نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1353Likes

موضوع: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 5484
صفحه 25 از 686 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami parastoo
    الهه جون خدا به شما صبرو توان بدهد ،به نظرم منوی شما هم خوبه، بی خیال ژله موزائیک بشو لوفاً. فقط یا یه سوپ اضافه کن و یا یه کم الویه بد نیست،چون مهمونات زیادن تنوع بد نیست!
    برای دسر یه دسر راحت و بی دردسر و خوشمزه رو پیشنهاد می کنم که اگر امتحان کردین و راضی بودین ،برای منم دعا کنین .خودم اسم این دسر را دسر بامرام گذاشتم: "دسر شکلاتی شیبا " هربستش با دو لیوان شیر درست می شه و خیلی سریع و حتی خارج از یخچال می بنده و مثل ماه و به راحتی از توی قالب جدا می شه و طعم شکلاتی خوبی داره. من یه قاشق شکر هم بهش اضافه می کنم.
    مرسی از پیشنهادت رفتم که بخرم ....از موزاییک راحتتره ....
    میدونی مشکل من اینه که خانواده همسری بی نهایت کم غذا هستن برا همین باید کم درست کنم ....اما متاسفانه چون دستم به کم نمیره کل هفته بعد از مهمونی اونا باید غذای مونده بخوریم ....
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  2. بانک بند ناف
  3. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    این الویه تولد النا هست...کیک الویه اش هر دو یک بود
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  4. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,894
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10422
    پسند کرده
    11789

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط monir
    یه مهمونیه 30 نفره دارم.می خوام واسم پیش غذا و دسر پیشنهاد بدین.یعنی هر چی که غیر غذای اصلی لازمه.
    چیزایی باشه که یه مقدارشو یه روز قبل بتونم اماده کنم.چون مهمونیم واسه ناهاره.ممنون میشم عزیزان

    به نظرتون یه مدل از دسرها دسر گلدونی باشه چطوره؟

    عزيزم دسر گلداني شيكه اما چون به تعداد نفرات بايد درست كني خيلي سخته و اذيت ميشي

    پيش غذا به نظرم بوراني اسفناج يا بادمجون خوبه
    سوپ شيرم خوبه
    كشك بادموجون يا حليم بادمجون رو هم از روز قبل ميتوني حاظر كني اما كشك و اضافه نكن
    سالاد فصل هم باشه


    دسر هم ژله اكواريوم خوبه چون هم ميشه از قبل تهيه كني هم اينكه نيازي به برگردوندن نداره تازه تو ظرف بزرگ هم ميشه درست كرد
    ژله بستني يا ژله با خامه و موز هم خيلي خوشمزه ميشه و زودم حاظر ميشه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  5. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرناز88
    سلام دوستان خوب و نازنين

    3 هفته ديگر تولد دخترم هست و به اميد خدا ميخوايم براش جشن بگيريم. 40 نفر هم مهمون دارم .

    لطفا پيشنهاد بديد كه چه غذاها و دسر هايي به نظرتون ميرسه.
    در ضمن نميخوام غذاهام پلويي باشه ( براي پلو خورها يك نوع پلو ميپزم) . بيشتر مد نظرم غذاهاي با كلاس و شيكه. كه البته خوشمزه هم باشند.


    ممنون از راهنماييتون
    فرناز منم مثل تو از غذا پلویی برا تولد بدم میاد ...منم برا تولد النا 45 نفر مهمون داشتم و پیتزا...الویه ....ماکارونی ...ژله موزاییک....رنگین کمان
    درست کردم ...من برا قشنگی میز سبزی خوردن هم گذاشتم که با استقبال کم نظیری مواجه شد
    پیتزا تو تولد هم شیکه هم راحته و خیلی هم استقبال ازش میشه
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  6. #197

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    نقل قول نوشته اصلی توسط sharina
    سلام به همه . من چدنوقتی می شه که اینجا عضوم اما ایت اولین پستی که میذارم.چون هم بلد نیستم حجم عکسامو کم کنم هم به هنرمندی شما نیستم. دوس جونا هفته دیگه چارشنبه سالگرد مامان بزرگمه که مهمونی عصرونه داریم.برا پذیرایی فعلا تصمیم دارم کیک شکلاتی با کرم پنیر,خرما (که هنو تزیینشو نمیدونموخذما شکلاتی قبلا درس کردم), حلوای شیر ( اونو هم نمیدونم چه جوری سرو کنم) و یه نوع غذا یا عسرونه که نمیدونم چی باشه.آش شاید خوب باشه اما تو این هوا زیاد جالب نیس.به نظرتون چی کار کنم؟می خوام همه چی عالی باشه.هر ایده برا پذیرایی شدیدا استفبال میشه.ممنووووووووووووووووو وون یه عالمه
    اگه قول بدی عکس گذاشتن رو یاد بگیری برات می گم

    من توی مراسم مادر بزرگم کیک حلوا درست کردم ...من کیک باقلوای خودم رو درست کردم و روش رو حلوا ریختم.

    اما دستور اصلی ( از خانم ظروفی) رو فهیمه عزیز توی تالار هنر آشپزی گذاشتند

    کیک حلوا سر کار خانم ظروفی
    مواد لازم :
    تخم مرغ 3......................... عدد
    شکر................................. 125 گرم
    روغن مایع ..........................125میلی لیتر
    گلاب.................................. 2ق.س
    هل اسیاب کرده..................... 1 ق.چ
    ارد........................................ 150 گرم
    بیکینگ پودر ............................1 ق.چ

    شربت کیک :
    شکر .....................................200 گرم
    آب .......................................3/1 پیمانه
    گلاب.................................... 4/1 پیمانه
    عسل ......................................1 ق.س
    بعد از پخت :
    حلوا ...................................به میزان لازم
    طرز تهیه :
    -ابتدا قالب سوراخدار با قط 23 سانتی متر را چرب کرده
    -فر با دمای 180 درجه روشن
    -تخم مرغ ها را شکسته و با شکر مخلوط کرده هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط شوند
    -روغن مایع و گلاب را اضافه کرده و مخلوط میکنیم
    -بیکینگ پودر و هل را با ارد ترکیب کرده و با هم الک میکنیم و با مواد فوق مخلوط میکنیم تا مایع روان و یکدستی به دست بیاید
    -سپس قالب را در فر به مدت 30 دقیقه میگذاریم تا بپزد
    -بعد از سرد شدن شربت را به آن اضافه میکنیم
    طرز تهیه شربت :
    شکر و اب را روی حرارت گذاشته شکر حل شود سپس گلاب و عسل را اضافه میکنیم یک تا دو جوش که زد کافیست
    بعد از آماده شدن کیک وسط خالی آن را حلوا میریزیم .و سرو میکنیم

    http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.as ... 5608#45608

    و صالحه عزیز هم در موردش حسابی توضیح دادند:




    با تشکر از راهنمائی هاشون . البته کار منو با کار fahame عزيز لطفا مقايسه نکنيد کار ايشون خيلی قشنگه اما من برای مراسم ختم انعام مادربزرگم درست کردم چون حلواهای ديگه داشتيم و نميخواستم خيلی هم حالت کيک و شيرينی باشه ، اما سيرکننده باشه ، خلاصه فکر کردم کيک حلوای خانم ظروفی رو اسلايسی درست کنم که خيلی هم کيک مانند نباشه .
    من مواد دستور صفحه قبلو 4 برابر کردم در دو تا سينی حدود 42در 35. تقريبا بيش از 100 تا برش 5 در 5 داشتم اما ميتونين برشها رو کوچکتر کنين(در واقع به نظرم ، بهتره کوچکتر کنين مثلا 4 در 4) يا وقتی 5 در 5 زدين از قطر، نصف کنيد که مثلث شه(راحت برش ميخوره نگران نباشين) . کلا سرجمع از درست کردن کيک و حلوا تا تزئين و برش نزديک 3.5 ساعت وقت ازم گرفت پس دستور نسبتا سريعی حساب ميشه وقتی در حجم زياد بخواين کار کنين و عجله ای باشه. من خيلی کار داشتم و همزمان چند تا کارو با هم ميکردم ضمنا بار اولم بود پس نتونستم خيلی تميز کار کنم اما حتما شما ميتونين بهتر در بيارين.
    بافت کيک خيلی نرم نيست که نشه حلوا روش پهن کرد ، کيک بدی نيست اما بار ديگه کيکشو با دستورهای خودم ميپزم ، ضمنا شربت کيکش غليظه ، اگر شربتو کم کنين کيک خشک ميشه، اگر شربتو قدر دستور بزنين کيک زيادی شيرين ميشه ، پس بهتره آب شربتش يه کمی بيشتر شه . در واقع من بار ديگه با دستور کيک زعفرانيم (قبلا گذاشتم) ميپزم ولی زعفران نميزنم چون برای يه کمی از کيک ،شربت زعفرانی زدم گرچه خوشمزه تره اما کنتراست رنگ بين کيک و حلوا ايجاد نميشه و از زيبائی کيک کم ميکنه پس شما هم کيکو سفيد درست کنيد و به شربتش هم زعفران نزنين. اما شما با دستور کيک خود خانم ظروفی کار کنيد که منسجم تره و باهاش راحت تر کار ميشه کرد، کيک زعفرانی من خيلی پوکه و ممکنه در اثر کشيدن حلوا کمی له شه و بايد يه بار درست کنيد تا دستتون بياد.
    مورد بعدی ، من حلوا رو پر رنگ برنداشتم به 2 دليل ، اول کمبود وقت! دوم اين رنگو برای کيک ، دوست داشتم
    وقتی حلوا رو روی کيک کشيدم خلال پسته ريختمو با وردنه توی سينی فشار دادم که به خود حلوا رفت ، يه کمی از آردو روشن تر برداشتم و با قالب گل مينا قالب زدم و با عسل روی هر اسلايس چسباندم . من خيلی هول هول کار کردم و از قالب زدن حلوا خودم خوشم اومد مخصوصا اگر مثل من عجله داشته باشين از تزئينهای ديگه سريعتره کلا قالب زدن همه گلها برای 100 برش ، 5/6 دقيقه وقت ازم گرفت! مرکز هر گل رو هم دادم پسر خاله 7 سالم يه شکلات چيپسی ريز گذاشت! مرواريد نقره ای هم خوشگل ميشه اما چون هم سفته و مردم موقع خوردن باهاش کلنجار ميرن و هم ، اکثرا با نگرانی ميپرسن که اين خوردنيه !؟ و من نميخواستم نظم مجلس برای پاسخ دادن به اين سوالات بهم بخوره ، صرفنظر کردم.
    هر برشو توی يه کاغذ کيک يزدی گذاشتم.
    برای مراسم های قبلی حلوا های ديسی رو با ماسوره تزئين کرده بودم که برای اين يکی ترجيح دادم نکنم. از حلواهای قبلی عکس ندارم اصلا ياد عکس انداختن نيفتادم ، از اين هم ببخشيد کيفيتش بده ، با موبايل وقتی سلفون داشت عکس انداختم و نور افتاده .
    برای حلوای روش ميخواستم حلوای شير با طعم دارچين درست کنم نميدونم چی شد يادم رفت و يهو شيره با آب درست کردم و ديگه قسمت نشد . (حلوای شير ، نوعی که با شيرخشکه نه ، نوعی که بجای آب ، در شربت، شير ريخته و دارچينم ميزنيم). طعم حلواتون خيلی موثره ، پس از حلوای خوش طعم استفاده کنين (زعفران حلوای من زياد بود و مزش خوب بود ، يه بار دلم ميخواد با حلوای شيرعسلی خانم جنت دوست درست کنم يه بارم با همون حلوای شيرمامان که گفتم)
    ميتونين حلواشو نازک ترم بزنين مال من حدود يا3 يا 4 ميل ارتفاع داشت.
    خيلی استقبال شد ، تجربه بهم ثابت کرده عوام ، خميرهای کيکی رو بيشتر از بيسکوئيتی يا تارتی تحويل ميگيرن ، اين مدلها رو هم قبلا درست کردم ولی حس کردم حالت کيکی بيشتر مورد توجه هست . اما من خودم اصلا اينجور چيزها خوشم نمياد و نخوردم (به اندازه يه بند انگشت تست کردم که دوست نداشتم و اصلا حاضر نيستم برای همچين چيزی چاق شم ! ولی خيلی همه استقبال کردن)
    وقتی حلوا رو پهن کردم و پسته پاشيدم ، گذاشتم يه کم يخچال ، تا کارای ديگمو کردم بعد برش زدم که اگر وقت بود و نيم ساعت ميموند برشهاتون تميز تر ميشد
    حلوامو از معمول کم شيرين تر برداشتم ، شکر شيره را دو سه قاشق کمتر کردم ، شکر کيک رو هم چند قاشق کمتر کردم. هل هم خيلی خالص بود يه کم از دستور کمتر زدم.
    *اين توضيحاتو که ميدم فقط برای اينه که اگر کسی خواست درست کنه سوالات احتماليش پاسخ داده بشه نذارين به حساب پر حرفی. من خيلی اهل عکس گذاشتنم نيستم ، اينم فکر کردم شايد برای مجالسی که تعداد زيادی مهمان دارين ايده اش به دردتون بخوره چون برشهای من بزرگ بود اگر از وسط نصف ميکردمو مثلث ميشدم خيلی خوشگل ميشد و حدود 200 نفرو با اين مقدار جواب ميداد و معقول به نظر ميرسه با توجه به هزينه و زمانی که براش صرف ميشه.

    اينم يادم رفت اضافه کنم ، من خودم نظرم اين بود که گلهای روی کيکو با حلوای سفيد درست کنم(آردو در حد رفع خامی تفت بدم و شربتی که توش زعفران نداره بزنم بهش) اونجوری خوشگلتر ميشد ، گلها با کيک همرنگ ميشد و جالب تر بود به نظرم ، اما من شيره زعفرانی که برای حلوای قهوه ای درست کرده بودم اضافه مونده بود و داشتم و هم نميخواستم شيره بمونه هدر بره و هم وقت دوباره شيره درست کردن نداشتم پس صرفنظر کردمو گلهاشو زرد زدم اما شما سفيد بزنين هم جالب ميشه يا اينکه با دوسايز مختلف قالب گل مينا قالب بزنينو روی هم بذارين . من وقت نداشتم.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #198

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    این هم عکس کیک حلوای فهیمه عزیز





    http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.as ... 7934#57934
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #199
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1057
    پسند کرده
    832

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    سلام دوستان مهربان

    جمعه آينده 40 تا مهمان دارم براي تولد دختر كوچولوم. اين غذاها رو انتخاب كردم ممنون ميشم نظر بدين:
    1. يك نوع كاباپ كه با نان تست و ژامبون و پنير ورقه اي درست ميشه( غذاي انگشتي)

    2. زرشك پلو با كباب نگيني ( كه ساران جون آموزش داد)

    3. حليم بادمجان

    4. پيراشكي با خمير آماده9595

    5. سالاد يوناني

    6. سالاد فصل

    7. سالاد شيرازي

    8. ژله رنگين كمان

    9. دسر پان اسپانيا

    10.ژله رز سيب يا پلمبير ( بين اين دو تا موندم)


    ممنون ميشم نظر بدين
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  9. #200
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    re: منو غذا برای مهمانی های مختلف 1

    فرنازی احساس نمی کنی خیییییییلی زیاده مخلفات سفره ات ؟

    من نظرم اینه که سالاد شیرازی رو حذف کن . سالاد فصل کافیه .
    تازه من اگر بودم به نظرم زرشک پلو و کاناپ و حلیم بادمجون هم کافی بود . پیراشکی رو حذف می کردم و کاناپ رو یکم بیشتر درست میکردم .

    من تا حالا پلمبیر نخوردم و نمیتونم نظر بدم . ولی از بین پلمبیر و پان اسپانیا فکر کنم یکیش رو بذار !
    مگه نمیخوای بعد از شام به مهمونات کیک تولد هم بدی ؟
    ژله ها سبک ترند و رنگین تر و خوشگل تر . اونا رو جفتشونو بذار . از بین دو تا بالایی ها یکی رو انتخاب کن .

    بذار خودت هم از تولد یه چیزی بفهمی دخترم :))) تولد دخترت هم مبارک .
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

صفحه 25 از 686 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما