نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2848Likes

موضوع: رولت های غذائی

نمایش نتایج: از 329 به 336 از 434
صفحه 42 از 55 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  1. #329
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1097
    پسند کرده
    650
    نقل قول نوشته اصلی توسط نسترن نگارین نمایش پست ها
    رولت مرغ من درآوردی:
    یه سلفون باز میکنیم مثل کالباس میپیچیمش و دورش هم فویل میپیچیم میذاریم دالآب جوش به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه.بعد در میاریم
    یعنی میذاریم توی اب بجوشه؟یا فقط توی اب جوش قرار میدیم؟
    اب به داخلش نفوذ نمیکنه؟

  2. بانک بند ناف
  3. #330
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    1609
    رولت اسفناج ومرغ طبق دستور ز ردین
    نام: DSC02915.jpg نمایش: 2538 اندازه: 71.4 کیلو بایتنام: DSC02921.jpg نمایش: 2524 اندازه: 75.5 کیلو بایتنام: DSC02920.jpg نمایش: 2539 اندازه: 88.4 کیلو بایت
    خورشت هویج
     
    ویرایش توسط مانلا : ۱۳۹۳/۰۸/۲۷ در ساعت ۰۲:۱۹ بعد از ظهر دلیل: م
    zardin, sabooha, خرسند و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #331
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7517
    پسند کرده
    8761
    نقل قول نوشته اصلی توسط زهره ن نمایش پست ها
    یعنی میذاریم توی اب بجوشه؟یا فقط توی اب جوش قرار میدیم؟
    اب به داخلش نفوذ نمیکنه؟
    وقتی محافظ غذا رو دورش پیچیدیم دو طرفش گره میخوره و دوباره فویل دورش کشیده میشه .به همین دلیل آب توش نمیره ولی اندازه یه قاشق خودش آب میندازه.که داخل محافظ یا سلفون غذا جمع میشه.
    .............
     
    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  5. #332
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهسا السلطنه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    314
    میزان امتیاز
    518
    پسند شده
    6065
    پسند کرده
    6957
    بازم رولت سالاد روسی (لینک پست قبلی)

    نام: 2014-08-27 17.06.34.jpg نمایش: 2534 اندازه: 109.4 کیلو بایت

    با این مقدار مواد + سس

    نام: DSC_0448.jpg نمایش: 2482 اندازه: 92.8 کیلو بایت

    سیب زمینیا باید حتمن رنده بشن چون اگه با همزنی چیزی پوره بشه له میشه آب میندازه و لواشا خمیر میشن.
    مواد یه چن ساعتی خنک شه و طعما به خورد هم برن خیلی بهتره.
    ویرایش توسط مهسا السلطنه : ۱۳۹۴/۰۸/۲۹ در ساعت ۰۹:۳۰ بعد از ظهر
    mitra40, mehr banoo, sohei59 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #333
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره خاتون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۳
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1278
    پسند کرده
    646
    نصف سینه مرغ پخته رو ریختم توی غذاساز بعد همراه با یه تخم مرغ و مقداری نون باگت خشک و خرد شده و ادویه مخلوط کردم و لای پاکت فریزر پهن کردم .
    دوتا هویج قلمی رو بخار پز کردم و گذاشتم روی خمیر،رولش کردم و برش زدم .چیدم تو ماهیتابه و خیلی کم سرخ کردم.

    نام: DSC_0177.jpg نمایش: 2414 اندازه: 95.6 کیلو بایت
    sepide56, خرسند, *Queen* و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #334
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22884
    پسند کرده
    4766
    رولت مرغ با این دستور عالی نسترن جون ****رولت های غذائی
    فوق العاده عالی و رژیمی و خوشمزه و خوشگل
    البته من پودر عصاره مرغ به مواد اصلی اضافه کرده و سس روش نریختم .



    ممنون دوست عزیز
    sOhEiLa71, zardin, aydaa و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  8. #335
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    755
    پسند کرده
    1399
    من رولت گوشت درستیدم موقع برش مواد میشکست.اعصابم خرد شد.علتش چیهههههههههههه؟

  9. #336
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1964
    پسند کرده
    2166

    رولت گوشت:



    مواد لازم براي تهيه رولت:
    گوشت چرخ كرده :250گرم

    تخم مرغ :1 عدد

    پياز متوسط رنده شده و آب گرفته شده:1عدد

    سير رنده شده: 1حبه(اختياري)

    نون تست مرطوب شده با شير : 2عدد

    نمك و ادويه جات :به ميزان لازم

    هويج پخته شده و جعفري براي ميان رولت

    جعفري خرد شده : به ميزان كافي

    پيازداغ و رب گوجه براي سس رولت

    طرز تهيه :

    گوشت را با تخم مرغ، ادويه و نمك و نون تست مرطوب شده با شير كه حسابي شيرش رو خارج كرديم و همينطور پياز و سير رنده شده مخلوط ميكنيم.(به جاي نون تست مرطوب ميشه از آرد سوخاري استفاده كرد)و مخلوط رو حستبي ورز ميديم.

    حالا كيسه فريزر رو روي تخته بازميكنيم و مايع گوشتي رو به شكل مستطيل به ضخامت 1سانت پهن ميكنيم و مواد مياني كه معمولا دلبخواهي و بنابر ذائقه هست دروسط رولت و در راستاي طول مستطيل ميچينيم كه من فقط جعفري و هويج گذاشتم و ميشه تخم مرغ پخته، زرشك و ... هم به كار برد.

    حالا با احتياط و با حوصله لبه هاي رولت رو با كمك كيسه روي هم مياريم و محكم ميكنيم و رولت رو به ماهيتابه ي داغ شده باكمي روغن منتقل ميكنيم و دو طرفش رو كمي تفت ميديم.

    از اونطرف در ظرف ديگري پيازداغ تهيه شده رو باكمي رب تفت ميديم ادويه ي دلخواه رو اضافه ميكنيم و به ميزان لازم آب اضافه مي كنيم و وقتي جوش اومد رولت رو به ظرف منتقل ميكنيم و ميزاريم حدود 20 دقيقه تا نيم ساعت بجوشه و رولت بپزه و سس غليظ بشه .

    حالا رولت ما آماده هست

    نوش جان
    نسترن نگارین, تپل طلا, mitra40 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

صفحه 42 از 55 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما