نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 177 به 184 از 444
صفحه 23 از 56 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  1. #177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    من مرغ رو با پیاز تفت میدم + نمک و کمی زردچوبه ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و کمی زنجبیل ، بعد آب رو بهش اضافه میکنم تا بپزه. اواخر پخت که کمی هم آب داره رب گوچه فرنگی و آبغوره بهش اضافه میکنم.
    خیلی خوشمزه میشه
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    کنون به گوش من دوباره می رسد ، صدای تـــو
    صدای بال برفـــی فرشتگان
    نگاه کن که من به کجا رسیده ام
    به کهکشان ، به بیکران ، به جاودان

  2. بانک بند ناف
  3. #178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    325
    پسند کرده
    447

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی جان
    خیلی از همه ممنون که تجربه هاتون رو اینجا میزارید
    من دیشب واسه مهمونام به روش زیر مرغ پختم:
    مرغ رو یکم تفت دادم
    پیاز رو هم جدا تفت دادم
    بعد مرغ رو چیدم رو پیازها و روش بازم پیاز و فلفل دلمه و هویج و ساقه کرفس و برگ بو و زعفران ریختم و یک لیوان آّب... ادویه رو هم جدا با رب سرخ کردم ریختم توش خیلی هم پخت حدود 5 ساعت شایدم بیشتر
    اماااااااااااااااااااااا وقت سرو کردم روش پخته بود ولی توش سفت بود....مزه اش عالی بود ولی ابروم رفت
    من هروقت تو زود پز میپزم خوب میشه ولی نمیدونم چرا تو ماهیتابه اینقدر سفت میمونه....گریهههههه
    دوست عزیز من فکر می کنم یک لیوان آب برای مرغی که 5 ساعت روی گاز بوده کم است و چون در ماهیتابه هم درست میکنید این آب به خورد مرغ نمی رود .
    دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند

  4. #179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    3

    Re: روش های پخت مرغ

    من روش ساده ی ساده ام اینه ؛ اصلا هم رژیمی نیست :D
    شب قبلش به مرغا زرد چوبه و نمک کم و ادویه مرغ میزنم اگه مرغش بو هم داشته باشه پیاز حلقه حلقه نازک میکنم میچینم لاش
    بعدش فرداش مرغا رو توی کره فراوون و زعفرن سرخ میکنم در حد هر تیکه 5 دقیقه
    بعدش به نسبت اندازه قابلمه پیاز تازه حلقه حلقه میکنم و خام میچینم کف قابلمه بعدش مرغا رو میچینم روشون
    بعدش توی یه ماهیتابه اول روغن میریزم رب گوجه روتفت میدم یه مقدار بعدش فلفل قرمز کم و اگه خواستم متفاوت بشه غذام ادویه کاری و نمک یه مقدار و آب اضافه میکنم بعضی وقتا هم جعفری خشک یه یههههه ذرررره کم سس خردل (فقط برای عطرش) حدودا 10 دقیقه سس درست کردنم طول میکشه
    بعدش سس رو میریزم روی مرغ های توی قابلمه
    بعدشم هویج حلقه حلقه میکنم میذارم لای مرغا
    مقدار اب هم که به دلخواه خودتونه
    من برای 20 تیکه مرغ 5 -6 لیوان آب میریزم توی سس که غذا لعاب غلیظ میگیره ولی خشک نمیشه
    من تازه عروسم اولین بار که مهمونی دادم برای اولین بار با این روش درست کردم عااالی شد
    خودمم باور نمیکردم همچین غذایی درست کرده باشم
    Andrew, مامان مبین کوچولو و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,365
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19118
    پسند کرده
    28856

    Re: روش های پخت مرغ

    دخترهای گل منم مثل شما درست میکنم با این تفاوت که کمی ترخون تازه یا خشک فرق نداره به مرغ اضافه میکتم خیلی خوشبو و خوشمزه میشه امتحان کنید
    aydaa, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.





  6. #181
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    من ایده ی این روش مرغ رو از ....اسمش یادم نیست فکر کنم نگارا بود.....گرفتم


    سینه ی مرغ رو برش دادم با نمک و پاپریکا و آبلیمو و پیاز و پودر سیر

    مزه دار شد و در فر گذاشتم




    سبزی پلو با ماهی
     
    مانی بهار, مامی دوقلوها, mami 2m و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  7. #182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۵
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    53
    پسند کرده
    45
    سلام .یه مهمونی دارم 25 نفر می خوام فقط شیرین پلو درست کنم.مرغ را چی جوری درست کنم بهتره؟

  8. #183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    33
    پسند کرده
    3

    Lightbulb

    نقل قول نوشته اصلی توسط لادن نمایش پست ها
    ممنون نجما جونم.... حالا كووووووو تا اين لادن خونه داري ياد بگيره.....

    راستش من سينه ي مرغ رو مي گذارم يخش كاملا باز بشه..... گاهي وقتي عجله دارم با كيسه يي كه فريز كردم اون رو داخل آب گرم قرار مي دم

    در مرحله ي بعد مرغم رو يك كم روش رو با نوك چاقو برش مي زنم..... يك كم زعفران آب شده و نمك روي مرغ مي زنم و با يك ليوان آب و يك عدد پياز و چند حبه سير مي گذارم تا مرغ آرام آرام بپزه..... بعد كه احساس كردم نرم شده اون رو در ميارم و كمي تفت مي دم......
    در آخر كمي پياز رو طلايي مي كنم و مرغ رو روي اون مي گذارم..... خيلي كم داخل ماهي تابه آب جوشيده اضافه مي كنم به همراه زعفران و نمك و فلفل سياه..... گاهي خيلي كم رب هم به آب مرغ مي زنم و مي گذارم جا بيفته...... مي دونم كارم ايراد داره اما نمي دونم دقيقا كجا..... خلاصه كه مرغ ها اصلا خوب نمي شه..... من كه نمي خورم اما همسرم اصلا راضي نيست..... خصوصا از خشك بودن مرغ ها شكايت داره...... من زردچوبه تا حالا استفاده نكردم اما مادر همسرم هميشه توصيه مي كردن كه مرغ رو پيش از پختن پشت و روش رو كمي زردچوبه بمالم..... نمي دونم چه طور مي شه..... خلاصه كه دور بودن از مادر و كار خونه نكردن قبل از ازدواج به بهانه ي درس حسابي كار دستم داده......

    منتظر راهنمايي تون هستم.... به اميد اين كه اين بار مرغم خوب بشه......

    راستي نجما جون اگر مرغ رو از روز قبل در ماست و پياز و روغن مايع و زعفران بگذارم خوب مي شه؟..... نرم مي شه؟
    يكي از دوستان پيشنهاد كرده بود حين پخت،*از دم كني استفاده كنم.... يكي نعلبكي رو پيشنهاد كرده بود..... يكي برگ انجير..... خلاصه همه ي راه ها رو امتحان كردم و مرغ همچنان خشك مي شه......
    ممنون نجماي عزيزم......
    سلام.
    من اینجوری درست می کنم.
    پیاز متوسط رو تقریبا خیلی نازک و ریز خورد می کنم داخل قابلمه می ریزم. مرغ رو از فریزر در میارم. میذارم روش کمی نمک، دارچین، و زردچوبه می ریزم. درش رو میذارم با حرارت متوسط، تا وقتی که رنگ مرغم سفید بشه. بهش باید سر بزنید اگه لازم داشت کمی روغن زیتون بی بو یا روغن مایع می ریزم. بعد هویج رو خورد می کنم و بهش اضافه می کنم باز درش رو میذارم.
    بعد تو کتری آب جوش اومده رو کمی می ریزم روی مرغ، ادویه ها رو اضافه می کنم( فلفل سیاه، ادویه کاری). کمی رب می ریزم و دراواخر کار یه کم آبلیمو. واااااااااااای یادم رفت. بعضی وقت ها بلال(ذرت) رو که به چهارقسمت تقسیم کردم و تو فریزر گذاشتم همون اول کار به مرغ اضافه می کنم هم زود پخته می شه و هم خیلی مزه دار میشه.
    گاهی وقت ها هم چند تا آلو بخارا، چند قطعه سیب زمینی هم بهش اضافه می کنم. واااااقعا خوشمزه می شه.
    راستی خانم ها واسه سوپ ورمیشل یا جو یه چند تا تیکه کوشولو فلفل دلمه ای قرمز بریزید هم ناز می شه هم خوش طعم
    ویرایش توسط هدی بانو : ۱۳۹۲/۰۷/۲۲ در ساعت ۱۰:۴۹ بعد از ظهر
    *termeh* و Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #184
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    مرغ رو به مدت 4 ساعت با نمک و آبلیمو و پیاز رنده شده مزه دار کردم بعد با روغن تو قابلمه گذاشتم و یرش و کم کردم تا بپزه و سرخ شه

    معرکه بود همه عاشقش شدن

    سبزی پلو با ماهی
     
    vida_s, sama18, mas mas و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

صفحه 23 از 56 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما