نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1244Likes

موضوع: خورش كرفس

نمایش نتایج: از 313 به 320 از 358
صفحه 40 از 45 نخستنخست ... 3037383940414243 ... آخرینآخرین
  1. #313
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    انوشه جون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۶
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    667
    پسند کرده
    2657
    نقل قول نوشته اصلی توسط najmehkhatoon نمایش پست ها
    سلام سوخته جان!
    من معمولا همراه کرفس تره و اسفناج هم یه کمی میریزم که باعث لعاب خورش میشه
    عزیزم میزانش رو لطف میکنی بگی؟ نسبت به چقدر کرفس؟
    حرف هر روزمان باشد:من پر انرژی و کارآمد هستم.شکر

  2. بانک بند ناف
  3. #314
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    خواص كرفس
    خوردن كرفس شما را از دردهاي معده، فشار خون بالا، بوي بد دهان، يبوست، ناراحتي*هاي اعصاب، عفونت مجاري ادراري، آرتروز، روماتيسم نجات مي دهد.
    کرفس سرشار از ويتامين هاي a، b، c و املاح فراوان است. اين ويتامين ها باعث حفظ ايمني بدن شما مي شوند و بدن تان را تصفيه مي كنند. كرفس شما را از مبتلا شدن به سرماخوردگي حفظ مي كند به علاوه شما را از انواع بيماري هاي قلبي و عروقي هم در امان نگه مي دارد،.
    كرفس به خاطر داشتن اسيد فونوليك جلوي رشد تومورهاي سرطاني را می گیرد چراكه اين ماده قادر است از افزایش يكي از انواع هورمون ها كه در پيشرفت تومورهاي سرطاني موثر است جلوگيري كند.
    كرفس براي خانم های باردار ممنوع است چرا كه ممكن است خوردن آن باعث سقط جنين يا به وجود آمدن نقص عضو شود.
    افراد مبتلا به بيماري سنگ كليه نبايد از خوردن كرفس غافل شوند چون اين گياه، سموم بدن را از بين مي برد، و براي كليه هاي شما يك سنگ شكن طبيعي به حساب مي آيد.
    پزشكان تغذيه نوشيدن آب كرفس را به بيماران مبتلا به ديابت توصيه مي كنند و حتي كساني كه از يبوست رنج مي برند، مي توانند از آب كرفس به عنوان يك ملين طبيعي بهره ببرند. همچنین ويتامين هاي موجود در كرفس، پوست شما را شفاف و لكه هاي كدر سطح پوست تان را كمرنگ مي كند. آب كرفس براي مبتلايان به فشار خون هم توصيه مي شود.
    شب*هايي كه به خاطر مشغله هاي ذهني يا سردرد دچار كم خوابي يا بي خوابي شده ايد، اين گياه با روغن هاي طبيعي، املاح و ويتامين هاي مورد نياز شما، مسكن اعصاب تان به حساب مي آيد.

    منبع : عصر ایران
    .
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  4. #315
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86560
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    خورش کرفس





    مواد لازم برای 6 نفر:

    -گوشت خرد کرده: نیم کیلو
    -پیاز ساطوری:1 عدد
    -کرفس خرد کرده:1 بوته(ساقه کرفس رو به صورت درشت و مورب خرد کنین و برگ های ریزش رو همراه نعنا و جعفری ساطوری کنین)

    -نعنا و جعفری ساطوری:4 پیمانه(دقت کنین که میزان نعنا یک سوم میزان چعفری باشه و گر نه خورشتون تلخ میشه)

    -آب غوره:5-6 قاشق
    زردچوبه یا زعفران
    روغن
    نمک و فلفل

    طرز تهیه:

    2-3 ق روغن در دیگ روی اتش ملایم داغ کنید و پیاز را در ان تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
    گوشت را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید.
    3 پیمانه آب بریزد و به جوش اورید،سپس اتش را کم کنید،در دیگ را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید.
    در پایان ساعت دوم نمک و فلفل و اندکی زردچوبه(یا زعفران حل شده در اندکی آب داغ)بریزید.

    3-4 قاشق روغن در تابه روی اتش ملایم داغ کنید و کرفس را 12-10 دقیقه در آن تفت دهید.سپس با قاشق سوراخدار بردارید و کنار بگذارید.
    نعنا و جعفری را در روغن باقیمانده تفت بدهید تا روغن سبز رنگ شود.(اگر لازم شد در هر مرحله روغن اضافه کنید)

    در پایان ساعت دوم پخت گوشت کرفس و سبزی را همراه آب غوره اضافه کنید و خورش را زیر و رو کنید.
    در 15 دقیقه پایان پخت در دیگ را نیمه باز بگذارید تا خورش به روغن بنشیند.

    *به جای آب غوره میتوان آب لیموی تازه به کار برد.
    *قیمه کرفس:

    از روی دستور خورش کرفس درست میشود جز اینکه نعنا ،جعفری و آبغوره را حذف میکنید و هنگام تفت دادن گوشت 2-3 قاشق رب گوجه یا چند گوجه خرد کرده اضافه میکنید.


    **
    *بهترین موقع تهیه کرفس فصل های سرد سال هست چون کرفس قصل گرم سفت و دیر پز هست.
    هرچی کرفس جوانه ها و ساقه تازه و زردرنگ تری داشته باشه خورشمون خوشمزه تر میشه
    پس ساقه سبزتیره و برگهای ضخیم و سفت اصلا مناسب کار نیست

    تجربیات دوست گلمون در پست زیر هم مفید و جالب هستن:
    خورش كرفس

    خورش كرفس
    *BEHNAZ*, *شمیم*, افسونی و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #316
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    خورش کرفس با نعنا جعفری دستور رزا منتظمی

    *گوشت مغز ران گوسفند رو با پیاز تفت داده بعد کرفس و نعنا و جعفری سرخ شده رو اضافه کردم
    *لیمو عمانی هسته گرفته و لوبیای خیس خورده رو اضافه کردم و همراه زردچوبه و فلفل به خورش اضافه کردم.
    *زمان دادم تا خورش بپزه و جابیفته بعد نمک و آبلیموی خورش رو اندازه کردم.

    ***همیشه طبق روش مادربزرگم داخل خورشها آبجوشیده میریزم .

    نام: DSC_1185.jpg نمایش: 505 اندازه: 108.3 کیلو بایت

    نام: DSC_1184.jpg نمایش: 504 اندازه: 107.9 کیلو بایت
    .............
     
    m1361, باران67, mitra40 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #317
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۰۹
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    8
    من عاشق خورش کرفس هستم
    بهترین غذای دنیاست

  7. #318
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    2984
    پسند کرده
    1214
    خورش کرفس خوشمزهنام: IMG_0957.jpg نمایش: 350 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    باران67, maman_mahya, اکی شمس و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  8. #319
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    ما که بچه بودیم مامانم بیشتر این مدل خورش کرفسو درست میکرد.با نعنا جعفری هم درست میکرد ولی کمتر.من فکر میکردم همه هر دو مدل رو درست میکنن،ولی هرکی میومد خونمون میخورد یا میشنید میگفت تا حالا این مدلی نخورده.بعدها شنیدم که تو آذربایجان هم این روش معموله.در هر صورت خورش خوشمزه ایه و هرکی خورده پسندیده.


    • پیاز خردشده 1 عدد
    • گوشت خورشتی برای هر نفر 2-3 تکه
    • کرفس خرد شده برای هر نفرنصف لیوان (یا کمی بیشتر)
    • برگ کرفس خرد شده 1 مشت
    • رب گوجه فرنگی به نسبت میزان خورش 1-2 ق
    • آبغوره
    • نمک و فلفل و زردچوبه
    • روغن

    اول پیاز رو تو روغن سرخ کنین و زردچوبه بهش بزنین.بعد گوشت رو بریزین و خوب تفت بدین.بعد رب رو اضافه کنین و باز تفت بدین.آب بریزین و بذارین تا گوشت بپزه.
    نام: P6161303.jpg نمایش: 330 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    تو این فاصله کرفس و برگ کرفس رو کمی سرخ کنین و وقتی گوشت نیم پز شد بریزین توش.
    نام: P6161308.jpg نمایش: 325 اندازه: 98.0 کیلو بایت
    در آخر که مطمئن شدین گوشت و کرفس پخته،آبغوره و نمک و فلفل رو اضافه کنین و بذارین جا بیفته.
    نام: P6161318.jpg نمایش: 1746 اندازه: 95.6 کیلو بایت
    نکته:کرفس هرچی سفید تر باشه بهتر و زودپزتره.میشه کرفس رو درشت تر خورد کرد که اونطوری بهتر هم هست و تو خورش گم نمیشه.میزان کرفس رو میشه بیشتر ریخت (من خودم چون عاشق کرفسم بیشتر میریزم).زعفرون هم میشه به خورش اضافه کرد.

    نوش جان
    باران67, m1361, الهه مشرق زمین و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منم با خجالت آدرس وبلاگمو میدمhttp://ashpazkhaneh1234.roomfa.com/
    آشپزخانه چراغ روشن زندگی
    چیز خاصی نیست ولی خوشحال میشم بهم سر بزنین

  9. #320
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    398
    پسند کرده
    729
    خورش مرغ و کرفس با دستور شیوا شف عزیز
    نام: 20150725_223950.jpg نمایش: 279 اندازه: 110.2 کیلو بایت
    مرغ… 300 گرم
    کرفس خردشده….. 200 گرم
    پودرنعنا… 2 قاشقغذاخوری
    پیاز….یکعدد
    رب گوجه…. 1 قاشقغذاخوری
    نمکادویهروغن
    خوب
    اول پیازروریزکن وباروغن تفت بده
    کمی ادویه اضافه کن ومرغ روبذارروی پیازودرقابلمه روببندوشعله روکم کن تامرغ باآب خودش بخارپزبشه
    رب روداخل روغن تفت بده
    نعنارواضافه کن وکمی تفت بده (روغن کم نریزخسیس)
    مرغ که پخت رب ونعناوکرفس ونمک رواضافه کن وچندلیوان آب بریزودرقابلمه روببندتاخورش جابیفته

    نوش جان
    m1361, mami mahdis, آتامان و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سلام حضرت دلبر
    سلام قرص قمر
    زمین که لطف ندارد
    از آسمان چه خبر

صفحه 40 از 45 نخستنخست ... 3037383940414243 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما