نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2098Likes

موضوع: انواع بوراني

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 409
صفحه 12 از 52 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    878
    پسند کرده
    99

    Re: انواع بوراني

    بورانی بادمجان

    2 عدد بادمجان رو روی گاز کبابی کردم (من عاشق بوی کباب شدن بادمجانم) و پوستشون رو کندم و روی تخته ساطوری کردم و با یک قاشق روغن جامد و کمی نمک و کلی فلفل سیاه به مدت 2-3 دقیقه روی شعله متوسط تفت دادم و گذاشتم تا کاملا خنک شد!
    بعد 2 حبه سیر درشت رو ریز رنده کردم و با مقدار کافی ماست به بادمجان ها اضافه کردم و با چنگال خوب هم زدم!





    باران67 این نوشته را پسندیده.


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    39
    پسند کرده
    0

    Re: انواع بوراني

    اینم بورانی بادمجان من از همه ممنونم اولین بار بود درست می کردم فکر کنم شوشو خوشش اومد من هم وانیل ریختم هم فلفل سیاه هم پودر سیر من اندازه کبابی کردن بادمجون دقیق نمیدونم عکسش میذارم راهنماییم کنید که اندازه کبابی شده یا نه در ضمن فکر کنم خوب ساتوری نکردم اما بهر حال از همه ممنونم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    39
    پسند کرده
    0

    Re: انواع بوراني

    اگه راهنماییم کنید که به اندازه کبابی کردم یا نه ممنون میشم

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    53

    ویترین مدال ها

    Re: انواع بوراني

    ببخشيد نميدونستم جاي اينمطلب كجاست. و از ميزان صحت اون هم اطلاع ندارم. فقط چون سايت موجهي به نظر ميرسيد(www.salamatnews.com) اينجا گذاشتم:
    اسفناج را چرا نباید آب*پز كرد؟
    سلامت نیوز: امروزه مردم بسیاری از كشورهای جهان به*ویژه كشورهای آسیایی و اروپایی از اسفناج نه تنها برای عطر و طعم دلنشین*اش بلكه به خاطر خواص غذایی و درمانی كه دارد در وعده*های غذایی خود به*ویژه غذای كودكان و نوجوانان*شان استفاده می*كنند. دكتر رضا حشمت، درمانگر طب سنتی چین برخی از خواص درمانی اسفناج را از دیدگاه طب سنتی چین با ما درمیان می*گذارد.
    چرا باید 3 بار در هفته اسفناج بخورید
    از دیدگاه طب سنتی چین، اسفناج گیاهی است كه طبیعتی خنك و ملین دارد بنابراین مصرف آن در افرادی كه دچار اختلال در عملكرد دستگاه گوارش هستند یا با كندی حركت روده*ها مواجهند بسیار ضروری است، زیرا این سبزی مغذی می*تواند بهترین دارو برای درمان یبوست به*ویژه در افراد میانسال و كهنسال باشد. علاوه*بر این اسفناج توسط درمانگران طب سنتی چین به*عنوان یك غذای دارویی در درمان بیماران مبتلا به دیابت و افرادی كه دچار خستگی، ضعف و سرگیجه هستند، تجویز می*شود.
    اسفناج مرهم بیماری*های گوارشی
    اسفناج یكی از بهترین غذاهای دارویی برای افرادی است كه دچار كم*خونی هستند.
    درمانگران چینی اسفناج را بهترین مرهم برای بیمارانی می*دانند كه كم*خونی آن*ها ناشی از خونریزی*های گوارشی است. به*عنوان مثال افراد مبتلا به هموروئید یا بواسیر یا افرادی كه مبتلا به خونریزی معده یا زخم*های معده هستند می*توانند اسفناج در سبدغذایی خود قرار دهند. مصرف این سبزی به تنهایی یا در كنار موادغذایی دیگر می*تواند تاثیر زیادی در خون*سازی و جبران كم*خونی ناشی از خونریزی*های گوارشی داشته باشد.
    چگونه خواص اسفناج را حفظ كنیم
    برای حفظ خواص و مواد مفیدی كه در اسفناج وجود دارد هرگز آن را آب*پز نكنید. قرار دادن این سبزی هنگام شست*وشو درون آب یا پختن آن به وسیله آب، موجب از بین رفتن خواص مفید و ویتامین*های آن می*شود. بهترین راه*حل آن است كه اسفناج را تفت دهید. می*توانید برای این كار از مقدار بسیار اندكی روغن استفاده كنید. تركیب اسفناج با انواع گوشت*های قرمز در وعده غذایی بهترین و مفیدترین تركیب*هاست زیرا خواص مفید اسفناج در كنار گوشت قرمز بهتر جذب بدن می*شود.
    در چه شرایطی اسفناج نخوریم
    گاهی پیش می*آید، بدن*مان در شرایطی قرار دارد كه مصرف برخی از میوه*ها و سبزی*های تازه نیز ممكن است برای آن مضر باشد. اسفناج نیز از این امر مستثنا نیست. زمان*هایی پیش می*آید كه باید از مصرف این گیاه مفید و شفابخش پرهیز كرد.
    افراد مبتلا به اسهال نباید اسفناج مصرف كنند زیرا اسفناج به*دلیل خاصیت ملین بودنش موجب تشدید اسهال می*شود.
    زیاده*روی در مصرف اسفناج موجب بروز آكنه در برخی از افراد می*شود. بنابراین همواره باید نه تنها در مصرف اسفناج بلكه در مصرف هر ماده غذایی تعادل را درنظر داشت.
    نكات طلایی درباره اسفناج
    با دانستن این نكات بهتر می*توانید از ارزش*های غذایی اسفناج و تاثیر آن در پیشگیری از ابتلا به بیماری*های مختلف بهره*مند شوید.
    درمانگران طب سنتی اسفناج را مفیدترین سبزی برای درمان بیماری*های كبد و معده می*شناسند و آن را به بیماران*شان تجویز می*كنند.
    خوردن اسفناج به تنهایی یا تهیه سالاد با كمك برگ*های سبز آن در درمان یبوست و كندی عملكرد روده*ها موثر است.
    اسفناج موجب تقویت چشم و افزایش قوه بینایی در افراد می*شود، بنابراین مصرف آن در دوران نوجوانی و میانسالی بسیار توصیه می*شود.

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    روژان ج آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۰
    نوشته ها
    847
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    633
    پسند کرده
    341

    Re: انواع بوراني

    بورانی لبووووو

    من واسه 5 نفر یه لبو قرمز روبا پوست بخارپزمیکنم ...

    بعد پوستشومیگیرم و با دو حبه سیر و نمک می ریزم توی بلندرتا پوره بشه ...

    بعد هم با ماست مخلوط میکنم ... مزه ش یه طرف رنگ خوشگل صورتیش یه طرف ف ف

    رنگش از توی عکس خیلی بهتره !!



    البته این عکس برای چند وقت پیشه که توی چند صفحه قبل گذاشتم ... قبلا لبو رو رنده میکردم ... مث این عکس ....

    ولی تازگیا می ریزم توی بلندر...عاااااااالی میشه ...
    الان فصلشه ... دست بکارشین...
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ...این تصویر من در سحرهای ماه رمضان ..!!

    10 روز بدون سحری روزه گرفتم !! امروز12 ماه رمضان...


  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    322
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    187
    پسند کرده
    2

    Re: انواع بوراني

    نمیدونم این دستور هم بورانی به حساب میاد یا نه . اسمش ماست و بادمجان هست . از مجله ساناز و سانیا .
    بادمجان مکعبی سرخ شده و گوجه فرنگی + ماست زعفرانی+ پیاز داغ+ گردو + سیر



    باران67 این نوشته را پسندیده.
    درد من تنهايي نيست؛
    بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت؛
    بي عرضگي را صبر
    و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خداوند مي نامند.

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: انواع بوراني

    بورانی بادمجان بدون تزئین.
    به به !

    >
    برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد
    هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: انواع بوراني


    بورانی اسفناجمن که خیلی دوس دارم

صفحه 12 از 52 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما