نمایش نتایج: از 409 به 416 از 498
-
۱۳۹۳/۱۰/۱۵, ۰۵:۱۹ بعد از ظهر #409عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- سپیده هستم
- محل سکونت رشت
- نوشته ها 4,103
- نوشته های وبلاگ
- 30
- میزان امتیاز
- 293
- پسند شده
- 6339
- پسند کرده
- 7300
عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
-
۱۳۹۳/۱۰/۱۵, ۰۶:۱۱ بعد از ظهر #410عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- ملیکا
- محل سکونت مشهد
- نوشته ها 196
- میزان امتیاز
- 437
- پسند شده
- 5161
- پسند کرده
- 2733
عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲زرشک پلو با مرغ
زرشک رو یکمی خیس میکنم تا خاکش ته نشین بشه بعد یا کمی کره سرخ میکنم حدود 1 دقیقه یکمی هم شکر میزنم وقتی خاموش میکنم شکر زرشکو شفاف میکنه.
مرغ رو یکمی تفت میدم در یه ظرف یکم رب وزعفران و کره اب شده و نمک و فلفل و کمی ابلیمو و یه استکان کوچیک اب رو مخلوط و با پیاز ریز خرد شده به مرغ اضافه کرده و میذارم با حرارت ملایم بپزه .ابشو نباید زیاد ریخت اگه نه خوشمزه نمیشه اگه ابش کم شد در حین پخت کمی ابجوش میریزم .ویرایش توسط meli59 : ۱۳۹۳/۱۰/۱۵ در ساعت ۱۰:۳۳ بعد از ظهر
-
۱۳۹۳/۱۱/۰۵, ۱۱:۰۳ بعد از ظهر #411عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- گیلدا دلدار
- محل سکونت بجنورد
- نوشته ها 1,167
- میزان امتیاز
- 42
- پسند شده
- 7392
- پسند کرده
- 3130
عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۴خلال بادوم و پسته رو من از شب قبل داخل گلاب خیس می کنم که هم نرم بشه و هم خوش طعم
زرشک رو هم خوب می شورم و داخل کره با کمی پودر شکر تفت میدم
گوشت مرغ رو هم با برگ بو +چوب دارچین+2 عدد هل+یک تکه زنجبیل+حلقه های پیاز+هویج و جعفری اب پز می کنم و در آخر داخل زعفران دم کرده می غلتونم
فوق العاده خوش طعم میشهمن برای تنها نبودن آدم های زیادی دوروبرم دارم.........
آن چیزی که ندارم کسی برای با هم بودن است
-
۱۳۹۳/۱۱/۰۸, ۱۱:۵۰ بعد از ظهر #412عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- المیرا
- نوشته ها 393
- میزان امتیاز
- 31
- پسند شده
- 3775
- پسند کرده
- 7032
عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۴مرغوباپیازوکره ونمک وفلفل تفت دادم بعدبهش حسابی زعفران زدم بایه لیوان آب میپزه
زرشکم توکره تفت دادم
سسشم جدادرس کردم
-
۱۳۹۳/۱۱/۰۹, ۱۰:۱۰ قبل از ظهر #413عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- افسانه
- محل سکونت کرمانشاه
- نوشته ها 1,078
- نوشته های وبلاگ
- 97
- میزان امتیاز
- 1432
- پسند شده
- 22819
- پسند کرده
- 18897
عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹اینم زرشک پلو مامان پز واسه تولد داداشم
زرشک رو با روغن و شکر کمی زعفران تفت میدیم
مرغ رو هم با پیاز و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و کمی دارچین می پزیم بعد سرخ می کنیم و کمی سس که شامل رب و کره و نمک و فلفل درست میکنیم موقع سرو روی مرغها میریزیم
آب مرغ رو صاف میکنیم بعد رب و ورمیشل میریزم توش کمی آبلیمو جدا سرو میکنیم
*************************************************
بالایی مامان پز بود
اینم خودم پز
فقط من سس روش نریختم همون جوری سرخ کرده سرو کردم
ورمیشلم تموم کرده بود ماکارونی معمولی ریختم
ویرایش توسط افسونی : ۱۳۹۳/۱۱/۱۵ در ساعت ۰۱:۰۰ بعد از ظهر
-
۱۳۹۳/۱۱/۱۱, ۰۲:۴۵ قبل از ظهر #414عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- سهیلا
- محل سکونت ارومیه
- نوشته ها 913
- نوشته های وبلاگ
- 4
- میزان امتیاز
- 328
- پسند شده
- 7678
- پسند کرده
- 7146
عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
زرشک پ
پلو به صورت کته.مرغ روبا پیاز و نمک می پزیم بعد داخل پیازداغ و زعفران تفت می دیم.زرشک رو با شکر و کمی روغن تفت می دیم.
-
۱۳۹۳/۱۱/۱۱, ۱۲:۰۵ بعد از ظهر #415عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- sepideh 67 سابق
- محل سکونت تهروون
- نوشته ها 94
- میزان امتیاز
- 55
- پسند شده
- 1756
- پسند کرده
- 2677
عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷مرغ رو سرخ میکنم بعدسسش و درست میکنم(رب سرخ میکنم وبهش زعفرون دم کرده ونمک،فلفل،پودر سیر اضافه میکنم)سس رو روی مرغ میریزم وهویج وپیاز وفلفل دلمه ای حلقه شده رو لا بلاش میریزم با کمی آب ودم میکنم.
-
۱۳۹۳/۱۱/۱۵, ۱۰:۱۱ قبل از ظهر #416عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت قزوین
- نوشته ها 4,757
- نوشته های وبلاگ
- 43
- میزان امتیاز
- 707
- پسند شده
- 49969
- پسند کرده
- 12236
عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
*زرشک رو با کره تفت میدم
*زعفرون رو داخل گلاب دم میذارم
*خلالها رو به زعفرون دم گذاشته اضافه میکنم
از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....
графическая информация россия новая новости...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی