نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 444
صفحه 11 از 56 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    با سلام خدمت دوستهای خوبم ! در مورد روش پخت مرغ من به صورت زیر عمل میکنم! و چند نکته کوچک هم اشاره میکنم . البته میدونم همه استادید ولی دیدم همه فامیل مرغ و سس مرغ من رو دوست دارند گفتم براتون بزارم:
    نکته مهم اینه که بهترین روش دیفراست( خارج شدن از حالت انجماد) اینه که در محیط یخچال دیفراست صورت بگیره در غیر این صورت هرگز
    از آب گرم برای اینکار استفاده نکنید چون باعث خروج آب میان بافتی و املاح و ویتامین های محلول در آب مثل ویتامین ب میشه و اون محصول خشک و بد طعم میشه! اگه عجله داشتید اون رو مستقیم در تابه یا قابلمه بگذارید و حرارت رو روشن کنید یعنی اگه میخواهید سرخ کنید آن را در تابه گذاشته و زیر آن را کم کنیدو درب آن را بگذارید تا یخ آن ذوب بشه تا لائقل ویتامین و املاح از بین نره!
    خوب روشی که من استفاده میکنم اینه که ابتدا در تابه که روغنش داغ شده و در اون زردچوبه ریختم مرغ ها رو کمی سرخ میکنم (این روش حسنی که داره اینه که با لایه ی سرخ شده بیرون مانع از این میشه که اگه احیانا مرغ زیادی پخته شد وا بره!) البته اگه زیاد سرخ بشه باعث خشک شدن مرغ میشه بعد کمی نمک و آب و فلفل دلمه ای و پیاز روی مرغ در همان تابه میریزم و میگذارم آرام بپزد البته گرفتن کف حاصل از جوشیدن مرغ فراموش نشه. بعد در تابه دیگه به اندازه یک قاشق مربا خوری آرد سفید رو با زردچوبه کمی سرخ میکنم و 2 قاشق رب گوجه هم به اون اضافه کرده و رب را هم کمی سرخ میکنم بعد از این که مرغ ها پخت( یعنی زمانیکه حدودا 20 دقیقه دیگه آماده هست) از آب مرغ صاف شده کمی به داخل مخلوط آرد و رب میریزم تا رقیق بشه و کمی هم زعفران دم کرده و آبلیمو در مخلوط میریزم و بعد از اون این سس را روی مرغ ها در تابه میریزم وروی حرارت گذاشته و میگذارم آهسته کمی سس به خورد مرغ برود . البته اگه کمی سس چرب بشه خوشمزه تر هم میشه و برای جبران این چربی من به برنج خیلی کم آب روغن میدهم! در آخر وقتی موقع سرو غذاست کمی پیاز که به صورت هلال خرد و سرخ شده برای تزیین روی مرغ ها میریزم و کنارش هویج و آلو و ... میزارم ! البته من خودم شخصا هویج رو جدا میپزم چون بعضی دوستان هویج رو با مرغ با هم میپزند و من طعم شیرینی که هویج به آب مرغ میدهد رو دوست ندارم!
    امیدوارم دوست داشته باشید ! نوش جان!
    [HR]
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۳۰
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط halghe
    سلام این دستوری که میزارم اگه دقیقا همین جور درست کنید وهمه نکاتو رعایت کنید اونقدر خوشمزه میشه که نگو تازه حتی ممکنه بهتون بگن چه جوری سرخش کردی!!البته عکسشو ندارم هر وقت درست کردم عکسشو میزارم واستون! اینم بگم حتماتو ماهیتابه ی روی درستش کنید فقط تواین ماهیتابه خیلی عالی میشه به هیچ عنوان از چدن یاتفلون یا...استفاده نکنیدته مزه ی تلخی به خودش میگیره برا دوستان احتمالی ای!!که احتمالا !!میگن روی ضرر داره جونم بگه که:اینطو نیست روی باعث تقویت مغز واعصاب و بهتر کار کردن غدد درون ریز بدن میشه چون تو همه هورمون های بدن عنصر روی هستش البته ورود زیاد ذراتش به بدن موجب کندی ذهن وشعور میشه راه جلوگیری از این هم اسونه موقع طبخ غذا توشون'از قاشق چوبی استفاده کنید تا ذرات با مواد غذا ترکیب نشن هرچند وقت یه بار با شیر بجوشونیدشون اگه برا بار اول می خواید ازشون استفاده کنید حتما اول توش شیر بجوشونید
    خب حالا قدم به قدم با من پیش بیاید...موادی که لازم داریم'
    مرغ هر اندازه که دوس دارید-هفت هشت نه حبه سیر سیر سیر تو خوشمزه کردن مرغ خیلی موثره-پیاز متوسط دو یاسه تا -اویشن پودر شده اندازه ای که بپاشید روش نه کم نه زیاد البته اگه زیاد شد تلخ میشه -ادویه ها رو به ترتیب از بیشتر به کمتر مینویسم زردچوبه دارچین فللفل قرمز فلفل سیاه زنجبیل-زعفرا ن دم کرده یه کاسه کوچولو مربا خوری زعفران هم خوشمزه اش میکنه هم خوشرنگ-ابلیمو پایه اصلیمونه چون مزه ترشی باید غالب بشه البته نه خیلی زیاد -اب .سیب زمینی متوسط بسته به میل خودتون هرچند تا که خواستین-برگ بو دوتا
    ابتدا ابلیمو رو بریزید کف ماهیتابه به طوری که تا نصف یه بند انگشت بیاد بالا بعد اب رو اضافه کنید اندازه ای که مزه ترشی رونگیره هم بزنید اگه بچشید مزه ترشی بده حالا پیازو توش خرد کنید سیرها رو رنده کنید ادویه ها برگ بو اویشن وزعفرون رو اضافه کنیدنمک هم به مقدار لازم بریزیدمرغهای تکه تکه شده روبخوابونید توش اخطار مرغها نباد زیر مایع برن چون له میشن مقداری باید از مایع بیرون باشن سیب زمینی ها رو توش خرد کنید نه درشت نه کوچیک بذارید رو شعله زیاد درشو ببندیدبه جوش که اومد شعله رو متوسط کنید درو نیم باز بزارید باید ابش کاملا کشیده شه صدای جلز چلز!! بده نسوزه ها درحین پخت یکی دو مرتبه مرغارو زیر ورو کنید.بعد از پخت برگ بو رو خارج کنید بازم میگم اگه دقت کنید خیلی عالی در میاد مخصوصا سیب زمینی هاش من که واسه مهموناتم!همین جور درست میکنم.درست کنید سوالی داشتید بپرسید
    کره یا روغن نداره؟؟؟//یعنی حالت سرخ کرده نمیشه؟؟؟؟؟

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    146
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Red face Re: مرغ مجلسي مخصوص

    مرغي كه من مي پزم وووواقققعععا!!!!!! مجلسيه، واقعا سادست و كم ادويه و بهتون قول مي دم كسي اينو نخوره و نپرسه " چطور درستش كردي عزيزم؟" حتي اگه مادر شوهر و جاريتون باشه! من توي يك نگاه گذرا كه به بعضي صفحات كردم مشابهشو نديدم ، چون من چيزايي تو مرغم مي زنم كه تو همه خونه ها هست و بقيه نمي زنند ولي بي نهايت در مزه نهايي تاثير گذاره و در نهايت جالب و متفاوت و در عوض چيز هايي رو توي مرغم نمي زنم كه همه توي مرغشون مي زنند اغلب و فكر مي كنند بدون اون مرغشون جالب نمي شه كه البته مي شه. بيش از اين منتظرتون نمي گذارم : خيلي سادست ؛ نكته اول فقط سير و پياز فراوونه يعني يك دو شب قبل از مهموني يك عالمه سير خورد كنيد توي خورد كن و سرخش كنيد ، اين شد نكته اول " سيرداغ"، مرغو فوق العاده مي كنه. باور كنيد. سير رو فقط در حد طلايي شدن سرخ كنيد و قهوه ايش نكنيد. پياز داغ فراوون هم داشته باشيد طوريكه سير و پياز داغتون يك لايه نازك كف ماهيتابه رو بپوشونه ، حالا مرغ هاي يخ زدايي شده رو روي لايه سير و پياز داغ چيده و روش خيلي خيلي خيلي كم زرچوبه مي ريزيم ( من براي خودم و شوهرم گاهي اصلا نمي ريزم ، چون جاي ديگه هم گفتم زرچوبه زياد با طعم مرغ سازگار نيست، اين هم نكته مهم 2 ) و بعديك تفتي به هر دو روي مرغ ها مي ديم اينطوري بوي مرغ با اون سير و پياز سرخ شده كاملا گرفته مي شه ، حالا كه مرغ ها سفيد و كمي طلايي شده خيلي خيلي كم آب توش مي ريزم و مواظب هم هستم كه روي شعله ملايم نسوزه ولي آب اصلا زياد نمي ريزم چون مرغ مخصوصا براي مهمون به خاطرحجم زياذش آب زيادي مي اندازه كه براي پختش كافيه، بعد از 1 ساعت پخت نوبت سس مي رسه كه مرحله سرنوشت سازه! توي يك فنجون يك مقداز نمك فلفل سياه نسبتا زيادرو با مقداري ( در حد چند قاشق )" آبغوره" مخلوط مي كنيم و مي ريزيم روي مر غها ، اين هم نكته 3! چون طعم آبغوره با آبليمو صد در صد متفاوته ( و به نظر من براي مرغ بسيار مناسب تر ) اصلا قرار نيست ترشش كنيم فقط مقداري آبغوره در "رفتن بوي ضخم مرغ فوق العاده مؤثره ، نكته 4 اينكه توي سسمون بر عكس بقيه رب نمي زنيم ، چون مي خوايم رنگش شبيه پلو گوشتاي مجلسي قهوه اي و براق !!! بشه كه مي شه! البته گاهي گاهي وقت ها مثلا توي يك ماهيتابه نسبتا بزرگ مرغ توي سس آبغورم فقط يك نوك قاشق مربا خوري هم رب مي زنم ولي نه به اندازه اي كه آخر كار مرغو نارنجي و قرمزش كنه ، آخر تراي پخت مي رسيم به نكته 5 كه خيلي خيلي مؤثره و اون يك قالب ( يا حتي بيشتر 2 قالب ) كره 50 گرميه ( توي يك ماهيتابه نسبتا بزرگ!) ، و حتي اگر از كره متنفريد اينو حذف نكنيد كه فوت كوزه گريشه! من تا حالا اين مرغو براي كساني پختم كه لب به كره نمي زنن و واقا از كره متنفرند ولي اصلا متوجه نمي شن ، نمي دونم چرا ولي مزه كره توي باقي مزه ها گم مي شه و فقط مرغو لذيذ و خوشمزه مي كنه ، مي تونيد كمي زعفرون دم كرده هم آخرهاي پخت اضافه كنيد يا نكنيد ( به نظر من دو حالتش خوبه) و آب زيادي هم در نهايت براي مرغ نمونه فقط كمي به عنوان سسش كه روش بريزيم و خشك نشه ، در حد خيلي كم و نزديكك به روغن افتادن، باور كنيد حرف نداره ، و متاسفانه من از روي بد **** براي جاري جونم!! يك دو نكته رو فاكتور مي گرفتم توي دادن دستور!!! ولي الان خداييشش همه رو در طبق اخلاص گذاشتم . شك نكنيد همه توي مهموني مرغتونو با به بهو چه چه مي خورند ، اصلا همين فردا امتحانش كنيد خداييش چيز خاصي نداره . نوش جونتون

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    زیر آسمان خدا
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ مجلسي مخصوص

    راست میگهههههههههههههه
    باور کنید
    منم همینطوری درست میکنم . یه پدرشوهر دارم آخر ایراد گیر . همه جلوی اون اعتماد به نفسشون رو از دست میدن اما مرغ من رو که اینطوری میپزم کیف میکنن و میخورن الان دیگه همشون این کار رو میکنن .
    البته در تکمیل صحبتها بگم که من آب خیلی کمی میریزم و برای اینکه تبخیر نشه و با همون آب اروم بپزه و جا بیفته دم کنی میزارم یا در قابلمه رو توی یه کیسه فریزر تمیز میذارم و میزارم روی قابلمه تا آبش تبخیر نشه و خوشمزه تر بشه .

    امتحان کنید .
    Love Is Price... Freedom Is the Cost

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7007
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    Re: روش های پخت مرغ

    منم با اينکار موافقم که مرغو بزاري بجوشه بعد آبشو خالي کني و بشوري و دوباره بزاري بپزه
    واقعا بوي مرغ تا حد زيادي گرفته ميشه .
    و همچنين آبغوره به عنوان چاشني براي مرغ عاليه
    مامان من هميشه واسه مهمونيهاش با روش 1- نيم پز کردن 2- سرخ کردن 3- مرغهاي سرخ شده رو با پياز داغ و رب و آبغوره دم مي زاره واقعا خوشمزه ميشه.
    -----------------
     

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    نوشته ها
    514
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    من اول پیازو سرخ میکنم و مرغی که از قبل بیرون فریزر گذاشتم یخش باز بشه را کمی نمک میزنم بعد پیازها که کمی سرخ شدن مرغها رو تفت میدم و خیلی کم پودر میخک و زیره سیاه با ادویه های معمول میزنم ربی خواسته باشم ربشم سرخ میکنم و کمی اب میریزم خیلی کم بعضی وقتها هم بدون اب با زیرش خیلی کم باشه دم کنی میزارم و میپزه عالی میشه اخرشم کمب ابلیمو اضافه میکنم
    خدایا به معجزه ات نیازدارم ولی انگار خدا معجزش روواسه روز مبادا گذاشته

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    بهترین روش پخت مرغ ابنجوری که همه تبریزا اصیل اینجوری درست میکنن:بعد شستن مرغ ها توقابلمه اب ریخته بعد پباز دارچین برگ بو هویچ ریخته سپس میذاریم مرغ با اونا بپزه حدود یک ساعت بعد چون مرغ ویتامینشو به اب پس مده ار اون به عنوان اشکنه برای تهیه سوپ وخورشتا استفاده میکنیم

    تهیه سس مرغ :کمی اشکنه مرغ +زعفران+ابغوره+رب+روغن حیوانی+نمک وکمی فلفل =باهم مخلوط کرده ومیذاریم مرغ هارو که به قطعات کوچک خرد کردیم حدود نیم ساعت با شعله ملایم قل بخورن ببنین که مرغاتون چه خوشرنگ و خوشمزه میشه از سس میتونین واسه تهیه خورشت قیمه هویچ لوبی سبز کرفس و............ استفاده کنین
    حتما امتحان کنین پشیمون نمیشین

    ________________
    تندیس عشقم باش ای دوست

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ramdokht آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    30

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام دوستان
    چند روز پیش ازیکی دوستام روش پخت مرغش رو می پرسیدم که برام خیلی تازگی داشت

    گفتم اینجا بگم شاید از دوستان این روش رو امتحان کرده باشه:

    این دوستم می گفت که برای پختن مرغ تنها کاری که می کنه اینه که با دست نمک و زردچوبه

    رو به تکه های مرغ می ماله. بعد تکه های مرغ رو می ذاره تو قابلمه و در قابلمه رو می ذاره
    تا مرغ با حرارت ملایم برای حدود 1 ساعت با آب خودش بپزه (روغن هم استفاده نمی کنه).


    جالب اینجاست که می گه اصلا هم از پیاز استفاده نمی کنه چون عقیده داره که پیاز تمام

    خوشمزگی مرغ رو به خودش می گیره و مرغ بعد از پختن مزه خاصی نمی ده. و می گه
    هر کسی هم خورده کلی تعریف کرده و اصلا متوجه نشده که به این سادگی پخته شده!!!


    نظر شما چیه؟

صفحه 11 از 56 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما