نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1244Likes

موضوع: خورش كرفس

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 358
صفحه 18 از 45 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  1. #137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775

    Re: خورش كرفس

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    سلام به همه بچه ها من با خورش کرفس مشکل دارم کل این تایپیک هم خوندم اما خورشتم اصلا خوب نمیشه ی جورایی اب و دونش جداس.اصلا قوام نمیاد اب هم کم میریزم تازه ی کم لوبیا هم میریزم اصلا نسبتهاش رو بلد نیستم مثلا نمیدونم واسه ی کرفس کوچیک چقدر نعنا و جعفری بریزم که خورشتم سبز بشه وقوام داشته باشه.مامی مطهره جون منتظرتم
    آیدا جونم من همیشه وقتی کرفس میخرم برگاش حسابی ریز میکنم و وقتی دارم خورش درست میکنم توش میریزم خیلی خوب میشه به قول شما آب و دونش از هم سوا نمیشه یه بار امتحان کنین
    [url=http://lilypie.com]

  2. بانک بند ناف
  3. #138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: خورش كرفس

    خورش کرفس با این دستور مجددا



    stew/topic1516-120.html#p1371460
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    *پایتخت معنوی ایران*
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    40
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    سلام آیدای عزیزم
    واقعاشرمنده شماشدم با این بدقولیم
    آخه یهوکاری پیش اومد واسم.
    عزیزم و خانومای گلی که با خورش کرفس مشکل دارن
    من از مادرشوهرم این مدل خورش کرفس رو یاد گرفتم که در نوع خودش بی نظیره و بدون اغراق باید بگم تا حالا حتی خونه مامان هم چنین خورش جا افتاده و خوشمزه ای نخورده بودم.هیچ کاری هم نداره(فقط قلق خاص خودشو داره)
    من همیشه کرفس فصل سرما رو فریز میکنم
    آخه تو فصل های گرم معمولا کرفس کمی چغله!
    از این فصل به بعد بهترین کرفس ها رو می تونیدتو بازار پیداکنید
    اول کرفس رو تهیه میکنیم
    هرچی کرفس جوانه ها و ساقه تازه و زردرنگ تری داشته باشه خورشمون خوشمزه تر میشه
    پس ساقه سبزتیره و برگهای ضخیم و چغل اصلا مناسب کارنیست
    من همیشه دو عدد کرفس میگیرم که تعداد زیادی ساقه هم داره و برای حدود دو یا سه ماه من و همسرم جواب میده
    من و همسری عاشق این خورشیم و هفته یک یا دو دفعه حتما درست میکنم!
    سبزی های خورش رو هم که من همیشه جعفری و نعنا میگیرم!(برای دو عدد کرفس جعفری و نعنا وحتی گاهی اوقات گشنیز رو روی هم نیم کیلو میگیرم.)
    دوم هر ساقه ی کرفس رو که ریز میکنیم برگهاش رو هم میزنیم و کنار میذاریم.(برگهای سفت و ضخیم رو که بدرد خورشت نمیخوره دور میریزیم که معمولا خیلی کم دورریز داره)
    بعدکرفس هاروریزخورد میکنیم(مامانم ایناکرفس درشت حدودا3یا4سانتی ریز میکنن امامن حدود2سانتی درست میکنم که هم لعاب بیشتری به خورش میده و هم مرحله پخت رو تسریع میکنه)
    سپس سبزیهارو و برگهای نازک کرفس روخوب شسته و ریز میکنم تو سایز سبزی قورمه سبزی اگه یخورده درشت ترهم بود ایرادی نداره.
    یه قابلمه بزرگ میذاریم رو اجاق و سبزی هاو برگها و کرفس های خورد و قطعه شده را داخلش میریزیم و روشو روغن میدیم
    به اندازه ای که کرفس ها توش سرخ بشه(برای این مقدارحدود یک پیمانه روغن خوبه)
    زیرشو شعله نه خیلی کم میذاریم و میریم پی کارمون تا حدود7یا8ساعت
    مثلا از صبح بذارید تا غروب
    هر یک ساعت یکبار یه هم بزنید کرفس هارو تازیروروبشه و تهش نسوزه!
    هنگام آماده شدن رنگش مشخصه
    تو مایه های زرد رنگه و از سبزی در میاد.
    نه خیلی خام و نه خیلی پخته باشه!
    بعد میذاریم خوب سرد بشه و بسته بندی میکنیم میذاریم تو فریزر
    برای ما دونفر معمولا دو ملاقه میریزم تو کیسه فریزر
    چیزی حدود 5وعده در میاد واسه ما
    این از آماده سازی
    victoria_v, باران67, golbarg. و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهار با تمام رنگارنگی یک پیام دارد : یکرنگی

  5. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    *پایتخت معنوی ایران*
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    40
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    حالا بریم سراغ پخت
    شرمنده اگه پست هام طولانی میشه
    آخه دوست دارم مثل خودم که هر مطلبی رو با جزئیات دقیقش از کسی میخوام برا بقیه دوستان هم...
    واسه پخت برای دو نفر ابتدا روغن حدود3ق غ روغن داخل قابلمه ریخته و یه پیاز ترجیحا بزرگ واسه لعاب بیشتر توش ریز میکنیم
    بعد کرفس رو از فریزر خارج کرده و میریزیم داخل پیازها،گوشت خورشی رو اضافه میکنیم وهم میزنیم.تا این مرحله زیر شعله باید متوسط باشه
    حدود 2-3دقیقه که یه سرتفتی خوردن مواد،زیرشو کم میکنیم و لوبیا رو اضافه میکنیم.(تجربه من میگه بهترین لوبیا واسه خورش کرفس لوبیا قرمزه)حدود یه مشت واسه خورش برای دونفر کافیه!
    این غذا کم لوبیا باشه بهتر از پرلوبیا بودنه چرا که اگه زیاد بریزیم میشه قورمه سبزی دیگه
    بعد از لوبیا ادویه میزنیم.
    به نظر من تو این خورش اولین مورد زردچوبه ست
    بعدکمی دارچین و بعد فلفل سیاه خیلی کم
    نمک رو آخر میزنیم(چرا که گوشت تو خورش اگه نمک بخوره خیلی دیر پخته میشه)
    آخرین مرحله حدود 3لیوان آب ولرم میریزیم
    سرشو میذاریم تاجوش بیاد،بعد زیرشو کم میکنیم تاحدود سه چهارساعت.
    بعد این مدت پخت چاشنیشو اندازه میکنیم.بهترین ترشی توی کرفس آبغوره خونگیه!
    اگه نبود آبلیمو.لیمو عمانی نزنید که مزش جالب نمیشه برخلاف قرمه سبزی! نمک رااضافه میکنیم.
    این نوع روش طبخ ردخور نداره
    میگی نه امتحان کن
    باران67, ostooreh, .افسوس. و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهار با تمام رنگارنگی یک پیام دارد : یکرنگی

  6. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درسای شرقی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    328

    Re: خورش كرفس

    خورشت کرفس اول گوشت و لوبیا چیتی رو با پیاز رنده شده سرخ کردم و گذاشتم پخت بعد کرفس و نعنا جعفری رو جداگانه سرخ کردم و به گوشت اضافه کردم در نهایت یه قاشق ادویه قورمه سبزی هاتی کارا بهش اضافه کردم
    .افسوس. این نوشته را پسندیده.
    چشمانت زمین سبز محبت است و من قانون جاذبه اش را وقتی سیب سرخ دلم افتاد فهمیدم

  7. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    شهرستان
    نوشته ها
    180
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    287
    پسند کرده
    145

    Re: خورش كرفس

    @مامی مطهره ناز
    7-8 ساعت برا سرخ کردن سبزی؟ زیاد نیست؟ من همه مراحل کارم مث شماست اما سبزی رو خیلی خیلی کمتر از اینا تفت میدم یعنی شاید 10 دقیقه، و خورشتم شاید خیلی خوشکل نباشه اما خب خوشمزه هست..

    خواهر اینو توضیح بده لطفا که این همه طولانی چی میمونه از سبزی بیچاره؟؟؟
    در بین تمامی مردم تنهاعقل است که به عدالت تقسیم شده، زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند.

  8. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khatoon khabha آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    660

    Re: خورش كرفس

    حالا یه بارم روش منو انجام بدین اگه خورشتتون خوب نشد.1- گوشت وپیاز داغ و ادویه رو با شعله کم بزارین سرخ بشه حالا کرفسها به همراه نعناع و جعفری و خودسبزی کرفس (کم ) رو سرخ کنید و اضافه کنید و اب به مقدار کم بریزین .نعناع هم زیاد نباشه که تلخ میشه.وقتی اب جوش اومد زیرش رو کم کنید و بزارید جا بیافته.ترشی هم ابلیمو و ابغوره میزنم.در اخر کار یه ربع به کشیدن با یه ذره روغن خوب نعناع داغ درست کنین و توی خورشت بریزین.بسیار جا افتاده وعالی میشه .ضمنا من اصلا لوبیا نمیریزم که دوباره پخت میخواد و این خیلی راحت تره و خوش مزه تره
    عزیز دلم.....
    کمی کمتر مهربان باش!
    کمتر خوب
    بگذار من هم خودی نشان دهم!

  9. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: خورش كرفس

    خورش کرفس با رب
    شوهرمن اینجوری خورش کرفس رو ترجیح میده بخاطر همین منم بیشتر این شکلی درست میکنم البته خودمم اینجوری بیشتر ترجیح میدم
    پیاز داغ میکنیم و گوشت رو تفت میدیم بعد رب اضافه میکنیم و لوبیا قرمز وکرفس تفت داده شده رو اضافه میکنیم و میگذاریم کاملا بپزن
    بعد که پخت نمک وآلو خورشتی بهش اضافه میکنیم و درآخر طبخ هم کمی آبلیمو
    که البته من اینبار آلو فراموش کردم بریزم و به جاش آب آلو ریختم که طعمش همونطوری شده بود
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

صفحه 18 از 45 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما