نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2764Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 321 به 328 از 445
صفحه 41 از 56 نخستنخست ... 313839404142434451 ... آخرینآخرین
  1. #321
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    2
    سلام لادن جون
    مقداری کیوی رو ورقه ورقه کن و چند ساعت قبل از طبخ روی سینه مرغ قرار بده همچنین میتونی بجای کیوی از ماست هم استفاده کنی.

  2. بانک بند ناف
  3. #322
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1725
    پسند کرده
    1609
    نام: DSC02733.jpg نمایش: 836 اندازه: 78.3 کیلو بایت
    خورشت هویج
     
    m1361 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #323
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زرتا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    91
    کالاهای من
    3
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    1112
    پسند کرده
    44
    خانوما من هر کار میکنم شوهرم میگه مرغم بو میده

    پیاز رنده میکنم

    سیر میریزم

    هویج و گاهی کرفس میریزم

    اولش مرغ رو تفت میدم که سفید شه

    من مرغ رو از شهروند گرفتم گفتن مرغاش بو میده ..


    این سری از سوپر گوشت خریدم

    اما بازم نمیدونم چرا مرغم بو میده :(( کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــک
    mahla-2009 این نوشته را پسندیده.

  5. #324
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11060
    پسند کرده
    4034
    مرغ رو به صورت عادی با پیاز و هویج و رب و ادویه پختم و بعد سرخ کردم....بعد از اینکه رب میزنیم سرخ کنیم خیلی برشته و خوشمزه میشه ....


    نام: مرغ سرخ شده.jpg نمایش: 787 اندازه: 18.4 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    ویرایش توسط &yeganeh& : ۱۳۹۳/۰۸/۱۹ در ساعت ۰۵:۵۳ بعد از ظهر
    m1361, گیلاسی., sara chef و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  6. #325
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,144
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1490
    پسند کرده
    1163
    نقل قول نوشته اصلی توسط زرتا نمایش پست ها
    خانوما من هر کار میکنم شوهرم میگه مرغم بو میده

    پیاز رنده میکنم

    سیر میریزم

    هویج و گاهی کرفس میریزم

    اولش مرغ رو تفت میدم که سفید شه

    من مرغ رو از شهروند گرفتم گفتن مرغاش بو میده ..


    این سری از سوپر گوشت خریدم

    اما بازم نمیدونم چرا مرغم بو میده :(( کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــک
    نمی دونم تا حالا از سرکه بالسامیک (بالزامیک) استفاده کردید
    من مرغ رو با سرکه می پزم بدون آب یا اگر هم بریزم آب خیلی کم می ذارم یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزه و آبش کشیده بشه و با روغن خودش سرخ بشه دقیقا مثل مرغ یگانه جون میشه
    غذا
     
    Negara این نوشته را پسندیده.
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  7. #326
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    نقل قول نوشته اصلی توسط زرتا نمایش پست ها
    خانوما من هر کار میکنم شوهرم میگه مرغم بو میده

    پیاز رنده میکنم

    سیر میریزم

    هویج و گاهی کرفس میریزم

    اولش مرغ رو تفت میدم که سفید شه

    من مرغ رو از شهروند گرفتم گفتن مرغاش بو میده ..


    این سری از سوپر گوشت خریدم

    اما بازم نمیدونم چرا مرغم بو میده :(( کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــک
    سلام. بنظر من خود پیاز و بخصوص سیر بوی زهم مرغ را بیشتر میکند.بهتر است از مرغ های

    زر بال استفاده کنید . مرغ را بعد از شستن مقداری نمک زده نیم ساعتی استراحت

    بدهید و بعد داخل ماهیتابه چیده و دوباره کمی نمک و فلفل زده همراه بامقداری روغن وزعفران و دو

    عدد هویج خرد شده و بدون اضافه کردن هیچ آبی روی حرارت قراردهید توجه کنید در ظرف را

    مثل زمانی که میخواهید برنج دم بدهید محکم نماییدو با شعله بسیار کم بگذارید مرغ سرخ و

    بپزد و بعد ازنیم ساعت مرغ را برگردانید و دوباره نیم ساعت بگذارید بپزد. بعد از یک ساعت که

    گذشت ظرف دیگری را روی حرارت قرار دهید کمی کره و زعفران خشک در ان بریزید و بعد مرغ

    ها را از ظرف اول خارج کرده و داخل ظرف دوم با حرارت خیلی کم بگذارید و بعد از کمی سرخ

    کردن آب مرغی که داخل ظرف اول مانده از صافی رد کنید و داخل ظرف دوم بریزید. و دوباره

    به آن زمان بدهید تا بپزد و در آخر در صورت دلخواه کمی رعفران در آب حل کنید و روی مرغ

    بدهید و دیگر در ظرف رانبندید تا رنگ زعفران از بین نرود و سرو کنید امیدوارم بتوانید مرغ های

    خوشمزه ای درست کنید.
    ویرایش توسط ستار : ۱۳۹۳/۰۸/۲۰ در ساعت ۱۲:۳۴ بعد از ظهر
    مامان عليرضا, mahla-2009 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #327
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7119
    پسند کرده
    2703
    مرغ ساده

    نام: IMAG0238.jpg نمایش: 874 اندازه: 100.9 کیلو بایت

    بچه ها يه چيزي بگم.... من احساس ميكنم وقتي توي مرغ كرفس و هويج و فلفل دلمه و... ميريزيم يا مخصوصا وقتي زعفرون مرغ رو از اول ميريزيم بيشتر بو ميده و بد مزه ميشه
    چاره بوي مرغ فقط جوشيدن زياده اگه مرغ از وقتي كه ميخريم بوي بد بده من دوبار با آب و كمي نمك و كمي سركه سفيد ميجوشونم و آبشو عوض ميكنم بعد ميذارم بپزه البته اينا مال وقتيه كه مرغه بوي هورمون يا بوي بد بده وگرنه مرغ روزمره كه هميشه ميخوريم رو با زردچوبه و نمك و فلفل سياه و پياز بزرگ خرد كرده با آب زياد رو شعله زياد ميپزم كه كامل قلقل كنه وقتي آب قل نميزنه توي بافت گوشت نفوذ نميكنه و اين باعث جمع شدن پروتئين و هورمون اطراف استخون ميشه كه عامل بوي زهم مرغه وقتي پخت و آبشو كشيد كمي سرخ ميكنم رب و زعفرون هرچي كه دوست دارم ميزنم با هم كمي تفت ميدم و كمي از آب مرغ رو روش ميريزم يا اصلا هيچكدوم اينارو نميزنم كه بازم خوشمزه است و خدايي همه از مرغي كه ميپزم تعريف ميكنن
    البته اينجا يه ليوان پر آب نارنج ريخته بودم توش
    ostooreh, m1361, رستگار و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  9. #328
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    145
    پسند شده
    4266
    پسند کرده
    5312
    سلام
    مرغ رو ابتدا با روغن ونمک وکمی زردچوبه خوب سرخ کردم بعد تکه ها رو در آوردم وپیاز خلال شده فراوون رو تو روغن سرخ کردم کمی سیر هم در آخر کار بهش اضافه کردم در این قسمت زعفرون آب کرده فراوون روی پیاز ها ریختم وخوب تفت دادم تا آبش کشیده شد .توظرف جداگانه چند قاشق رب نیم لیوان آب لیمو ونیم لیوان آبغوره ریختم با فلفل قرمز وسیاه وب هم زدم بعد مرغ ها رو توی قابلمه لایه به لایه چیدم ولابلاشون پیاز داغ وسس تهیه شده رو ریختم روی همه ی مواد هم چند تکه کوچیک فلفل دلمه ای خیلی کم قرار دادم ودر ظرف رو گذاشتم تا بپزه با حرارت بسیار کم یک ساعت ونیم پخت .بعد هم توی ظرف قرار داده شد .این مرغ اصلا بو نمیده وآب هم اصلا نداشت .البته میتونیم کمی آب همون اول کار بریزیم تا مقداری آبدار باشه .جاتون خالی خوش مزه ومهمون پسند بود .

    سالادوسبزیجات
     
    Negara, Haleh.K, *مهربان* و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

صفحه 41 از 56 نخستنخست ... 313839404142434451 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما