نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1244Likes

موضوع: خورش كرفس

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 358
صفحه 2 از 45 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۷
    نوشته ها
    245
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    95
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    منم برای نخستین بار، خورش کرفس درست نمودم ، و بابای آقا رادمهر بسی ی ی ی تشکر نمود






    در آخر هم ، وقتی خورش رو توی ظرف ریختم، کمی نعنا داغ هم روش دادم، خیلیییی خوشمزه شد
    [HIGHLIGHT=#ffffff]خدایا لطفا به بعضی از آنهایی که ایمان آورده اند، یادآوری کن که: تو خدا هستی نه آنها !!![/HIGHLIGHT]

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    ما خورشت کرفس رو به این روش درست میکنیم.
    کرفسهارو درشت خرد میکنیم به ارتفاع 1.5 سانت. فقط سبزیهای تازه کرفس رو خرد میکنیم خیلی کم. پیاز داغ میکنیم گوشت رو تفت میدیم همراه با ادویه آب میریزیم تا گوشت بپزه گوشت که نیم پز شد کرفسهارو اضافه میکنیم تا بپزنن در نهایت هم لوبیا قرمز از قبل پخته شده و رب گوجه میریزیم وقتی جاافتاد خاموشش میکنیم و مقدار کمی آب لیمو میزنیم بسی خوشمزه میشه امتحان کنین قیافش هم خورشت کرفس میشه. خورشت کرفسی که ریز میشه و با سبزی میشه شبیه قورمه سبزیه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    358
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    من خورشت کرفس را اینجوری می پزم یه کرفس کنده یا دو تا کوچیک نیم کیلو نعنا جعفری برگهای کرفس را با نعنا جعفری خرد می کنم ساقه هاشو جدا خرد می کنم بعد باهم سرخ می کنم گوشت را پیاز داغ تفت می دم بعد از اینکه گوشت تقریبا پخت سبزی اصافه می کنم و یکم رب که آبش بی رنگ نشه بعد از پختن کرفس ها و جا افتادن خورشت یکم آب لیمو میزنم من اینجوری می دوستم شکل قرمه سبزی هم نمی شه که :دی لوبیا نمی ریزم من
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    789
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: خورش كرفس

    somayeh-b, Negara, marie و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامای فریده آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,120
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    4123
    پسند کرده
    4039

    ویترین مدال ها

    Re: خورش كرفس

    من خورشت کرفس را اینجوری درست میکنم:اول پیاز داغ کردندی سپس گوشت را یک سر تف دادندی بهمراه زرد چوبه فلفل سیاه و در اخر یک بسته عصاره خورشت مگی اضافه کردندی.یک لیوان اب ریزندی تا زمانی که گوشت نیمه پز شدندی.در این فاصله ساقه کرفس ها راکه 2 سانتی برش زدندی با کمی اب و کمی روغن در یک قابلمه ریزاندی تا نیمه پز شداندی سپس بهمراه سبزی خود کرفس+نعنا+جعفری که سرخ کردمدی به خورشت اضافه کردمدی تا خورشت جا افتادندی در 10دقیقه اخر یک مشت غوره فریز شده به خورشت اضافه کردمدی و سپس..........................خوردمدی
    خورشت كرفس
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بازگرداندن یک رابطه از دست رفته
    مثل ریختن آب جوش بر چای سرد شده است،
    کمرنگ میشود
    کمرنگ

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    140
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    سلام دوستان
    من توی خورشت کرفس لوبیا چشم بلبلی و یک یا دو گوجه که چهار قاچ شده می ریزم و برای مزه دار شدن خورشت علاوه بر لیمو عمانی از مقداری رب آلو هم استفاده می کنم اگر دیدم خورشت ترش شده یک مقدار خیلی کم شکر هم اضافه می کنم خوشمزه می شود این عکس خورشت کرفسی است که این اواخر درست کرده ام توی این خورشت به جای گوشت گوسفندی ازران بوقلمون بی استخوان استفاده کردم عالی شد










    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ناگهان چه زود دیر می شود

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    854
    پسند کرده
    102

    Re: خورش كرفس

    این هم خورش کرفس من که با دستور ساران جون درست کردم و خیلی خوشمزه شد:


  8. #16
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6745
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: خورش كرفس

    منم اینطوری میدرستم که گوشت رو پس از تفت دادن با پیاز داغ میذارم بپزه تو ساعت آخر پختش بهش نمک و فلفل و ... اضافه میکنم(این کارو برای همه ی خورشتای گوشتی میکنم؛یعنی اگه زمان پخت کامل گوشت رو 3 ساعت در نظر بگیریم ساعت دوم بهش ادویه و مخلفات خورشت رو اضافه میکنم) بعد کرفس رو با یکم روغن تقت میدم و از ماهیتابه در میارم و توی همون روغن سبزی (نعنا و جعفری ریز خورد شده) رو تفت میدم بعد اینا رو به گوشت اضافه میکنم و آخرای پخت نزدیک سرو آبغوره میریزم

    Negara و مامان امیرمهدی این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

صفحه 2 از 45 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما