نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 444
صفحه 13 از 56 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97

    Re: روش های پخت مرغ

    یک کدبانویی اینجا گفته بود:که یکی از دوستاش به مرغ فقط زردچوبه و نمک میزنه و با شعله کم می ذاره پخته بشه..من درست کردم عالی بود و بوی زخم نمی داد و لذت بردم چون به هر روشی مرغ درست می کردم بازم بوش احساس می کردم

    خدا خیرش بده که اینجا تجربه اش رو نوشت
    باران67 و گیسو خاتون این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۶
    محل سکونت
    همسایه حضرت معصومه س
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    من مرغ ها رو تیکه تیکه کردم ، یکام نمک روی مرغ مالیدم و با یه استکان زغفرا دم کرده با شعله کم گذاشتم پخت ،هم بوی خیلی خوبی میده هم رنگ قشنگی داره.عالییییی

    با لوبیا چش بلبلی پلو سرو کردم.ترکیب رنگ زعفرانی با سبز

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۶
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Red face Re: روش های پخت مرغ

    دوستان سلام من مرغ را با نمك و آبليمو و زعفران و پياز وآب و يه كم ماست ميذارم مزه دار بشه بعد از مايع در ميارمش و با فويل ميپيچم و داخل فر ميپزم .خيلي خوشمزس

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ramdokht آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    30

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط silviya
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ramdokht
    سلام دوستان
    چند روز پیش ازیکی دوستام روش پخت مرغش رو می پرسیدم که برام خیلی تازگی داشت

    گفتم اینجا بگم شاید از دوستان این روش رو امتحان کرده باشه:

    این دوستم می گفت که برای پختن مرغ تنها کاری که می کنه اینه که با دست نمک و زردچوبه

    رو به تکه های مرغ می ماله. بعد تکه های مرغ رو می ذاره تو قابلمه و در قابلمه رو می ذاره
    تا مرغ با حرارت ملایم برای حدود 1 ساعت با آب خودش بپزه (روغن هم استفاده نمی کنه).


    جالب اینجاست که می گه اصلا هم از پیاز استفاده نمی کنه چون عقیده داره که پیاز تمام

    خوشمزگی مرغ رو به خودش می گیره و مرغ بعد از پختن مزه خاصی نمی ده. و می گه
    هر کسی هم خورده کلی تعریف کرده و اصلا متوجه نشده که به این سادگی پخته شده!!!


    نظر شما چیه؟
    عزیزم دو تا از دوستای منم مرغ رو همینجوری درس میکنن و فوق العاده لذیذ میشه ولی همسر من مرغ رو ابدار دوس داره وحتما باید با اب بپزم مرغ رو.وگرنه این روش رو من هم میپسندم
    ببخشيد در اين روش ساده كه گفتيد مرغ با پوست هستش يا بي پوست ؟
    مرغ رو بی پوست می پزن
    monir11 این نوشته را پسندیده.

  6. #101
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط MAH E MAN
    من خیلی وقتا به نظر خودم مرغی که میپزم مزه اب میده.کسی راه حلی داره؟
    این بار با یکی از دستور های زیر درست ببین چی میشه

    دستور پرشیای عزیز
    viewtopic.php?f=25&t=1025&start=160

    دستور مهنوش عزیز

    viewtopic.php?f=25&t=1025&start=90
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mah e man آواتار ها
    منصوره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    375
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    848
    پسند کرده
    272

    Re: روش های پخت مرغ

    کلا با پخت مرغ مشکل دارم.هر بار مرغ درست کردم با ترس و لرز جلوی شوهرم بردم.چون شوهرم خیلی بد خوراکه و ....لطفا بگید بهترین چاشنی برای از بین بردن بوی مرغ چیه؟ و از کجا بفهمیم مرغ پخته بدون اینکه له بشه؟مرسی از توجهتون.
    ايرانيم امانگران يمنم
    هركجاهست شيعه انجاست مرز وطنم
    🌺اللهم عجل لوليك الفرج🌺

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: روش های پخت مرغ

    برای پختن مرغ من کمی آب و1 پیاز و 1هویج وآب لیمو نمک فلفل و زرد چوبه میریزم در آخر پخت کمی زعفران آب کرده برای فهمیدن پخت مرغ سر چنگال رو کی تو کوشت مرغ فرو کن باید راحت فرو بره البته ران زود تر از سینه می پزه موقع پخت سینه قسمت پایین باشه ران ها روی آن قرار بگیره روشهای زیادی برا پخت مرغ هست عامیانش این هست
    یه چیز دیگه نباید تو مرغ زیاد آب بریزی در آخر پخت آبش باید غلیض باشه بعد سرخش می کنی رب گوجه رو حتما تو کمی روغن تفت بده و کمی دارچین توش بریز خیلی خوش مزه میشه .باز سوالی بود در خدمتم

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7965

    Re: زرشک پلو




    یادم رفت ازبرنجش عکس بگیرم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 13 از 56 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما