نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1244Likes

موضوع: خورش كرفس

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 358
صفحه 5 از 45 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    کاربر میهمان

    Re: خورش كرفس

    خورش کرفس با سبزی کم و کمی رب گوجه... بسی خوشمزه


  2. بانک بند ناف
  3. #34

    Re: خورش كرفس

    خورش کرفس من در آوردی

    کرفس رو تفت دادم ( بدون نعناع و جعفری) با مرغ و زعفران آب کرده و به جای چاشنی ( آبلیمو و ...) توش زرشک ریختم



    feri4khooneh, باران67 و &yeganeh& این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #35
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,795
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    21254
    پسند کرده
    15586

    ویترین مدال ها

    Re: خورش كرفس

    اتفاقا نجما جان یکی از دوستانم یادش رفته بود سبزی بریزه و به خاطر پدرش هم مرغ ریخته بود
    بسی خوشمزه شده بود
    باران67 این نوشته را پسندیده.


  5. #36

    Re: خورش كرفس

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    اتفاقا نجما جان یکی از دوستانم یادش رفته بود سبزی بریزه و به خاطر پدرش هم مرغ ریخته بود
    بسی خوشمزه شده بود
    یه جا دیگه هم گفته بودم من معمولا خورش کرفس و کنگر و ... رو با مرغ درست می کنم ( اسمش ورژن بی شعوریه :دی) چون به گوشت قرمز علاقه ای ندارم
    معمولا هم سبزی نمی ریزم و زعفران می زنم
    این سری فقط زرشکش جدید بود
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #37
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1426
    پسند کرده
    2956

    Re: خورش كرفس

    نجما حالا به نظر خودت فقط زرشک کفایت می کنه یا با آبلیمو بهتره ؟
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  7. #38

    Re: خورش كرفس

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    نجما حالا به نظر خودت فقط زرشک کفایت می کنه یا با آبلیمو بهتره ؟
    شیدا جون شیرازی ها خورش رو ترش می خورن به همین دلیل من آبلیمو هم زدم اما اگه خیلی ترش دوست نداشته باشی همون زرشک کفایت می کنه
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #39
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,795
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    21254
    پسند کرده
    15586

    ویترین مدال ها

    Re: خورش كرفس

    آقا اجازه
    من یه وقتهایی حتی قرمه سبزی رو هم با مرغ درست میکنه
    اسمش میشه مرغه سبزی

    چیه خوب چیلا میزنید
    منم گوشت قرمز رو خیلی نمیدوستم
    تازشم من توی خورش کرفس و همین قورمه سبزی قارچ هم میریزم
    Negara و hengamehh این نوشته را پسندیده.


  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    35
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    نجما حالا به نظر خودت فقط زرشک کفایت می کنه یا با آبلیمو بهتره ؟
    شیدا جون شیرازی ها خورش رو ترش می خورن به همین دلیل من آبلیمو هم زدم اما اگه خیلی ترش دوست نداشته باشی همون زرشک کفایت می کنه
    سلام دوستان خوب و هنرمند من/من 20 سال پیش همسایه یه خانم پیری بودم که آشپزیش معرکه بود هرچی میپخت انگشتاتو باهاش میخوردی(البته فکر نکید پیرم اونموقع 18 سالم بود)خدا رحمتش کنه سالهاس که فوت کرده .من دستور خورش کرفس رو از ایشون یاد گرفتم .البته مواد شهره جون تو صفحه 1 صحیحه ولی حتماً نعناع و جعفریتون خشک باشه(چون عطر سبزیجات خشک خیلی بیشتره) و درضمن 1 استکان هم آبغوره بریزین(تعجب نکنید ا استکان پر )برای 300 یا 400 گرم گوشت.(یادتون باشه آبغوره تون رو مزه کنید بوی کپک نده ،خراب نشده باشه،و ترش باشه و خوش طعم.
    فقط اینم بگم ساقه کرفس در حین پخت آب میده حواستون باشه اگه گوشت نسبت به کرفس کم باشه خورشتون آبکی و بی مزه میشه.قطعات کرفس خیلی ریز نکنید که له نشه خیلی هم درشت نباشه.قطعات گوشت هم ریز نباشه. باید خورش جا افتاده و روغنی باشه.
    از پیاز داغ استفاه کنید و باگوشتتون تفت بدین در ابتدای پخت گوشتتون آبغوره رو اضافه کنید این باعث میشه رنگ گوشتان روشن بشه نه تیره و در داخل خورش سبز رنگ خیلی خوشگل میشه.(اگر هم دوست نداشتین کرفس رو تفت ندین در نتیجه خیلی تاثیر نداره)
    .من بارها این خورش رو درست کردم و یک بار در مهمانی ماه رمضان(افطاری)این غذا رو پختم مادر شوهر خواهرم کف کرده بود.مادر شوهر خودم که همش در حال چه چه و به بههست. البته جلوم پشت سرم خدا میدونه.
    از بعضی چیزهایی که از این خانم محترم یاد گرفتم این بود:
    روی گوشت تفت داده شده که میخواهید آب بریزید آب حتماً سرد باشه.روی طعم نهایی گوشت خیلی تاثیر داره.و در انتها نمک اضافه کنید.
    روی گوشت مرغ تفت داده شده آب گرم بریزید.نمک و آبلیمو را از ابتدا اضافه کنید.
    زمان دم کردن چای قوری چای را لب به لب آب جوش نکنید نصفه آب جوش بریزید تا چای بهتر دم بکشد.
    دوستون دارم .امیدوارم مطب بالا براتون بدرد بخور باشه.
    Niayesh_s, تداعی 61, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    قهرمان کسی است که درسخت ترین شرایط شجاعانه به کمک دیگران میپردازد بدون غرورکارمیکند و بیش ازآنچه از مردم انتظاردارد ازخود انتظار دارد.(آنتونی رابینز)

صفحه 5 از 45 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما