نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2849Likes

موضوع: رولت های غذائی

نمایش نتایج: از 385 به 392 از 434
صفحه 49 از 55 نخستنخست ... 3946474849505152 ... آخرینآخرین
  1. #385
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *sara* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    111
    پسند کرده
    42
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته .ب نمایش پست ها
    بچه ها این رولت هایی که تو رستوران و عروسی می خوریم چرا بافتش اینقدر منسجمه ؟ مال من لاش شبیه کباب تابه ای میشه .به که بد مزه باشه ها .ولی دلم میخواد مثل اونا باشه .مرسی اگه می دونید کمکم کنید .
    فرشته جان باید گوشت رو حتما سه یا چهار بار چرخ کنی هرچی گوشت بیشتر چرخ بشه رولت منسجم تره و به قول خودت شبیه بیرونیا
    فرشته .ب, گوگوجی, کوئین و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته اس ********** تا در آن دوست نباشد همه درها بسته اس .

  2. بانک بند ناف
  3. #386
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7080
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    سلام دوستان
    من واسه تولد دخترم میخوام از رولت کالباس استفاده کنم, روز قبل میتونم درست کنم و روش محافظ بکشم.
    خشک و سفت نمیشه ؟؟؟
    کسی تا حالا امتحان کرده.
    سوال دیگه اینکه, من داخل یک نان بگت نرم کالباس و کاهو بزارم بعد رولش کنم بزارم یخچال خنک بشه و بعد برشش بدم ؟
    ؟؟؟؟
     
    maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  4. #387
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهسا السلطنه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    314
    میزان امتیاز
    518
    پسند شده
    6065
    پسند کرده
    6957
    رولت مرغ



    یه سینه مرغ رو با یه پیاز کوچیک تو بلندر دستی ریختم تا کاملا له بشه. بعد سینه مرغ رو، روی نایلون باز کردم به شکل مربع.
    هر چی دم دستم بود به عنوان مواد میانی استفاده کردم: سوسیس و کالباس فریزری، هویج فریزری، فلفل دلمه ای، قیصی، جعفری له شده با بادام زمینی و پنیر پیتزا (همه مواد به صورت نگینی)
    مواد رو با نایلون رول کردم و خیلی کم تو یخچال قرار دادم. اگه رول رو خوب و با حوصله انجام بدیم و بذاریم دو ساعت اینا تو یخجال بمونه خوب میشه ولی من وقت نداشتم و این مراحل رو سریع انجام دادم به همین خاطر از رول و شکل ظاهری راضی نبودم.
    در نهایت مواد رو از نایلون در میاریم. حدود نیم ساعت اینا تو فر بود (چند دیقه هم گریل رو روشن کردم). البته چون سینه مرغ خشکه فک کنم سرخ کرده خوشمزه تر میشه. دفعه بعد حتما با غلتوندن تو آرد سوخاری و ... سرخش میکنم.


    ویرایش توسط مهسا السلطنه : ۱۳۹۴/۰۶/۱۲ در ساعت ۰۶:۱۵ بعد از ظهر
    maman_mahya, m1361, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #388
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4163
    پسند کرده
    3052
    رول ماهی



    مواد لازم:
    فیله ماهی: 3 عدد
    رنده پوست لیموترش: 1قاشق م
    جعفری برگ شده: 1 پیمانه
    گشنیز برگ شده: 1/4 پیمانه
    کنجد و بذر کتان: 1 قاشق م
    سیر تازه: 2 حبه
    پودر پنیر پارمیزان: 1-2 قاشق غ
    آرد : 1 قاشق غ
    سماق: 1 قاشق غ
    مایونز رقیق شده در آبلیمو
    نمک و فلفل
    پنیر چدار: برای تزیین


    طرز تهیه:
    برگهای خرد شده جعفری، گشنیز، سیر رنده شده، سماق، نمک و فلفل، پودر پنیر، کنجد و بذر کتان و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید (منظور از پوست فقط همون قسمت رنگیه مرکباته مثلا در لیمو همون لایه سبز خیلی نازک).


    کره سرد را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.


    فیله ماهی رو صاف روی سطح پهن کنید. (اگر مایل بودید فیله ماهی رو مطابق دستور ماهی سوخاری بدون روغن مزه دار کنید). حالا ترکیب آماده رو به سه قسمت در نظر بگیرید و یک قسمتش رو خیلی راحت روی فیله پهن کنید و کمی پرس کنید. حالا موقع رول یا لوله کردن فیله است. در این مرحله کمی با ظرافت و آرام کار کنید. از قسمت پهن تر ماهی شروع به پیچیدن کنید و از دو دست استفاده کنید.
    نام: 1.jpg نمایش: 1052 اندازه: 14.7 کیلو بایتنام: 2.jpg نمایش: 1056 اندازه: 9.8 کیلو بایتنام: 3.jpg نمایش: 1055 اندازه: 8.8 کیلو بایتنام: 4.jpg نمایش: 1050 اندازه: 12.4 کیلو بایتنام: 5.jpg نمایش: 1045 اندازه: 12.4 کیلو بایتنام: 6.jpg نمایش: 1050 اندازه: 12.6 کیلو بایت


    همین طور که ماهی رو لوله می کنید با انگشت مواد رو هم داخل رول بدید. نگران بیرون ریختن مواد نباشید.

    در ظرفی ترکیبات آرد رو با هم مخلوط کنید (آرد، پودر پنیر، نمک و فلفل)


    می توانید از هر ترکیبی که براتون راحتتره استفاده کنید مثل آرد سوخاری و ...
    ظرف رو کنار بگذارید. حالا با دو دست، رول را از دو طرف بلند کنید و در ظرف دیگری بگذارید و چند قاشق از سس رقیق شده با آبلیمو یا سرکه روی سطح رول بریزید
    (می توانید به جای آن از روغن زیتون استفاده کنید). ماهی رو آرد بزنید. برای این کار از دو قاشق یا چنگال استفاده کنید که دستتون هم آلوده نشه و ماهی رو در ظرف آرد بگذارید و با قاشق آرد را روی همه اون بریزید تا یک لایه نازک دورش رو بگیره.

    در ظرف پخت کمی روغن بریزید. روغن رو فقط در محلی که رول رو قرار می دهید بریزید که روغن در اطراف ظرف نباشه تا بسوزه. رول ها رو با همون دو قاشق بلند کنید کمی تکان بدید تا آرد اضافه اش بریزه و در ظرف پخت بگذارید.


    یک ورقه آلومینیم روی اون بکشید و در فر گرم شده با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.


    بعد از سی دقیقه ظرف رو بیرون بیارید و آلومینیم رو بردارید. اگر مایل بودید کمی پنیر رنده شده روی اون بپاشید در غیر این صورت بدون پنیر و کاور دوباره به فر برگردانید تا ده دقیقه دیگه که به اندازه دلخواهتون طلایی بشه.

    رول خوشمزه آماده است. در ظرف قرار بدید و برش بزنید و از سسی که توی ظرف پخت جمع شده هم کمی روش بدید و با سبزی پلو تازه و یا به تنهایی سرو کنید. غذای خیلی خوشمزه و مجلسیه.


    👇👇👇👇👇👇
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    گوگوجی, maman_mahya, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  6. #389
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4163
    پسند کرده
    3052
    میت لوف
    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده 500 گرم


    پیاز 1 عدد


    سیر 3 حبه


    تخم مرغ 1 عدد


    ماست چکیده و کمی ترش 1 پ


    پنیر پیتزا 1 پ


    آرد 4 ق س


    جعفری خرد شده 3 ق غ


    پنیر پارمسان 2 ق غ (اگه در دسترس نداشتین هم مهم نیست)


    نمک و فلفل و پاپریکا به اندازه لازم






    طرز تهیه:


    گوشت رو توی یه کاسه بریزین و سیر رو روش رنده با له کنین


    پیاز رو هم رنده کنین و داخل مواد بریزین و خوب مخلوط کنین


    حالا تخم مرغ رو هم اضافه کنین


    ماست رو اضافه کنین و دوباره خوب هم بزنین


    فلفل پاپریکا و نمک رو هم همینجا اضافه کنین


    جعفری رو هم روی مواد گوشتی بریزین و مخلوط


    حالا باید آرد رو اضافه کنین و خوب با مواد مخلوط کنین

    قالب لوف رو باکاغذروغنی بپوشونین و کفشو پنیر پارمسان بریزین


    ( بودن پنیر پارمسان خیلی هم مهم نیست ولی اگه داشتین توش بریزین خوشمزه تر میشه)


    حالا مواد رو داخل قالب بریزین و داخل فر بذارین با پیش گرمایش 180 درجه به مدت


    30 دقیقه


    بعد ازین مدت قالب رو از فر دربیارین و روی مواد رو با پنیر پیتزا بریزین و دوباره داخله


    فر بذارین 20 دقیقه کفایت میکنه


    بعد ازین مدت اجازه بدین تا میت لوف کاملا خنک بشه بعد از توی قالب در بیارین و


    داخله ظرف سرو برگردونین به طوریکه طرف پنیر پیتزاییش زیر باشه برش بزنین و سره


    سفره ببرین
    نوش جان


    نام: 0.jpg نمایش: 975 اندازه: 28.4 کیلو بایتنام: 01.jpg نمایش: 976 اندازه: 26.5 کیلو بایتنام: 02.jpg نمایش: 987 اندازه: 45.0 کیلو بایتنام: 03.jpg نمایش: 977 اندازه: 30.0 کیلو بایتنام: 04.jpg نمایش: 980 اندازه: 22.6 کیلو بایتنام: 05.jpg نمایش: 975 اندازه: 40.5 کیلو بایتنام: 07.jpg نمایش: 982 اندازه: 32.8 کیلو بایت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    zakizadeh, mehr banoo, بااااااارن و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  7. #390
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4163
    پسند کرده
    3052
    رولت قارچ و مرغ با خمیر مخصوص
    طرز تهیه:


    ابتدا سینه های مرغ را شسته و خشک کنید و بعد روی میز کار قرار داده و رویش نایلون بکشید و با گوشتکوب بکوبید تا نرم و پهن شوند.کشمش ها را شسته و در مقداری کره تفت دهید تا کمی پف کنند.سپس مرغ را روی سطحی مناسب پهن کرده و روی آن پودر آویشن ، نمک و فلفل بپاشید و کشمش ها را در مرکز سینه های کوبیده شده قرار دهید.
    سینه های مرغ را رول کنید سپس با خلال های چوبی به هم متصل کنید و روی آن مجددا مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل بپاشید .داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و رولت مرغ را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس روی آن مقداری زعفران ریخته و داخل فویل بپیچید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا کباب شود.


    برای تهیه مایه قارچ ابتدا پیاز و سیرها را رنده کنید و در کره تفت دهید تا نرم شوند سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها سرخ شوند ، نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید سپس با مخلوط کن یا میکسر مواد را پوره کنید.


    برای تهیه خمیر آرد ، نمک و2قاشق غذاخوری روغن را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس شیر را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید که به دست نچسبد ، خمیر را داخل ظرف چرب شده ای بگذارید و روی آن را بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید.
    پس از استراحت خمیر را به 2 قسمت تقسیم کنید ، یک قسمت از خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید باز کنید و رولت مرغ کباب شده را در مرکز آن قرار دهید و اطراف رولت مرغ را با مایه قارچ پوشش دهید .زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید سپس روی سطح خمیر مقداری زرده تخم مرغ و زعفران بمالید.


    خمیر دوم را با وردنه پهن کنید و روی رولت را کامل با خمیر پوشش دهید ، لبه های خمیر را با زرده تخم مرغ به هم بچسبانید و روی سطح خمیر را با چنگال چندین سوراخ ایجاد کنید سپس با زرده تخم مرغ تمام سطح خمیر را کامل پوشش دهید.
    رولت را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 40 تا60 دقیقه قرار دهید تا روی نان رولت طلایی شود ، پس از پخت رولت را از فر خارج کنید و 15 دقیقه اجازه دهید رولت خنک شود سپس برش بزنید .
    نام: 1.jpg نمایش: 921 اندازه: 108.6 کیلو بایتنام: 2.jpg نمایش: 920 اندازه: 101.0 کیلو بایتنام: 3.jpg نمایش: 934 اندازه: 93.2 کیلو بایت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۲۴ در ساعت ۰۴:۰۴ قبل از ظهر
    مامان غزل, باران67, zakizadeh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  8. #391
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط elikhanoomi نمایش پست ها
    رولت قارچ و مرغ با خمیر مخصوص
    سلام .دستتون درد نکنه عالی شده.عزیزم مقدار آرد وشیر را نفرمودین.خودتون چقدر استفاده کردید؟منظوم آرد وشیره.ممنون
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۲۴ در ساعت ۰۴:۰۵ قبل از ظهر

  9. #392
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4163
    پسند کرده
    3052
    500 گرم ارد حدودا و 3/4 لیوان شیر اردها با هم فرق دارند کم کم ارد رو اضافه کنید که خمیر چسبنده نشه

    میتونید از خمیر معرکه هم استفاده کنید
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    ?

صفحه 49 از 55 نخستنخست ... 3946474849505152 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما