نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1244Likes

موضوع: خورش كرفس

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 358
صفحه 10 از 45 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۱۲
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    88
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    دوست خوبم اول جواب شمارو بدم چون امروز همین خورشو درس کردم نمک رو اول زدم گوشتم هم پخت.آبغوره رو هم 30 دقیقه آخر اضافه کردم مشکلی پیش نیومد.خیالتون راحت...........

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۱۲
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    88
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس



    پیاز رنده و سرخ شده گوشت نمک زردچوبه فلفل سیاه عصاره گوشت رو با هم تفت دادم.آب جوش رو ریختم توی قابلمه یه 3 ساعتی زمان برد تا گوشتها نیم پز شدند سپس ساقه ی کرفس خرد شده رو که سرخ کرده بودم با کمی زردچوبه به مواد در حال جوش اضافه کردم یک ساعت ریز ریز قل زد و آب خورش به اندازه ای که میخواستم رسید بعد جعفری نعنا و چند برگ کرفسو سرخ کردم(مقدار جعفری دو برابر نعنا باشد)و به مواد اضافه کردم تقریبا یه ربع بعد یه استکان کوچولو آبغوره و یه تعدادی غوره اضافه کردم.یه ربع هم با هم قل زدن. میتونیم زعفران هم استفاده کنیم

    ممنون از نگاه گرمتون
    feri4khooneh این نوشته را پسندیده.

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۶
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: پختن خورش کرفس خوشمزه

    نقل قول نوشته اصلی توسط نیلوفری
    سلام شما چجوری خورش کرفس خوشمزه میپزین................ساقه های کرفش که رگ های سفت دارن چجوری پاک میکنین؟؟؟؟؟


    نیلوفری جون
    من برای خورش کرفس ساقه های جوون و تردش رو به همراه برگهاش خرد می کنم و بعد خوب تفت میدم و بعد با گوشت و آب گوشت که قبلا پخته شده میذارم جا بیفته البته بعضی ها نعناع خیلی کم و مقداری جعفری هم اضافه میکنند ولی من فقط خود کرفس رو میریزم ضمنا جهت چاشنی لیمو هم بریز و یه مقدار رب هم با ارد و زردچوبه و ادویه هم تفت میدم داخلش میریزم اینجوری حسابی جا افتاده میشه ... وای دلم خواست ... حیف که شوهری خوشش نمیاد
    و ان المساجد لله فلا تدعوا مع الله احدا (سوره جن آیه 18)
    وهمانا مساجد برای خداست پس با خدا کسی را نخوانید .

  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    کرفس رو درشت خرد کردم +برگهاشم با کمی نعنا و جعفری تفت دادم و به اندازه نصف کف دست قورمه سبزی ریختم و با پیاز تفت داده و گوشتهای درشت گذاشتم بپزه کمی هم دارچینریختم

    feri4khooneh و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    518
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1416
    پسند کرده
    99

    Re: خورش كرفس




    امروز اینو پختیدیم
    ...
     
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    سلام دوستان هنرمند و عزیز
    من بتازگی عضو شدم راستش همیشه تو پخت خورش مشکل دارم همیشه آب و سبزیش از هم جدا می شن لطفا منو راهنمایی کنید

    نقل قول نوشته اصلی توسط ميترا 70
    من هم هميشه اواخرش اب نارنج يا اب غوره را اضافه مي كنم خورشت خوب جا نيفته اب و سبزي جدا مي مونه

  8. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: خورش كرفس

    نقل قول نوشته اصلی توسط کتایون

    میترای عزیز ممنون از توصیه های خوبت تو صفحه 4. من شنیدم که نمک و ترشی باعث نپختن گوشت می شه اینطور نیست؟
    آخه من دوست دارم گوشتای خورشم روشن باشه اگه آبغوره بریزم سفت شه چی؟
    می شه هر کسی که در این رابطه (روشن شدن گوشت) تجربه ای داره بگه؟
    عزيزم نمك گوشت رو سفت مي كنه ولي آبغوره پخت گوشت رو سريعتر مي كنه ولي مواظب باش كه زياد نريزي چون ممكنه سبزيجات رو كه بعداً مي ريزي سفت كنه .( براي پخت خورشت بادمجون هم براي اينكه بادمجونا وانره كمي آبغوره اضافه مي كنند)
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنیتا.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    198
    پسند کرده
    180

    Re: خورش كرفس


    من توی کرفس یه قاشق رب اضافه می کنم.طعمش خیلی متفاوت و عالی می شه.وقتی دارم گوشت رو هم تفت می دم یه قاشق آرد رو باهاش تفت می دم که در آخر خورشت قوام داری به دست میاد. ترشی هم به نظرم فقط با آبلیمو خوشمزه می شه.
    تناسخ است یا تکامل؟
    که در سی سالگی
    هزار سال زندگی کرده ایم...

صفحه 10 از 45 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما