نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2764Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 185 به 192 از 445
صفحه 24 از 56 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  1. #185
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    78
    پسند کرده
    24
    سلام به همگی .... من تازه عضو شدم ... و خیلی از این بابت خوشحالم دو هفته پیش نامزد کردم و نامزدم خیلی خوشخوراکه و واسش مهمه که غذا مزه خوبی داشته باشه ... و میخوام تو این انجمن از شما عزیزا چیزای زیادی یاد بگیرم .
    من بعضی وقتا استخونای سینه و رون مرغ رو در میارم با بیفتک کوب میکوبم و دو طرفو نمک میزنم و توی روغن سرخ میکنم خیلی خوش مزه میشه با سیبزمینی و قارچ! البته با نون خیلی خیلی خوشمزه میشه . به نظرم شمام امتحان کنین بد نباشه
    noirsa, &yeganeh&, aydaa و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #186
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pariya505 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    714
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    5556
    پسند کرده
    5284
    مرغ رو با پیاز سرخ کردم و با آب زعفرون گذاشتم خوب بپزه...
    بعد هم بقیه مخلفات رو اضافه کردم...
    مامان غزل, paryy, sadi_eh و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #187
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    640
    پسند کرده
    44
    مرغ رو با كرفس و هويج مرزه گذاشتم بپزه
    و در آخر با كره زعفرون سرخش كردم
    مامان غزل, mami 2m, &yeganeh& و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #188
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    640
    پسند کرده
    44
    سينه مرغ كوبيده شده مرينت با نمك و فلفل با يك قاشق روغن زيتون تفت دادم بهمراه پيازچه با سس بشامل كه توش قارچ هم ريختم
    mahi59, پری رخ, Negara و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #189
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پری رخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیزم-تهرا
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    1889
    بچه ها سلام من یه سوال فوری دارم اونم اینکه بهترین روش پخت سینه یا رون مرغ در فر چیه؟؟ و آیا وقتی تو فر میذارم باید روشو فویل بکشم؟؟؟ با سپاس
    خـــــدایا!!! مرا آن دِه که آن به...

  6. #190
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13937
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behnaz.j نمایش پست ها
    بچه ها سلام من یه سوال فوری دارم اونم اینکه بهترین روش پخت سینه یا رون مرغ در فر چیه؟؟ و آیا وقتی تو فر میذارم باید روشو فویل بکشم؟؟؟ با سپاس
    بهناز جان " تکه های مرغت رو با هر چه که دوست داری مزه دار کن .
    مثلا من فقط با نمک و فلفل و زعفران و آبلیمو مزه دارمیکنم و بهتره که چند ساعتی بمونه و یا یه روز " اما اگر عجله داشته باشی هم " خوشمزه میشه .
    بعد داخل ظرف یا سینی رو که میذاری تو فر چرب کن وتکه های مرغت رو بذار داخل ظرف و رویش رو فویل آلومینیومی بکش و بذار تو فر .
    بعد اینکه بیشتر پخت مرغ انجام شد " فویل رو بردار و اجازه بده هم پخت کامل بشه و هم مرغها برشته بشن "
    میزان برشته شدنش هم که سلیقه ای هست "
    امیدوارم کمکی کرده باشم .
    سوگند92, Andrew, *سلما* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  7. #191
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11060
    پسند کرده
    4034
    مرغ با پوست رو درپیاز رنده شده و نمک استراحت دادم بعد با کره سرخ کردم اخرش هم زعفران و آب لیموی ترش تازه ....


    سبزی پلو با ماهی
     
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  8. #192
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17057
    پسند کرده
    12101
    من مرغو با کمی نمک و فلفل آغشته میکنم.با کمی کره و روغن میذارم تو ماهیتابه!زیرشو خیلی کم میکنم.تا خودش آب بندازه و با آب خودش بپزه و سرخ بشه!بعد که هر دو طرفش سرخ شد کنار همون مرغا کمی رب تفت میدم .زعفرون و نمک هم میزنم و کمی آب تا سسش غلیظ بشه.اینبار چون اعضای خانواده هوس آب مرغ کرده بودن،کمی آب بیشتر ریختم.ولی اصلا نیاز نداره چون با آب خودش پخته!


    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

صفحه 24 از 56 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما