نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2098Likes

موضوع: انواع بوراني

نمایش نتایج: از 353 به 360 از 409
صفحه 45 از 52 نخستنخست ... 3542434445464748 ... آخرینآخرین
  1. #353
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7865
    پسند کرده
    11489
    نقل قول نوشته اصلی توسط نويامه نمایش پست ها
    سلام عزيزان شمالي سبزيهاي مخصوص شمال تو هر فصلي اونجا هست كه رفتيم بخريم؟
    بله عزیزم ،
    هر موقع تشریف آوردید این سبزیهایی که گفتم تو بازار سبزی هم به صورت تازه هست و هم آماده
    عدسی
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. #354
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    163
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241
    اسفناج بخار پز شده و ماست پر چرب + کمی نمک و نعنا خشک

    باران67, m1361, افسونی و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  3. #355
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    814
    نوشته های وبلاگ
    351
    میزان امتیاز
    1138
    پسند شده
    19463
    پسند کرده
    12263

    ویترین مدال ها

    بورانی اسفناج- بورانی لبو- بورانی بادمجاننام: DSC00272.jpg نمایش: 800 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    ترنم63, باران67, kurosh1 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #356
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    814
    نوشته های وبلاگ
    351
    میزان امتیاز
    1138
    پسند شده
    19463
    پسند کرده
    12263

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    بورانی بادمجون خوشمزست؟میشه طرز تهیه رو بگین.برا مهمونیم میخوام
    سلام عزیزم بادمجون کبابی شده رو با گوشت کوب نه با میکسر میکوبیم ونمک و فلفل و پودر سیر اضافه میکنیم به همین سادگی بله خیلی هم خوشمزست.لبو هم باید شیرین باشه
    باران67, گلنرگس 2, maryam_star و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #357
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86658
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    باران تو بورانی لبو باید لبو رو شیرین کرد؟
    عزیزم داخل پستم توضیح داده بودم:

    بستگی به ذائقه خودتون میتونین ماست و لبو رو با یکی از دو گروه زیر همراه کنین:

    نمک وفلفل و در صورت تمایل پودر سیر
    در مصرف سیر زیاده روی نکنین چون بعد از چند ساعت تند میشه

    شکر و وانیل(وانیل هم دلخواهه گلم)
    ترنم63, shabnamjon, گلنرگس 2 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #358
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی شیداجون نمایش پست ها
    سلام به خانمهای کدبانوی شمالی من یه درخواست داشتم میشه طرز تهیه نمک سبز رو که شمالی هاتوی ماست میریزن که خیلی هم خوشمزه است روبرام بنویسیدممنون میشم.
    عزیزم اینو از سایت نصیر محله برات میذارم
    برای تهیه درار ( دلار - نمک سبز ) از سبزی های نعناع - گشنیز - ( چوچاق و خالیواش ) استفاده میشود . که سبزی های چوچاق و خالیواش معمولا در روستا های شمالی یا خود رو است یا توسط روستائیان کاشته و در بازار های محلی عرضه میگردد .

    مقادیر مورد نیاز :

    ۱ - سیزی نعناع ۲۰۰ گرم

    ۲- سبزی گشنیز ۲۰۰ گرم
    ۳- سبزی خالیواش ۱۰۰ گرم
    ۴- سبزی چوچاق ۱۰۰ گرم

    ابتدا سبزی ها را خوب پاک کرده و کاملا می شوئیم و کاملا آبش را می گیریم و سپس بوسیله آسیاب برفی آنرا خورد می کنیم ( پوره ) ( در شهر های شمالی بوسیله ظرفی که به نمک یار معرف است کاملا می سایند ) آنگاه مواد سائیده شده را در یک ظرفی گود ریخته ( کاسه بزرگ ) و نمک را با آن اضافه و خوب هم می زنند . و مخلوط آماده را در ظرفی شیشه ای درب دارمی ریزیم و در یخچال قرار می دهیم و هر وقت مورد نیاز مصرف بود مصرف میکنیم . در خاتمه چند نکته را یاد آوری میکنم - در صورت در دسترس نبودن سبزی محلی ( چوچاق و خالیواش ) به همان مقدار از سبزی های دیگر به دلخواه استقاده میکنیم . مقدار اندازه نمک را هم با تستی که از این مواد بعمل می آوریم نباید زیادی شور گردد . امید وارم که مورد پسند علاقه مندان قرار گرفته باشد .
    باران67, shabnamjon, مامی شیداجون و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  7. #359
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۷
    نوشته ها
    759
    میزان امتیاز
    35
    پسند شده
    6406
    پسند کرده
    15802
    بورانی اسفناج
    اسفناج پخته ، ماست پر چرب ، نمک ، پودر سیر ، نعناع خشک ، گًل خشک ، گردو
    نام: 005.jpg نمایش: 686 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    najmehkhatoon, عطر سیب, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #360
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,968
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20148
    پسند کرده
    13415
    بورانی اسفناج

    نام: IMG_0928.jpg نمایش: 755 اندازه: 84.7 کیلو بایت

    برگهای اسفناج بخارپز و پوره شده نمک فلفل سیاه سیر رنده شده ماست(من فقط از برگهاش استفاده کردم)
    ...
     
    m1361, باران67, عطر سیب و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 45 از 52 نخستنخست ... 3542434445464748 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما