بورانی اسفناج

نام: IMG_9560.jpg نمایش: 81 اندازه: 74.7 کیلو بایت

اسفناج را شسته داخل قابلمه بدون اینکه بهش آبی اضافه کنیم روی حرارت ملایم گذاشته تا آبش تبخیر بشه فقط مراقب باشین نسوزه

بعد از اینکه سرد شد دستی یا با میکسر آنرا کاملا پوره ویکدست کنین( من همیشه دستی اینکار رو میکنم با گوشتکوب)

بعد بهش نمک فلفل سیاه ماست پودر سیر اضافه 4-5 ساعت داخل یخچال بهش استراحت داده بعد سرو میکنیم

در صورت تمایل کمی گردوی خردشده هم میشه اضافه کرد من همیشه برای بچه ها گردو اضافه میکنم برای خودمون بدون گردو