نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1353Likes

موضوع: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

نمایش نتایج: از 5,041 به 5,048 از 5484
  1. #5041
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    3245
    نقل قول نوشته اصلی توسط remy نمایش پست ها
    دوستای عزیز قرار دوستام که با خودم 6 نفر هستیم ناهار ببرم پیک نیک.پیشنهادتون برای غذا چیه ؟ ترجیجا میخواستم چیزی باشه که سرد هم بشه سرو کرد.ممنوم میشم
    خانمي
    6 نفر تعداد كمي.پس دست ات حسابي بازه
    من اگه بودم يه سالاد (كه سير كننده هم باشه )درست ميكردم.شايد هم دو تا مثلا سالاد پاستا .سالاد يوناني (مواظب سيرش باش البته به نظر من همه طعم متفاوت اش به سير) و يا يك نوع سالاد سيب زميني توي ظرف ميگذاشتم تزيين خوشگل هم ميكردم روشون را و بعد در ظرف را ميبستم.تا پارك هيچ مشكلي براي تزيينات پيش نمياد چون تجربه كردم
    و كمي كيك مرغ همراه با سالاد الويه
    و يا سالاد الويه را به روش كيك مرغ درست ميكردم. و باز هم ميشه تزيينهاي انجام داد روشون
    و نوشيدني هم يادم نميرفت و فلاكس چاي براي بعد از ناهار و شايد كمي تخمه
    remy این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #5042
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    3245
    نقل قول نوشته اصلی توسط taravatjoon نمایش پست ها
    سلام خانومای خوش سلیقه و گل،منم ازتون راهنمایی میخوام،من حدودا 25 نفر مهمون دارم که خانم و آقاهای جوون هستن و دفعه اوله که میان خونه ما،برای شام دعوتشون میکنم و دلم میخواد پذیراییم خیلی خوب باشه،منو مد نظرم را میگم و ممنون میشم اگر برای بهتر شدنش راهنماییم کنید،میخوام 3 طبقه ته چین درست کنم ولی نمیدونم همش ساده باشه یا مثلا لای یکیش بادمجون بذارم یا اصلا هر طبقش یه لایه میانی داشته باشه؟البته تاحالا خودم فقط ته چین ساده و ته چین مرغ درست کردم،یه دیس هم باقالی پلو یا اگر باقالی گیرم نیومد شوید پلو،یه ژیگو(اگر میگید کمه 2 تا رون میگیرم)10تا سر دست برای خوراک ماهیچ که یا زیگو را رب میزنم یا سردستها رو،5تا نیمچه(مرغ کوچبک)درسته و یه ظرف هم کشک بادمجون و سوپ قارچ و سالاد،البته کلا این جمع اولین بار هست که خونه کسی جمع میشن چون ما همکلاسی هستیم البته در کلاسهای روانشناسی نه کلاس رسمی،و البته از روی ظاهر حدس میزنم 3 تا از آقایون خوش اشتها باشن!برای دسر فکری ندارم چون اصولا خودم اهل دسر نیستم اما اگر به نظرتون لازمه غیر از ژله که خودم اصلا دوسش ندارم یه پیشنهاد خوب بهم بدید ممنونتون میشم
    خانومي براي پيش غذا كشك بادمجان و سوپ ميتونه سوپ سفيد باشه و يا سوپ با رب اين ديگه سليقه است.و يا اينكه بجاي كشك بادمجان رولت كالباس درست كنيد.كه به راحتي ميشه از روز قبل درست اش كرد.اينم طرفدار زياد داره
    و غذاي اصلي شما ميخواهيد تنوع غذايي داشته باشيد؟
    اخه ته چين سه طبقه حجم بالايي ميشه و فكر كنم فقط يه غذاي ديگه كنارش براي 25 نفر جوابگو باشه
    (اخه مرگ من غذاهايي كه از مهموني ميمونه و بعد يا بايد بره يخچال و بيشتر از 1هفته به خورد همسري داد و يا اينكه دور ريخته بشه.كه گناه داره و اسراف)
    ته چين مرغ و يا ته چين مرغ بادمجان .و خوراك ماهيچه .و يه خورشت خوشمزه بنا به ذائقه خودتون و مرغ درسته هم شيكه.چيكن و يا بيف استراگانف .كاسترول بادمجان و يا موساكا .لازانيا اين ديگه انتخاب خودتونه
    به شخصه اگه من بودم
    سه تا مرغ كوچيك حدود 1/300 گرمي ميگرفتم و درسته توي فر ميگذاشتم.(از روز قبل مزه دار ميكردم و بعد سلفون ميكشيدم.دو ساعت قبل از امدن مهمانها ميگذاشتم توي فر)
    دو ظرف لازانيا و يا موساكا درست ميكردم
    و ماهيچه و يا يك خورشت كه توش خيلي تبحر دارم
    و مقداري كه ميخواستم برنج درست كنم.دو سومش را چلو ميگذاشتم كه بعدا با زرش و زعفران حساي خوشگل اش كنم
    و 1/3 يگه اش را پلو عدس با كشمش و يا مرصع پلو درست ميكردم(مام خلا لها را از قبل اماده كرد.و فقط وقع سرو بايد مونتاژ بشه)
    و دو تا هم سالاد درست ميكردم.سالاد پاستا و يا سالاد يوناني و سالاد كلم.كه به راحتي از روز بل درست ميكرد.كه حسابي جا افتاده بشنو خوشمزه تر
    و زيتون و ترشي هم براي رنگين شدن سفره
    و ژله رولي ر سه رنگ حسابي سفره را رنگين ميكنه(منم ژله دوست ندارم.اما ژله رولي همه را وسوسه ميكنه يكبار امتحانش كنن)
    براي دسر هم پان و يا تيراميسو درست ميكردم كه با چاي و يانسكافه
    taravatjoon این نوشته را پسندیده.

  4. #5043
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    PLEIADES AS آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
    نوشته ها
    59
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    128
    پسند کرده
    155
    سلام
    جمعه 12 نفر مهمون دارم هم خانوادگیه
    به نظرتون
    فسنجون+مرغ بریان با باقالی پلو+سوپ شیر+سالاد الویه+بورانی بادمجان+سالاد فصل+پان اسپانیا+ژله بستنی
    خوبه؟

  5. #5044
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    3245
    نقل قول نوشته اصلی توسط PLEIADES AS نمایش پست ها
    سلام
    جمعه 12 نفر مهمون دارم هم خانوادگیه
    به نظرتون
    فسنجون+مرغ بریان با باقالی پلو+سوپ شیر+سالاد الویه+بورانی بادمجان+سالاد فصل+پان اسپانیا+ژله بستنی
    خوبه؟
    خانمي 12 نفر زياد نيستن اما ماشالله غذاهاتون خيلي زياد هستن
    ميخواهيد تنوع غذايي داشته باشيد؟
    براي پيش غذا من كه هميشه با سوپ موافقم
    اگه بدونم بوراني مهمانها دوست دارم يه ظرف بوراني بادمجان و يا اسفناج ميذارم
    فسنجون و مرغ بريان را با هم درست نميكنم چون هر دو مرغ هستن
    پس يا خورشت ديگه اي ميذارم.و يا لازانيا و يا كاسترول بادمجان جايگزين ميكنم.كه تا حالا كسي بدش نيامده
    سالاد الويه را هم توپي ميكنم.كه به نظرم شيك تره
    دو رنگ ژله رولي سر سفره بزار ه سفره رنگين بشه.ترشي و زيتون و يه نوشيدني
    و بعد از غذا و يه استراحت پان را با چاي و يا نسكافه پذيرايي ميكنم
    PLEIADES AS این نوشته را پسندیده.

  6. #5045
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    taravatjoon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۵
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    19
    بهار سادات جون خیلی ممنونم عزیزم منم اصلا برای همین دارم مشورت میگیرم که تا جایی که میشه جلوی اسراف را بگیرم چون اصلا هم دوست ندارم غذا رو مدت زیاد توی یخچال نگه دارم یا دور بریزم اما از طرفی هم نگرانم که یه وقت غذا کم نباشه چون همونطور که گفتم چند نفر از آقایون همکلاسیمون ماشالاه شکمهای بزرگی دارن!و مطمئنا خوش اشتها هستن!!!برای همین یه مقدار نگران کم اومدن هستم آخه یه بار توی یه مهمونی تولد که دعوت بودیم غذاهای اصلی کم بود و زود تموم شد و فقط سالاد مونده بود و خیلی از مهمونها از این موضوع ناراحت شده بودن برای همین چشمم ترسیده!وگرنه اگر بدونم 3 تا مرغ کافیه یا 2 طبقه ته چین کافیه خب همونها رو درست میکنم،راستش توی همکلاسامون چند نفری خانمهایی هستن که خیلی از من با تجربه تر هستن و نمیخوام کاری کنم پیش اونها ناشی دیده بشم،تیرامیسو یه بار درست کردم و خوب بود فقط برای سروش چه کنم؟همون توی پیرکس خوبه که هرکس برای خودش ببره؟

  7. #5046
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    taravatjoon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۵
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    19
    راستی برای ظروف سرو هم راهنمایی میخوام خوش سلیقه ها ،راستش من سرویس چینی مهمونیم 12 نفره هست و الان که 25 نفر مهمون دارم نمیدونم چه کنم،اگر از مامانم یه دست 12 نفره دیگه بگیرم با طرح متفاوت و بذارم بده؟البته راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه چون خب سرویس چینی من را حدودا 10 سال پیش خریده اند و الان دیگه حتی اگر بخوام هم مثلش نیست که من بگیرم بعدش برای خود غذاهام،من 4 تا ظرف وارمردار دارم اما هرکدامش یه سازی میزنه!3تاش چینیه با طرحای مختلف و یکیشم استیله سایز کوچیکه!آخه همش کادو بوده ،میخواستم عوض کنم و یه دست کامل ست بگیرم اما خیلی ارزون برمیدارن مغازه ها همشونم میگن بذاری کادو ببری خیلی بهتره تا اینکه بخوای بفروشی یعنی خودشونم قبول دارن که کم برمیدارن حالا من موندم برای سرو غذاهام چه کنم ،سرویس چینیم4تا دیس با سازای مختلف داره که البته یکیش خیلی کوچیکه و یه دونه هم سینی کویین پایه دار دارم همین،لطفا بهم بگید چه کنم خانومیا

  8. #5047
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pariya505 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    714
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    5555
    پسند کرده
    5284
    سلاممم کدبانوهای گرامی
    من واسه پنج شنبه ی دو هفته ی دیگه کلی مهمون دارم.از نوع سختش و فامیل شوهرمعمولا" سالی یه بار دعوتشون میکنم.که این بار از یه سال بیشتر شده.این منو ی منه.خوشحال میشم اشکالاشو بهم بگید.
    برای شام باقالی پلو با ماهیچه و گردن
    برنج سفید با مرغ که مدلشو نمیدونم(جوجه یا مرغ درسته تو فر یا سرخ شده؟)
    یه چیز بادمجون دار ( کشک بادمجون یا حلیم؟)
    سوپ و ته چین.
    براس سالاد هم فصل و شاید یونانی/ بورانی اسفناج / سبزی و ترشی.
    دسر هم رنگین کمان و پان احتمالا".
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  9. #5048
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    18103
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط pariya505 نمایش پست ها
    سلاممم کدبانوهای گرامی
    من واسه پنج شنبه ی دو هفته ی دیگه کلی مهمون دارم.از نوع سختش و فامیل شوهرمعمولا" سالی یه بار دعوتشون میکنم.که این بار از یه سال بیشتر شده.این منو ی منه.خوشحال میشم اشکالاشو بهم بگید.
    برای شام باقالی پلو با ماهیچه و گردن
    برنج سفید با مرغ که مدلشو نمیدونم(جوجه یا مرغ درسته تو فر یا سرخ شده؟)
    یه چیز بادمجون دار ( کشک بادمجون یا حلیم؟)
    سوپ و ته چین.
    براس سالاد هم فصل و شاید یونانی/ بورانی اسفناج / سبزی و ترشی.
    دسر هم رنگین کمان و پان احتمالا".
    منوت خيلي عاليه
    وقتي هم تعداد زياده مسلما خورده ميشه همه غذاها
    وقتي سوپ داري ديگه حليم بادمجون و كشك بادمجون خيلي ضرورتي نداره مگه اين كه مهمونات خيلي دوست داشته باشن كه اونم بهتره به نظر من كشك بادمجون باشه
    چون همه غذاهات گوشتي هستن ديگه
    pariya505, aydaa و dokhtare ordibehesht این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما