نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2761Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 169 به 176 از 445
صفحه 22 از 56 نخستنخست ... 121920212223242532 ... آخرینآخرین
  1. #169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۰
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام.من همین امروز عضو شدم.لادن عزیز.سینه و رون مرغ رو با هم می پزی؟اگه فقط سینه درست می کنی این بار با رون درست کن.شاید مشکلت حل بشه.

  2. #170
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۲۸
    محل سکونت
    تهران-تهرانپارس
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام منم با فرذانه جون کاملا موافقم خودم هم امتحانش کردم

  3. #171
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۶
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    33

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام بچه ها
    خیلی ها این مدل مرغی که درست می کنم رو خوردند و تعریف کردند:
    اول کمی پیاز رو تفت میدم، فقط کمی و بعد مرغ که میتونه یخ زده هم باشه بهش اضافه میکنم تا رنگش سفید بشه. اگه بیشتر هم تفت بدین هیچ مشکلی نداره. بعد رب، آب(حدود 2 لیوان)، فلفل دلمه ای نگینی (اگه نداشتید پاپریکا به جاش بزنید)، هویج خرد شده و نمک و فلفل و پودر سیر بهش اضافه کنید تا بپزه. البته زعفران و مقداری آبلیمو هم در انتها اضافه میکنم. تقریبا وقتی که تهش مقدار آب کمی باقی موند(تقریبا 2 سانت) خاموش میکنیم.
    امیدوارم مفید باشه.
    مامان مبین کوچولو, malihejoon773 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    اگر با ارده دری را بکوبی گشوده می گردد.

  4. #172
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    206
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    1

    Re: روش های پخت مرغ

    برای مرغی که لای برنج می گذاریمو سرو می کنیم چه پیشنهاد پختی می دید؟
    مامان مبین کوچولو این نوشته را پسندیده.
    وقتی عشق فرمان می دهد،

    « محال» سر تسلیم فرود می آورد

  5. #173
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    206
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    1

    Re: روش های پخت مرغ

    برای مرغی که لای برنج می گذاریمو سرو می کنیم چه پیشنهاد پختی می دید؟
    وقتی عشق فرمان می دهد،

    « محال» سر تسلیم فرود می آورد

  6. #174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    233
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    41

    Re: روش های پخت مرغ

    پریا جان من مرغ رو با کره سرخ کردم تا طلایی شد.بعد بهش زعفران آب کرده زدم.
    خیلی خوش طعم شد.
    تا آخر پخت هم از هم باز نشد.البته من کنار برنج سرو کردم.
    با اینکه ظاهرش حسابی برشته بود ولی گوشتش نرم و آبدار بود.
    من گذاشتم با زعفرون و کمی آب پخت برای زرشک پلو
    ولی همون سرخ کرده رو میتونید لای برنج بذاری.
    البته این فقط یه پیشنهاده
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     

  7. #175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    233
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    41

    Re: روش های پخت مرغ

    این روش رو هم بنویسم الان که این مبحث رو دیدم.بسیار خوشمزه شد مرغ با این روش:
    اول تیکه های مرغم رو(منجمد هم بودن) توی کره با حرارت متوسط سرخ کردم(50 گرم کره برای دو تا ساق مرغ و نصف سینه)
    تا وقتی که همه جاش طلایی شد حسابی.بدون هیچی ادویه و افزودنی.
    بعد چیدم کف یه تابه دیگه که بزرگتر بود و مزغها روی هم نبودند.
    همون باقیمانده کره رو ریختم روش
    1قاشق چایخوری زعفران و 1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی رو توی 2 لیوان آب حل کردم
    نمک و فلفل سیاه ادویه هام بودند.
    اینها رو روی مرغ ریختم.دو تا پیاز متوسط رو از وسط 4 قسمت کردم و گذاشتم اطراف مرغ(نیازی به پیاز هم نبود چون انقدر عطر مرغ سرخ شده با کره عالی بود که نیازی به پیاز نداشت اصلا ولی من محض اطمینان گذاشتم)
    روی حرارت کم گذاشتم تا بپزه.
    اولا که تیکه های مرغ بعد از پخت اصلا از هم جدا نشده بود و منسجم بودن.
    دوما گوشت نرم و آبدار و خوش عطری داشتن.
    به به.عطرش و طعم خیلی خوبی داشت
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     

  8. #176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۲
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    خیلی از همه ممنون که تجربه هاتون رو اینجا میزارید
    من دیشب واسه مهمونام به روش زیر مرغ پختم:
    مرغ رو یکم تفت دادم
    پیاز رو هم جدا تفت دادم
    بعد مرغ رو چیدم رو پیازها و روش بازم پیاز و فلفل دلمه و هویج و ساقه کرفس و برگ بو و زعفران ریختم و یک لیوان آّب... ادویه رو هم جدا با رب سرخ کردم ریختم توش خیلی هم پخت حدود 5 ساعت شایدم بیشتر
    اماااااااااااااااااااااا وقت سرو کردم روش پخته بود ولی توش سفت بود....مزه اش عالی بود ولی ابروم رفت
    من هروقت تو زود پز میپزم خوب میشه ولی نمیدونم چرا تو ماهیتابه اینقدر سفت میمونه....گریهههههه
    چهار چيز را هيچگاه نشكنيد: اعتماد، قول، رابطه و قلب! زيرا اينها وقتي مي شكنند، صدايي ندارند ولي درد زيادي دارند! ........ چارلز

صفحه 22 از 56 نخستنخست ... 121920212223242532 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما