نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2850Likes

موضوع: رولت های غذائی

نمایش نتایج: از 313 به 320 از 434
صفحه 40 از 55 نخستنخست ... 303738394041424350 ... آخرینآخرین
  1. #313
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1136
    پسند کرده
    12512
    کدبانوها از طرف خودم و همه مدیران سایت تضمین می کنم در صورتی که یک خط بله دقت داشته باشید فقط یک خط درباره کارهای زیباتون توضیح بنویسید از خوشحالی دچار سکته قلبی و ... نشیم =)))

    پیشاپیش هم از همه کدبانوهای یک خط نویس =))) یا بیشتر دنیا دنیا ممنونم
    ... رضوان ..., aydaa, Behjat و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  2. بانک بند ناف
  3. #314
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    نام: DSC_12031.jpg نمایش: 2660 اندازه: 81.5 کیلو بایت
    رولت گوشت چرخکرده:
    گوشت چرخکرده 300 گرم
    پیاز 1 عدد
    ارد نان 2 قاشق غذلخوری
    شیر 3 ق غ
    نمک و فلفل و ادویه
    سبزی معطر خشک من از پونه استفاده کردم
    مواد میانی:
    تخم مرغ پخته 2 تا3 عدد
    جعفری تازه خرد شده 4 الی 5 شاخه
    گردو و زرشک به دلخواه
    مواد سس:
    پیاز متوسط خلالی 1 عدد
    رب گوجه 2 تا 3 ق غ
    اب گوشت 1 ق غ یا اب جوشیده
    فلفل سبز نگینی نصف یکی

    پیاز را رنده یا چرخ کرده و ابش را میگیریم با گوشت ترکیب نموده سپس ارد نان را در ظرفی جداگانه در شیر حل نموده کمی بماند تا حالت خمیری پیدا کند اگر اب داشت ابش را جدا کرده و به گوشت میافزاییم.ادویه ها را اضافه کرده با گوشت کوب برقی یا خمیر زن خوب مخلوط نموده سپس گوشت را روی سلفون به قطر 1/5 سانت و به شکل مستطیل پهن می کنیم ابتدا جعفری خرد شده را ریخته روی لبه ها نریزید سپس نمک و فلفل و بعد گردوی نگینی و زرشک در انتها تخم مرغ هارا درسته یا برش زده قرار دهید رولت را از عرض جمع نموده به کمک سلفون زیرش . دورش رو خوب می بندیم سپس به سینی فر که کاغذ روغنی انداخته منتقل میکنیم به مدت 1 ساعت در فر 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده قرار میدهیم یا مثل من ابتدا سس را تهیه نموده و رولت را در تابه یا قابلمه در سس غلیظ قرار داده به مدت تقریبی 1 ساعت با حرارت کم بپزید. در ااواسط پخت رولت را برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود.
    طرز تهیه سس:
    پیازهای خلالی را در روغن سرخ کنید فلفل دلمه ای را هم افزوده سپس رب گوجه را هم تفت داده در انتها اب گوشت یا اب جوشیده را افزوده. از روی حرارت بردارید و ترشی اش را با ابلیمو بسازید.
    نام: DSC_12081.jpg نمایش: 2583 اندازه: 90.2 کیلو بایت

    - - - Updated - - -
    ویرایش توسط عطر سیب : ۱۳۹۳/۰۶/۲۱ در ساعت ۰۱:۱۱ قبل از ظهر
    m1361, Andrew, آتامان و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #315
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گوگوجی آواتار ها
    اکرم سادات
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,346
    میزان امتیاز
    587
    پسند شده
    10795
    پسند کرده
    7210

    ویترین مدال ها

    رولت مخصوص
    رولت های غذائی




    با دستور فرنوش عسکرزاده ی عزیز
    با یه قطره رنگ خوراکی مایع قرمز
    و یه سری با یه قطره رنگ خوراکی آبی که در ترکیب با زرده تخم مرغ رنگ سبز روشن تحویل داد
    shahla-324, Andrew, آتامان و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آقا خلاصه یک نفر باید بیاید
    تا انتقام سیلی زهرا بگیرد

  5. #316
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ایدا-ز آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    528
    پسند کرده
    188
    رولت اسفناج تزیینش کنتاکیه پیاز و سیب زمیینی سرخ شده هس







    ترنم63, *Afsaneh*, mehr banoo و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #317
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فانوس شب. آواتار ها
    پریســــــا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    501
    پسند کرده
    336
    نام: 14107907524681.jpg نمایش: 2310 اندازه: 25.9 کیلو بایت
    نام: 141079075249552.jpg نمایش: 2312 اندازه: 24.7 کیلو بایت
    دقیقا مثه دستور نبض مامان تو همین صفحه فقط من به جا تخم مرغ هویج پخته گذاشتم فوق العاده خوشمزه
    shahla-324, sOhEiLa71, sara chef و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #318
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    سینه مرغ رو کوبیدم تا پهن شه.دو طرفش نمک و فلفل و پودر سیر پاشیدم.وسطش ترکیب پیاز و سیر و گشنیز و جعفری و فلفل دلمه ای که همه رو با هم تفت داده بودم ریختم و رول کردم . با خلال دندون لبه شو محکم کردم.کمی آب ریختم با در بسته پخت و به روغن افتاد و تو روغن خودش سرخ شد.
    نام: P9190214.JPG نمایش: 3398 اندازه: 93.8 کیلو بایت
    سامره, رستگار, m1361 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #319
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16303
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    رولت مرغ من که در کلاس آشپزی به اسم رست چیکن آموزش دادن کمی شبیه دستور صفحه اوله که نجما جون گذاشتن ولی با کمی تغییرات که من عین دستور رو که آموزش دیدم میزارم خیلی خوشمزه و شیک میشه واسه مهمونیهامون

    مواد لازم :سینه مرغ 1 عدد......هویچ نگینی خرد و پخته شده 1 عدد........کنسرو نخود فرنگی یا نخود فرنگی پخته شده نصف لیوان..........سوسیس خرد شده یا رنده شده 3 عدد..........کالباس خرد شده 100 گرم.........تخم مرغ 1 عدد.....زعفران و نمک و ادویه به مقدار لازم......پیاز 1 عدد.....چیپس گوجه فرنگی 1 بسته بزرگ
    طرز تهیه :
    ابتدا پیاز و مرغهارا با دستگاه به صورت پوره در می آوریم.........
    بغد تمام مواد را با مرغ پوره شده مخلوط میکنیم.........حالا روی تخته کار نایلون باز کرده و چیپسمان را خرد کرده و روی نایلون پخش میکنیم......سپس مواد گوشتی را روی چیپس قرار داده و به کمک نایلون حالت مورد نظرمان را روی گوشت انجام میدهیم هم میشود به صورت گرد حالت داد هم مثل من حالت سه گوش هر کدام را که دوست دارید ولی دقت کنید که چیپس خرد شده تمام سطح گوشت را بپوشاند.........بعد ظرف مورد نظر را چرب کرده و به کمک نایلون رستبیف را به ظرف منتقل میکنیم ......و در فر از قبل گرم با درجه 200 به مدت 25 دقیقه می پزیم...البته وسطهای پخت دوبار غذا را برمیگردانیم که تمام سه طرف خوب سرخ و پخته شود....وقتی که پخت بعد از اینکه کمی خنک شود برش زده و سرو میکنیم

    نام: DSC07174.jpg نمایش: 5402 اندازه: 88.3 کیلو بایت

    نام: DSC07260.jpg نمایش: 5461 اندازه: 101.4 کیلو بایت


    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار نمایش پست ها
    سوهی جان ممنون برای دستور.منظور از چیپس گوجه چیه؟ رویل ظرف رو فویل نمیکشیم؟ خشک نمیشه؟
    خواهش گلم....همون چیپس گوجه فرنگی که بجه ها خیلی دوست دارن همونه......نه خانومی خشک نمیشه چیپس باعث میشه ترد بشه روش
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۳/۰۷/۲۰ در ساعت ۰۲:۱۷ بعد از ظهر
    ماناسهیل, ferii, zardin و 49 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #320
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    632
    پسند شده
    17143
    پسند کرده
    20225
    نان رول اسفناج




    این بار به جای ژامبون از مرغ پخته استفاده کردم .

    بخشی از خمیر و هم به صورت پیراشکی تک نفره درست کردم که بهش بادمجان سرخ شده هم اضافه کردم که اون خیللللللی خوشمزه تر بود .

    رولت های غذائی
    ماناسهیل, sara chef, Behjat و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 40 از 55 نخستنخست ... 303738394041424350 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما