نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2764Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 273 به 280 از 445
صفحه 35 از 56 نخستنخست ... 253233343536373845 ... آخرینآخرین
  1. #273
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11060
    پسند کرده
    4034
    مرغ (ران کامل درشت)رو با پیاز رنده شده و آبلیمو مزه دار کردم بعد کف تابه یک پیاز کوچولو ی حلقه شده چیدم مرغ رو روش گذاشتم هویج و فلفل دلمه ای رو هم خلالی کردم و گذاشتم کمی نمک و زردچوبه زدم و گذاشتم روی حرارت کم تا خودش آب بندازه و بپزه
    بعد از اینکه پخت تو یک لیوان بزرگ یک ق غ رب رو با یک استکان آب جوش حل کردم بهش زعفران نوک چاقو دارچین یک ق غ گلاب و نوک چاقو هل و یک ق غ آب لیمو
    این سس رو با مرغ اضافه کردم و گذاشتم به روغن بیفته و سسش غلیظ شه بعد با زرشک پلو سرو کردم...

    نام: Photo4603.jpg نمایش: 2366 اندازه: 25.5 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    مادر ایرانی, fateme67, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  2. بانک بند ناف
  3. #274
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    مرغ و پیاز رو تفت دادم + هویج خلالی و نمک و زردچوبه و ادویه کاری و رب گوجه فرنگی رو اضافه کردم و گذاشتم تا بپزه
    بعد از پخت غوره و چاشنی خورشت با زعفران الیت رو اضافه کردم و حرارت رو کم کردم و یه ربع گذاشتم تا جا بیفته
    برای تزئینش هم از چیپس خلالی استفاده کردم

    m1361, مامان غزل, Andrew و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #275
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    632
    پسند شده
    17143
    پسند کرده
    20225
    خورش مرغ با کته زعفرانی



    مرغ رو با روغن و زردچوبه کمی سرخ کردم بهش پیاز رنده شده رو ضافه کردم و تفت دادم و اب و نمک و فلفل اضافه کردم و گذاشتم تا بپزه بعد رب هم اضافه کردم و گذاشتم تا جا بیوفته .
    مامان غزل, Andrew, پرناک و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #276
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,407
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    13733
    پسند کرده
    11105
    پیاز و خورد کردم اول یکم بدون روغن تفت دادم بعد یکم روغن اضافه کردم
    بعدم مرغ و سیر و هویج و آب و ادویه اضافه کردم.
    نام: IMG_2230.jpg نمایش: 2134 اندازه: 108.2 کیلو بایت
    nora1, m1361, *** صحرا 61 *** و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  6. #277
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896
    مرغ گیشنیزی با طرز تهیه بهداد جون :
    مواد لازم برای 2 نفر
    سینه مرغ....................1 عدد که به تکه های کوچکی تقسیم شده
    ماست.........................4 ق.غذا خوری
    سس مایونز یا سس سالاد......2ق.غذا خوری
    سرکه...........................1ق.غذا خوری
    گشنیز خرد شده.............3 تا 4 ق.غذا خوری
    سیر رنده شده................1 حبه
    زعفران ..........................کمی
    ادویه .............................شامل نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر کاری به میزان لازم
    تمام مواد بالا به جز مرغ را مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید
    و مواد را کنار بگذارید.مرغ ها رو کمی در تابه تفت دهید یا اگر خواستید سرخ کنید پس از آنکه مرغها پخت سس مذکور را که قبلا آماده کرده اید رو به مرغها اضافه کنید پس از جوش آمدن زیر شعله را ملایم کنید تا در آن سس کمی بپزد ....فقط اگر بخواهید سس تا آخرتمام شود کمی مرغتان خشک میشود توصیه من این است که کمی از سس را بر مواد باقی بگذارید که غذای ترد تر و خوشمزه تری داشته باشید.

    تغییرات :
    سس رو 1 ق زدم
    نخود فرنگی و سیب زمینی سرخ شده اضافه کردم
    سس رو هم کم گرفتم

    من زیاد نپسندیدم تجربه ش خوب بود ولی همسری خیلی دوس داشت ت
    نام: DSC07386.jpg نمایش: 3408 اندازه: 94.8 کیلو بایت

    nora1, zardin, Haleh.K و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #278
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۵
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    105
    پسند کرده
    1

    طرز تهیه سینه مرغ با فلفل دلمه ای

    آشنایی با طرز تهیه سینه مرغ با فلفل دلمه*ای سبز یا قرمز.


    مواد لازم

    مواد لازم مقدار
    1 ‏سینه مرغ بدون استخوان ٢ ‏عدد
    2 آرد ذرت 1 ‏ قاشق غذاخوری
    3 ‏فلفل سبز و قرمز خلال شده ١ ‏لیوان
    4 سویا سس ٢ ‏تا ٣ ‏قاشق
    5 ‏پیازچه خردشده نصف لیوان
    6 کره ۵٠ ‏گرم
    7 روغن به مقدار لازم
    8 ادویه و نمک و فلفل به مقدار لازم
    طرز تهیه

    ‏سینه مرغ را به اندازه کلفتی انگشت کوچک خلال کرده و در ماهی*تابه همراه با کره تفت می*دهیم. فلفل را به مرغ افزوده و هم می*زنیم تا حدی که نرم شود. سپس پیازچه*ها را با نمک افزوده و تفت می*دهیم. سویا سس را ریخته و با تمام موادمان خوب مخلوط می*کنیم. در ظرفی جدا آرد ذرت را در کمی آب سرد حل کرده و داخل قابلمه ریخته و هم می*زنیم. بعد از چند جوش غذا حاضر است.
    منبع:
    http://wiki.5040.ir/fa/content/article/351.html
    ویرایش توسط cnt30me : ۱۳۹۳/۰۴/۲۵ در ساعت ۰۹:۳۱ قبل از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #279
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    290
    پسند شده
    6367
    پسند کرده
    3239
    مرغ مجلسي با دستور زير كه خيلي عالي ود
    مواد لازم براي 4 نفر :
    مرغ /يك عدد تا 2 كيلوگرمپياز/2 عدد نگيني خرد شدهسير /يك تا 2حبه ورقه شدهنمك،فلفل، زردچوبه، ادويه مخلوط،پودرتخم گشنيزوزيره آسياب شده/يك و يك دوم قاشق چايخوريمحلول زعفران /يك قاشق چايخوريرب گوجه فرنگي/ 2تا3 قاشق سوپخوريكره / 3 قاشق سوپخوريآب/ يك سوم پيمانه
    طرز تهيه :
    ابتدا مرغ را از پشت و از گودي گردن از وسط استخوان فقرات تا پايين برش دهيد تا به دوقسمت مساوي تقسيم شود. سپس قسمت ران را از گودي كمر برش دهيد و از سينه جدا كنيد. ماهيچه ي ران را از مفصل برش دهيد تا ران به دو قسمت تقسيم شود. بال را از سينه جدا نموده و سينه را به دو قسمت تقسيم كنيد. به اين صورت مرغ را به قطعات مناسب تقسيم كرده ايد. چربي هاي مرغ را جدا و مرغ را بشوييد و در صافي قرار دهيد.نمك، فلفل، ادويه ي دلخواه، محلول زعفران، كره ي آب شده، رب گوجه فرنگي و آب را مخلوط كنيد تا سس مناسبي به دست آيد. سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچينيد. مقداري از پياز خرد شده و كمي سير ورقه شده را روي مرغ قرار دهيد. سپس سه تا چهار قاشق سس روي آن بريزيد. مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روي پياز و سس قرار دهيد و روي آن را با پياز خرد شده و سير ورقه شده و سس بپوشانيد. در ظرف را گذاشته و روي حرارت متوسط قرار دهيد، اجازه دهيد تا مرغ آب بيندازد و محتويات داخل ظرف جوش بيايد. سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهيد تا بپزد و سس آن غليظ شود. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غليظ خوشرنگ باقيمانده را هم روي مرغ ها بريزيد و با چلوي زعفراني تزيين سپس سرو كني
    فك ميكنم دستورش از مجله هنر آشپزي باشه
    نام: IMG_2307.jpg نمایش: 2135 اندازه: 109.6 کیلو بایت

    خورش آلو زرشك
     
    نیکی گل, m1361, پنجه طلایی و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  9. #280
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    632
    پسند شده
    17143
    پسند کرده
    20225
    خورش مرغ خوشمزه (بازیافتی) با کته



    از سس و گوجه های گوجه بادمجان اضافه مونده بود .
    آب رو جوش آوردم مرغها رو جوشانده و آبکش کردم و شستم .
    داخل روغن و زردچوبه خیلی کم تفت دادم و بهش نمک و فلفل اضافه کردم و مجددا کمی آب ریختم و با برگ بو نیم پز کردم و بعد اون سس باقی مونده از گوجه بادمجان رو به همراه گوجه فرنگی ها اضافه کردم و گذاشتم تا جا بیوفته -
    خیلی خوشمزه و خش عطر شده بود .
    sOhEiLa71, ... رضوان ..., shimakhoshdel و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 35 از 56 نخستنخست ... 253233343536373845 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما