نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1353Likes

موضوع: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

نمایش نتایج: از 5,161 به 5,168 از 5484
  1. #5161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    chichak آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۵
    نوشته ها
    120
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    518
    پسند کرده
    229
    سلام خانوما
    من می خوام دوستامو واسه عصر دعوت کنم به نظرتون چه منویی خوبه؟
    زیاد سخت و وقت گیر نباشه.من سرعت عملم کمه
    ممنون

  2. #5162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط chichak نمایش پست ها
    سلام خانوما
    من می خوام دوستامو واسه عصر دعوت کنم به نظرتون چه منویی خوبه؟
    زیاد سخت و وقت گیر نباشه.من سرعت عملم کمه
    ممنون
    اگه سرعت عمل نداري بايد چيزايي رو انتخاب كني كه ميشه از قبل درست كرد و نگه داشت
    كيك مرغ و گردو خوبه ميشه از شب قبل درست كرد
    آش هم ميتوني درست كني از صبح ميزاري تا عصر جا مي افته
    ژله و پان و تيراميسو هم همينطورن
    رول كالباس هم خوشگل و شيكه
    chichak, *samir*, مریم بانو* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  3. #5163
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    97
    پسند کرده
    12
    دوستان خواهر زادم بدنیا اومده می خوان جشن بگیرن
    مهمونشون زیاده می خواستم سالاد الویه درست کنم ولی دیدم تکراریه
    ایده می دین لطفا

  4. #5164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    97
    پسند کرده
    12
    دوستان خواهر زادم بدنیا اومده می خوان جشن بگیرن
    مهمونشون زیاده می خواستم سالاد الویه درست کنم ولی دیدم تکراریه
    ایده می دین لطفا

  5. #5165
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    325
    پسند کرده
    447
    نقل قول نوشته اصلی توسط asina نمایش پست ها
    دوستان خواهر زادم بدنیا اومده می خوان جشن بگیرن
    مهمونشون زیاده می خواستم سالاد الویه درست کنم ولی دیدم تکراریه
    ایده می دین لطفا
    دوست عزیز قدم نو رسیده مبارک باشد . بنظر من سالاد توپی درست کن من الان دوبار برای مهمانیهایم درست می کنم خیلی شیک و مورد استقبال قرار می گیرد البته چون یکمقدار اگر بخواهی تعداد زیاد درست کنی وقت گیر می تونی کنارش هم یک غذای دیگر هم بگذاری .
    دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند

  6. #5166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    325
    پسند کرده
    447
    نقل قول نوشته اصلی توسط shima m نمایش پست ها
    سلام سال نو همگی مبارک
    میشه منا راهنمایی کنید میخوام خانواده شوهرما واسه شام دعوت کنم نمیدونم چی درست کنم اینم بگم خیلی اهل تشریفاتن و همشون هنر مندم میخوام کم نیارم خیلی استرس دارم
    کاسترول بادمجان و یا سالاد توپی و یا پیراشکی گوشت مناسب است برای کنار غذای اصلی .
    دسر هم تیرامیسو و شارلوت خیلی خوب و قشنگ
    دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند

  7. #5167
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    635
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3320
    پسند کرده
    4196
    تنظیم یک منو جهت میهمانی صرفنظر از اینکه رسمی است یا غیر رسمی , به عواملی زیادی بستگی دارد . این عوامل به ذهنم رسید :

    یکی از این عوامل کلیدی زمان است . باید سنجید تا زمان برگزاری میهمانی چقدر زمان باقی مانده است . طبق زمان باقیمانده میتوان منویی تنظیم کرد که خرید و تدارک و تهیه لوازم و مواد مورد نیاز و آماده سازی آنها مشکل ساز نباشد . اگر قرار است غذا یا دسر میهمانی از میان دستوراتی تهیه شود که تا به حال تست نکرده و شخصا تهیه نکرده اید در زمان باقی مانده فرصت خواهید داشت که با آن دست و پنجه نرم کنید ولی اگر فرصت کم است و وقتی برای تست کردن ندارید بهتر است از خیر درست کردن آن بگذرید و ریسک نکنید .

    ضمنا از فرصت به خوبی استفاده کنید و از قبل موادی را که میتوان در وقت آزاد تهیه کرد را درست کنید و در فریزر نگهداری کنید . مانند خرد کردن لوبیا سبز یا سرخ کردن سبزی و یا تهیه عصاره مرغ . البته همه اینها را میتوانید از فروشگاه های دور و نزدیک تهیه کنید ولی اگر تصمیم داشته باشید همه مواد خانگی باشد نیاز به فرصت بیشتری دارید .

    این مهمانی در چه موقعی از شبانه روز برگزار میشود یعنی برای ناهار برگزار میشود یا شام ؟ منوهای شام با ناهار متفاوت هستند . غذاهای شام سبکتر و بیشتر از میان خوراک ها انتخاب میشوند و از آش بعنوان پیش غذا نباید استفاده کرد . دسرها باید ساده تر و کم حجم تر باشند . برای ناهار میتوان از پلوها یا چلو و خورش و حتی آش بهره گرفت .

    میهمانان شما از چه رده سنی هستند ؟ هرچه میهمانان یکدست باشند کار میزبان در انتخاب و تنطیم منو آزاد تر و راحت تر است . واضح است که غذاهای جوانتر ها با میانسالان فرق دارد . جوان تر ها بیشتر پذیرای خوراک ها و غذاهای فرنگی و مدرن تر هستند و از غذاهای جدید و فانتزی بیشتر از دیگران استقبال میکنند ولی میانسالان با غذاهای سنتی میانه بهتری دارند . جوانترها از مزه های ناآشنا و خیلی متفاوت زیاد متعجب نمیشوند ولی اصولا میانسالان کمتر در این زمینه سورپرایز را میپسندند .

    مناسبت برگزاری نیز یکی از عواملی است که باید در نظر داشت . در هر مناسبتی میتوان غذاهای خاصی ندارک دید و به بیان بهتر , مناسبت میتواند ایده خوبی جهت تنظیم منو به میزبان بدهد .مثلا برای شب یلدا میتوان ایده های جالبی از انار و هندوانه برای تهیه دسر و نوشیدنی و غذا را انتخاب و عملی کرد . یا به مناسبت سال نو و نوروز میتوان از ماهی و سبزی پلو و ... تدارک دید . حتی در تزیین ها نیز مناسبت ها دخیل هستند .

    تبحر شما در تهیه غذاهای خاص شرط لازم برای انتخاب و تنظیم منو است . طبیعتا غذایی را که تا به حال از تهیه آن خیلی راضی نبودید , برای میهمانان درست نخواهید کرد .
    از نظر اقتصادی بهتر است از موادی در تهیه غذاهای انتخابی استفاده کنید که تهیه آنها راحت و اقتصادی تر است و شما را با دشواری روبرو نخواهد کرد .

    یکی دیگر از عوامل خود میهمانان هستند . به این معنا که مرتبه قبل برای میهمانی در منزل شما چه منویی ارائه شده بود ؟ اگر میهمانی رسمی است نباید غذای تکرار مرتبه پیش تهیه و عرضه شود .

    به منوی پدیرایی میهمانان ( در منزل خودشان ) شما هم بستگی دارد . زیرا پسندیده نیست آنها برای شما در میهمانی خودشان بوقلمون و کالاماری ! طبخ کرده باشند و شما با کالباس و سالاد الویه پذیرایی کنید ! البته لازم نیست که شما هم تخم بلدرچین و شتر مرغ درست کنید تا رسم میهمان نوازی را تلافی کنید . بلکه فقط قصد این است که تقریبا متعادل باشید . بطور مثال اگر آنها سبزی پلو درست کرده بودند, درست نیست که شما هم عینا همان را انتخاب کنید . کمی تنوع به خرج دهید ولی نه کمتر و نه بیشتر که هم سوء تفاهم پیش نیاید و پوز زدن برداشت نشود و هم تکراری نباشد .

    ضمنا مطمئن باشید که غذایی را که قرار است تهیه کنید همه میهمانان شما دوست دارند یا نسبت به آنان آلرزی ندارند . اگر میهمان ناآشنا باشد این کار دشوار است ولی میتوانید خیلی سراغ غذاهای ناآشنا نروید و غذایی روتین تر و همه پسندتر انتخاب کنید .

    بهترین کار این است که پس از اینکه این عوامل را مد نظر قرار دادید فهرستی از غذایی که میتوان با توجه به این عوامل تهیه کنید را انتخاب کرده و سپس سر فرصت از داخل آنها مجددا غذاهایی انتخاب کنید که بیشتر مواد را در اختیار دارید و خرید کردن آن آسان تر است و سپس شروع به زمان بندی کنید که از باقی مواد و مایحتاج کدام یک ابتدا باید خریداری شوند و زمان نگهداری ندارند یا زمان نگهداری آن طولانی تر است . مثلا خرید لوبیا چیتی مورد نیاز با خرید کاهو نباید همزمان باشد .
    منبع
    پیتزا
     
    Negara و خانم حنا 1 این نوشته را پسندیده.

  8. #5168
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    635
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3320
    پسند کرده
    4196
    چگونه میتوان یک منوی رسمی تنظیم کرد ؟

    با استفاده از یک منوی از پیش آماده میتوانید برای یک میهمانی رسمی منو تنظیم کنید . ابتدا روز میهمانی باید مشخص باشد . برای تدارک یک میهمانی رسمی باید بسیار زودتر برنامه ریزی کرد و تا تاریخ برگزاری باید فاصله زیادی وجود داشته باشد تا بتوان تمام امور را با تانی و بدون عجله و با فراغ خاطر تحت تسلط درآورد .

    برای خرید و فرآوری مواد و تهیه غذاها و سالادها فرصت کافی وجود دارد . تا آن زمان باید فرصت کافی برای آمادگی پیدا کردن داشته باشید . اگر غذاهای جدید قرار است درست کنید حتما اقلا یکبار آنرا تهیه کرده تا نکات ضروری آن معین شود و روش تهیه آن برای شما کاملا جا بیفتد . در غیر اینصورت از غذاهایی که قبلا تست کرده اید انتخاب کنید .

    در یک میهمانی رسمی می طلبد که از ظروف خاص و مناسب و رومیزی ها و لوازمی استفاده شود تا هم کار پذیرایی آسانتر و هم تشریفات با نحو احسن انجام شود. در فرصتی که دارید میتوانید برای خرید و ایجاد هماهنگی بین ظروف و لوازم پذیرایی و غذاها و نیز تهیه و تدارک کم و کسری ها اقدام کنید .

    اگر این میهمانی رسمی مثلا ولیمه است فرصت برای سفارش کارت دعوت هم دارید . اگر مناسبت این مهمانی رسمی , نامزدی باشد و تمایل داشته باشید در منزل برگزار کنید میتوانید خرید گل و تهیه میز و سفره نامزدی را نیز مد نظر قرار دهید . به هر حال زمان عامل بسیار مهمی است .

    حتی اگر قرار باشد غذای این میهمانی به کیترینگ سفارش داده شود نیاز دارید که با پرس و جو از چندین خانواده که قبلا از کیترینگ خاصی استفاده کرده اند و با تست نمونه غذاها , آن ها را انتخاب کنید و منوی خود را با کمک کیترینگ سفارش دهید . در نتیجه برای ظروف هم در صورتیکه در مضیقه هستید میتوانید از کیترینگ و خدمات کرایه ظروف بهره بگیرید . چیدمان لوازم پذیرایی و تعداد ظروف مورد نیاز جهت پذیرایی و سرو و آراستن میز و سفره آرایی نه فقط به قصد ایجاد زیبایی بلکه برای ایجاد سهولت در پذیرایی بسیار لازم و ضروری است .

    شاید نیاز داشته باشید که چندین میهماندار از یک موسسه کیترینگ برای پذیرایی و کمک درخواست کنید .

    در این میهمانی همه افراد آشنا نیستند و شما با سلیقه و ذائقه همه آشنایی ندارید . پس باید غذاهایی انتخاب شوند که همگانی تر و باب میل گروه بسیار زیادی از مردم باشد . مزه ها و ظعم ها خاص و اختصاصی نباشد . یعنی غذا زیاد ترش یا شیرین و یا تند نباشد . گزینه های انتخابی برای نوشیدنی و سالاد ها متنوع تر باشد یعنی بیش از دو یا سه نوع باشد تا همه نوع سلیقه ای را راضی کند . هرچه تعداد میهمانان جوان بیشتر باشد گرایش به انتخاب دسرهای مدرن و خوراک های مدرن بیشتر است .

    دقت کافی داشته باشید که در تهیه برخی سالادها هرچند گاهی آماده کردن و خرد کردن و مخلوط کردن باعث خوشمزه تر شدن آن میشود ولی گاهی موادی مانند پیاز و پیازچه یا ژامبون های سیردار اگر از قبل خرد شده و مخلوط شوند با نگهداری تغییر مزه و طعم خواهند داد و این باب طبع و سلیقه همگان نیست .

    از هرکدام از پلوهای مخلوط و خورش ها و خوراک ها اقلا دو نوع موجود باشد که گزینه های انتخابی بیشتر شود . اگر زرشک پلو یا شیرین پلو با مرغ تهیه میشود باقلا پلو با گوشت باشد . اگر یک نوع خوراک یا گوشت تهیه شده خوراک دیگر مجددا با گوشت نباشد .این روزهای علاقمندان به غذاهای گیاهی زیاد شده پس حتما یک نوع غذای گیاهی هم موجود باشد .

    در سرو غذاها کیفیت دورچین ها و تزیین ها به نحو احست مد نظر قرار گیرد . اگر تعداد میهمانان یک میهمانی رسمی معمولی از 6 نفر بیشتر است و در واقع مهمانی بزرگی باشد بهتر خواهد بود که حداقل برای سالاد و سوپ و آش دو ظرف در دو طرف میز قرار داده شود . البته اگر امکانات شما اجازه دهد برای هر کدام ار غذاها پسندیده تر است که در دو طرف میز هر از غذا یک ظرف موجود باشد یعنی هر غذا و دسر در دو ظرف در دو سر میز ارائه شود .حتی برای ظروف و کارد و قاشق چنگال بهتر است وقتی تعداد میهمان زیاد است دو میز یا دو بخش ایجاد شود تا ازدحام حتی برای برداشتن بشقاب و .. ایجاد نشود . بدیهی است که با افزایش تعداد میهمانان , تعداد ظروف سرو غذا یا شفینگ دیش بیشتری نیاز است .

    اگر از کوکو ها یا غذاهای جانبی انتخاب میکنید حتما نوع مجلسی و پر ملات آن را انتخاب کنید . همه مواد لازم مصرفی حتی میوه جات و سبزجات دورچین نیز باید از مرغوب ترین ها خریداری شود . از آنجا که نگهداری میوه جات کمی دشوار است و به علت حجم زیاد تر , نگهداری در منزل راحت نیست بهتر است هنگام سفارش از فروشنده قول دریافت آن را در همان روز بگیرید که میوه ها ترو تازه در روز میهمانی به شما تحویل داده شوند و شما زحمات نگهداری آن را در شرایط برودتی مناسب متحمل نشوید . ولی برای شستشوی میوه ها باید در روز میهمانی آمادگی کافی داشته باشید و یکنفر مسئول تحویل گرفتن و شستشو و چیدن آن باشد چون احتمالا خانم میزبان در گیر خواهد بود . اگر بتوان از میان اقوام نزدیک چند نفر با تجربه را برای امداد برگزید کمک بزرگی به برگزاری آسان تر مراسم خواهد شد .

    اگر میهمانی رسمی مناسبت خاصی دارد باید در تهیه دسر ها و غذا و سالاد ها و میوه ها لحاظ شود . مثلا انار و هندوانه برای شب یلدا و دسرهای سنتی مانند شله زرد و حلوا و شیر برنج برای مناسبت های نذری و نیز دسرهای یک نفره برای جشن تولد کودک و کیک برای تولد و نامزدی و ..... لازم خواهد بود . تدارک میهمانی رسمی کار آسانی نیست و نیاز به تبحر زیادی دارد . حتی در میهمانی های رسمی , جدا از تنوع غذایی و تعداد بیشتر گزینه های انتخابی به نظر میاید که برخی تشریفات به بودجه میزبان بستگی دارد . گاهی مجبور خواهید شد برای تطابق بودجه از برخی تشریفات کم کنید و هزینه را تقلیل دهید در این گونه مواقع لازم است از کمیت و کیفیت غذاها تقلیل داده نشود و اگر تمایل دارید هزینه کم شود از تشریفاتی که به نظر غیر ضروری تر میایند کم کنید . مثلا , برای کاهش هزینه ها بین کیفیت غذا و تعداد خوراک یا خورش و شمع آرایی , شمع آرایی در مرحله اول قرار دارد . با حذف شمع آرایی در مجلس اتفاق خاصی نخواهد افتاد ولی با حذف تعداد و مقدار غذاها احتمال دارد کم وکاستی در پذیرایی بوجود آید .

    در مبحث مدیریت پذیرایی در منزل و اماکن دیگر همه موارد لازم برای مدیریت پذیرایی توضیح داده شده است . به هرحال این موارد با تجریه زیادتر بدست خواهد آمد و خیلی دغدغه و نگرانی برای انجام پذیرایی در حد کمال مطلوب را به دل راه ندهید . زیرا یک روی گشاده و باز و چهره خوشحال و صمیمی همه کم و کاستی ها را پوشش خواهد داد !
    منبع
    پیتزا
     
    Negara این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما