2890Likes
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 498
-
۱۳۸۸/۰۸/۱۲, ۱۱:۱۹ قبل از ظهر
عضو خانواده بزرگ مامی سایت
زرشک پلو
امیدوارم مبحثم تکراری نباشه و جای اون هم درست باشه.من سرچ کردم زرشک پلو تو مبحث پلو ها ولی نبود.البته قبلا عذر خواهی میکنم که اعتماد به نفس بالایی دارم و عکس میذارم
راستی اون یکی ظرف هم برانی کدو سبز هستش
-
۱۳۸۸/۰۸/۱۲, ۰۱:۱۱ بعد از ظهر
عضو خانواده بزرگ مامی سایت
Re: زرشک پلو

نوشته اصلی توسط
aram_khp
بچه ها من از بیرون که زرشک پلو میگیرم خیلی دوست دارم ولی زرشک پلوهای خودم مثل اونا نمیشه:(( نمیدونم به مواد زرشکش گلاب میزنن ؟ مرغشونو چجوری میپزن که انقدر خوشمزه اس؟ کسی میتونه کمکم کنه؟ ضمنا من مرغ زرشک پلو رو بی رب دوست دارم.
مژگان جون زرشک پلوت خیلی هم عالیههههههههههههههه

نوشته اصلی توسط
mojgan
آرام جان .ممنون از لطفت.من شنیدم و البته خودم تقریبا همینطور درست میکنم.زرشک پلوی مجلسی -مرغش رو اول سرخ میکنن نه در حد برشته شدن در حد تفت دادن-بعد در یک قابلمه مناسب یک ردیف از مرغها کمی پیاز رنده شده و تا آخر(.من خودم موقع تفت دادن مرغ نمک فلفل و کمی ادویه خورشتی هم میزنم .)شما چون رب دوست نداری زعفران دم کرده روی مرغها بده و کمی آب بریز در قابلمه دم کنی بذار و اجازه بده با شعله کم بپزه.من از رب استفاده میکنم
آرام جان .ممنون از لطفت.من شنیدم و البته خودم تقریبا همینطور درست میکنم.زرشک پلوی مجلسی -مرغش رو اول سرخ میکنن نه در حد برشته شدن در حد تفت دادن-بعد در یک قابلمه مناسب یک ردیف از مرغها کمی پیاز رنده شده و تا آخر(.من خودم موقع تفت دادن مرغ نمک فلفل و کمی ادویه خورشتی هم میزنم .)شما چون رب دوست نداری زعفران دم کرده روی مرغها بده و کمی آب بریز در قابلمه دم کنی بذار و اجازه بده با شعله کم بپزه.من از رب استفاده میکنم
-
۱۳۸۹/۰۴/۳۱, ۰۶:۱۵ بعد از ظهر
مدیر بازنشسته
مرغ زعفرونی که در آخر با سس تفت داده شده.(رب+پیاز رنده شده+فلفل دلمه+فلفل سیاه+کمی دارچین و ادویه کاری)
در ضمن به زرشگم هم یه کوچولو گلاب میزنم
میخواهم رازی را با تو درمیان بگذارم
.
.
.
.
" همه چیز موقتی است..."
-
۱۳۸۹/۰۵/۲۰, ۱۰:۰۱ بعد از ظهر
مدیر انجمن
دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...
-
۱۳۸۹/۰۵/۲۱, ۰۴:۳۵ بعد از ظهر
مدیر انجمن
Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط
mahsa v0r0jak
باران جان چطوری برنج رو اینطوری درآوردی؟؟
یعنی برنج زعفرون زده رو گذاشتی تو قالب بعد برنج معمولی بعد برگردوندی ؟؟
میشه یه کم توضیح بدی
مهسا جون بعد ازآبکش کردن برنج مقداری رو زعفرونی کردم و کف قالب چرب شده ریختم بعد با برنج سفید قالبو پر کرده آب و روغن داده روی قالب فویل کشیده درفر ملایم گذاشتم تا دم بکشه مدت 40 دقیقه.اینم عکس قالب.
دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...
-
۱۳۸۹/۰۵/۲۲, ۰۵:۱۴ بعد از ظهر
مدیر انجمن
-
۱۳۸۹/۰۵/۳۰, ۱۰:۳۹ قبل از ظهر
-
۱۳۸۹/۰۶/۱۰, ۱۱:۱۱ قبل از ظهر
مدیر انجمن
زرشک پلو قالبی.اگر از بالا عکس نمی گرفتم بهتر بود.