نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1353Likes

موضوع: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

نمایش نتایج: از 513 به 520 از 5484
صفحه 65 از 686 نخستنخست ... 556263646566676875 ... آخرینآخرین
  1. #513
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهشت آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    آبادان
    نوشته ها
    565
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    69
    پسند کرده
    9

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    منو من براي مهماني افطار كه در پيش دارم
    سوپ ،حليم بادمجان،خورش لوبيا فاسولي
    و زولبيا باميه(البته آماده)رنگينك،دسر زعفراني(آماده)ژله رنگين كمان،رولت حلوا،چاي هل،شيرگرم
    عشق را به کسانی بدهید که لایق ان هستند نه تشنه ان زیرا تشنه روزی سیراب خواهد شد

  2. بانک بند ناف
  3. #514
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    آرتمیس جون خوب رولت نون و پنیر درست کن . با نون باگت . با وردنه بازش کن و مخلوط پنیر خامه ای و پنیر صبحانه و گردو و سبزی خشک یا سبزی تازه بریز و رولش کن . تو کیسه بپیچ و بذار فریزر تا یکم بگیره خودش رو / بعد بیار بیرون و برش بزن .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  4. #515

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    آرتمیس جون خوب رولت نون و پنیر درست کن . با نون باگت . با وردنه بازش کن و مخلوط پنیر خامه ای و پنیر صبحانه و گردو و سبزی خشک یا سبزی تازه بریز و رولش کن . تو کیسه بپیچ و بذار فریزر تا یکم بگیره خودش رو / بعد بیار بیرون و برش بزن .
    شیدا جون برا رولت پنیر
    اگر روز قبل بخوام درست کنم برا مهمونیم
    بزارم تو فریزی که یخ میبنده
    اگر بزارم تو یخچال فرم می گیره ؟که بخوام برش بدم ؟یا اینکه روز قبل بعد از فریزر برشش هم بزنم و بزارو تو ظرف سلفون بکشم ؟؟؟؟؟

  5. #516
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    راستش من خودم تا حالا درست نکردم و چیزی که گفتم از تجربیات دیگران بود .
    آره اگر این همه بذاری یخ می بنده :)))) البته نون باگت هم یک روز بمونه یکم سفت میشه . فکر نمی کنی بهتر باشه همون رو درستش کنی ؟
    زودی آماده میشه ها !

    نهایتش اینه که دورش رو سفت می پیچی و میذاری یخچال . وقتی خواستی سرو کنی یکی دو ساعت میذاری فریزر و برش میزنی .
    شاید اصلا فریزر هم نیاز نداشته باشه . ولی به نظرم برای اینکه باز نشه بهتره یکم تو فریزر بمونه .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  6. #517
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,795
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    21256
    پسند کرده
    15586

    ویترین مدال ها

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    من یه چی بگم

    زهرا جون من رول ژامبون رو شب قبل از مهمونیم درست کردم و توی فویل پیچیدم و گذاشتمش یخچال.فرداش عصری خیلی راحت با چاقوی اره ای(حتما اره ای باشه وگرنه نونت له میشه) بریدم و چیدم توی دیس و روش رو سلفون کشیدم و گذاشتمش یخچال تا افطار

    نیازی به فریزر نیست
    فریزر برای موقعی هست که عجله داری

    در ضمن دقت کن که از پنیر های بدون آب استفاده کنی که نونت خمیر نشه


  7. #518
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    پرپر درست میگه . به نظر من هم هر پنیری گرفتی با پنیر خامه ای قاطی کن تا چسبندگیش بیشتر بشه .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  8. #519
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,795
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    21256
    پسند کرده
    15586

    ویترین مدال ها

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    من برای پنیر رولتی از پنیر فراوری شده آمل استفاده کردم.کاملا خشکه.فقط کمی بهش کره زدم به خاطر حفظ شکلش.
    اگر هم نگران سبزی هستی که آب بندازه.....راستش مگه چقدر میخوای سبزی توش بریزی که اب بندازه...یا سبزی مگه چقدر آب داره....
    حالا برای اینکه دیگه نگرانیت کامل برطرف بشه میتونی بعد از خرد کردن سبزی کمی توی هوای آزاد بذاری که پلاسیده بشه بعدش با پنیر مخلوطش کن و بکش توی نونت


  9. #520

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    من یه چی بگم

    زهرا جون من رول ژامبون رو شب قبل از مهمونیم درست کردم و توی فویل پیچیدم و گذاشتمش یخچال.فرداش عصری خیلی راحت با چاقوی اره ای(حتما اره ای باشه وگرنه نونت له میشه) بریدم و چیدم توی دیس و روش رو سلفون کشیدم و گذاشتمش یخچال تا افطار

    نیازی به فریزر نیست
    فریزر برای موقعی هست که عجله داری

    در ضمن دقت کن که از پنیر های بدون آب استفاده کنی که نونت خمیر نشه
    پرپر مهربونم ممنون از راهنماییت

    مهمونای من اصلاً لب به سوسیس و کالباس نمی زنن وگرنه لاش کالباس می زاشتم
    می خوام لاش پنیر و گردو و سبزی بزارم
    سبزی رو همون کاری که گفتی می کنم می زارم خشک خشک بشه
    ولی ترسم از اینه که اگه روز قبل درستش کنم خیلی خمیر بشه
    به نظرت مواد توش رو باهم میکس کنم بزارم یخچال بعد روز مهمونی بریزم توش و بپیچمش چطوره ؟؟؟؟

    خوبه نمی خوام آپولو هوا کنم انقده سوال دارم

صفحه 65 از 686 نخستنخست ... 556263646566676875 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما