نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2098Likes

موضوع: انواع بوراني

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 409
صفحه 19 از 52 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  1. #145
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرکوری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    959
    پسند کرده
    716

    Re: انواع بوراني

    سلام دوستان. برای بورانی یا میرزا قاسمی ، بادمجان چند دقیقه و چجوری باید کبابی شه؟ من توی ماکروفر می ذارم و فقط گریل رو روشن می کنم حدود 10 دقیقه. پوست بادمجون راحت کنده می شه اما بو و طعم کبابی نمی ده.

  2. بانک بند ناف
  3. #146
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    359
    پسند کرده
    1265

    Re: انواع بوراني

    سلام عزیزم من بادمجان رو می شورم بعد چند تا سوراخ کوچک روش میندازم بعد هم روی شعله بزرگ گازم با شعله ملایم می زارم تا کباب شه میتونی به سیخ جوجه کباب فرت بکشی و با گریلش درست کنی من هر دو رو تست کردم ولی روش شعله گاز یه چیز دیگست پختش هم که چشمی من یکمش رو باز میکنم ببینم همجاش پخته یا نه اگه سوالی دیگه بود در خدمتم بوووووووووووووس
    http://lovesepehr.blogfa.com خوشحال میشم بهم سر بزنید

  4. #147
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرکوری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    959
    پسند کرده
    716

    Re: انواع بوراني

    فرزانه جون شما وقتی بادمجون کبابی می کنید پوستش بهش می چسبه؟ توی شام ایرانی قسمتی که اشکان خطیبی کشک و بادمجون درست می کرد پوست بادمجون کبابیش خیلی بدجور چسبیده بود و جدا کردنش با کثیف کاری همراه بود (انگار سوخته بود)
    من که کبابی می کنم پوستش راحت مثل پوست موز کنده می شه. معنیش اینه که بادمجون من نپخته؟

    امروز 2 تا بادمجون کوچولو رو گذاشتم توی فر و 15 دقیقه کبابی کردم. طعم بورانیم خیلی خوب شد ولی شکل بادمجون و پوستش همونجوری بود که گفتم. موقع ساطوری کردن هم یه کم سفت بود بعضی جاهاش.

  5. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    359
    پسند کرده
    1265

    Re: انواع بوراني

    عزیزم اره دیگه مال همه همینه پوست به گوشت میچسبه و باید با چاقو و چنگال آروم ریش کنی و گوشتو جدا کنی مثلا یکم جای دمش باید سفت تر باشه ولی بازم اگه بیشتر بزاری بپزه اونجاهم حل میشه . نه باید پوستش بچسبه و راحت جدا نشه چون این جوری که شما میگی هنو کمی خامه
    http://lovesepehr.blogfa.com خوشحال میشم بهم سر بزنید

  6. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tara koliji آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    159
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    475
    پسند کرده
    949

    Re: انواع بوراني

    سلام دوستان
    بورانی هویج که خیلی خوشمزه است حتما امتحان کنید
    هویج را رنده کنید وداخل روغن زیتون تفت دهید(حتما روغن زیتون تاداخل ماست روغن نماسه)وقتی سرد شد داخل ماست بریزید من از ماست سون کاله استفاده می کنم+نمک+فلفل قرمز+2حبه سیر رنده شده+مقدار خیلی کم شوید وجعفری
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
    هرکسی نغمه ی خودخواندوازصحنه رود
    صحنه پیوسته به جاست
    خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد

  7. #150
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tara koliji آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    159
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    475
    پسند کرده
    949

    Re: انواع بوراني

    این هم بورانی فلفل خوشمزه
    فلفلها(به این فلفلها هم کشاورزی می گن هم فلفل ترکیه)را داخل روغن زیتون تفت دهیدوقتی خنک شد مخلوط ماست+نمک+سیر رنده شده ومقداری فلفل قرمزبریزید
    نوش جان
    باران67 و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
    هرکسی نغمه ی خودخواندوازصحنه رود
    صحنه پیوسته به جاست
    خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد

  8. #151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۳
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    71
    پسند کرده
    136

    Re: انواع بوراني

    بورانی بادمجان
    بادمجانهارو کبابی کردم و بعد از پوست کندن و له کردن نمک و ماست و کمی موسیر اضافه کردم خیلی هم خوشمزه هستش

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    راستش را بگو
    نکند تو همان " این نیز " هستی که همیشه می گذری ........ ؟

  9. #152
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    376
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    0

    Re: انواع بوراني

    بورانی بادمجان
    4 عدد بادمجان کبابی شده + ماست محلی + 3 عدد سیر له شده + نمک و فلفل


    باران67 این نوشته را پسندیده.
    Merci Beaucoup Mon Dieu

صفحه 19 از 52 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما