نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1353Likes

موضوع: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

نمایش نتایج: از 409 به 416 از 5484
صفحه 52 از 686 نخستنخست ... 424950515253545562 ... آخرینآخرین
  1. #409
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    goli banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۱
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    515
    پسند کرده
    159

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahtab...
    دوستان عزیز یه سوال داشتم .
    می خواستم بپرسم اگه برای شما مهمون سرزده بیاد چه غذاهایی درست می کنید که زود آماده بشه و برای مهمون هم مناسب باشه ؟ برای من زیاد پیش میاد و اغلب هم زرشک پلو بامرغ و یا کباب ماهیتابه ای درست می کنم .
    می خواستم از پیشنهادهای شما هم استفاده کنم . چون میدونم که شما خیلی کدبانو و هنرمندیدو حتما برای شما هم زیاد پیش اومده. لطفا در مورد دسر هم راهنمایی کنید.
    ممنون
    باقالی پلو با مرغ یا گوشت هم خوبه . هم ساده است هم رسمیه
    بعضی از خورشتها رو هم میشه تو فریزر نگهداری کرد مثل قورمه سبزی یا فسنجون . وقتی که گرمشون میکنی انگار تازه پخته شدن . حتی قورمه سبزی خوشمزه تر و جا افتاده تر از اولش هم میشه

  2. بانک بند ناف
  3. #410
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    goli banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۱
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    515
    پسند کرده
    159

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط goli banoo
    بچه ها اگه بخوام واسه مهمونی افطارم یکی از غذاهام کباب نگینی باشه ، چه جوری باید گرم نگهشون دارم ؟ توی فر بزارم که داغ بشن خشک نمیشه ؟

    سالادهای سرد مثل الویه واسه افطار خوبه یا بهتره غذاها گرم باشن ؟

    ممنون از همگی
    کسی تا حالا واسه مهموناش کباب نگینی درست نکرده ؟ چه جوری باید گرمش کنم اگه صبح بپزمش ؟

    کوکوی مجلسی ( از اونا که توی نون باگته ) چطور ؟ اونو چه جوری باید گرم کنم ؟ یا سرد سرو میشه ؟

  4. #411
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    همه جای ایران سر
    نوشته ها
    523
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    55

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    [quote=الهام مامان روناک]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "ترانـــــــه":3a7eow31
    خانمای هنرمند کمک یالا کمک
    هفته بعد مامانیم یه مهمونی داره تویه یه باغ البته مهمونیه افطاری و غذا قراره از بیرون بیاد و مهمونی بصورت میزهای چند نفره چیده میشه ....مامانی اصرار داره زیادی تشریفاتی نباشه و قراره منوی غذا سوپ و چلوکباب و سالاد باشه و سبزی و نون و پنیر و میوه خود باغ که شامل چندین مدل میوه
    ولی من اصرار دارم زیادی ساده نباشه و قرار شده یکم دسر درست کنم حالا پیشنهاد می خوام برای حدود 100 نفر چی درست کنم ؟؟؟؟و اینکه اینم در نظر بگیرین که من از یه شهر دیگه باید دسرها رو ببرم به یه شهر دیگه
    خودم فکر می کنم رولت حلوا و خرمارو بصورت تزینی درست کنم مثلا چه مدلی پیشنهاد بدین؟؟؟؟
    یه دسر هم بگین؟؟؟؟که بصورت ظروف پیرکس باشه که بتونم چندین ظرف پیرکس رو بذارم تویه ماشین و ببرم
    یه مدل سالاد مثل یونانی هم می خوام که باز بشه بردش
    راستی شما فکر می کنین برای هر میز 5 یا 6 نفره پنیر و خرما و نون و سبزی و اینارو چجوری تزیین کنم
    سال قبل از این ظرفای یکبار مصرف چند خانه ای خریدم و گذاشتم توش حالا چجوری بذارم خوشگلتره؟؟؟؟
    ترانه جان تیرامیسو به خاطر طعم قهوه و پنیر همه پسند نیست البته در جواب د سوالی که تو قسمت تیرامیسو پرسیده بودی آره خیلی خوب برش میخوره . شما میتونید پان اسپانیا درست کنید توی رنگهای سفید و شکلاتی و نسکافهای. شما یا مجبورید یه میز بچینید و دسرهاتونو حالت سرو سرویس بچینید و یا اینکه دسرها رو سر هر میز ببرید و تعارف کنید ولی اینکه بخواین روی هر میز بزارید خیلی دسر میخواد و اینکه تعارف کردنش هم جالب نیست دست خورده و تیکه پاره میره سر میزها و قشنگ نیست.
    و یا میتونید کاسترد درست کنید با ژله های مختلف که تنوع رنگ داشته باشه و احتیاج به برگردوندنم نداره.توی ژله هار هم چند تیکه میوه یا مغز بریزید.[/quote:3a7eow31]
    خانمی اولا یه دنیا ممنون که تویه هردو تا تاپیک جوابمو دادین
    بعد اینکه آخه گلم کاستارد نمیه چون سالها قبل وقتی مد شده بود من از یه دوستی یاد گرفتم و درست کردم و الان درست کنم همه بهم می خندن گرچه از نظر من خیلی خوشمزه هستش .....در مورد پان اسپانیا مشکلم اینه بیسکویت نرم اصلا دوست ندارم باید یبار امتحان کنم ببینم مورد پسند خودم قرار می گیره یا نه
    من معمولا برای دسرایی که بیسکویت نرم میشه بجاش از تی تاپ استفاده می کنم و باز چون اون دسر تی تاپ رو فک و فامیل از خودم یاد گرفتن باز نمی تونم دوباره همچین دسری درست کنم
    مشکل من اینه بخاطر علاقه ای که دارم معمولا دوستان و آشناها یه دسر رو مثلا من تویه مهمونی درست می کنم از دفعه بعد بقیه یاد می گیرن ازم اونا درست می کنن بقول خودشون ترانه زود برو یه دسر دیگه پیدا کن
    مطمئن باش برای مهمونی مامانم همه چشم انتظار غذا و غیره نیستن همه چشم براه دسر هستن تا ببینن جدید چی درست کردیم
    حالا دسر فت و فراونه اما مشکل اینه چون شاغلم نمی تونم یه روز قبل برم خونه مامانم اینا و اونجا درست کنم اینجا هم درست کنم و ببرم شهر اونا باز یه مشکل دیگه هستش ناچارا برای دسری رو انتخاب کنم که هم حملش راحتته و هم خراب یا آب نشه بین راه و تویه جاده !!!!
    فعلا دیشب دارم روی پروژه شارلوت گیس باف کار می کنم ببینم چطور درمیارم اما فکر کنم سخته برای 100 نفر درست کردن
    یادگیری مداوم شرط لازم موفقیت در هر زمینه ای هست...

  5. #412
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rahil-moshiri آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۱۹
    محل سکونت
    شهر گنبدهاي فيرو
    نوشته ها
    169
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    354
    پسند کرده
    255

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    سلام دوستان
    من این هفته یه مهمونی دوره ای دارم که 6 نفر هستیم بدون بچه و همه جوان. دوره هفته پیش خونه یکیشون بودیم که غذاهاش اینا بود( هفته پیش 8 نفر بودیم. یه زوج رفتن مسافرت)
    افطار: خرما که خیلی ساده مغز گردو گذاشته بود و پودر پسته ریخته بود. زولبیا بامیه، حلوای شیر، پنیر کیبی و سبزی، شله زرد
    شام هم که سر سفره یه نیمساعتی نشستیم تا شام رو هم آوردن: قرمه سبزی و زرشک پلو با مرغ، سالاد سبزیجات پخته ( سیب زمینی و هویج و لوبیا و اینا با سس) دسر هم بعد شام با چای کیک داشتن
    افطاری مشکلی نداشت. ولی شام تقریبا هیچ کس چیزی نخورد. مرغ یه ظرف پیرکس سایز بزرگ بود ( تقریبا رون و سینه 3 تا مرغ) و قرمه سبزی هم یه ظرف پیرکس سایز متوسط که اونم نصفش موند. سالاد هم تقریبا 1/4 خورده شد.
    با توجه به این دوستان که میشه گفت کم خوراکند یه منویی پیشنهاد بدید که غذای اضافه زیاد نداشته باشم. من اصلا فریزرم جا نداره. همسری هم اصلا دوست نداره غذای مونده بخوره.
    به نظرتون اگه واسه افطار یه سوپ خیلی سبک (نمی دونم چی) با توپک خرما و یه حلوای تارتلتی داشته باشم با کره و پنیر
    و واسه شام هم ماهی تنوری ( مهمون هام همه شمالی هستن خطر دوست نداشتن ماهی ندارم!!) با سبزی پلو و یه غذای فانتزی (مثلا حلقه مرغ) با سالاد فصل و ژله خوبه؟ بعد شام هم با چای همون تارتلت های حلوا و توپک خرما خرما رو می خوریم. بعد به نظرتون دو ا ماهی حلوا یا شوریده متوسط بگیرم بسه؟

  6. #413
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    همه جای ایران سر
    نوشته ها
    523
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    55

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    [quote=goli banoo]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "goli banoo":2yoc2517
    بچه ها اگه بخوام واسه مهمونی افطارم یکی از غذاهام کباب نگینی باشه ، چه جوری باید گرم نگهشون دارم ؟ توی فر بزارم که داغ بشن خشک نمیشه ؟

    سالادهای سرد مثل الویه واسه افطار خوبه یا بهتره غذاها گرم باشن ؟

    ممنون از همگی
    کسی تا حالا واسه مهموناش کباب نگینی درست نکرده ؟ چه جوری باید گرمش کنم اگه صبح بپزمش ؟

    کوکوی مجلسی ( از اونا که توی نون باگته ) چطور ؟ اونو چه جوری باید گرم کنم ؟ یا سرد سرو میشه ؟[/quote:2yoc2517]
    خانمی من معمولا موقع سرو می ذارم تویه مایکروویو و بعد گرم میشه اما اگه نداری شما موقع سرو بذار تویه فر البته شعله اش رو کم کن تا گرم بشه
    در مورد کوکو خانمی بهتره سرد شد هم مهم نیست اما می تونی بعد از درست کردن تویه ظرف دردار بذاری تا خنک خنک نشه یا اونم مثل کبابت تویه فر یا مایکروویو گرم کنی گلم
    یادگیری مداوم شرط لازم موفقیت در هر زمینه ای هست...

  7. #414
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    همه جای ایران سر
    نوشته ها
    523
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    55

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahtab...
    دوستان عزیز یه سوال داشتم .
    می خواستم بپرسم اگه برای شما مهمون سرزده بیاد چه غذاهایی درست می کنید که زود آماده بشه و برای مهمون هم مناسب باشه ؟ برای من زیاد پیش میاد و اغلب هم زرشک پلو بامرغ و یا کباب ماهیتابه ای درست می کنم .
    می خواستم از پیشنهادهای شما هم استفاده کنم . چون میدونم که شما خیلی کدبانو و هنرمندیدو حتما برای شما هم زیاد پیش اومده. لطفا در مورد دسر هم راهنمایی کنید.
    ممنون
    کسی جرات نمی کنه سر زده بیاد خونه ما شوخی کردم گلم
    من معمولا مهمون سر زده ندارم مگه خونواده خودم یا همسری که اصلا اهل تعارف نیستم براحتی یه غذای ساده می ذارم جلوش
    بنظر من که صد در صد مخالف مهمونای سر زده هستم تاکید دارم جلوی اینجور مهمونا نباید به زحمت بیافتی وقتی طرف احساس راحتی کرده و سر زده اومده باید تو هم راحت باشی و غذای سبکی درست کنی نه اینکه دنبال دسر و این حرفا هم باشی
    یادگیری مداوم شرط لازم موفقیت در هر زمینه ای هست...

  8. #415
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    goli banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۱
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    515
    پسند کرده
    159

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    [quote=ترانـــــــه][quote="goli banoo":37nenu5z]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "goli banoo":37nenu5z
    بچه ها اگه بخوام واسه مهمونی افطارم یکی از غذاهام کباب نگینی باشه ، چه جوری باید گرم نگهشون دارم ؟ توی فر بزارم که داغ بشن خشک نمیشه ؟

    سالادهای سرد مثل الویه واسه افطار خوبه یا بهتره غذاها گرم باشن ؟

    ممنون از همگی
    کسی تا حالا واسه مهموناش کباب نگینی درست نکرده ؟ چه جوری باید گرمش کنم اگه صبح بپزمش ؟

    کوکوی مجلسی ( از اونا که توی نون باگته ) چطور ؟ اونو چه جوری باید گرم کنم ؟ یا سرد سرو میشه ؟[/quote:37nenu5z]
    خانمی من معمولا موقع سرو می ذارم تویه مایکروویو و بعد گرم میشه اما اگه نداری شما موقع سرو بذار تویه فر البته شعله اش رو کم کن تا گرم بشه
    در مورد کوکو خانمی بهتره سرد شد هم مهم نیست اما می تونی بعد از درست کردن تویه ظرف دردار بذاری تا خنک خنک نشه یا اونم مثل کبابت تویه فر یا مایکروویو گرم کنی گلم[/quote:37nenu5z]

    ممنون ترانه جون .
    کوکوی مجلسی رو اگه در ماهیتابه رو بزارم نونش خمیر نمیشه ؟

    به نظرتون واسه افطار کوکوی مجلسی درست کنم بهتره یا سالادی مثل الویه یا سالاد یونانی ؟

  9. #416
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    همه جای ایران سر
    نوشته ها
    523
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    55

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    [quote=goli banoo][quote="ترانـــــــه":2v2lcwvs][quote="goli banoo":2v2lcwvs]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "goli banoo":2v2lcwvs
    بچه ها اگه بخوام واسه مهمونی افطارم یکی از غذاهام کباب نگینی باشه ، چه جوری باید گرم نگهشون دارم ؟ توی فر بزارم که داغ بشن خشک نمیشه ؟

    سالادهای سرد مثل الویه واسه افطار خوبه یا بهتره غذاها گرم باشن ؟

    ممنون از همگی
    کسی تا حالا واسه مهموناش کباب نگینی درست نکرده ؟ چه جوری باید گرمش کنم اگه صبح بپزمش ؟

    کوکوی مجلسی ( از اونا که توی نون باگته ) چطور ؟ اونو چه جوری باید گرم کنم ؟ یا سرد سرو میشه ؟[/quote:2v2lcwvs]
    خانمی من معمولا موقع سرو می ذارم تویه مایکروویو و بعد گرم میشه اما اگه نداری شما موقع سرو بذار تویه فر البته شعله اش رو کم کن تا گرم بشه
    در مورد کوکو خانمی بهتره سرد شد هم مهم نیست اما می تونی بعد از درست کردن تویه ظرف دردار بذاری تا خنک خنک نشه یا اونم مثل کبابت تویه فر یا مایکروویو گرم کنی گلم[/quote:2v2lcwvs]

    ممنون ترانه جون .
    کوکوی مجلسی رو اگه در ماهیتابه رو بزارم نونش خمیر نمیشه ؟

    به نظرتون واسه افطار کوکوی مجلسی درست کنم بهتره یا سالادی مثل الویه یا سالاد یونانی ؟[/quote:2v2lcwvs]
    خانمی اگه داغ باشه و در بذاری حتما خمیری میشه
    راستش من زیاد نمی پسندم اون مدل کوکو رو فکر می کنم سالاد یونانی یا الویه بهتر باشه و هم دردسر گرم کردنش رو نداری و هم اینکه برای تزییناتش خیلی عالی می تونی روش کار کنی و دستت بازه
    اینجور سالادها اگه اضافه هم بمونه باز جا داره و می تونی یه مانور دیگه روش بدی مثلا اردور درست کنی باهاش ولی اون مدل کوکو بمونه من فکر می کنم زودی بیات بشه نمی دونم این نظر منه عزیزم
    یادگیری مداوم شرط لازم موفقیت در هر زمینه ای هست...

صفحه 52 از 686 نخستنخست ... 424950515253545562 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما