نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 337 به 344 از 444
صفحه 43 از 56 نخستنخست ... 334041424344454653 ... آخرینآخرین
  1. #337
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,364
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19113
    پسند کرده
    28832
    پیاز رو سرخ کردم با کره بعد مرغ رو با پیاز داغ کمی تفت دادم تا رنگش یکم عوض بشه بعد گوجه فرنگی رنده شده + فلفل دلمه ای ریز شده + نمک + زردچوبه + فلفل سیاه + چوب دارچین و یک لیوان آب گذاشتم روی شعله کم آروم آروم پخت اینطوری خیلی گوشتش نرم و مغز پخت میشه و بعد هویج خلالی رو سرخ کردم + قارچ سرخ کردن کنارش گذاشتم

    آتامان, mitra40, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.





  2. بانک بند ناف
  3. #338
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانوی سرخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    605
    پسند کرده
    231
    مرغ تو این ماهتابه رژیمی ها پختم یه کم سس با پیاز داغ و رب و ادویه درست کردم و ریختم رو مرغ نخود فرنگیش هم کنارش ریختم
    بعد که آب مرغ کشیده شد و مرغ پخت تو همون پیاز و مواد باقی مونده یه کم تفت دادم
    راستی قارچها را هم همون اول انداختم توش خیلی خوشمزه بود و کاملا آب پز شده بود

    البته عکسش خیلی خوب نشده ولی طعمش خدایی عالی بود

    niyaz2002, maman_mahya, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #339
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1160
    پسند شده
    20287
    پسند کرده
    17494
    مرغ سرخ شده که با عدس پلو سرو شد (خونه مامان)
    مرغ رو با یه پیاز سالم و زردچوبه ، نمک و فلفل و کمی دارچین میزاریم بپزه بعد از پختن رو آبکش میزاریم که آب نداشته باشه تو روغن سرخ می کنیم. آبشم با رب و ورمیشل و آبلیمو میزاریم روی گاز تا ورمیشل بپزه این سوپم باهاش سرو می کنیم
    نام: 20141205_132157.jpg نمایش: 1084 اندازه: 104.9 کیلو بایت
    ....
     
    m1361, aydaa, mami mahdis و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #340
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    941
    پسند شده
    25508
    پسند کرده
    20929
    مرغ خوشمزه این بار با دستور شیف طیبه نازنین خیلی عالی بود ومتفاوت









    عین دستور

    كره و روغن رو توي تابه بريزيد. من وقتي مهمون دارم ميزان خيلي بيشتري كره بهش اضافه ميكنم چون به مراتب خوشمزه ترش ميكنه

    بعد از اينكه كره ذوب شد زعفران رو اضافه ميكنيم و تيكه هاي مرغ رو مرتب جابجا ميكنيم تا تمام سطح تيكه هاي مرغ زعفروني شه.من هميشه پوست مرغ رو جدا ميكنم. تجربه ثابت كرده اينطوري گوشت مرغ خوشمزه تر ميشه


    در حدي تفتش ميديم كه روي مرغ يه لايه زعفروني طلايي رنگ بگيره



    جالا رب و آبليمو و مقدار كمي نمك و فلفل و آب رو توي يه كاسه بزرگ مخلوط كرده و به تابه اضافه ميكنيمهم ميزنيم و تيكه هاي مرغ رو جابجا ميكنيم تا تمام سطح تيكه هاي مرغ با سس كاور شه
    درش رو ميذاريم و اجازه ميديم با حرارت متوسط

    هر ده دقيقه يه همش ميزنيم و مطمئن ميشيم آبش كم نشده باشه. اين غذا سس تقريبا غليظي داره يعني ميزان آبي كه توش ميريزيم بايد هر بار خيلي كم باشه. معمولا من آب بهش اضافه نميكنم

    مدت زمان پخت مرغ استانداردي نداره. بعضي مرغها دير پزن بعضي ها زودپز. اينه كه بايد چك كنيد ببينيد پخته يا نه. وقتي آماده است كه وقتي كارد رو توي يه تيكه از مرغ فرو ميبريم متوجه شيم كاملا پخته
    حتي اگه بار اولتونه كه مرغ ميپزيد مسلما بار اولتون نيست كه مرغ ميخوريد. پس راحت متوجه ميشيد كي پخته




    ميچشيم اگر نيازه نمك و فلفل و آبليمو اضافه ميكنيم
    زيرش رو خاموش ميكنيم و بادام زميني رو روش ميريزيم






    اون قسمت اولش همه اش ده دقيقه هم طول نميكشه بعدشم دو سه باري چكش ميكنيم. در واقع كوچكترين زحمتي نداره. رنگ روش عاليه. عطر كره و زعفرون خيلي خوشمزه اش ميكنه
    ديگه خودتون قضاوت كنيد: حتي نيازي نيست پياز خورد كنيد. از اين ساده تر؟

    بادام زميني رو هم من هميشه به عنوان فاكتور كرانچ (قرچ) اضافه ميكنم!











    ميتونيد كنار برنج سروش كنيد و يا با سيب زميني. قبلا سيب زميني رومانف رو گفتم همراه خيلي خوبيه واسه اش. اگر فرصت كنم يه گراتن سيب زميني آموزش بدم عالي ميشه اما فعلا براي جلسه بعد يه رسپي خوب واسه پوره سيب زميني ميذارم كه واجبه.
    ❤ خورش هویج ❤
     
    ویرایش توسط آتامان : ۱۳۹۵/۰۳/۲۱ در ساعت ۱۱:۰۸ قبل از ظهر
    monir11, titish khanoom, راضیه.ن و 32 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  6. #341
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    مرغ ادویه ای با شوید زرشک پلو مخلوط

    اول بگم مرغم له نشد اصلا اون رشته های مرغ کمی سینه ریش شده داشتیم بهش اضافه کردم با هم مزه بگیرن

    چون یک دفعه شد مزه دارش نکردم مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و هویج و زردچوبه گذاشتم روی حررات با نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و تخم گشنیز و هل و دارچین و پودر موسیر و زنجفیل و کمی جوز هندی با کره تف دادم و گذاشتم با حرارت کم خودش آب بندازه و بپزه ونیمه های پختش داخل یک لیوان 1 ق غ رب رو با آب جوش و زعفران و آبلیمو حل کردم و گذاشتم مرغ باهاش جا بیفته ...با مخلوط شوید زرشک پلو سرو کردم

    نام: زرشك شويد پلو با &.jpg نمایش: 879 اندازه: 19.4 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    m1361, گیلاسی., mah e man و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  7. #342
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    مرغ زنجفیلی برای سرماخوردگی با عدس پلو

    بال مرغ رو با نمک و زردچوبه پختم بعد استخوانش و در آوردم و با کره و زنجفیل و اویشن و زردچوبه به آبش اضافه کردم و با عدس پلو که ترکیبش فقط عدس و برنج و کره بود بدون پیاز داغ سرو کردم

    نام: عدس پلو با مرغ زن&.jpg نمایش: 930 اندازه: 25.5 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    m1361, گیلاسی., * منصوره * و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  8. #343
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    614
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    4397
    پسند کرده
    8828

    ویترین مدال ها

    مرغ بسیار بسیار عالییییییییییییییییییی
    هر چی بگم کم گفتم با دستور خوب آتامان بانوی عزیز


    با این دستور#341
    بهترین گزینه برای مهمونی ها ممنون اتامان جان گل
    m1361, mamienazi, meli59 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عاشق قلب های بخشنده ای هستم که در اینجا بدون هیچ ادعای با زحمت عکس و دستور کارهاشون رو میذران
    دعای خیرم بدرقتون

  9. #344
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1587
    پسند کرده
    4341
    مرغ خوشمزززززززززه
    مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کردم و در روغن داغ سرخش کردم.رب، پیاز رنده شده،فلفل دلمه رنده شده و زعفران و کمی آب نارنج رو با مقداری آب مخلوط کردم و به مرغ اضافه کردم و گذاشتم با شعله کم بپزه.
    نام: SAM_1874.jpg نمایش: 954 اندازه: 106.4 کیلو بایت
    ویرایش توسط zendegi67 : ۱۳۹۳/۰۹/۲۶ در ساعت ۱۱:۱۷ بعد از ظهر
    ستین, زمردي, golegandom1363 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 43 از 56 نخستنخست ... 334041424344454653 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما