی دم بکشه بعد اونو به مرغم اضافه کردم و دیگه بغیر از نمک هیچ ادویه ای به مرغام نزدم واقعا عطرش عالی شده بود وهم اینکه موند بوش تغییر نکرد همونطور خوش عطر بود کلا اینبار خیلی از مرغم راضی بودم الان دچار اعتماد بنفس کاذب شدم اما خدایی خیلی خوب شده بود عالی
    m1361, somayehh, رخند و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #364
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    یه کنج دنیا
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    23
    تهیه مرغ خوشمزه تنبلونه و کارمندی

    کمی کره داخل تابه میذارید تا آب بشه . کمی زعفرون بهش اضافه کنید. عطر زعفران که بلند شد قطعات مرغ رو توی تابه بذارید تا حسابی به کره و زعفران آغشته بشه. زیاد تفت نخوره تا کره نسوزه و مرغ هم سفت نشه. گوشت که سفید شد آب و نمک و فلفل بهش اضافه می کنیم.آبش نباید زیاد باشه. بعد از یک تا یک و نیم ساعت هم مقداری رب و آبلیمو که رقیق شده رو به تابه اضافه می کنید. غذا بعد از نیم ساعتش آماده است!
    این روش فاقد هر نوع سیر و پیاز و کرفس و .. هست و فقط کره و زعفران و در پایانش آبلیمو و رب داره. واسه همین گفتم کارمندی! بالاخره یه پیاز هم کمتر پوست بکنی صرفه جویی زمانیه!
    من برای سه نفر به اندازه حدودا 60 گرم کره استفاده میکنم که فکر نمیکنم زیاد باشه.
    نکات مهم:
    آبلیمو و رب رو اگر ابتدای طبخ مرغ به اضافه کنید ، مرغتون دیر پز میشه. کلا بهتره چیزهای ترش رو اول به مرغ اضافه نکنید. اینجوری ظرف یکساعت و نیم مرغتون حاضر میشه. امتحان کنید!
    نمک رو همون ابتدای طبخ اضافه می کنیم که در رفع بوی مرغ و پخت اون موثره. حتی اگر مرغ رو شب قبل نمک بزنید و بذارید بمونه و صبح ازش استفاده کنید در رفع بوی مرغ موثرتره.
    titish khanoom, باران67, * منصوره * و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دنيا 2 روزه؛
    يك روز با تو و يك روز عليه تو.
    روزي كه با توست مغرور مشو،
    و روزي كه عليه توست مايوس نشو،
    چراکه هر دو پایان پذیرند

  6. #365
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elham_vahid آواتار ها
    الهام مصطفوی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    محل سکونت
    اونجا
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    2639
    پسند کرده
    2702
    نام: DSC_0171.jpg نمایش: 894 اندازه: 123.2 کیلو بایتاینم از جوجه کباب روز 13 بدر
    m1361, mahdiyar man, maman_mahya و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت می تواندکسی باشدکه دوستش داری،و مهم نیست اگرغروب هابه جای نهر های شیر و عسل،با قرصی نان تازه به خانه بیاید

  7. #366
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شروین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    270
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    615
    پسند کرده
    1340
    مرغ ب سیب زمینی سرخ کرده. وقتی پیازم یه کم طلایی شده مرغ رو کمی سرخ کردم 2 تا حبه سیر اضافه کردم گوجه فرنگی پوره شده تو یخچال داشتم بهش اضافه کردن با یه کم نمک و زرد چوبه بدون اضافه کردن آب با شعله خیلی کم پختم. بسی خوشمزه شده بود . عالی نام: 20150425_204605.jpg نمایش: 703 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    مهمان مامان
     
    m1361, golbarg., افسونی و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود. الان هم یکی هست یکی نیست ولی خدای من همیشه هست.

  8. #367
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86630
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها




    من روشای خیلی زیادی برا پخت مرغ تست کردم.
    به نظر خودم و خانواده م خوشمزه ترینش همین مدلی هست که خدمتتون عرض میکنم:

    ابتدا تکه های مرغ رو با حرارت بالا سرخ میکنم.
    وقتی حرارت بالا باشه مرغ رویه میبنده و آبش خارج نمیشه و مرغ خشک نمیشه
    من همیشه برا سرخ کردن مرغ میرم رو بالکن چون همه چی روغنی میشه و تا 3 متر روغنا پرواز میکنن
    (اینم از ذکر تجربه برا تازه عروسای گل)

    *برای مواقع مهمونی ،مرغ ها رو داخل کره تفت میدم.

    *میتونین مرغ رو از قبل مزه دار کنین مثلا بعضی ها داخل پیاز و ابلیمو میخوابونن و بعضی ها مرغ رو با نمک فلفل و زردچوبه ماساژ میدن.ولی من طبق تجربه م از طعم مرغی که مزه دار نشده باشه و مزه غالبی نگرفته باشه بیشتر راضی هستم.
    مثلا وقتی با زردچوبه و.. ماساژش دادم خیلی بوی زردچوبه غالب بود و موقع خوردن کاملا حس میشد و...

    تکه های مرغ سرخ شده رو کنار میذارم
    یه پیاز متوسط رو به درشت رو خلال نازک میکنم و خوب تفت میدم
    بهش یه کم سیر هم اضافه میکنم(میتونین اگه دوست ندارین سیر نزنین.)
    رب رو یه گوشه قابلمه باز میکنم و بعد با پیاز و سیر مخلوط میکنم و خوب تفت میدم
    سس فلفلی تند و سس کچاپ هم میزنم
    زردچوبه نمک فلفل میزنم
    مرغ های سرخ شده رو داخل قابلمه میچینم و از کنار قابلمه کمی اب اضافه میکنم
    در حد 1 قاشق مرباخوری آبلیمو هم اضافه میکنم
    *دقت کنین که آب مرغ رو اصلا و ابدا زیاد نمیزنم.مقدار کمی اب میریزم در حدی که از نیمه مرغ ها کمتر داخل آب باشه و با در نیمه باز و شعله ملایم زمان میدم تا بپزه
    اگه در ظرف رو ببندین خورش خیلی قل قل میکنه و گوشت مرغ از استخوانش جدا میشه و موقع سرو حالت زیبایی نداره

    *وقتایی که مهمون داشته باشم در آخر کار، زعفرون دم کرده داخل گلاب به مرغم میزنم

    در کنار خورش مرغ میتونیم از انواع مواد زیر استفاده کنیم که من یه جمع بندی مختصری ازشون کردم:
    (منظورم از کلمه خام اینه که بدون پخت قبلی یا سرخ شدن داخل خورش بریزیم)
    -فلفل دلمه ای خام یا تفت داده به صورت نگینی یا خلالی
    -هویج خلال شده به صورت خام یا سرخ شده
    -سیب زمینی خلالی خام یا سرخ شده
    -آلو خیس خورده
    -الوچه
    -کرفس خام یا تفت داده
    حسنا 296, nasrin r, meli59 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #368
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۱/۰۹
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    99
    سلام کدبانوها این روش پخت مرغ رو هم امتحان کنید خوشمزه هست *اول تکه های نسبتا کوچیک مرغ روکف ماهیتابه بچینیدالبته بال وگردن هم بدارید که خیلی خوشمزه میشه بعد یه پیاز روش خرد کنید وحالا یه کاسه کوچیک ماست یه کم زغفران .نمک وفلفل قرمز رو با هم خوب بزنید ووقتی یکدست شد روی تکه های مرغ بریزید وروی شعله ملایم بدارید و بدارید تا مرغ بپزه وسرخ بشه بعد برگردونید تا طرف دیگه مرغ هم سرخ بشه وبعد نوش جان کنیدبه همین سادگی البته حواستون باشه نسوزه.
    * منصوره *, باران67, عطر سیب و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 46 از 56 نخستنخست ... 3643444546474849 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما