نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2850Likes

موضوع: رولت های غذائی

نمایش نتایج: از 345 به 352 از 434
صفحه 44 از 55 نخستنخست ... 344142434445464754 ... آخرینآخرین
  1. #345
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    119
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    50
    دوستان رولت پز خواهش میکنم اندازه موادتونم بگید؟مخصوصآ اندازه گوشت
    aydaa و shabnamjon این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #346
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاطره خانوم آواتار ها
    خاطره بهروز
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    374
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    133
    پسند شده
    4458
    پسند کرده
    659
    دوستان عذر میخوام اگه به صورت مکتوب ننوشتم آخه همعروسم یهو نی نی شو آورد گذاشت پیش من منم بزور فقط عکسها رو زدم
    میتونید الان به پست رولت غذایی برید چون ویرایش شد
    دیزی سنتی
     
    aydaa و shabnamjon این نوشته را پسندیده.




  4. #347
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    340
    نوشته های وبلاگ
    96
    میزان امتیاز
    641
    پسند شده
    6565
    پسند کرده
    7658

    ویترین مدال ها

    اینم رولت مرغ ما با این دستور:
    وقتی خمیر رو با وردنه پهن کردم مقداری سس تند با قلم روی خمیر میزنم بعد موادی که از قبل آماده شده شامل مرغ پخته ریش شده+زرشک+تخم مرغ رنده شده+فلفل دلمه+آویشن و پنیر پیتزا
    نام: IMAG0960.jpg نمایش: 1537 اندازه: 112.8 کیلو بایت
    reyhan777, Hope, mamienazi و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #348
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    240
    پسند کرده
    2535
    خاطره جان, مواد داخلی همه پخته بودن , به جز قارچ , نه؟ آخه من از روی تصویر به نظرم میاد که قارچ خام باید باشه. بعد از پخت مزه قارچ چه جوریه؟ قارچ ابداره؟ حالت لاستیکی پیدا نمیکنه؟
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  6. #349
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاطره خانوم آواتار ها
    خاطره بهروز
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    374
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    133
    پسند شده
    4458
    پسند کرده
    659
    نقل قول نوشته اصلی توسط ستین نمایش پست ها
    خاطره جان, مواد داخلی همه پخته بودن , به جز قارچ , نه؟ آخه من از روی تصویر به نظرم میاد که قارچ خام باید باشه. بعد از پخت مزه قارچ چه جوریه؟ قارچ ابداره؟ حالت لاستیکی پیدا نمیکنه؟
    سلام عزیزم درست حدس زدی قارچ خامه و بعد از پخت بافتش خیلی نرم میشه و حالت لاستیکی پیدا نمیکنه
    دیزی سنتی
     
    ستین این نوشته را پسندیده.




  7. #350
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گوگوجی آواتار ها
    اکرم سادات
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,346
    میزان امتیاز
    587
    پسند شده
    10794
    پسند کرده
    7210

    ویترین مدال ها

    رولت های غذائی


    با دستوری که لینکش رو گذاشتم برای رنگی شدنش هم هر بار یه خلال دندون تو رنگ ژله ای می زدم بامواد کرپ مخلوط می کردم البته رنگها تو ترکیب با زرده ی تخم مرغ کمی تغییر رنگ می دن تزیین هم هویج پخته شده کاتر خورده و پنیر گودا کاتر خورده
    ویرایش توسط گوگوجی : ۱۳۹۳/۱۱/۰۹ در ساعت ۰۹:۳۶ قبل از ظهر
    خاطره خانوم, live, *Afsaneh* و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آقا خلاصه یک نفر باید بیاید
    تا انتقام سیلی زهرا بگیرد

  8. #351
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خرسند آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    محل سکونت
    شهر امام رضا(ع)
    نوشته ها
    537
    میزان امتیاز
    89
    پسند شده
    6632
    پسند کرده
    10844
    رولت مرغ که با دستور نسترن نگارین عزیز توی صفحه 41 درست کردم فقط من برای سس روش از کره باز شده و زعفران ابلیمو استفاده کردم نام: CAM01526.jpg نمایش: 1921 اندازه: 108.4 کیلو بایت
    m1361, بانوی فروردین, sh_capr و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #352
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گوگوجی آواتار ها
    اکرم سادات
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,346
    میزان امتیاز
    587
    پسند شده
    10794
    پسند کرده
    7210

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon
    برا رولت غذاییت چطور با گودا کاتر زدی؟من تا کاتر میزدم خرد میشد
    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon
    یچیز دیگه هم یادم رفت
    توی موادش روغن باشه دیگه نیازی نیس روغن بریزیم سرخ کنیم؟
    من تو موادش روغن نریخم
    1/خمیرم میسوخت یا پف میکرد:(
    میزان موادی ک میریختی تو تابه چقد بود؟
    2/خیلیییییی روغن جذب کرده بود
    نقل قول نوشته اصلی توسط kiyana91
    راجع به رولت مخصوص که تو قسمت رولتهای غذایی دستورشو گفتین، همه مواد رو یک بار میرزید داخل تابه؟
    با اجازه ی دوستان چون بعد از پست رولت های غذائی
    برای عده ای از دوستان سوال ایجاد شده بود و خصوصی مطرح گرده بودند اینجا جواب می دم شاید به درد بقیه ی دوستان هم بخوره
    پنیر گودا رو بزارین بیرون یخچال نرم می شه و راحت کاتر می خوره
    دوست عزیزم من وقتی یه دستور مطمئن از یه منبع معتبر مثل خانم عسکرزاده رو امتحان می کنم هیچ وقت میزان مواد رو دست کاری نمی کنم وقتی تو دستور روغن مایع داره شما چرا حذفش کردین؟؟؟
    درباره ی کف قالب ... بله تو دستور داره کف قالب کمی چرب شود اما من تو تابه رژیمی درست کردم بدون چرب کردن کف قالب.
    میزان چربی رولت و جذب روغن اون ...
    اصلا چربی اضافی نداره از شکل خمیر کاملا معلومه که چربیش اندازه است.
    نکته ی بعدی اینکه تمام موادی که تو دستور داره با هم داخل قالب بریزید .
    با هر بار دستور تو تابه رژیمی ابتدا و انتهای خمیر رو که حالت اریب داره کات می کردم و ده تا رولت تو سایز معقول خوشگل داشتم.
    خمیر کرپ کافیه ببنده نیاز به سرخ شدن نداره حرارت رو ملایم کنید تا با حرارت ملایم ضمن بسته شدن کرپ پخته هم بشه ولی نیاز نیست سرخ بشه و تغییر رنگ بده .
    shabnamjon و *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.
    آقا خلاصه یک نفر باید بیاید
    تا انتقام سیلی زهرا بگیرد

صفحه 44 از 55 نخستنخست ... 344142434445464754 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما