نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 444
صفحه 16 از 56 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۴
    نوشته ها
    131
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    2

    Re: روش های پخت مرغ

    نه عزيزم ولي خوشمزه ميشه شكلش مثل جوجه كباب ميشه ولي مرغ با ماست سرخ ميشه خيلي خوشمزه ميشه
    سعي ميكنم مرغ ارزون شد بگيرم درست كنم برات عكس بزارم
    دلت را جایی…حوالی خدا
    چهار میخ کن که با رفتن این و آن نرود . . .

  2. بانک بند ناف
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: روش های پخت مرغ

    [quote=شاهزاده خانم][quote="پرشیا":kszlxxf7]اینم چند تا عکس از روشهای گوناگون مرغ که پختم .بقیه شو بعدا میزارم باید تو فایلم بگردم

    این اول کاملا سرخ شده وداخل سسی که گفتم پخته شده


    این مرغ اول پخته شده به روشی که گفتم و بعد خوب سرخ شده
    اینم مرغی که تو تابه رژیمی به روشی که گفتم پخته شده البته این چون با باقالی پلو خورده شده گوجه نداره


    عزیزم من منتظرم . مخصوصا اولی . زود بیا دستورشو بذار
    خیلی خوشگل شده [/quote][/quote:kszlxxf7]


    عزیزم دستور پختشون رو تو ص قبلش گداشتم باز سوالی بود در خدمتم
    این صفحه بند اول [url="http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?p=1163762#p1163762"]viewtopic.php?p=1163762#p1163762[/url]
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: زرشک پلو

    [quote=پرشیا]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "رومينا 60":2tfhfnsh
    پرشیا جون مرسي از جوابت ولي به نظر شما اگه اينجوري پخته بشه مرغش حالت آب پز شده به خودش نميگيره؟ آخه من از مرغ آب پز شده كه يه حالت آبداري داره زياد خوشم نمياد

    عزیزم این روشیه که تو بیشتر مجالس به عنوان زرشک پلو مرغ سرو میشه حالا بایکم تغییرات
    مرغ رو با نمک وفلفل تو کمی روغن سرغ میکنیم قشنگ طلایی بشه بعد رب رو تکم از روغن مرغ تفت داده بهش نمک و فلفلو کمی زرد چوبه و دارچین میزنیم کمی آب توش میریزیم تا جزش بیاد بعد مرغهارو داخلش میچینیم سینه زیر باشه رانها رو در آخر زعفران آب کرده اضافه میریزیم من کمی پیاز داغ هم میریزم با شعلع ملایم تا بپزد وسسش غلیظ بشه در آخر کمی اب لیمو میریزم میتونید نریزید
    پخت مرغ روشهای گوناگونی داره تعریف از خد نباشه همه جورشو بلدم همه هم دوست دارن
    میتونی اول بپزی بعد سرخش کنی ودیگه داخل آب ندازی داخل ظرف مورد نظر با دورچین گوناگون کنارش بزاری مثل سیبزمینی هویج نخود فرنگی آب مرغ رو هم جدا بعد اینکه رب روتفت دادی توش بریزی بعد چند قل آماده میشه تو ظرف دیگه ای بریزید .این دستور هم خیلی خوشمزه هست
    میتونی مرغ را با نمک و فلفل و زعفران مزه دار کنی کف تابه رژیمی رو پیاز حلقه شده بچینی بعد مرغ مزه دارشده رو روش بچینی روی مرغ روهم در صورت تمایل فلفل دلمای حلقه شده بچینی در تابه رو گذاشته شعله ی کم مرغ آب پس میده و با آب خودش پخته و سرخ میشه بعد برش گردون طرف دیگش سرخ شه .براس سس غدا میتونی گوجه سرخ کنی یا اینکه رب رو باادویه تو کمی روغن تفت داده کمی آب بریزی کمی زعفران کمی قل بخوره تو ظرف جدا بزاری

    میتونی درسته از چند ساعت قبل مرغتو با نمک و فلفل و زعفران و پیازه رنده شده و آب لیمو خوب مزه دارکنی بعد تو یه ظرف پیرکس در دار یا اگه در نداره فویل میکشی مرغتو توش بزار طوری که سینه قسمت کف ظرفت باشه تا خشک نشه بعد از اون اب و پیاز هم که مرغ داخلش بوده کنارش بریز درش رو بزار داخل فر 200 درجه 1 ساعت بع 1 ساعت درش رو بردا مرغ رو به طرف دیگه برگردون کمی آب زعفران و کره روی سینه بمال دیگه درش رو نذار درجه رو هم بزار 180 تا وقتی روش طلایی بشه[/quote:2tfhfnsh]
    عزيزم ممكنه بگي از روغن سرخ كردني و حرارت زياد استفاده كنم و يا روغن معمولي و حرارت كم ؟ۀ
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: روش های پخت مرغ

    شاهزاده خانوم از هر دو روغن میتونی استفاده کنی .ولی ترجیحا با روغن سرخ کردنی و شعله متوسط نمیخواهیم مرغمون تو این مرحله آب بندازه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: روش های پخت مرغ

    مرغ پخته شده و سرخ شده دستورشو ص قبل گذاشتم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    پرشیا جون ممنون . من این دفعه مرغمو با روش شما درست کردم اول سرخ کردم و بعد پختمش . محشر بود مرسی گلم .
    البته موقع سرخ کردن ÷یاز هم ریختم که فکر می کنم اگه نریخته بودم بهتر بود چون پیازها زود می سوخت
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    پرشیا جون ممنون . من این دفعه مرغمو با روش شما درست کردم اول سرخ کردم و بعد پختمش . محشر بود مرسی گلم .
    البته موقع سرخ کردن ÷یاز هم ریختم که فکر می کنم اگه نریخته بودم بهتر بود چون پیازها زود می سوخت


    ممنون خوشحالم که راضی بودی گفتی چی ریختی پیاز ؟ پیاز رو باید جدا سرخ کنی وبعد رب رو توش تفت بدی بعد مرغ سرخ شدرو به پیاز ورب اضافه کرده و نمک و ادویه و آب جوش که سطح مرغو بپوشونه در آخر هم کمی زعفران اب کرده تا بپزه .ببخش دوباره توضیح دادم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    376
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    مرغ با یه پیاز کوچیک خلال شده میزارم بپزه وقتی یکم نیم پز شد بهش رب اضافه میکنم و بعد از کمی زعفران بهش میزنم ( البته همیشه هویج هم اضافه میکردم که این بار چون هویج نداشتم اینطور بپزوندم)
    بعد هم سرخش میکنم که اینبار یکم سوختش و با سیب زمینی و گوجه سرخ شده تزئین میکنم

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    Merci Beaucoup Mon Dieu

صفحه 16 از 56 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما