نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1244Likes

موضوع: خورش كرفس

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 358
صفحه 17 از 45 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  1. #129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    Re: خورش كرفس


    اول پیازو تفت دادم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم.
    ادویه جات و زردچوبه زدمو روش آب ریختم تا بپزه.
    یه تیکه سبزی قورمه سبزی + کرفس و برگهاش رو که تفت داده بودم از قبل رو بازم باهم یه تفت دادم و یه ق مربا خوری رب گوجه زدم بهش. بعد از یکساعت که گوشت پخت همه ی اینها رو به گوشت اضافه کردمو و در زودپزو بستمو یکساعت دیگه اجازه دادم بپزه و جا بیفته. بعد نمک غذا رو اندازه کردمو برای چاشنی هم بهش ابغوره زدم.
    خورش بادمجون
     
    somayeh-b, *** صحرا 61 ***, azmil و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. بانک بند ناف
  3. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ayshin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    نوشته ها
    251
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1318
    پسند کرده
    763

    ویترین مدال ها

    Re: خورش كرفس

    راز خوشمزگی خورش کرفس:

    اول اینکه به هیچ عنوان تو خورشتتون لیمو عمانی نریزین به جای لیمو حتما حتما آبلیمو اضافه کنید

    دوما اینکه نعنایی که همراه سبزیتون میخرینو به هیچ عنوان با سبزی کرفستون سرخ نکنید چون نعنا زود میسوزه و این باعث میشه که خورشتتون تلخ بشه میتونین از نعنای خشک شده استفاده کنید

    و سوما اینکه خورش کرفس به هیچ عنوان نباید آب داشته باشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    farhane آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    خانواده همسر من اینجوری درست میکنن که اول گوشت و پیاز رو با هم تفت میدن و بهش زردچوبه میزنن و بعد ساقه های کرفس رو که کبریتی خرد کردن رو به همراه برگهای خرد شده ( نکته اش اینجاست که کرفس سرخ نشده ) به گوشت اضافه کرده و به آن 1 لیوان آب هم اضافه میکنیم و درب قابلمه رو میبندیم و تا 1 ساعت در این فاصله کرفس آب میانداره تا گوشت بپزه و درب قابلمه رو باز نمیکنیم و به هیچ عنوان خورشت رو هم نمیزنیم ، بعد از 1 ساعت گوشتش رو امتحان میکنیم که اگر پخته بود به آن نمک و آبلیمو و چاشنی اضافه میکنیم
    این بود یک خورشت رژیمی و سالم، امیدوارم تکراری نبوده باشه
    *** صحرا 61 *** این نوشته را پسندیده.
    گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم / گفتا من هم از تو ترک گناه خواهم

  5. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۸
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    14

    Re: خورش كرفس

    خانوما ببشخیدا من کرفسام که یکمی تلخن ... اصلا کرفس باغی تلخه ؟
    بعد وقتی بپزونمش خورش تلخ نمیشه ؟؟؟

  6. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۳
    نوشته ها
    158
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    من با نعنا و جعفری و برگای کرفس درست میکنم. نعناشو 1/3 میریزم چون زیادیش تلخ میکنه وبرگای کرفس هم اگه زیادتر باشه مزه صابون میگیره . سبزیارو از قبل بدون روغن تفت میدم...
    اول پیاز و تفت میدمو گوشت و سبزیو که از قبل تفت دادم توش سرخ میکنم و اب میریزم تا بپزه . من از گوشت گوسفندی یا دمبالیچه استفاده میکنم خیلی خوشمزه میشه و وسطاش لیمو عمانی یا اب غوره بهش میزنم و میزارم جا بیفته ...برا مهمونی هم یه تیکه توش دمبه میندازم وقتی پخت و روغن انداخت یا حسابی لهش میکنم و با خورشت قاطی میکنم یا اینکه از توش درمیارم .

  7. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دختر بهار نارنج آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    125
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    365
    پسند کرده
    175

    Re: خورش كرفس

    دوستاي عزيز اگر براي اين خورشت از آب قلم استفاده كنيد خيلي خوشمزه مي شه. قلم گوساله رو بپزين و آبش رو توي خورشت بريزين هم لعابدار مي شه و هم خوشمزه. امتحان كنيد.

  8. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مینا  ✿ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    156
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    نعنا..جعفری..کرفس..پیازداغ..م رغ..همه رو جداگانه سرخ میکنم...بعد با هم قاطی میکنم و اجازه میدم چند ساعتی بپزه و خوب جا بیفته

    قیمه
     
    خـــدایــــ ـا . . .!

    تو قول دادی . . . !

    وَقالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِی أَستَجبْ لَكُمْ . . .

    یـــادت هســـت ؟؟

  9. #136
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: خورش كرفس

    سلام به همه بچه ها من با خورش کرفس مشکل دارم کل این تایپیک هم خوندم اما خورشتم اصلا خوب نمیشه ی جورایی اب و دونش جداس.اصلا قوام نمیاد اب هم کم میریزم تازه ی کم لوبیا هم میریزم اصلا نسبتهاش رو بلد نیستم مثلا نمیدونم واسه ی کرفس کوچیک چقدر نعنا و جعفری بریزم که خورشتم سبز بشه وقوام داشته باشه.مامی مطهره جون منتظرتم
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

صفحه 17 از 45 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما