نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1353Likes

موضوع: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 5484
صفحه 7 از 686 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6731
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط royafar
    سلام خانمهاي كدبانو من هفته ديگه مهمون براي شام دارم و البته روزه نيستن.با خودمون 7 نفر ميشن 3 تا اقا و 4 تا خانم.درسته تعداد زياد نيست ولي خب از نوع مادرشوهر و خواهرشوهر هستن تصميم دارم اينهارو بپزم
    -باقالي پلو با ماهيچه
    -زرشك پلو با مرغ
    -كيك مرغ و گرد
    -بادمجان شكم پر
    - دسر:ژله رنگين كمان دسر موزائيك قهوه پان اسپانيا
    -سالاد فصل ترشي ماست
    ميشه نظراتتون رو بگيد كه همينها خوبه؟در ضمن چند پيمونه برنج و چقدر مرغ(چندتا ران و چندتا سينه) و ماهيچه بپزم اندازه ها دستم نيست اخه
    عزیزم همیشه وقتی تعداد غذاهات بیشتر از یکی هست برنجت رو به تعداد 2/3 اعضا درست کن (الان برای شما 5 تا میشه) البته باید بدونی که افراد خانواده تون کم خوراکن یا نه، یا بیشتر برنجی هستن یا از غذاهای سرد و مثلا همون کیک مرغ و گردو که گفتی هم استقبال میکنن، در هر حال به نظر من برای 7 نفر اینایی که نوشتی زیاده مثلا از بین برنجات یکیو انتخاب کن و از بین کیک مرغ و بادمجون شکم پر هم یکیو یا هردو رو بذار با یدونه از غذاهای برنجیت یا اگه برنج خورن هر دوتا برنج رو بذار با بادمجون، که باز پیشنهاد میکنم اگه میخوای دوتا غذای برنجی بذاری یکیشو خورشت بذار و همونطور که خودتم نوشتی یکی از نوع مرغ و یکی از نوع گوشت، در مورد دسرم ژله رنگین کمان رو حذف کن چون اون خودش به تنهایی یه حنابندون آدمو سیر میکنه
    دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ، امیدوارم کمک کرده باشم

    آها در مورد مرغم بسته به اینکه هرکدوم چی میخورن یه تکه مرغ در نظر بگیر و من همیشه دوتا تکه هم اضافه تر میذارم (مثلا شما 9 تکه مرغ باید بذاری) نوعش باید ببینی اونا چی دوست دارن مثلا من جزو معدود کسایی هستم که سینه میخورم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    به نظر من برای تنوع دادن به غذا هات میتونی از خمیر MP3استفاده کنی و در چند بسته به تعدادتون بزاری وفریزش کنی وهرموقع خواستی از مایع ماکارونی داخلش بریزی وپیراشکی کنی ویا مواد پیتزا روش بریزی وپیتزاش کنی و....
    این دستور رو از سایت سفره خونه دستور خمبر MP3سارا توی صفحه اول هست کپی کردم
    روش اول

    مواد لازم :

    *آرد نان: 200 گرم (bread flour)

    *نمک: 3 گرم...1/2 ق چ

    *شکر: 20 گرم (1.5 ق غ) ... قاشق سرخالی

    *خمیرمایه فوری: 4 گرم (1و 1/3 ق چ)...... (اگر مجبور شدید خمیرمایه معمولی استفاده کنید 1و 3/4 ق چ و دمای آب حدود 40 درجه که آب و شکر را مخلوط و خمیرمایه را رویش میپاشید و با قاشق چوبی دو دور آرام هم میزنید میگذارید 10-15 دقیقه بماند تا کفی شود)

    *آب گرم( 30 تا 34 درجه): 100 گرم یا 1 استکان یا نصف لیوان... آبی که گرم باشه ولی انگشت کوچک رو که توش نگه میدارین اصلا نسوزونه

    *تخم مرغ: 20 گرم ( 1/2 تخم مرغ معمولی ) یک تخم مرغو کمی با چنگال بزنید که از حالت قلپی در بیاد بعد نصفش کنید

    *کره: در دمای محیط 20 گرم


    مرحله 1 : اول از همه آب گرم رو توی لیوان میریزیم و با 2/3 قاشق غ شکر مخلوط میکنیم... خمیرمایه رو کم کم روش میپاشیم ...یا قاشق چوبی یک دور به آرامی مخلوط میکنیم...کنار میزاریم تا حدود 10 دقیقه که کف کنه... جاش گرم باشه بهتره ...



    مرحله 2 : این طرف میز تا وقتی خمیرمایه در حال کف کردنه در یک ظرف گود آردو الک میکنیم همراه نمک و بقیه شکر... کره اولی که آب نشده توش میریزیم ... الان خمیرمایه کف کرده پس آماده ست ...
    خمیر مایه رو هم روی مواد وسط کاسه میریزیم... تخم مرغ هم اضافه میکنیم

    با دست شروع میکنیم بدون فشار کم کم موادو با هم مخلوط میکنیم تا وقتی کپه بشه... وقتی کپه شد و مثل خمیر از دیواره جدا شد (در این مرحله کمی چسبندگی داره ) روی میز کارمون قرار میدیم( میتونید به جای دست، 1 دقیقه توی غذاساز همه رو مخلوط کنید)



    شروع میکنیم به ورز دادن بعدی (چسبندگیش کم کم از بین میره) به این صورت که خمیرو با فشار کف دست و به اندازه کف دست باز میکنیم، یک تا میزنیم از سطح جدا میکنیم و آروم از فاصله 20 سانتی پرت میکنیم رو میز دوباره کمی باز میکنیم و تازدن و دوباره پرت کردن و همین طور ادامه تا خمیر مثل خمیر بازی بچه ها نرم و مرمری و کشسانی بشه و لبته همچنان کمی مرطوب ...حدود 15 دقیقه طول میکشه ... مثل شکل زیر... میبینید خمیرو کشیده و شبیه آدامس که باد شده وسطش نازکه میشه اما پاره نمیشه



    مرحله 3 : ناصافی ها رو به زیر میدیم تا خمیر مثل توپ نرم و یه دست و صاف باشه




    مرحله 4 : یک ظرف گود رو کمی چرب کنید( مثل سطل در دار ماست) و خمیرو توش قرار بدید و درشو ببندید یا کاملا با پلاستیک بپوشونید و در جای گرم قرار بدید تا 2.5 الی 3 برابر بشه ... بسته به گرمای محیط 50 دقیقه تا 1.30 ساعت طول میکشه یا حتی بیشتر ... اما زیاد از حد نمونه ...( در دمای 30 درجه 50 تا 60 دقیقه طول میکشه)






    مرحله 5 : برای اطمینان بعد از 1 ساعت برید سراغش انگشتو در خمیر فرو کنید اگه جاش موند و خمیر سرجاش برنگشت یعنی عمل اومده و آماده ست



    مرحله 6 : حالا خمیر رو به آرومی و بتدربج با فشار خفیف انگشت روی سطح کارتون کم کم با دست باز مقداری کنید ... الان صدای ترق تورقش ترکیدن حباب هاش میاد واین اتفاق باید بیفته ... میبینید حجم خمیر هم کمتر میشه... اگر این مرحله احیانا دیدید خیلی چسبناک و کارکردن سخت هست که البته تقریبا محاله... کف دستتون به کم آردی کنید و کارو ادامه بدید... آرد اضافه نکنید چون خشک و سنگین میشه



    مرحله 7 : اگه توی دستور اومده باشه خمیر رو برعکس کنید و از دو طرف تا بزنید که 1/3 بشه



    حالا درز خمبرو به زیر بدید

    بقیه عملیات در هر نون فرق داره یعنی در نون های شیرین شکر ودر نون های غذایی مواد غذایی داخلش میریزیم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    اگر خواهی که رازت را دشمنت نداند ، به دوستت مگو
    اگر میخواهی که بی اندازه اندوهگین نباشی ، حسود مباش

  4. #51
    مدیر انجمن
    Paeez آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    695
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3524
    پسند کرده
    5181

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    منم 5 شنبه گذشته مهمونیم به خوبی و خوشی برگزار شد. 25 نفر بودیم

    خرما
    نون پنیر و سبزی و خیار و گوجه
    رولت نون و پنیر (من از سبزی خوردن خرد شده استفاده کردم و سبزی هام تا افطار تغییر رنگ دادن و کمی تیره شدن )
    سوپ جو
    شله زرد (اضافه اومد)
    خورشت فسنجون
    کوبیده
    سالاد فصل
    ژله خرده شیشه و رنگین کمون
    کاسه یخی (اگه کاسه تون سر سفره از یخ خالی شد مرتب یخ بیارین و بریزین توش. من یه بار حواسم نبود یه کم آب شد )
    لیوان سبزه آرائی تربچه و پیازچه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    در شهر ما
    بهارِ پر از گل، رباعی است
    پائیز مثنوی ست
    زمستان قصیده است..



  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
    نوشته ها
    238
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    140
    پسند کرده
    0

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    تارای عزیز
    مامان من 2 شیفت مدیر بود و برای راحت بودن توی تهیه غذا،اینکارا رو میکرد:
    1- بادمجان - کدو و بامیه رو پوست میکند و سرخ میکرد ،میذاشت تو فریزر.
    2- گوجه رو رنده میکرد.
    3- لوبیا رو برای پلو و خورشت خرد میکرد و آبپز میکرد.
    4- مواد مایه ماکارونی رو هم آماده میکرد.
    این مواد رو حتی میتونی با برنج کته یا لابلای برنج آبکش بذاری.
    5- لوبیا برای خوشت سبزی ، لپه برای قیمه ، عدس برای عدسی رو میخت.
    حتی گاهی منم کمک میکردم و فلفل دلمه ای هم خرد میکردم واسش.
    6- وقتی هم گوشت چرخ میکرد،برای کتلت،سبزی،پیاز و سیب زمینی رو هم چرخ میکرد باهاش،بسته بندی میکرد.موقع طبخ تخم مرغ و ادویه میزد.
    برای کباب تابه ای هم پیازو باهاش رنده میکرد ، میذاره تو فریزر.
    7-یکی از همکاراش هم برنج رو تا مرحله آبکش آماده میکرد میذاشت توی یخچالو هر دفعه اندازه نیازش،دم میکرد.البته اینکار برای 2-3 روزه ها!!!
    8- گوشت رو هم میتونی آبپز کنی،با آبش فریز کنی که واسه خورشت آماده باشه.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    مهم نیست قفلها دست کیه، مهم اینه که کلیدها دست خداست.

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    همسر عزیز اینجانب برای مهمون ها که به 15 نفر ارتقا پیدا کردند منوی زیر را پیشنهاد دادند
    افطار :
    نان وکره وسبزی وپنیر ومربای البالو
    خرما وبامیه ونان های عصرانه
    حلیم با قلم وگوشت گاو
    الویه کمی /فلافل تعدادی /وبورانی بادمجان
    حلوا رولتی/مسقطی
    شام جوجه و برگ که از بیرون تهیه شود البته برنجش با خودمه با ماست موسیر /نوشابه /وسالاد کاهو که چون پدر بزرگ ومادربزرگ های شوشو هم هستند غذاها سنتی تر هست ومناسب ذائقه انها البته جوان هم داریم ها به خاطر این نمیدونم ژله چی بزارم لطفا کمک کنید غذاها ودسرهای سنتی تر بهم معرفی کنید که مسن ترها خوششون بیاد راستی میشه لینک یکی از نانها رو که تجربه پختش رو دارید ومیدانید برای افطار مناسبه رو بزارید
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    اگر خواهی که رازت را دشمنت نداند ، به دوستت مگو
    اگر میخواهی که بی اندازه اندوهگین نباشی ، حسود مباش

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط sanameman
    حنانه جون
    بوراني بادمجان چيه؟
    بورانی بادمجان که در مهمانی های ما خیلی طرفدار داره وهیچی ازش نمیمونه شامل بادمجان سرخ شده که با یک پیمانه یا هرچقدر دوست دارید کشک سفت واب که روی بادمجان میریزیم تا خوب بپزد سپس وقتی ابش تمام شد خوب له میکنیم وبهش سیر داغ وپیاز داغ فراوان وگردوی ریز خرد شده میریزیم ودر اخر نمک وفلفل میزنیم که نمکش بستگی به شوری کشکتون داره وبا نعنا داغ وسیر داغ وگردو وپیاز داغ تزیین میکنیم خیلی خوشمزه هست حتما یک بارامتحان کنید مشتریش میشید وپای ثابت مهمونیهاتون
    اگر خواهی که رازت را دشمنت نداند ، به دوستت مگو
    اگر میخواهی که بی اندازه اندوهگین نباشی ، حسود مباش

  8. #55
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1960
    پسند کرده
    534

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    من دیشب مهمون داشتم، 11 نفر بودیم کلا، 9تا آدم بزرگ و دو تا بچه
    افطار شامل: کتلت سوسیس (که آنا غیب شد!)
    زولبیا بامیه، خرما، چای، پنیر، نون بربری و سنگک، سبزی خوردن با تربچه و پیازچه تزئین شده
    سوپ جو با شیر و قارچ
    حلوای هویج (خیلی ازش استقبال شد)

    شام شامل: ته چین مرغ و زرشک و خلال پسته
    کیک مرغ و گردو
    قرمه سبزی و برنج سفید
    سالاد کلم قالبی
    بورانی اسفناج
    دوغ با یخ نعناعی و نوشابه
    بود!
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  9. #56
    مدیر انجمن
    فینگیل بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    t*hr*n
    نوشته ها
    497
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    139
    پسند کرده
    18

    ویترین مدال ها

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    مهمونی اولین افطار برای آقاهه
    افطار:
    اش دوغ (در راستای اینکه ما ترکیم اونا نیستن :دی)
    کتلت گوشت
    سالاد تن ماهی
    سالاد تخم مرغ و قارچ
    سالاد میوه استوایی
    سینی اردو ژامبون
    پنیر خامه ای و گوجه گیلاسی وخیار
    پنیر ساده و کره و سرشیر و خامه و مربا
    هندوانه برش خورده شکل سبد
    فرنی
    خرما
    چای دورنگ

    شام:
    مرصع پلو
    پلو ساده
    پیچاق قیمه (خیلی خواستم ببینن که عروسشون ترکه)
    جوجه کباب و قارچ کبابی
    سالاد فصل
    سالاد کلم
    ژله رنگین کمانی

    البته بگم شام تقریباً همش موند که بسته بندی شد و داده شد واسه سحری پدر شوهر آخه بقیه سحر نمی خورن
    اما آش و قیمه مونده رو مامان شوهر همرو برد چون گفت خیلی خوشمزه بوده و تا حالا نخورده میخواد فرداش بخوره
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    دلتنگيهايم براي تو تمامي ندارد

صفحه 7 از 686 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما