نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 444
صفحه 3 از 56 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: روش های پخت مرغ

    لادن جون من یه توصیه برات دارم . این دفعه محلش نده همین جوری با مخلفات بذار بپزه خودش خوب میشه . من هم مثل آرام فکر می کنم تو خیلی سخت مرغ می پزی واسه همین اونم سماجت می کنه و سفت میشه . حالا این دفعه ولش کن به امون خدا بهش هم سر نزن که پررو نشه . آخر کار می بینی خودش پخته خیلی هم نرم و خوب شده . از هیچ وسیله جانبی هم نیاز نیست استفاده کنی . فقط سخت نگیر .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام

    من خودم مرغ رو به چند روش میپزم....تقریبا مثل نجما جون.

    اما با این تفاوت که من همیشه از زردچوبه استفاده میکنم...
    لادن جون مرغ رو میتونی یکم سرخ کنی و بعد یه 10 دقیقه بزار با پیاز حلقه شده و یکم سس و زردچوبه و فلفل و نمک و فلفل دلمه وسیر اگه دوست داشتید اب پز بشه ابش رو زیاد نکن بهد درش بیار و لای برنج اماده برای دم کردن بزار با برنج دم بکشه خیلی نرم میشه...مخصوصا سینش.

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام.
    بچه ها جون یه جور مرغ هست که با نمک میپزن.
    اگه کسی بلده لطفا برام بنویسه.
    فقط مرغ رو روی نمک میزارن؟
    به خود مرغ هیچی نمیزنن؟
    نمک تو قابلمه چه جور میشه؟

  4. #20
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: روش های پخت مرغ

    افسون عزیز من شنیدم اینجوری شلغم بپزن ولی مرغ رو نه ! ولی اگه کسی میدونست منم خوشحال میشم یاد بگیرم:)
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    دوستاي خوبم از همه گي تون ممنونم...... دستوراتون رو يكي يكي امتحان مي كنم و خبرش رو مي دم..... يك دنيا ممنون از همه تون.....

    راستي براي تهيه ي اون مرغ روي نمك به روش شبنم جون
    اين هم دستور عينا كپي شده از دستور شبنم عزيز:
    گزارش کار امروز " تهیه و پخت مرغ روی نمک !

    جای همه تون ! خالی امروز سیب زمینی تنوری روی نمک و مرغ روی نمک با سوپ جو درست کردم .سیب زمینی ها عالی شدن چون خشک بودن و پوست داشتن کاملا کبابی شدن . سوپ هم که نگو ...!!



    و اما از مرغ .......چون مرغها رو پوست نکنده خریده بودم و چون تو شکمشون رو پر کردم ...فکر کردم آب روغن مرغ روی نمکها جاری و ساری میشه !! و اونوقت باید مرغ نمکی بخوریم ......!! ترسیدم که مبادا غذای امروز خراب بشه واسه همین مرغها رو پس از پر کردن - توی فویل ( کاغذ آلومینیمی ) پیچیدم و همونطور درسته توی یک قابلمه بزرگ با بستری پوشیده از نمک قرار دادم .
    پس از حدود 3 ساعت با شعله ملایم تقریبا مرغها یخته بودن .... یک سیخ نازک کباب چوبی از روی کاغذ آلومینیمی - تو بدن مرغها فرو میکردم تا اطمینان پیدا کنم که پخته شده .
    وقتی مرغها رو بیرون از قابلمه گذاشتم یکی از مرغها قبلا آب و روغنش رو تو قابلمه پس داده بود !!! و وقتی کاغذ آلومینیمی اون یکی دیگه رو باز کردم تمام آب و عصاره و روغن مرغ توش جمع شده بود که داخل قابلمه سوپ ( که با دوتا سینه کوچک مرغ درست شده بود تا چرب نباشه !!!) ریختم .
    ولی حالا مونده بود که این مرغهای سفید برفی بریون بشن ....مجبور شدم که گریل اجاق گاز رو روشن کنم و دو طرف مرغها رو بریون ( سرخ ) کنم . البته دوباره کاری شد ..... .




    منبع:
    http://www.ashpazonline.com/forum/vi...&sd=a&start=15

  6. #22

    Re: روش های پخت مرغ

    من مرغ رو اینجوری میپزم...
    مرغ رو بعد از تمیز کردن میگذارم با 2 تا 3 لیوان که باز بستگی به اندازه مرغ داره میپزم..با کمی زعفران و زردچوبه نمک و فلفل پیاز و یک حبه سیر
    بعد از پخت یا نیم پز شدن ..توی تابه ای روغن میریزم..بعد مرغهارو خوب توی روغن سرخ میکنیم.. دو طرفش کاملا سرخ شد اخر سر توی همون تابه 2 قاشق رب هم سرخ میکنم...بعد اب مرغ (فقط اب مرغ) توی قابلمه را به رب اضافه میکنیم و کمی ابلیمو و زعفران حل شده و مرغ را اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم نیم ساعت بپزه...
    وقتی مهمان داریم از قبل اماده میکنم و موقع سرو نیم ساعت قبل سس رو می ریزم و میگذارم بپزه
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    بهارگل جون ممنون من هم تقريبا مثل شما مرغم رو درست مي كنم..... چرا اين قدر سفت و كاهي مي شه هنوز نمي دونم..... من باز هم تلاش كردم اما باز هم مرغم خراب شد..... انگار بايد درست كردن مرغ رو ببوسم و بگذارم كنار..... خيلي كاهي و خشك مي شه......

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    102
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    لادن جان يك پيشنهاد :
    من مرغهام رو تا قبل از اينكه ماهيتابه هپي كال بخرم توي پلو پز مي درستيدم!! چي جوري؟
    ما 5/2 نفر هستيم(نصفيمون هنوز مرغ خور نشده!!) دو تا تكه مرغ (فريزري يا تازه)+ 2 ليوان آب + يك سيب زميني+ يك هويج+ نمك و آويشين را داخل پلوپز مي ريزم. بعد تا يك ساعت. وقتي آبش كم شد نصف كره 50 گرمي + زغفرون (دلخواه) هم اضافه مي كنم. تا مرغ ها سرخ بشن. آخر سر هم دم كني! مي ذارم. وقتي كه كره را اضافه كردم.
    مزه مرغ هاي ويتريني مغازه ا رو ميده. از اونهايي كه توي ويترين ميچرخن و سرخ ميشن :)))))
    بعدش هم خواهرم اصلا به مرغ زردچوبه نمي زنه. اصلا. فقط با زغفرون اون هم آخر پخت اضافه مي كنه. ميگه سينه مرغ را خشك مي كنه.
    .
    .
    .
    از صبح هي ميگم اين دستور يه چيزي كم داره ها. يك عدد پياز متوسط هم درسته ميذارم!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]خدای من بهشتی دارد، نزدیک، زیبا، بزرگ و به گمانم دزوخی دارد کوچک و بعید و در پی دلیلی است که ببخشد ما را گاهی به بهانه یک دعا.[/HIGHLIGHT]

صفحه 3 از 56 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما