نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 444
صفحه 12 از 56 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطیما 361
    بچه ها من هم همیشه مرغ رو توی تنورک پخت میذارم ( البته از قبل تور آبلیمو و پیاز و زعفرون یه کم سویا سس میخوابونم) بعد مرغ رو با یه کم از همون مواد نوی تنورک میذارم و کنارش هم چند تا سیب زمینی که پوستش رو خوب شسته باشم و چند تا گوجه و چند برگ سبزی معطر تازه میذارم و درش رو میبندم .خیلی خوشمزه میشه
    سلام دوستان اين كيسه هاي پخت براي سلامتي ضرر نداره ؟ و. با مواد غذايي تركيب نميشه ؟ چون توي بهداشت و تغديه استفاده از كيسه فريزر كه اشپزهاي رستوانها روي مرغ و برنج مي اندازند كه مانع خشك شدن مرغ و برنج شوند ممنوعه ؟و به شدت سرطان زاست
    دوستان عزيزم مشكل من بيشتر از اينكه بوي بد مرغ باشه خشك شدن اونه مرغام خشك ميشه نميدونم چيكار كنم

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۴
    نوشته ها
    131
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    2

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام
    مرغ را همراه با پياز كه 4 قسمت كردم و دو حبه سير براي نصف مرغ و نمك و مقدار كمي آب ميپزم وقتي پخت
    روغن را در ماهيتابه ميريزم يه قاشق رب و كمي آبليمو به روغن اضافه ميكنم و رب را سرخ ميكنم بعدش اب مرغم رو اضافه ميكنم
    وقتي يه جوش زد مرغمو تو سس ميچينم روشم زعفرون ميدم در ماهيتابه رو هم ديگه نميزارم كه رنگ زعفرون نپره زيرشم كم ميكنم تا سس به خورد مرغ بره خواستم غليظ باشه بيشتر ميزارم رو گاز بمونه نخواستم كمتر
    تعريف نباشه خوشمزه هم ميشه
    دلت را جایی…حوالی خدا
    چهار میخ کن که با رفتن این و آن نرود . . .

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۶
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    144
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    7

    Re: روش های پخت مرغ

    من اول پیازها را تفت میدم وقتی نرم شد فلفل دلمه ای را اضافه میکنم وقتی فلفل هم نرم شد زردچوبه و دارچین و نمک و ادویه مرغ را اضافه می کنم و کمی سیر ریز شده و خوب سرخ میکنم و بعد 1-2 قاشق رب گوجه میریزم کم تفت میدم وسپس مرغ ها را که از قبل یخشون کاملن باز شده را روی مواد می ذارم و کمی هویج و 2-3 تا آلو خشک هم میریزم بعد مقداری آب نه خیلی چون نمی خوام خیلی آبکی بشه .در آخر نخود فرنگی هم بهش اضافه می کنم.خیلی خوب میشه.

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ramdokht
    سلام دوستان
    چند روز پیش ازیکی دوستام روش پخت مرغش رو می پرسیدم که برام خیلی تازگی داشت

    گفتم اینجا بگم شاید از دوستان این روش رو امتحان کرده باشه:

    این دوستم می گفت که برای پختن مرغ تنها کاری که می کنه اینه که با دست نمک و زردچوبه

    رو به تکه های مرغ می ماله. بعد تکه های مرغ رو می ذاره تو قابلمه و در قابلمه رو می ذاره
    تا مرغ با حرارت ملایم برای حدود 1 ساعت با آب خودش بپزه (روغن هم استفاده نمی کنه).


    جالب اینجاست که می گه اصلا هم از پیاز استفاده نمی کنه چون عقیده داره که پیاز تمام

    خوشمزگی مرغ رو به خودش می گیره و مرغ بعد از پختن مزه خاصی نمی ده. و می گه
    هر کسی هم خورده کلی تعریف کرده و اصلا متوجه نشده که به این سادگی پخته شده!!!


    نظر شما چیه؟
    عزیزم دو تا از دوستای منم مرغ رو همینجوری درس میکنن و فوق العاده لذیذ میشه ولی همسر من مرغ رو ابدار دوس داره وحتما باید با اب بپزم مرغ رو.وگرنه این روش رو من هم میپسندم
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ramdokht
    سلام دوستان
    چند روز پیش ازیکی دوستام روش پخت مرغش رو می پرسیدم که برام خیلی تازگی داشت

    گفتم اینجا بگم شاید از دوستان این روش رو امتحان کرده باشه:

    این دوستم می گفت که برای پختن مرغ تنها کاری که می کنه اینه که با دست نمک و زردچوبه

    رو به تکه های مرغ می ماله. بعد تکه های مرغ رو می ذاره تو قابلمه و در قابلمه رو می ذاره
    تا مرغ با حرارت ملایم برای حدود 1 ساعت با آب خودش بپزه (روغن هم استفاده نمی کنه).


    جالب اینجاست که می گه اصلا هم از پیاز استفاده نمی کنه چون عقیده داره که پیاز تمام

    خوشمزگی مرغ رو به خودش می گیره و مرغ بعد از پختن مزه خاصی نمی ده. و می گه
    هر کسی هم خورده کلی تعریف کرده و اصلا متوجه نشده که به این سادگی پخته شده!!!


    نظر شما چیه؟
    عزیزم دو تا از دوستای منم مرغ رو همینجوری درس میکنن و فوق العاده لذیذ میشه ولی همسر من مرغ رو ابدار دوس داره وحتما باید با اب بپزم مرغ رو.وگرنه این روش رو من هم میپسندم
    ببخشيد در اين روش ساده كه گفتيد مرغ با پوست هستش يا بي پوست ؟

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: روش های پخت مرغ

    عزیزم بدونه پوست هست فقط شعله رو کم میکنن که مرغ کمی اب بندازه ولی یکی دیگه از دوستام رو مرغ یکم اب زعفرون میریخت که همون هم به اب انداختن مرغ کمک میکنه
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    309
    پسند کرده
    242

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط agdam
    منم با اينکار موافقم که مرغو بزاري بجوشه بعد آبشو خالي کني و بشوري و دوباره بزاري بپزه
    واقعا بوي مرغ تا حد زيادي گرفته ميشه .
    و همچنين آبغوره به عنوان چاشني براي مرغ عاليه
    مامان من هميشه واسه مهمونيهاش با روش 1- نيم پز کردن 2- سرخ کردن 3- مرغهاي سرخ شده رو با پياز داغ و رب و آبغوره دم مي زاره واقعا خوشمزه ميشه.
    خانومی من امروز مرغو مطابق دستور شما درست کردم ولی مرغ خیلی تمیز از اب درنیومد یعنی کف مرغ پاک نمیشد ازروش.من متوجه نشدم باید اینا رو چطوری بعداز نیم پز کردن بشوریم؟!من از کف مرغ متنفرم هرروشی رو هم امتحان میکنم کفها ازبین نمیرن

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    farhane آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    بچه ها من اول پیاز داغ درست میکنم بعد مرغها رو توی آرز سوخاری که توش زردچوبه زدم میغلتونم و با پیاز ها تفت میدم و در آخر کمی رب میزنم کمی که رب سرخ شد آب میریزم و توی آب هویج و فلفل دلمه ای و آویشن و برگ بو میزیرم و درب قابلمه رو میبندم تا بپزه . امتحان کنید هم خوشمزه میشه هم آب غلیظی دازه
    گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم / گفتا من هم از تو ترک گناه خواهم

صفحه 12 از 56 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما