نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2764Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 445
صفحه 18 از 56 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  1. #137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام به خانمای گل و دوستان کدبانو
    تاحالا همه پستها رو راجع به انواع پخت مرغ خوندم و خداییش خیلی چیزا یاد گرفتم
    من یه مهمونی پیش رو دارم که پاگشای جاری و خواهرشوهرم(جفتشون عقدی هستن) هستش و میخوام سنگ تموم بذارم.
    یکی از غذاهایی که میخوام درست کنم،زرشک پلو با مرغ هستش.
    انواع روشهای مرغ مجلسی رو خوندم،اینکه اول سرخ بشه بعد پخته بشه،اول پخته بشه بعد سرخ بشه یا نیم پز بشه و سرخ بشه و دوباره بذارم بپزه
    تو این روز ها من خودم این روشو انتخاب کردم ولی هنوز امتحانش نکردم،به نظرتون خوب درمیاد؟
    مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفرون مزه دار کنم و یه شب بذارم تو یخچال،بعدش از موادی که باهاش مزه دارش کردم،جداش کنم،توی تابه،یه ردیف پیاز بذارم و مرغارو بذارم روش و در تابه رو ببندم و بذارم با آب خودش نیم پز بشه(بدون آب اضافی)،بعدش که نیم پز شد،سرخش کنم،بعد تو یه قابلمه دیگه پیاز داغ کنم و رب رو تفت بدم و نمک و زعفرون،این میشه سسش،حالا این سس رو میریزم رو مرغهای نیم پز شده و سرخ شده،هویج هم بریزم و در قابلمه رو محکم بذارم تا جا بیفته،فکر کنم خوب بشه و مجلسی
    نظر شما چیه؟

  2. بانک بند ناف
  3. #138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۶
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    خوب من مرغ رو به اين روش درست ميكنم
    اول ميگذارم با هويج و پياز و فلفل دلمه اي و در صورت داشتن يه ساقه كرفس يه بيست دقيقه مي جوشه بعد كف روش رو ميگيرم و آبش رو كلا مي ريزم دور
    مرغ ها رو تفت ميدم توي كره يا روغن
    بعد يه پياز درشت رو ريز خرد ميكنم و تفت ميدم و بهش رب گوجه مرغوب اضافه ميكنم و بعد مرغ ها رو مي چينم روش و يك ليوان آب زعفران ميدم روش و دم كني ميگذارم تا با حرارت ملايم پخته بشه
    براي سينه هم قبل از اينكه بگذارمش روي پياز و رب با سرنگ آشپزخونه به داخلش روغن مايع يا كره آب شده تزريق ميكنم كه خيلي تردش ميكنه
    در ضمن وقتي ميخواهيد مرغ بخريد هررررررگز مرغ درشت نخريد مرغ هرچي درشت تر باشه هم بوي بيشتري ميده هم خشك تر ميشه
    خانمايي كه حس ميكنند مرغشون خشك شده به اين نكته دقت كنند !
    به هيچ عنوان مرغ بالاي دو كيلو و زير يك كيلو نخريد . مرغ بين اين دو باشه خوبه

    روش با آب پرتقال رو من امتحان كردم و عاشقش شدم اينو از بفرماييد شايم ايراني ياد گرفتم

    مرغ رو با فلفل و نمك و زرد چوبه مزه دار كردم و روز بعدش توي كره زياد سرخش كردم و روش يه پاكت آب پرتقال بزرگ ريختم و گذاشتم كه بپزه انقدري كه زياد از آبش نمونه
    به قدري مرغ خوشبو ميشه كه نميتونيد تصور كنيد انگار وسط يه باغ پر از پرتقال داري غذا ميخوري
    تنها مشكلي كه داشتم اين بود كه كمي شيرين شده بود و براي مهمانهايي كه غذاهاي شيرين ميخورند مناسب نيست و خود من هم غذا را متعادل ميخورم
    بنابراين هر وقت درست ميكنم يك سوم پيمانه آب ليمو هم بهش اضافه ميكنم كه عالي ميشه يه طعم ترش و شيرين و بدون حتي ذره اي بوي مرغ
    و خيلي خوش رنگ حتما امتحان كنيد خصوصا با خلال پسته و زرشك يه طعم جادويي داره
    [HIGHLIGHT=#ffffff]من چه سرسبزم و زیبا امروز [/HIGHLIGHT]

  4. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047

    Re: روش های پخت مرغ

    خوراک مرغ در تابه رزیمی

    کف تابه رو با روغن زیتون چرب میکنم مرغو سبزیجات رو میچینم ویه استکان اب و نمک و فلفل ... حدود 45 دقیقه با حرارت کم میزارم میپزه ... عالی میشه

  5. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط zohreh_320
    سمیر جون میشه بگی ذرت ها رو چه جوری درست کردی؟! ممنون.
    زهره جان شرمنده امروز بعد از مدتها اومدم این تایپک
    من وقتی فصل ذرت شیر و نرم هست اونها رو میگیرم و بصورت خام ( یعنی نمیپزم قبل از فریز کردن) میزارم فریزر.
    وقتی میخوام مرغ درست کنم توی آب و کمی نمک آبپزشون میکنم. خیلی هم نرم و خوشمزه ست. توی خود خورش هم میشه ریخت اما راسش خیلی ازین مدلش خوشم نمیاد. ساده آبپز بشه خوشمزه تره.
    خورش بادمجون
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sommy آواتار ها
    سمیـــــــــه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۹
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    850
    پسند کرده
    1783

    Re: روش های پخت مرغ

    من اول پیاز رو توی روغن تفت میدم تایه کم طلایی بشه.بعد زردچوبه وادویه رو میریزم تا عطرورنگش بیرون بیاد.اینارو باهم تفت میدم بعدمرغم رو میریزم به اضافه یه کوچولو پودر لیمو.یه لیوان آب میریزم. بعدیه کم آرد ونمک میپاشم روش میزارم بپزه.
    کسایی که رب گوجه فرنگی دوستدارن میتونن یه قاشق بریزن توش(خودم دوست ندارم)
    خیلی خوب میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    امیــــــــــــــــــرالم ومنین علی (ع)
    انسان باهر نفس یک قدم بسوی مرگ پیش میرود

  7. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: روش های پخت مرغ

    خورش مرغ بازم با این دستور
    cooking-notes/topic1604-130.html#p1333568

    خورش بادمجون
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    زیرآسمان ایران
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام من معمولا مرغ و تیکه میخرم یا به کمک شوهرم میفتیم به جونش وتیکه میکنیم.بعد برای پخت تیکه ها رو میزارم تو قابلمه کمی آب وپیازخرد شده ونمک و زرد چوبه و فلفل وکمی آبلیمو یا یه دونه لیمو امانی -لیمو عمانی -سرخ میکنم میذارم بپزه .سینه رو زیاد لایه نازک نکن که خشک نشه.چون وقتی کمی مرغ نرم شد اون تیکه رو تو آبکش میزارم بعد توی ماهیتابه روغن میزارم و آروم میچینم توی ماهتابه و سر ماهتابه رو میزارم و زیر اجاق و کم میکنم و مواظبم نسوزه کمی که طلایی شدن برشون میگردونم که اونطرفش هم سرخ بشه البته نه زیاد.نذار زیاد سرخ بشه.توی یه ماهیتابه کوچولو دیگه کمی رب و کمی از آب مرغ و خیلی کم روغن با نمک و کمی فلفل و سرکه و کمی فلفل دلمه خرد شده میزارم و یه سس درست میکنم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775

    Re: روش های پخت مرغ

    خوب من نمیدونم اینجا جاش این بذارم با نه... من هر موقع وقت ندارم تکه های مرغ (جوجه کبابی) با پیاز+زعفرون+نمک+ زردچوبه+ و سیر میریزم توی دیگ زودپز سه سوت میپزه بعد پیازاش جدا می کنم آب مرغ میریزم توی برنج تا برنج با اون آب بپزه وقتی آبش داره تمام میشه تکه های مرغم میریزم لاش و دمش میندازم و وقتی پخت با زرشک و دارچین و سیب زمینی سرخخ کرده سرو میکنم



    باران67 این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

صفحه 18 از 56 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما