نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2098Likes

موضوع: انواع بوراني

نمایش نتایج: از 377 به 384 از 409
صفحه 48 از 52 نخستنخست ... 3845464748495051 ... آخرینآخرین
  1. #377
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samadgh آواتار ها
    سما
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    435
    پسند کرده
    116
    3)بورانی کدوحلوایی

    کدوروباابو خیلی کم شکرنام: P9303260034.jpg نمایش: 400 اندازه: 12.9 کیلو بایت پختم البته ابش خیلی کم چون کدو خودش اب پس میده وبعد لهش کردم

    با 1 حبه سیر کوچیک له شده و ماست
    باران67, افسونی, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

  2. #378
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samadgh آواتار ها
    سما
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    435
    پسند کرده
    116
    4)بورانی اسفناج

    اسفناج بخارپز +سیر+پیازتف داده +نمک وفلفل+ماست
    نام: P9303260036.jpg نمایش: 398 اندازه: 14.0 کیلو بایت
    باران67, m1361, sita-golam و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

  3. #379
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,968
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20145
    پسند کرده
    13253
    بورانی لبو و اسفناج

    نام: IMG_6313.jpg نمایش: 515 اندازه: 41.1 کیلو بایت

    اسفناج بخارپز ماست پودر سیر کمی نمک
    لبو پخته پوره شده ماست کمی پودر سیر ونمک فلفل سیاه
    (آرشیوی)
    ...
     
    mitra40, kurosh1, (ziba) و 33 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  4. #380
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7865
    پسند کرده
    11486
    ماست لبو

    نام: IMAG2272.jpg نمایش: 435 اندازه: 97.8 کیلو بایت
    نام: IMG_5842.jpg نمایش: 437 اندازه: 101.0 کیلو بایت
    عدسی
     
    گیتار, باران67, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #381
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    892
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    14516
    پسند کرده
    14715

    ویترین مدال ها

    ماست کنگر ( بورانی کنگر )



    کنگرها را بعد از اینکه پاک کردیم و خارهای سبزش را گرفتیم به مدت 15 تا 20 دقیقه در آب سرد خیس میکنیم بعد از شستن میریزیم در آب جوش که کمی نرم بشه بعد از اون هم بلافاصله در آب سرد که رنگ اصلی اون عوض نشه



    برای کنگر ماست بعضی ها روی کنگر به مدت 24 ساعت دوغ میریزید بعد از اون زمان ماست بهش اضافه میکنند و بعضی های دیگر هم از همان ابتدا بهش ماست میزنند و از دوغ استفاده نمیکنند ، همچنین پودر سیر و نمک
    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۵/۰۲/۱۲ در ساعت ۰۳:۵۲ بعد از ظهر
    باران67, kimiya 7, zakizadeh و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #382
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    892
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    14516
    پسند کرده
    14715

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    ملیحه جون مامان من فقط بهش نمک می زنه بقیه اهالی را نمی دانم در هر صورت من دوست ندارمش اخه با ماست ترش چکیده به قول ما ماست کیسه درست می کنند
    هنگامه جون چه عالی، دست مامانتون هم درد نکند
    منم به روش مامانتون و استفاده از ماست چکیده را بیشتر میپسندم و استفاده میکنیم
    mami zahra, hengamehh, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #383
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86646
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    جشنواره بورانی





    سلام دوستای گلم
    فصل گرماست و قوت غالب من ماست و دوغ و هندونه س
    اینجوریاس که جشنواره ی بورانی خلق میشه

    بورانی غذای ساده و مطبوعی است که یک پای آن همیشه ماست است و پای دیگرش میتواند از یک یا چند نوع سبزی یا تره بار،خام یا پخته،تازه یا خشک،تشکیل شود.

    به همه ی دستورهای بورانی میتوان بر حسب دلخواه سیر ساطوری یا کوبیده اضافه کرد.

    فلفلی که در بورانی به کار میرود بهتر است تازه ساب باشد.
    (من همیشه فلفل سیاهم رو با دستگاه فلفل ساب میسابم و در غذاهام مصرف میکنم.
    در واقع هیچ وقت فلفل سابیده نمیخرم.بلکه دونه فلفل میخرم.
    اینجور هم عطر قوی تری داره و خوشمزه تر هم هست و از همه بهتر باب بورانیه)


    -نکته ای که تقریبا در مورد همه ی بورانی ها صدق میکنه اینه که بهتره حداقل یکی دو ساعت قبل از سرو در یخچال استراحت کنن.

    -ماست مورد استفاده در بورانی ها بهتر است ماست چکیده باشد
    (منظور من از ماست چکیده ماست های سفت و شیرین لبنیاتی محله مون هست نه ماست های ترش و بسیار غلیظ محلی)


    -دقت کنین سیر هر چه بیشتر در ماست بماند تند تر میشود پس در زدن ان احتیاط کنید

    -من برای تزیین روی جام ها سعی کردن از تزیینات متناسب با نوع بورانی استفاده کنم.
    مقداری هم برگ کاج توی منزل داشتم که ازش استفاده کردم.میتونین از هر انچه موجود دارین مثل شوید و... استفاده کنین.




    my soul, مونا سادات, sita-golam و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #384
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86646
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    بورانی لبو




    اجزای اصلی:

    ماست(بهتره چکیده یا خامه ای باشه)
    لبو پخته:پوره شده یا رنده شده یا ورقه شده

    بستگی به ذائقه خودتون میتونین ماست و لبو رو با یکی از دو گروه زیر همراه کنین:

    نمک وفلفل و در صورت تمایل پودر سیر
    در مصرف سیر زیاده روی نکنین چون بعد از چند ساعت تند میشه

    شکر و وانیل

    **
    من لبو رو رنده میکنم با شکر و وانیل و ماست چکیده شیرین
    در مورد طعمش هم:
    اگه لبو دوست ندارین درست نکنین چون فکر نکنین در ترکیبش با مواد دیگه معجزه میشه

    *بهتر است یکی دو ساعت قبل از سرو داخل یخچال قرار بگیرد.

    *برای آموزش نحوه ی ساخت گل های لبو لینک زیر را مطالعه بفرمایین:
    تزئینات غذایی و دورچین ها


    my soul, *شمیم*, نایاب 90 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 48 از 52 نخستنخست ... 3845464748495051 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما