نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2760Likes

موضوع: زرشک پلو

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 492
صفحه 14 از 62 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۳
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: زرشک پلو

    زرشك بلو عكس مرغش نيس زرشك با گلاب تفت دادم خوش عطر شد
    serepizadeh این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    146
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Red face Re: زرشک پلو با مرغ و بادمجون

    اول اینکه توصیه می کنم حتما این غذا رو امتحان کنید چون هم خیلی لذیذ و خوشمزست و هم اینکه چیز خاصی نداره و ساده و به صرفست ( چون مرغ ريش شده مي خواد و از هر جاي مرغ كه توي فريزرتون باقي مونده مي تونيد استفاده كنيد و مرغ كمتري هم نسبت به زماني كه مرغو قلمبه !!!! كنار پلو سرو مي كنيد لازم داره) بنابراین راحت تهیه می شه و با بیشتر ذائقه ها جوره
    يك خط از تاريخچه ورود اين غذا به منيوي خانوادمون هم بگم . چون جاي ديگه اي نديدم اين مدل زرشك پلو رو . سالها پيش در سفري كه پدرم به سوئد داشت زن عموي سوئدي بنده يك غذاي ايراني برا مهموناش درست مي كنه كه تا حالا اون مدليشو نخورده بودن ! و خيلي هم به مذاقشون خوش مياد. خلاصه بابا جون ما هم مياد ايرانو به مامي جون ما اين غذاي لذيذو ياد مي ده. و ما هم كلي باهاش حال مي كنيم از اون موقع تااااا حالا . حالا اون بنده خدا اين رو از كجا ياد گرفته تو غربت بماند !
    اول بادمجون ها را از وسط به صورت طولی به دو نیم کرده و با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا نیم پز شود ، مهمه كه آروم سرخ بشن چون مي خوايم لذيذ و پخته باشن. بعد همون لحظه که از روغن بیرون می آریمشون و داغن روی هر لایه بادمجون یک لایه نمک زياد فلفل سیاه و قرمزفراااااووون و در صورت تمایل کمی هم پودر سیر می ریزیم و می گذاریم تا سرد شوند و نمک و فلفل حسابی به خوردشون بره،(نگران نباشید که شور یا تند بشن حسابی نمک فلفل بپاشید روی هر لایه، یک کم تندی این بادمجون خیلی دلچسبه! من یک نمک پاش پر از مخلوط نمک فلفلها دارم برای این کار تا خوب روی بادمجون ها رو پوشش بدم و خیلی راحت) پس ادويه رو يك لايه تپل تا بادمجون از روغن در مياد و داغه روش مي پاشيم. بعد از سرد شدن می شه 2 لایه بادمجون را روی هم گذاشت ( یا نگذاشت)(اگر بگذاریم قشنگتره) و حالا بادجون محشري داريم كه ....
    مرغ را به روش رایج و دلخواهتان با پیاز داغ یا پیازخام با کمی زردچوبه فلفل سياه پودر سیر يا سير تازه و مي شه با کمی رب براي رنگش بپزيد و در نهایت اونها رو تکه های کوچیک کنید( یا به اصطلاح ریش کنید) و اونها رو لای برنج صاف کرده بریزید و از قبل کمی زعفران(هر چی بیشتر بهتر) دم شده را با کمی(ته فنجون!) گلاب مخلوط كرده ( 4-5 قاشقي يا بيشتر بنا به ذائقتون براي يك پيمونه) و روی لايه هاي برنج و لابلاي اون ریخته و درلایه نهایی بادمجون ها رو هم روی مرغ يا روي لايه برنج زعفروني شده می گذاریم و روی اونها رو باز با برنج صاف شده باقیمانده می پوشونیم، در آخر کار و میگذاریم برنج دم بکشد
    کمی زرشک را هم سرتفت داده ( زياذد تفت نديد كه طعم سوختگي نگيره )پس از دم کشیدن برنج بادمجان ها را كه روي لايه نهايي بود از لاي پلو بیرون آورده و زرشک را با مرغ و پلو مخلوط می کنیم و در نهایت بادمجون های لذیذ رو در کنار پلوی مخلوط سرو می کنیم که عالی میشه! عاااالی!!
    اگر برنج دودی هم دوست دارید که حرف نداره دیگه!
    يك نكته اينكه برنج كمي نارس آبكش بشه به خاطر مخلوط گلاب زعفرون و اينكه بايد هم هم بخوره آخر كار ، وآشو لاش نشه.
    نكته بعدي اينكه مي شه بادمجون ها رو چند روز قبل آماده كرد و سرخ شده و ادويه زدهو تو يخچال نگه داشت يا حتي ادويه زده درست كرد و فريز كرد تا هميشه آماده داشته باشي و دردسر دو تا بادمجون سرخ كردن نداشته باشي .
    اگه بادمجون خوريد ... بسم الله! . پاشيد دست به كار شيد كه فوق العادست
    خيلي تايپيدم نصففه شبي . امتحانش كنيد . به منم خبر بديد.
    از دست ندید، امتحان کنید، آسونه

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۳۰
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: زرشک پلو با مرغ و بادمجون

    نقل قول نوشته اصلی توسط yasi kochike
    اول اینکه توصیه می کنم حتما این غذا رو امتحان کنید چون هم خیلی لذیذ و خوشمزست و هم اینکه چیز خاصی نداره و ساده و به صرفست ( چون مرغ ريش شده مي خواد و از هر جاي مرغ كه توي فريزرتون باقي مونده مي تونيد استفاده كنيد و مرغ كمتري هم نسبت به زماني كه مرغو قلمبه !!!! كنار پلو سرو مي كنيد لازم داره) بنابراین راحت تهیه می شه و با بیشتر ذائقه ها جوره
    يك خط از تاريخچه ورود اين غذا به منيوي خانوادمون هم بگم . چون جاي ديگه اي نديدم اين مدل زرشك پلو رو . سالها پيش در سفري كه پدرم به سوئد داشت زن عموي سوئدي بنده يك غذاي ايراني برا مهموناش درست مي كنه كه تا حالا اون مدليشو نخورده بودن ! و خيلي هم به مذاقشون خوش مياد. خلاصه بابا جون ما هم مياد ايرانو به مامي جون ما اين غذاي لذيذو ياد مي ده. و ما هم كلي باهاش حال مي كنيم از اون موقع تااااا حالا . حالا اون بنده خدا اين رو از كجا ياد گرفته تو غربت بماند !
    اول بادمجون ها را از وسط به صورت طولی به دو نیم کرده و با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا نیم پز شود ، مهمه كه آروم سرخ بشن چون مي خوايم لذيذ و پخته باشن. بعد همون لحظه که از روغن بیرون می آریمشون و داغن روی هر لایه بادمجون یک لایه نمک زياد فلفل سیاه و قرمزفراااااووون و در صورت تمایل کمی هم پودر سیر می ریزیم و می گذاریم تا سرد شوند و نمک و فلفل حسابی به خوردشون بره،(نگران نباشید که شور یا تند بشن حسابی نمک فلفل بپاشید روی هر لایه، یک کم تندی این بادمجون خیلی دلچسبه! من یک نمک پاش پر از مخلوط نمک فلفلها دارم برای این کار تا خوب روی بادمجون ها رو پوشش بدم و خیلی راحت) پس ادويه رو يك لايه تپل تا بادمجون از روغن در مياد و داغه روش مي پاشيم. بعد از سرد شدن می شه 2 لایه بادمجون را روی هم گذاشت ( یا نگذاشت)(اگر بگذاریم قشنگتره) و حالا بادجون محشري داريم كه ....
    مرغ را به روش رایج و دلخواهتان با پیاز داغ یا پیازخام با کمی زردچوبه فلفل سياه پودر سیر يا سير تازه و مي شه با کمی رب براي رنگش بپزيد و در نهایت اونها رو تکه های کوچیک کنید( یا به اصطلاح ریش کنید) و اونها رو لای برنج صاف کرده بریزید و از قبل کمی زعفران(هر چی بیشتر بهتر) دم شده را با کمی(ته فنجون!) گلاب مخلوط كرده ( 4-5 قاشقي يا بيشتر بنا به ذائقتون براي يك پيمونه) و روی لايه هاي برنج و لابلاي اون ریخته و درلایه نهایی بادمجون ها رو هم روی مرغ يا روي لايه برنج زعفروني شده می گذاریم و روی اونها رو باز با برنج صاف شده باقیمانده می پوشونیم، در آخر کار و میگذاریم برنج دم بکشد
    کمی زرشک را هم سرتفت داده ( زياذد تفت نديد كه طعم سوختگي نگيره )پس از دم کشیدن برنج بادمجان ها را كه روي لايه نهايي بود از لاي پلو بیرون آورده و زرشک را با مرغ و پلو مخلوط می کنیم و در نهایت بادمجون های لذیذ رو در کنار پلوی مخلوط سرو می کنیم که عالی میشه! عاااالی!!
    اگر برنج دودی هم دوست دارید که حرف نداره دیگه!
    يك نكته اينكه برنج كمي نارس آبكش بشه به خاطر مخلوط گلاب زعفرون و اينكه بايد هم هم بخوره آخر كار ، وآشو لاش نشه.
    نكته بعدي اينكه مي شه بادمجون ها رو چند روز قبل آماده كرد و سرخ شده و ادويه زدهو تو يخچال نگه داشت يا حتي ادويه زده درست كرد و فريز كرد تا هميشه آماده داشته باشي و دردسر دو تا بادمجون سرخ كردن نداشته باشي .
    اگه بادمجون خوريد ... بسم الله! . پاشيد دست به كار شيد كه فوق العادست
    خيلي تايپيدم نصففه شبي . امتحانش كنيد . به منم خبر بديد.
    از دست ندید، امتحان کنید، آسونه
    من نفهمیدم...وقتی برنجو ابکش کردیم خواستیم دم کنیم مرغو بادمجونو لاش بدیم؟؟؟

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    146
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Re: زرشک پلو با مرغ و بادمجون

    نقل قول نوشته اصلی توسط mina69
    نقل قول نوشته اصلی توسط yasi kochike
    اول اینکه توصیه می کنم حتما این غذا رو امتحان کنید چون هم خیلی لذیذ و خوشمزست و هم اینکه چیز خاصی نداره و ساده و به صرفست ( چون مرغ ريش شده مي خواد و از هر جاي مرغ كه توي فريزرتون باقي مونده مي تونيد استفاده كنيد و مرغ كمتري هم نسبت به زماني كه مرغو قلمبه !!!! كنار پلو سرو مي كنيد لازم داره) بنابراین راحت تهیه می شه و با بیشتر ذائقه ها جوره
    يك خط از تاريخچه ورود اين غذا به منيوي خانوادمون هم بگم . چون جاي ديگه اي نديدم اين مدل زرشك پلو رو . سالها پيش در سفري كه پدرم به سوئد داشت زن عموي سوئدي بنده يك غذاي ايراني برا مهموناش درست مي كنه كه تا حالا اون مدليشو نخورده بودن ! و خيلي هم به مذاقشون خوش مياد. خلاصه بابا جون ما هم مياد ايرانو به مامي جون ما اين غذاي لذيذو ياد مي ده. و ما هم كلي باهاش حال مي كنيم از اون موقع تااااا حالا . حالا اون بنده خدا اين رو از كجا ياد گرفته تو غربت بماند !
    اول بادمجون ها را از وسط به صورت طولی به دو نیم کرده و با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا نیم پز شود ، مهمه كه آروم سرخ بشن چون مي خوايم لذيذ و پخته باشن. بعد همون لحظه که از روغن بیرون می آریمشون و داغن روی هر لایه بادمجون یک لایه نمک زياد فلفل سیاه و قرمزفراااااووون و در صورت تمایل کمی هم پودر سیر می ریزیم و می گذاریم تا سرد شوند و نمک و فلفل حسابی به خوردشون بره،(نگران نباشید که شور یا تند بشن حسابی نمک فلفل بپاشید روی هر لایه، یک کم تندی این بادمجون خیلی دلچسبه! من یک نمک پاش پر از مخلوط نمک فلفلها دارم برای این کار تا خوب روی بادمجون ها رو پوشش بدم و خیلی راحت) پس ادويه رو يك لايه تپل تا بادمجون از روغن در مياد و داغه روش مي پاشيم. بعد از سرد شدن می شه 2 لایه بادمجون را روی هم گذاشت ( یا نگذاشت)(اگر بگذاریم قشنگتره) و حالا بادجون محشري داريم كه ....
    مرغ را به روش رایج و دلخواهتان با پیاز داغ یا پیازخام با کمی زردچوبه فلفل سياه پودر سیر يا سير تازه و مي شه با کمی رب براي رنگش بپزيد و در نهایت اونها رو تکه های کوچیک کنید( یا به اصطلاح ریش کنید) و اونها رو لای برنج صاف کرده بریزید و از قبل کمی زعفران(هر چی بیشتر بهتر) دم شده را با کمی(ته فنجون!) گلاب مخلوط كرده ( 4-5 قاشقي يا بيشتر بنا به ذائقتون براي يك پيمونه) و روی لايه هاي برنج و لابلاي اون ریخته و درلایه نهایی بادمجون ها رو هم روی مرغ يا روي لايه برنج زعفروني شده می گذاریم و روی اونها رو باز با برنج صاف شده باقیمانده می پوشونیم، در آخر کار و میگذاریم برنج دم بکشد
    کمی زرشک را هم سرتفت داده ( زياذد تفت نديد كه طعم سوختگي نگيره )پس از دم کشیدن برنج بادمجان ها را كه روي لايه نهايي بود از لاي پلو بیرون آورده و زرشک را با مرغ و پلو مخلوط می کنیم و در نهایت بادمجون های لذیذ رو در کنار پلوی مخلوط سرو می کنیم که عالی میشه! عاااالی!!
    اگر برنج دودی هم دوست دارید که حرف نداره دیگه!
    يك نكته اينكه برنج كمي نارس آبكش بشه به خاطر مخلوط گلاب زعفرون و اينكه بايد هم هم بخوره آخر كار ، وآشو لاش نشه.
    نكته بعدي اينكه مي شه بادمجون ها رو چند روز قبل آماده كرد و سرخ شده و ادويه زدهو تو يخچال نگه داشت يا حتي ادويه زده درست كرد و فريز كرد تا هميشه آماده داشته باشي و دردسر دو تا بادمجون سرخ كردن نداشته باشي .
    اگه بادمجون خوريد ... بسم الله! . پاشيد دست به كار شيد كه فوق العادست
    خيلي تايپيدم نصففه شبي . امتحانش كنيد . به منم خبر بديد.
    از دست ندید، امتحان کنید، آسونه
    من نفهمیدم...وقتی برنجو ابکش کردیم خواستیم دم کنیم مرغو بادمجونو لاش بدیم؟؟؟
    كاملا درست متوجه شدي عزيزم، ما چون 2 نفريم. فقط توي يك لايه مرغ هاي ريش شده رو مي گذارم روي برنج و باز كمي برنج مي ريزم روي اونها و بادمجون ها رو مي گذارم روي برنج ، و باز برنج روش !بهتره بادمجون به لايه هاي آخر نزديك باشه تا وقتي مي خوايم غذا رو توي ديس بكشيم اول راحت كمي برنج رو بزنيم كنار و بادمجون ها رو در بياريم بعد برنج و مرغ و زرشك تفتيده! رو مخلوط كنيم. ببخشيد اگه واضح نگفته بودم.

  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
    نوشته ها
    357
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    0

    Re: زرشک پلو

    نقل قول نوشته اصلی توسط tamara
    زرشك پلو با مرغ



    من زرشك پلورو با هويج و سيب زميني سرخ شده دوست دارم و براي خودمو اقاي همسرمرغمو بعد از پختن سرخ ميكنم .ولي چند بار براي مهموني بزرگ اشپز اورديم و اقاي اشپز اول مرغو با پوست خوب سرخ كرد تا تقريبا برشته شد بعد توي ديگ يه رديف مرغ چيد و روش هويج وپياز و فلفل دلمه اي ريخت و دوباره مرغ گذاشت و اينكارو تا تموم شدن مرغا تكرار كرد بعد رب گوجه فرنگيو با زردچوبه تفت داد و زعفران و كمي ابليموو نمك اضافه كرد ومقداري اب ريخت تا سس غليظي درست شد . سسو رو مرغا ريخت وقتي جوش اومد مرغو دم گذاشت تا بپزه
    من هر وقت حوصله داشته باشم اينجوري درست ميكنم امتحان كنين خيلي خوشمزه ميشه
    تامارا جان ممنون از توضیحتت. عزیز یه سئوال داشتم. منم مثل شما مرغ سرخ شده رو با زرشک پلو دوست دارم ولی سسشم دوست دارم جدا تو ظرف دیگه باشه. حالا می خوام بدونم به نظرتون می شه این سس رو جدا درست کرد و آب مرغ اضافه کرد ولی مرغم جدا سرخ کرد؟ بازم به همین خشمزگی می شه ؟ ممنون توضیح بدین.
    تا شقایق هست، زندگی باید کرد

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۱۲
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: زرشک پلو

    یاسی کوچیکه یا سارای عزیز خیلی ممنون از دستورتون اگه میشه عکس این غذا رو بذارید

  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    alalh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۴
    محل سکونت
    تهران پر از دود
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    11

    Re: زرشک پلو

    دوستان میخوام منم چند تا از تجربه هامو براتون بگم شاید بدردتون بخوره من بعضی وقتها تو مرغم بغیراز فلفل دلمه و هویج چند تا آلو بخارا هم میریزم خوشتم میشه در ضمن وقتی مهمون دارم چون بوی ذخم مرغ بیشتر میشه از صبح مرغهارو با تکه های فلفل دلمه هویج پوست پرتقال و کرفس توی ظرف میچینم لابلاش آب پیازی که با زعفرون دم کرده مخلوطش کرمپدم میریزم درشو میبندم میزارم تو یخچال موقع پخت اول مرغهارو سرخ میکنم رب را در قابلمه مناسب تفت میدم مرغ و مواد قبلی رو بهش اضافه میکنم بعد آبرو بسته به اینکه کم آب میخواین یا پر آب میریزیم زیرشو کم میکنم تا آروم پخته بشه معرکه میشه واقعا عطر خوبی میگیره مرغ باید با پوست سرخ بشه تا روغنشو پس بده ولی چون مرغهای الان همش هورمونی هست زیاد نمیشه با پوست استفاده کرد یکی از آشناهای ما هم که پدرش آشپز بود میگفت مرغرو پدرم اول تو آبی که در حال جوش بود میزاشت بعد ازپنج دقیقه مرغ رو آبکش میکرد یه آب میگرفت بعد سرخشون میکردو میپخت میگفت اینجوری خونابه و کفی که باعث بد طعمیه مرغ میشه از بین میره
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایت نداری

    من چون تویی دارم تو چون خود نداری

  9. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    146
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Re: زرشک پلو

    نقل قول نوشته اصلی توسط tasnim90
    یاسی کوچیکه یا سارای عزیز خیلی ممنون از دستورتون اگه میشه عکس این غذا رو بذارید
    خواهش مي كنم عزيزم. الان امكانش نيست عكس بگذارم.چون عكسشو ندارم ولي هر موقع شد به روي چشم. ولي خيلي خوشگل مشكله مطمئن باش!

صفحه 14 از 62 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما