نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1353Likes

موضوع: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 5484
صفحه 3 از 686 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    برای یه مهمونی خانوادگی:
    باقالی پلو
    زرشک پلو(هردوش بامرغ)
    سوپ جو با شیر
    اسنک(سوسیس+قارچ+فلفل دلمه ای+پیاز سرخ شده+پنیر پیتزا+نان تست)
    ژله طالبی
    سالاد کاهو
    برای مهمانی دوستانه:
    سوپ جو
    قرمه سبزی
    ناگت مرغ
    سالاد کاهو
    ژله آکواریوم
    برای مهمانی دوستانه:
    خورشت قیمه
    میرزاقاسمی
    ماست بادمجون
    ژله آکواریوم
    سالاد کاهو
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    178

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    اينم ليست غذاي اخرين مهموني من :
    زرشك پلو
    باقالي پلو
    مرغ
    بادمجون شكم پر
    كوكو سبزي مجلسي
    دو نوع ژله
    سالاد كاهو و ماست
    دو غ و نوشابه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    لبخند بزن

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    178

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط Neda.R
    سلام اردیبهشت جون میشه در مورد بادمجون شکم پر که درست کردی توضیح بدی یا بگی دستورش کجاست ممنون میشم ؟

    viewtopic.php?f=20&t=807&start=30
    ندا جون اينم بادمجون شكم پر خيلي خوب ميشه و راحت هست و غذاي ارزان و شيكي هم هست.

    طرز تهيه بادمجون شكم پر كه من اينطوري درست ميكنم به نظرم خيلي خوب ميشه:
    اول بادمجون را درسته سرخ ميكنيم طوري كه دورش همه جاش طلايي بشه بعد شكمشو پاره ميكنيم و از موادمون داخلش ميريزيم و كف قابلمه را چند رديف گوجه حلقه شده و دوحبه سير حلقه شده ميريزيم و روش دارچين و نمك ميريزيم و بادمجون هاي شكم پر شده را روش ميگذاريم و با حرارت كم ميگذاريم با اب گوجه بپزه.
    مواد داخل بادمجون:گوشت چرخ كرده -مغز گردو اسياب شده-ادويه جات معطر مثل دارچين-زنجفيل-هل اسياب شده-كاري-زر چوبه ادويه معمولي و يه حبه سير رنده شدهو در صورت دلخواه سبزيجات معطر كه من نزدم.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    لبخند بزن

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    151
    پسند کرده
    0

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    سلام، تولد دختر من 27 آذره منوی غذایی که من در نظر گرفتم: کیکش رو خودم درست میکنم یه زمین سبز در نظر بگیرید با یه تنه درخت بریده شده که میخوام از این کیکهای درنا که شکل خرسه بذارم روش و سمت دیگه هم میخوام یه برکه کوچیک شبیه اونی که نجما جون درست کرده بود بدرستم. غذاها هم چون من میخوام شام بدم و مهمونهای آقا برای شام میان
    1- سوفله مرغ و قارچ
    2- موساکا
    3- پای چوپان
    4- کیک مرغ و گردو
    5- کیک تن ماهی
    6- دو تا اشترودل به شکل کروکودیل بزرگ
    7- کالباس پیچ که داخلش کاهو با گوجه و خیارشور
    8-ته چین مرغ و قارچ که تو ظرف مافین به شکل تک نفره
    9- ته چین گوشت و بادمجان ساده تو ظرف گرد
    10- ته چین اسفناج اون هم گرد ساده
    دسر هم :1- کرم باواریا دو رنگ
    2- سوفله شکلات که سفیده های تخم مرغ کرم باواریا مصرف بشه
    3- یه کرم توت فرنگی چون یک عالم فریز شده دارم
    4-کوه میوه نجما جون تا خرده میوه های میوه هام رو که میخوام تو سیخ بکشم رو جمع کنم حروم نشه
    5- ژله رنگین کمان که توش میخوام عروسک باربی بذارم
    مهمونهام قاطیین یعنی میانسال و جوون و پر خور و عاشق غذاهای جدید و شیک و پیک و اکثراً خانواده شوشو، می دونم خیلی خسته میشم و زحمت داره ولی من عاشق آشپزیم و واقعاً لذت میبرم چه کار کنم ! حالا نظر بدید چطوره؟ البته بگم همه اینها رو از شما یاد گرفتم تو نینی سایت

    در ضمن سالاد هم یه سالاد کاهو تا اضافات کالباس پیچ رو جمع کنم و چون برای تزئین غذاهام به آب لبو احتیاج دارم خود لبوها رو هم با ماست قاطی میکنم و قالبی برمیگردونم تو ظرف هه هه هه دیوونم نه؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط AZI
    الهام عزیز از الان میگم خسته نباشی
    عزیزم به نظر من یکی از ته چینها رو حدف کنی و اگه خواستی به جاش یه نوع برنج مثلا باقالی پلو گوشت یا با مرغ یا پلو و جوجه باشه بهتره که همه جور سلیقه ای هم در بر بگیره. چون جوونتر ها که اکثرا همون غذاهای فانتزی رو دوست دارن.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط free
    سلامMOJGANجون میشه لطف کنی دستور جوجه کباب تو فر دقیق بکی مثلا چیکار میکنی خشک نشه من خیلی لازم دارم چون مهمونی دارم سپاسگذار میشم اگه دستورشوبگی مرسی


    ببخش عزیزم سایت منو راه نمیداد-
    شب قبلش مرغهاتو فیله کن و مکعبی خرد کن و تو پیاز و آبلیمو ونمک و...مزه دار کن .این سیخ چوبی هارو هم خیس کن تو آب تا نسوزه.روز مهمونی میتونی از صبح به سیخ چوبی بزنی و بینش فلفل دلمه و قارچ هم بزنی بچینی تو سینی فر که چربش کردی یا فویل انداختی و 30-40 دقیقه به سرو اول شعله پائین فر رو روشن کن با حرارت متوسط و بعد گریل (شعله بالا )رو روشن کن و مراقب باش تا برشته بشه و طلایی و کره آب شده و زعفرون هم روش بزن.فقط حواست باشه وقتی گریل روشنه تا طلایی بشه و خشک نشه-کره و زعفرون فراموش نشه-میتونی گوجه فرنگی هم تو فر بذاری تا کبابی بشه.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  6. #22

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط lili54
    شنبه تولد همسرم هست
    می خوام این غذاها رو درست کنم خواهششششششششش می کنم زود جواب بدیدچون نظرتون برام خیلی مهمه می خوام خرید کنم و از جمعه شروع کنم به درست کردن میهمانها پانزده نفر هستن
    1. کیک تولدبا روکش گاناش(کیکش رو حاضری می خرم فقط خودم تزئینش می کنم )
    2. چیز کیک
    3. 15تا سنبوسه
    4. 25تا پیراشکی گوشت (لوله ای )
    5.سالاد الویه (با یک کیلو سیب زمینی )
    6. سوفله مرغ و قاچ (یک ظرف)
    7. موساکا(یک ظرف)
    8. حلیم بادمجان (یک ظرف)
    9. سیب زمینی سرخ کرده
    سالاد فصل، ژله خرده شیشه
    لیلی 54 جان شما که انتخاب کردی دیگه چی میخواهی بدونی...
    به نظر من چون کیک هست ..چیز کیک رو خذف کن...
    مثلا دو تا غذای بادمجانی داری ..موساکا و حلیم بادمجان...جای یکیش رولت ماهی یا گوشت یا مرغ بگذار که توی فر میزه .و راحته
    پیراشکی و سمبوسه هم نزدیک به هم هستند یک مدل سالد بزار مثلا الویه یا شبیهش...
    این بود نظر من...
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  7. #23
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط ساناز مامان دانیال
    خب خانومهای محترم اگه بشه کسی تا فردا صبح جواب منو بده خیلی خوب میشه یه سوپ که بشه میکسش کرد و طعمش خوب باشه جو هم نداشته باشه :دی

    ساناز جون اینو درست کن:

    یه قاشق کره رو داغ کن و سیر,کرفس, پیاز و توش تفت بده...بعد سیب زمینی بنداز توش و با کمی آب مرغ بزار بپزن....

    بعد از پختن, یه کمی گوجه و رب گوجه بهش بزن وخوب بزار بپزن....

    بعدش 2 ق آرد و توی 2 لیوان شیر حل کن و به غذا کم کم اضافه کن....روی حرارت ملایم شیر و بریز تا نبره....

    آخر سر هم براکلی و اسفناج و بریز....نمک و فلفل هم بزن....

    تقریبا حالت کرمی که پیدا کرد آماده شده.....بریز تو میکسر و لهش کن....

    همین ...
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    179
    پسند کرده
    63

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    من هم يك دستور سوپ دارم كه نمي دونم اولين بار از چه سايتي پيداش كردم اما بعداز اولين پخت در يك مهماني هر وقت كسي مهمانم ميشه همين سوپ را سفارش ميده
    كرفس 200 گرم
    لوبياي سبز 100 گرم
    هويج 2 عدد
    كره به میزان لازم
    سس سفيد یک پيمانه
    پياز یک عدد
    استاك مرغ يا گوشت 4 پيمانه
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    آبليمو به میزان دلخواه
    طرزتهیه:
    بندهاي لوبيا سبز و كرفس را بيرون بكشيد و آنها را ريز خرد كنيد . هويج را هم پوست بگیرید و ريز خرد كنيد .حالا تمام سزيجات را در كمي كره تفت دهيد . بعد استاك را به سبزيجات اضافه كنيد و آنها را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کاملا بپزند .بعد از اطمینان از پخته شدن، آنها را در آبكش بریزید و محتويات جامد پتاژ را از مایع آن جدا کنید و آب پتاژ را در ظرف جداگانه ای بریزید . حالا مواد جامد را میکــس کنید و مجددا به پتاژ اضافه کنید. نمك، فلفل و سس سفيد را هم در این مرحله به مواد اضافه كنيد و اجازه دهيد تا غذای شما روي حرارت ملايم جا بيفتد . در اخر ابليمو را اضافه كنيد و غذا را گرم سرو كنيد .
    دستور تهيه سس سفيد:
    نصف پيمانه آرد سفيد شيريني پزي
    دو نیم پيمانه شير
    5 گرم خامه
    50 گرم كره
    آرد را تفت دهيد، شير را به آن اضافه كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا از پخت آرد مطمئن شويد،سپس خامه و كره ، نمك، را هم اضافه كنيد.

    راستي يادم رفت بگم خامه را ميتوان نريخت تاثير زيادي نداره
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 686 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما