نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1340Likes

موضوع: خورش كرفس

نمایش نتایج: از 361 به 366 از 366
صفحه 46 از 46 نخستنخست ... 3643444546
  1. #361
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    228
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    2807
    پسند کرده
    120
    خورش کرفس دلبرانه
    نام: IMG_20170111_230146.jpg نمایش: 759 اندازه: 86.1 کیلو بایت
    m1361, hasti68, mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #362
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    869
    میزان امتیاز
    936
    پسند شده
    17573
    پسند کرده
    10771

    ویترین مدال ها

    نام: 17438431_424354131232077_9121791310070546432_n.jpg نمایش: 613 اندازه: 109.7 کیلو بایت
    نام: 17586550_1865883370348180_9079257106476957696_n.jpg نمایش: 611 اندازه: 117.3 کیلو بایت

    ابتدا گوشت گوسفندی و پیاز نگینی ریز رو خوب تفت میدم بعد سبزی خورشت کرفس که شامل خود برگ کرفس و جعفری زیاد و نعناع کم ریز خرد شده رو ریخته و خوب تفت میدم بعد لوبیا چیتی خیس خورده یک شبانه روز رو اضافه کرده نمک و آب رو اندازه ریخته و میزارم که گوشت و لوبیا بپزه بعد کرفس رو شکل دلخواه خرد میکنم بعد با زردچوبه و روغن خوب سرخ کرده و به خورشت اضافه میکنم در آخر پخت هم یک قاشق رب و کمی آبغوره در صورت دلخواه اضافه و به روغن که افتاد خاموش میکنم
    nora1, باران67, RE79EL و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #363
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2325
    پسند شده
    95945
    پسند کرده
    81127

    ویترین مدال ها

    خورش کرفس 1396






    مواد لازم برای 6 نفر:

    -گوشت خرد کرده: نیم کیلو
    -پیاز ساطوری:1 عدد
    -کرفس خرد کرده:1 بوته(ساقه کرفس رو به صورت درشت و مورب خرد کنین و برگ های ریزش رو همراه نعنا و جعفری ساطوری کنین)

    -نعنا و جعفری ساطوری:4 پیمانه(دقت کنین که میزان نعنا یک سوم میزان چعفری باشه و گر نه خورشتون تلخ میشه)

    -آب غوره:5-6 قاشق
    زردچوبه یا زعفران
    روغن
    نمک و فلفل


    طرز تهیه:

    طبق روال همه ی خورش ها روغن رو در قابلمه ریخته و میذارم کمی داغ بشه
    گوشت خرد شده را همراه با پیاز نگینی ریز خورده شده و 1 ق غ زردچوبه به همراه فلفل سیاه تفت دهید و 15-20 دقیقه روی حرارت قرار بدید تا آب نندازه و گوشت مزه دار بشه.
    اگر پیاز رو رنده کنید قبل از مزه دار شدن گوشت میسوزه و اگه درشت خلال کنید گوشت خوب مزه دار نمیشه.پس پیاز رو ریز و نگینی خورد کنید تا میان گوشت هم مزه دار شود و هم ذره ای بوی چربی نگیره.

    مشاهده میکنین که کم کم همه ی پیاز ها اب میشن و گوشت هم تفت خورده و خوشگل میشه
    در این روش که از خانم گل اور عزیزم یاد گرفتم آب پیاز به خورد گوشت میره و اون رو ترد و خوشمزه میکنه
    زردچوبه و فلفل بوی گوشت رو میگیره و در نهایت گوشت داخل خورش بسیار خوشمزه و خوش عطر میشه

    بعد از اینکه گوشت تفت خورد بهش اب اضافه کنین و زمان بدین تا کاملا بپزه.


    3-4 قاشق روغن در تابه روی اتش ملایم داغ کنید و کرفس را 12-10 دقیقه در آن تفت دهید.سپس با قاشق سوراخدار بردارید و کنار بگذارید.
    نعنا و جعفری را در روغن باقیمانده تفت بدهید تا روغن سبز رنگ شود.(اگر لازم شد در هر مرحله روغن اضافه کنید)

    در پایان ساعت دوم پخت گوشت کرفس و سبزی و نمک را همراه آب غوره اضافه کنید و خورش را زیر و رو کنید.
    در 15 دقیقه پایان پخت در دیگ را نیمه باز بگذارید تا خورش به روغن بنشیند.

    *به جای آب غوره میتوان آب لیموی تازه به کار برد.

    نکات:

    *بهترین موقع تهیه کرفس فصل های سرد سال هست چون کرفس قصل گرم سفت و دیر پز هست.
    هرچی کرفس جوانه ها و ساقه تازه و زردرنگ تری داشته باشه خورشمون خوشمزه تر میشه
    پس ساقه سبزتیره و برگهای ضخیم و سفت اصلا مناسب کار نیست

    تجربیات دوست گلمون در پست زیر هم مفید و جالب هستن:
    خورش كرفس

    خورش كرفس



    *نکاتی راجع به نعنا و جعفری:
    نسبت نعنا و جعفری باید 1 به 3 باشه.بعضی ها حتی 1 به 4 هم این نسبت رو در نظر میگیرن.
    به این صورت که در ازاء 3 پ جعفری از 1 پیمانه نعنا باید استفاده کنین.

    من همیشه از سبزی تازه استفاده میکنم و خودم داخل خونه خرد میکنم.
    برای این خورش،بعد از خرد کردن سبزی ها اون ها رو در حد یکی دو پالس داخل غذ اساز میریزم تا خرد و یکدست بشن.
    چون نعنا وقتی با دست خرد میشه کمی درشته و خورشمون خوب جا نمی افته


    برای تفت دادن سبزیجات هم همیشه توی ذهنتوون باشه که با شعله ی ملایم و زمان طولانی کار تفت دادن رو انجام بدین تا نتیجه ی مطلوب رو بگیرین.
    به این صورت سبزی شما سرخ شده و خوشرنگ میشه بدون اینکه طعم نامطلوب داشته باشه.



    -برای نگهداری طولانی مدت کرفس برای مصرف داخل خورش میتونین اون رو خرد کرده و بسته بندی کنین و داخل فریزر قرار بدین.

    موقع مصرف کمی قبل تر اون رو از فریزر خارج کرده
    سپس اون رو تفت بدین و به خورش اضافه کنین
    من ترجیح میدم سبزیجاتی از این قبیل(کرفس و کنگر)رو به صورت خام داخل فریزر نگهداری کنم و موقع مصرف تفت میدم و به خورش اضافه میکنم.


    البته لذت این خورش به اینه که در فصل بهار و با سبزیجات تازه و عطر خوش نعنا و جعفری تازه درست بشه
    منتها میتونین برای تنوع یکی دو بسته برای طول سال داخل فریزر نگهداری کنین.





    *قیمه کرفس:

    از روی دستور خورش کرفس درست میشود جز اینکه نعنا ،جعفری و آبغوره را حذف میکنید و هنگام تفت دادن گوشت 2-3 قاشق رب گوجه یا چند گوجه خرد کرده اضافه میکنید.
    pariyan, monir11, mitra40 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #364
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1144
    پسند شده
    10912
    پسند کرده
    9291
    خورش کرفس
    نام: 1515400590928.jpg نمایش: 303 اندازه: 102.7 کیلو بایت
    .

    برای خورش کرفس حتما ساقه ها رو جدا بگذارید و سبزیش رو جدا.باهم ترکیب نکنید.و پیشنهاد میکنم برگهای خیلی جوان وسط دسته کرفس رو جدا کنید
    .
    از قسمتهای ترد ساقه استفاده کنید و حتی المکان نخ های ساقه رو بگیرید
    نام: PhotoGrid_1515357017527.jpg نمایش: 301 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    .
    .
    قسمت اول
    .
    پیاز رو خرد میکنم.وکمی سرخ میکنم تا سبک بشه.
    ساقه های کرفس رو به اندازه دلخواه خرد کردم و به پیاز که کمی سبک شده اضافه کردم .ادویه و کمی زردچوبه زدم و خوب سرخ کردم.البته در حین سرخ شدن در قابلمه رو میبندم که همزمان با سرخ شدنش تقریبا بپزه

    نام: IMG_20171122_085119.jpg نمایش: 300 اندازه: 83.8 کیلو بایت

    وقتی ساقه ها تقریبا پخت
    حالا برگهای کرفس رو که خرد کردم اضافه میکنم.

    .نام: IMG_20171122_090952.jpg نمایش: 301 اندازه: 91.3 کیلو بایت

    به ازای یک دسته کوچک کرفس یک قاشق نعنا و یک قاشق جعفری تازه رو هم خرد میکنم و همزمان با برگهای کرفس اضافه میکنم
    .
    ✅میتونید از نعنا و جعفری خشک هم استفاده کنید(سلیقه ای هست)

    نام: IMG_20171122_092244.jpg نمایش: 301 اندازه: 96.1 کیلو بایت

    با حرارت کم مرتب هم میزنم تا رنگشون کمی تیره بشه و سرخ بشه
    .
    ✅مراقب باشید کرفس اگه بسوزه تلخ میشه.سرخ شدن با سوختن فرق داره
    .
    در این مرحله نصف ق غ رب گوجه اضافه میکنم و خوب سرخش میکنم
    .
    نام: PhotoGrid_1515358168335.jpg نمایش: 300 اندازه: 110.6 کیلو بایت
    ✅ (رب گوجه سلیقه ای هست.بعضی از کدبانوها استفاده نمیکنن)و✅ همینطور مقدار رب هم به سلیقه خودتون
    .
    زیرشو خاموش کنید و کنار بگذارید
    .

    قسمت دوم
    گوشت رو جداگانه با یدونه پیاز سرخ کردم .ادویه و فلفل و زردچوبه زدم و بهش آب(عصاره)قلم و مقداری آب ولرم اضافه کردم و گذاشتم تا بپزه*.

    نام: IMG_20171122_083650.jpg نمایش: 300 اندازه: 110.1 کیلو بایت

    نام: IMG_20171122_084811.jpg نمایش: 299 اندازه: 107.2 کیلو بایت

    ✅عصاره قلم سلیقه ای هست
    .
    ✅فلفل به پخت سریعتر گوشت کمک میکنه
    .
    ✅ اگه تصمیم دارید هرگونه حبوباتی به خورش کرفس اضافه کنید ،اواسط پخت گوشت اضافه کنید تا همزمان با پخت گوشت،
    حبوبات هم بپزه
    نام: IMG_20171122_093627.jpg نمایش: 296 اندازه: 83.5 کیلو بایت

    ✅بعضی از کدبانوها اصلا از حبوبات استفاده نمیکنن
    .
    ✅شما هرکدوم که با ذاعقتون جور هست رو انتخاب کنید.من از بچگی به خوردن خورش کرفس با لپه عادت کردم و طعمشو دوست دارم
    .
    ✅از حبوبات مختلفی مثل لپه ، لوبیا چشم بلبلی ، لوبیا چیتی و لوبیا سفید استفاده میشه
    .
    قسمت سوم
    .
    وقتی گوشت و حبوبات خوب پخت ،حالا مخلوط سبزی کرفس و ساقه هاش که جدا سرخ کرده بودم رو اضافه میکنم و زیرشو کم میکنم
    .
    نام: PhotoGrid_1515406395432.jpg نمایش: 295 اندازه: 107.8 کیلو بایت

    یدونه لیمو عمانی سیاه رو با کارد سوراخ میکنم و داخل خورشتم میندازم
    و صبر میکنم تا خوب بپزه و جا بیوفته.اخر کار درصورت نیاز کمی ابلیمو یا گرد لیمو و فلفل سیاه میزنم و نمکش رو هم میزان میکنم
    نام: PhotoGrid_1515358703769.jpg نمایش: 296 اندازه: 105.6 کیلو بایت

    ✅هیچ وقت خورش رو بلافاصله بعد از خاموش کردن سرو نکنید.دوسه دقیقه که صبر کنید، روغنش روی خورش میاد
    همیشه ۲_۳ دقیقه اخر پخت درب قابلمه رو نیمه باز بگذارید

    نام: IMG_20171122_115321.jpg نمایش: 298 اندازه: 77.6 کیلو بایت

    ✅خورش کرفس رو با مرغ هم میتونید بپزید
    .
    .
    نمیدونم چرا دوتا از عکسها عمودی شدن
    khanoom pasand, live, nora1 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  5. #365
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    578
    میزان امتیاز
    49
    پسند شده
    2295
    پسند کرده
    4333
    سلام دوست جونی های خودم
    ببینین چی اوردم براتون خورشت خوشمزه کرفس
    خوب اول پیاز سرخ کردم بعد گوشت و تفت دادم به مدت 20 دقیقه بعد جعفری و سرخ کردم و بعد هم نعنا خشک و تفت دادم و با کرفس سرخ شده و لوبیا قرمز هم تفت دادم و گذاشتم 20 دقیقه مواد با هم مزه دار بشن بعد اب جوش ریختم و گذاشتم 2 ساعت با شعله ملایم پخت و بعد اب غوره و زعفران و کره و نمک ریختم و گذاشتم 1 ساعت دیگه پخت........
    این هم نتیجه کار ............
    نام: IMG_5701.jpg نمایش: 229 اندازه: 102.9 کیلو بایت
    نام: IMG_5702.jpg نمایش: 226 اندازه: 102.2 کیلو بایت
    نام: IMG_5703.jpg نمایش: 229 اندازه: 103.2 کیلو بایت
    چلو گوشت
     
    hasti68, m1361 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

  6. #366
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    126
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    2094
    پسند کرده
    4129
    سلام خورشت کرفس آشنای تمام کدبانوها.نام: photo_۲۰۱۸-۰۲-۱۶_۱۶-۱۳-۰۲.jpg نمایش: 113 اندازه: 100.9 کیلو بایتنام: photo_۲۰۱۸-۰۲-۱۶_۱۶-۱۳-۰۳.jpg نمایش: 113 اندازه: 79.6 کیلو بایتنام: photo_۲۰۱۸-۰۲-۱۶_۱۶-۱۳-۰۳ (2).jpg نمایش: 114 اندازه: 121.9 کیلو بایت
    مامان سیسی و khanoom pasand این نوشته را پسندیده.

صفحه 46 از 46 نخستنخست ... 3643444546
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما