نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 249 به 256 از 444
صفحه 32 از 56 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  1. #249
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    مرغ رو بعد از یخ زدائی با نمک مزه دار کردم بعد با 1 پیاز درسته و سیر تازه و چوب دارچین و فلفل دلمه ای پختم آخرشم هم زعفرا ن و رب وآبلیمو

    نام: Photo3388.jpg نمایش: 1067 اندازه: 31.8 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    fara 92, m1361, ماناسهیل و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  2. #250
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    156
    سلام دوستان این جا جندنفر بمن گفتن برای از بین بردن بوی بد مرغ از برگ بو استفاده کنم من خریدم حالا آسیابشون کنم یا چند تا از همون برگا رو بندازم؟؟؟
    *رستا* این نوشته را پسندیده.
    خدایا منو وهمسرمو تنها نذار

  3. #251
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    150
    عزیزم برگو می اندازیم.
    ṧїᗰα این نوشته را پسندیده.

  4. #252
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    مرغ رو با پیاز تفت دادم + نمک و ادویه و زردچوبه کمی دارچین و زنجبیل و رب گوجه فرنگی گذاشتم تا بپزه.
    در آخر به آب مرغ کمی هم آبغوره اضافه کردم + بادمجون و گوجه فرنگی سرخ شده.

    m1361, glabella, ماناسهیل و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #253
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    مرغ رو با پیاز و نصف استکان آب جوش و زردچوبه و نمک نیم پز کردم بعد داخل کره سرخ کردم . آب مرغ رو از صافی رد کردم و داخلش زعفرون ریختم بعد روی مرغ سرخ شده ریختم.

    نام: DSC_0457.jpg نمایش: 963 اندازه: 116.4 کیلو بایت
    .............
     
    *رستا*, samin93, مادر ایرانی و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #254
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8524
    پسند کرده
    9689
    من به این غذا میگم ته چین،
    ینی اگه درست نکنید نصف عمرتون بر فناست، از من گفتن بود!
    مرغ ها رو با زردچوبه+ نمک+ زعفران زیااااد+ فلفل+ آبلیمو+ فلفل دلمه + پیاز میزاریم تو یخچال مزه دار بشن. بعد ته قابلمه رو روغن فرااااووون بریزید و سیب زمینی ورقه ای+ کمی زعفران بچینید و مرغ ها ی مزه دار شده رو بچینید روی سیب زمینی ها و فلفل دلمه تکه ای رو هم بزارین روی مرغ ها. بعد برنج آبکش کرده رو بریزین روی این مرغ ها و حدود 1 ساعت و 15 دقیقه بزارین خوب دم بکشه و مرغ ها بپزن. فقط 3 دقیقه قبل از سرو، شعله رو زیاد کنید که سیب زمینی ها و مرغ ها یه کم سوخاری بشن و لذیذتر، مواظب باشین نسوزن.
    ینی اگه به همین روش من عمل کنید می بینید چقدر خوشمزه میشه، به شخصه عاشق این غذام و درحد مرگ میخورم!!!!

    ویرایش توسط *samir* : ۱۳۹۳/۰۳/۰۲ در ساعت ۰۶:۳۷ بعد از ظهر
    fara 92, marzyeh a, nafi3 و 36 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #255
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    126
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    259
    پسند کرده
    279
    مامان من هم این غذا را درست میکنه ولی کفش سیب زمینی نمیگذاره و در نتیچه وقتی برش میگردونه مرغ ها سرخ شده هستن و حرفت را قبول دارم هر چی بخوری سیر نمیشی مخصوصا برنج چسبیده به مرغ ها



    نقل قول نوشته اصلی توسط sjafari نمایش پست ها
    من به این غذا میگم ته چین،
    ینی اگه درست نکنید نصف عمرتون بر فناست، از من گفتن بود!
    مرغ ها رو با زردچوبه+ نمک+ زعفران زیااااد+ فلفل+ آبلیمو+ فلفل دلمه + پیاز میزاریم تو یخچال مزه دار بشن. بعد ته قابلمه رو روغن فرااااووون بریزید و سیب زمینی ورقه ای+ کمی زعفران بچینید و مرغ ها ی مزه دار شده رو بچینید روی سیب زمینی ها و فلفل دلمه تکه ای رو هم بزارین روی مرغ ها. بعد برنج آبکش کرده رو بریزین روی این مرغ ها و حدود 1 ساعت و 15 دقیقه بزارین خوب دم بکشه و مرغ ها بپزن. فقط 3 دقیقه قبل از سرو، شعله رو زیاد کنید که سیب زمینی ها و مرغ ها یه کم سوخاری بشن و لذیذتر، مواظب باشین نسوزن.
    ینی اگه به همین روش من عمل کنید می بینید چقدر خوشمزه میشه، به شخصه عاشق این غذام و درحد مرگ میخورم!!!!
    nafi3, *samir*, آهو مشکی پوش و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #256
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17050
    پسند کرده
    12101
    مرغو با ادویه مرغ و نمک فلفل پختم.بعد خوب سرخش کردم.برای سسش هم،رب سرخ کردم کمی زعفرون هم ریختم و آب مرغو بهش اضافه کردم.از سسش عکس ندارم

    نام: 20140426_210419.jpg نمایش: 642 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    nora1, zardin, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

صفحه 32 از 56 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما