نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 444
صفحه 10 از 56 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    من با روشي كه از سايت سفره خونه ياد گرفتم مرغ درست مي كنم و تو مهمونيهام همه تعريف مي كنند :
    اول يه پياز درشت رو حلقه مي كنم و كف يه ماهي تابه بزرگ مي ريزم . البته بستگي به تعداد مرغهاتون داره . يعني همه مرغها كف ظرف جا بشه . بعد مرغها رو رو پيازها مي ذارم و بقيه پيازها هم روش خورد مي كنم البته مهم نيست كه روش هم حتما پياز باشه بعد شعله رو كم مي كنم و درب ظرف رو مي ذارم حدود ربع ساعت تا 20 دقيقه بعدش در ظرف رو برمي دارم تا آبش تبخير بشه و يه كم هم تفت بخوره به هيچ عنوان از اول آب اضافه نمي كنم . چون به نظرم بوي مرغ رو حفظ مي كنه و هر كاري كني ديگه بوش نمي ره
    بعد شعله رو خاموش مي كنم پيازها رو مي ريزم دور مرغها هم با آب سرد مي شورم كه خونابه ها و كف هاش شسته بشه .( اگه از اول آب ريخته بشه همه خونابه ها كه باعث بوي بد مرغ هستند تو غذا مي مونه )
    بعد پياز داغ مي گيرم . كره و روغن و زعفران خيلي كم و زرد چوبه و رب گوجه ، فلفل دلمه اي ، هويج ،برگ بو ، سير درسته 3 تا 4 حبه ،*بعد مرغها رو تو اين مخلوط تفت مي دم و آب اضافه مي كنم . تو مرحله آخر هم گلاب مي يزم به اندازه نصف استكان كه حسابي رستوراني بشه و مي ذارم خوب بپزه .
    اگر هم حوصله داشتيد كه دمكني تون رو بشورين بعد از اين كه آب مرغ جوشيد دمكني بذاريد روش تا مرغ حسابيي نرم بشه . امتحان كنيد پشيمون نمي شيد
    با این همه گیاه معطر که توی مرغ میریزین نبایدم هنوز بوی مرغ بده .بعدش برای چی پیازی رو که 20 دقیقه با مرغ تفت خورده وعصاره ی اصلی مرغ رو به خودش گرفته میریزین دور؟ واین که چرا مرغ رو بعد از نیم پخت شدن میشورین ؟به خاطر بوی مرغ ؟ من تا به حال یاد نمیدم یکبار برای امتحان این کار رو کرده باشم هیچ موقع هم غذاهام بوی بد نمیده وهمیشه وهمه جا تعریف از دستپختم هست وغذاهام واقعا طعم مجلسی میده .به نظر من حیفه دور ریخته بشه .
    یه لفمه نون حلال
     
    rozeshisheyee و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  2. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۹
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    مرغ شیرین پلو یا مرصع پلو رو چه جوری درست میکنید؟اگر لای پلو نخواین بدین؟به ضرب پیاز داغ و رب و ... میشه مرغ رو خوشمزه کرد ولی مرغ سفید چی!!!!!!!!!!

  3. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh
    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    من با روشي كه از سايت سفره خونه ياد گرفتم مرغ درست مي كنم و تو مهمونيهام همه تعريف مي كنند :
    اول يه پياز درشت رو حلقه مي كنم و كف يه ماهي تابه بزرگ مي ريزم . البته بستگي به تعداد مرغهاتون داره . يعني همه مرغها كف ظرف جا بشه . بعد مرغها رو رو پيازها مي ذارم و بقيه پيازها هم روش خورد مي كنم البته مهم نيست كه روش هم حتما پياز باشه بعد شعله رو كم مي كنم و درب ظرف رو مي ذارم حدود ربع ساعت تا 20 دقيقه بعدش در ظرف رو برمي دارم تا آبش تبخير بشه و يه كم هم تفت بخوره به هيچ عنوان از اول آب اضافه نمي كنم . چون به نظرم بوي مرغ رو حفظ مي كنه و هر كاري كني ديگه بوش نمي ره
    بعد شعله رو خاموش مي كنم پيازها رو مي ريزم دور مرغها هم با آب سرد مي شورم كه خونابه ها و كف هاش شسته بشه .( اگه از اول آب ريخته بشه همه خونابه ها كه باعث بوي بد مرغ هستند تو غذا مي مونه )
    بعد پياز داغ مي گيرم . كره و روغن و زعفران خيلي كم و زرد چوبه و رب گوجه ، فلفل دلمه اي ، هويج ،برگ بو ، سير درسته 3 تا 4 حبه ،*بعد مرغها رو تو اين مخلوط تفت مي دم و آب اضافه مي كنم . تو مرحله آخر هم گلاب مي يزم به اندازه نصف استكان كه حسابي رستوراني بشه و مي ذارم خوب بپزه .
    اگر هم حوصله داشتيد كه دمكني تون رو بشورين بعد از اين كه آب مرغ جوشيد دمكني بذاريد روش تا مرغ حسابيي نرم بشه . امتحان كنيد پشيمون نمي شيد
    با این همه گیاه معطر که توی مرغ میریزین نبایدم هنوز بوی مرغ بده .بعدش برای چی پیازی رو که 20 دقیقه با مرغ تفت خورده وعصاره ی اصلی مرغ رو به خودش گرفته میریزین دور؟ واین که چرا مرغ رو بعد از نیم پخت شدن میشورین ؟به خاطر بوی مرغ ؟ من تا به حال یاد نمیدم یکبار برای امتحان این کار رو کرده باشم هیچ موقع هم غذاهام بوی بد نمیده وهمیشه وهمه جا تعریف از دستپختم هست وغذاهام واقعا طعم مجلسی میده .به نظر من حیفه دور ریخته بشه .
    عزيزم من چون وقتي اين كارو مي كنم پيازها نرم مي شه و كف و خونابه هاي مرغ مي اد بيرون و بايد حتما بريزم دور چون اين خونابه ها باعث بوي مرغ مي شه
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  4. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    784
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    169
    پسند کرده
    121

    Re: روش های پخت مرغ

    [quote=شاهزاده خانم]
    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh
    نقل قول نوشته اصلی توسط "شاهزاده خانم":2jm5i4fr
    من با روشي كه از سايت سفره خونه ياد گرفتم مرغ درست مي كنم و تو مهمونيهام همه تعريف مي كنند :
    اول يه پياز درشت رو حلقه مي كنم و كف يه ماهي تابه بزرگ مي ريزم . البته بستگي به تعداد مرغهاتون داره . يعني همه مرغها كف ظرف جا بشه . بعد مرغها رو رو پيازها مي ذارم و بقيه پيازها هم روش خورد مي كنم البته مهم نيست كه روش هم حتما پياز باشه بعد شعله رو كم مي كنم و درب ظرف رو مي ذارم حدود ربع ساعت تا 20 دقيقه بعدش در ظرف رو برمي دارم تا آبش تبخير بشه و يه كم هم تفت بخوره به هيچ عنوان از اول آب اضافه نمي كنم . چون به نظرم بوي مرغ رو حفظ مي كنه و هر كاري كني ديگه بوش نمي ره
    بعد شعله رو خاموش مي كنم پيازها رو مي ريزم دور مرغها هم با آب سرد مي شورم كه خونابه ها و كف هاش شسته بشه .( اگه از اول آب ريخته بشه همه خونابه ها كه باعث بوي بد مرغ هستند تو غذا مي مونه )
    بعد پياز داغ مي گيرم . كره و روغن و زعفران خيلي كم و زرد چوبه و رب گوجه ، فلفل دلمه اي ، هويج ،برگ بو ، سير درسته 3 تا 4 حبه ،*بعد مرغها رو تو اين مخلوط تفت مي دم و آب اضافه مي كنم . تو مرحله آخر هم گلاب مي يزم به اندازه نصف استكان كه حسابي رستوراني بشه و مي ذارم خوب بپزه .
    اگر هم حوصله داشتيد كه دمكني تون رو بشورين بعد از اين كه آب مرغ جوشيد دمكني بذاريد روش تا مرغ حسابيي نرم بشه . امتحان كنيد پشيمون نمي شيد
    با این همه گیاه معطر که توی مرغ میریزین نبایدم هنوز بوی مرغ بده .بعدش برای چی پیازی رو که 20 دقیقه با مرغ تفت خورده وعصاره ی اصلی مرغ رو به خودش گرفته میریزین دور؟ واین که چرا مرغ رو بعد از نیم پخت شدن میشورین ؟به خاطر بوی مرغ ؟ من تا به حال یاد نمیدم یکبار برای امتحان این کار رو کرده باشم هیچ موقع هم غذاهام بوی بد نمیده وهمیشه وهمه جا تعریف از دستپختم هست وغذاهام واقعا طعم مجلسی میده .به نظر من حیفه دور ریخته بشه .
    عزيزم من چون وقتي اين كارو مي كنم پيازها نرم مي شه و كف و خونابه هاي مرغ مي اد بيرون و بايد حتما بريزم دور چون اين خونابه ها باعث بوي مرغ مي شه [/quote:2jm5i4fr]

    من نمیشورم مرغ چون خونابش خارج شدهخعزیزم من خیلی شده توش فلفل دلمه ای نزدم وبرگ بو کلا ندارم
    ولی با این که اشبزیم خوب و هیچ وقت هم مرغم بو نداشته
    با این روش که درست کردم فهمیدم چقدر تو مزه تفاوت هست
    یه بار امتحان کن مشتری میشی
    [HIGHLIGHT=#31859b]حتی در بن بست ها هم راه اسمان باز است باید پروازرا بلد بود![/HIGHLIGHT]

  5. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    Re: روش های پخت مرغ

    من اول مرغ رو با آب میزارم بجوشه. وقتی جوشید و خون آبش رفت آبش رو خالی می کنم. ظرف و مرغ رو میشورم دوباره پرآب می کنم توش هویج و کرفس و پیاز و نمک میریزم و میزارم خوب بپزه . خیلی خوش طعم میشه. اصلا مزه بد هم نمیده.
    کلا کرفس خیلی به مرغ میاد. خیلی خوشمزه اش می کنه
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  6. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    23

    Re: روش های پخت مرغ

    مرغ رو نمک زده در تابه با حرارت متوسط در روغن سرخ کنین، بعد از سرخ شدن حرارت رو کم کنین، نصف لیوان ابوا کمی* زعفرون حل شده روی مرغ*ها بریزید و یه پیاز متوسط رو سالم(خورد نکنین) توی قابلمه بذارین، و در ظرف رو ببندین تا پخته بشه، خیلی* خوب می*شه من چندین بار اینجوری پختم، خیلی* مجلسی می*شه برای مرصع پلو و غیره
    سهم انسان از هستی به وسعت قلب مهربان اوست....
    بیشک تمام هستی سهم توست....



  7. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سعیده بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    986
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1351
    پسند کرده
    1691

    Re: روش های پخت مرغ

    [quote=شاهزاده خانم]
    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh
    نقل قول نوشته اصلی توسط "شاهزاده خانم":25yuhgf3
    من با روشي كه از سايت سفره خونه ياد گرفتم مرغ درست مي كنم و تو مهمونيهام همه تعريف مي كنند :
    اول يه پياز درشت رو حلقه مي كنم و كف يه ماهي تابه بزرگ مي ريزم . البته بستگي به تعداد مرغهاتون داره . يعني همه مرغها كف ظرف جا بشه . بعد مرغها رو رو پيازها مي ذارم و بقيه پيازها هم روش خورد مي كنم البته مهم نيست كه روش هم حتما پياز باشه بعد شعله رو كم مي كنم و درب ظرف رو مي ذارم حدود ربع ساعت تا 20 دقيقه بعدش در ظرف رو برمي دارم تا آبش تبخير بشه و يه كم هم تفت بخوره به هيچ عنوان از اول آب اضافه نمي كنم . چون به نظرم بوي مرغ رو حفظ مي كنه و هر كاري كني ديگه بوش نمي ره
    بعد شعله رو خاموش مي كنم پيازها رو مي ريزم دور مرغها هم با آب سرد مي شورم كه خونابه ها و كف هاش شسته بشه .( اگه از اول آب ريخته بشه همه خونابه ها كه باعث بوي بد مرغ هستند تو غذا مي مونه )
    بعد پياز داغ مي گيرم . كره و روغن و زعفران خيلي كم و زرد چوبه و رب گوجه ، فلفل دلمه اي ، هويج ،برگ بو ، سير درسته 3 تا 4 حبه ،*بعد مرغها رو تو اين مخلوط تفت مي دم و آب اضافه مي كنم . تو مرحله آخر هم گلاب مي يزم به اندازه نصف استكان كه حسابي رستوراني بشه و مي ذارم خوب بپزه .
    اگر هم حوصله داشتيد كه دمكني تون رو بشورين بعد از اين كه آب مرغ جوشيد دمكني بذاريد روش تا مرغ حسابيي نرم بشه . امتحان كنيد پشيمون نمي شيد
    با این همه گیاه معطر که توی مرغ میریزین نبایدم هنوز بوی مرغ بده .بعدش برای چی پیازی رو که 20 دقیقه با مرغ تفت خورده وعصاره ی اصلی مرغ رو به خودش گرفته میریزین دور؟ واین که چرا مرغ رو بعد از نیم پخت شدن میشورین ؟به خاطر بوی مرغ ؟ من تا به حال یاد نمیدم یکبار برای امتحان این کار رو کرده باشم هیچ موقع هم غذاهام بوی بد نمیده وهمیشه وهمه جا تعریف از دستپختم هست وغذاهام واقعا طعم مجلسی میده .به نظر من حیفه دور ریخته بشه .
    عزيزم من چون وقتي اين كارو مي كنم پيازها نرم مي شه و كف و خونابه هاي مرغ مي اد بيرون و بايد حتما بريزم دور چون اين خونابه ها باعث بوي مرغ مي شه [/quote:25yuhgf3]

    همه چیز هم به طعم غذا نیست خاصیت مواد غذایی هنگام پخت باید حفظ بشه
    به نظر من شما با شستن مرغ نیم پز و دور ریختن پیازها خاصیتی برای گوشت مرغ نمی ذارین
    ostooreh این نوشته را پسندیده.

  8. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: روش های پخت مرغ

    [quote=zahra_sh][quote="شاهزاده خانم":27m94kas]
    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh
    نقل قول نوشته اصلی توسط "شاهزاده خانم":27m94kas
    م


    عزيزم من چون وقتي اين كارو مي كنم پيازها نرم مي شه و كف و خونابه هاي مرغ مي اد بيرون و بايد حتما بريزم دور چون اين خونابه ها باعث بوي مرغ مي شه
    [/quote:27m94kas][/quote:27m94kas]

    مرغی که خوب شسته بشه و بزاریدش تو آبکش تا آبش کاملا بچکه دیگه خون آبه ای هنگام پخت نداره.برای من که تا حالا پیش نیومده.همیشه هم مرغو با نمک و پیاز و فلفل دلمه خوب میپزم و هیچ بوی بدی نداره
    ostooreh و گیسو خاتون این نوشته را پسندیده.

صفحه 10 از 56 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما