نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2850Likes

موضوع: رولت های غذائی

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 434
صفحه 14 از 55 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: رولت های غذائی

    رولت گوشت
    گوشت دو بار چرخ کرده رو با تخم مرغ – جعفری خرد شده – ادویه های مختلف- فلفل دلمه رنگی وقارچ و وسطش هم آلو بخارا و زرشک و گردوی آسیاب شده و تخم مرغ آب پز و گذاشتم بخار پز شد و 5 دقیقه هم توی ماکرو گریل کردم



    Andrew این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    299
    پسند کرده
    433

    Re: رولت های غذائی

    رولت پنیر و سبزی و گردو

    با نان لواش:


    با نان باگت:

    maamaane kourosh و Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #107
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: رولت های غذائی

    اگه جای این پست درست لطفا عوضش کنین
    رولت خرما
    خرما رو با کره تفت دادم و بهش دارچین زدم.روی یک پلاستیک پهنش کردم
    آرد رو هم تفت دادم و روی خرما پهن کردم.
    رولش کردم و داخل یخچال گذاشتم
    و برش زدم

    maamaane kourosh و Andrew این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  5. #108
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: رولت های غذائی

    رولت نون و پنیر و سبزی و کنجد و فلفل سیاه

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  6. #109

    Re: رولت های غذائی

    رولت پنیر و گردو و سبزی
    چون روز قبل می خواستم بدرستم و می ترسیدم سبز آب بندازه یا سیاه بشه خیلی کم سبزی زدم و از این پنیرهای هوکلند که توش سبزی هست استفاده کردم
    گردو پنیر و سبزی رو میکس کردم و رول کردم
    maamaane kourosh و Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #110
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    789
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: رولت های غذائی

    رولت نان وپنیر
    مواد لازم خمیر:
    تخم مرغ :1 عدد
    آرد:بمیزان لازم
    آب ولرم یا شیر ولرم:150 میلی لیتر
    روغن مایع:2 ق س
    خمیرمایه:1 ق چ
    شکر:1 ق چ
    نمک:یک دوم ق چ
    مواد لازم مواد میانی:
    پنیرخامه ای :150 گرم
    سبزی حرد شده ی معطر3ق س یا سبزی خشک1 ق س
    پودر گردو:50 تا 100گرم

    ابتدا مایه خمیر+شکر+آب راترکیب تا 5 مین درجای گرم گذاشته تا عمل آمده روغن مایع+تخم مرغ+نمکرا با چنگال زده سپس آرد را کم کم اضافه تا حدیکه خمیر بدست نچسبد آرد بیش از حد نریزید چون باعث سفت شدن خمیر میشود تقریباً 3 پیمانه ...5 مین ورز داده و5/1 ساعت خمیر را در کاسه ی چرب وبا درب پوشیده درجای گرم استراحت داده.بعد دست را مشت کرده و وسط خمیر فشار داده تا هوای آن گرفته شود.دوباره 30 ثانیه خمیر را ورزداده روی سطح آرد پاشی شده خمیر را به ابعاد 20در 30 بقطر نیم سانت بازکرده ومواد میانی را با هم ترکیب وروی خمیر بطور یکنواخت ریخته سپس خمی را رول کرده و20 دقیقه دیگر درسینی استراحت وبعد با زرده ی تخم مزغ(1 عدد)+2ق س شیر رومال زده وکنجد وسیاهدانه پاشیده ودرفر 180 درجه بمدت 25 مین پخته تا روی نان طلایی شود وبعداز خنک شدن برش بزنید...



    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam Banoo
    باران جون يعني پنير هم با خمير 25 دقيقه داخل فر ميمونه؟طعم عوض نميشه؟
    داخلش خميري نيست؟
    بانو جون نه هیچ تغییری نکرد وخوشمزه بود....
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

  8. #111
    مدیر انجمن
    DaDa آواتار ها
    سارا حکمتی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,687
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    7611
    پسند کرده
    2903

    ویترین مدال ها

    Re: رولت های غذائی



    رولت کالباس

    نان فرانسوی رو نصف کردم ؛ خمیر اضافی داخلش رو گرفتم .
    روی نصفش پنیر خامه ایی و روی نصف دیگه سس مایونز مالیدم .
    روی پنیر کنجد و روی سس فلفل سیاه پاشیدم .
    کالباسها رو روی نون گذاشتم و خیار شور ریز خرد شده رو هم روش پاشیدم .
    رولش کردم و داخل یخچال گذاشتم ؛ بعد از چند ساعت با چاقو برش زدم و داخل کپسول شیرینی گذاشتم .
    روش رو هم با سس سفید ؛ سس کچاپ تزئین کردم !

    چون می خواستم جایی ببرم ؛ تو جعبه شیرینی چیدم .
    اون چند تا پر جعفری و دو تا برش لیمو ترش رو هم کنارش گذاشتم که با شیرینی اشتباه نشه ؛ ولی یکی خورد گفت اینکه شیرینی نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    عکسهای بدون توضیح حذف می شوند !

  9. #112
    مدیر انجمن
    DaDa آواتار ها
    سارا حکمتی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,687
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    7611
    پسند کرده
    2903

    ویترین مدال ها

    Re: رولت های غذائی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مام بهار
    سارا جون من نمی دونم از کدوم جهت باید رول کنیم برای همین هیچ وقت به فکرش نمی افتم . چون ما همیشه نون تست می خریم و از نظر من پرکاربردتره. 5 شنبه مهمونی دارم میخوام اگر بشه درست کنم مهمونام رو گول بزنم با وردنه باز کردی؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr_ir55
    ببخشيد دادا جان ميشه نشون بدي چجوري رول ميکني اخه منم مث مام بهار نمي دونم چه جوري بايد رول بشه؟
    نه عزیزم از وردنه استفاده نکردم .
    وقتی یک طرف نون رو باز می کنی و اون رو بازش می کنی ؛ موادت رو که داخلش گذاشتی از طول خود نون ؛ یعنی اون طرف که براقه و روی نو محسوب میشه بمونه داخل ....
    نمی دونم چه جوری توضیح بدم ؛ برگشتم براتون عکس می گیرم .

    ببخشید از دیروز فقط همین مقدار نون تو خونه داشتم :دی
    سر و ته نون رو می بریم ...



    از وسط به برش می زنیم و نون رو باز می کنیم .



    خمیر اضافی اش رو در همین حد بیرون می آریم ؛ اگه زیاد بگیریم نازک میشه و رولت خیلی کوچولو میشه .
    در ضمن اگه با وردنه هم باز کنیم نازک می شه و باز خیلی کوچولو میشه .



    بعد از اینکه مواد رو داخلش گذاشتیم رولش می کنیم ؛ این قسمت که با فلش مشخص کردم در واقع وسط نون هستش !
    خط تا !!!!!!!!!!!
    :دی



    از قسمت روی نون می پیچیم که پشت نون در واقع رو قرار بگیره ؛ اونجوری بافتش بیشتر شبیه خمیر میشه .
    وقتی روی نون روی رولتمون قرار می گیره اون حالت برشته و براقش نشون میده که نون باگت هست !




    زهرا س.پ, Andrew و نایاب 90 این نوشته را پسندیده.
    عکسهای بدون توضیح حذف می شوند !

صفحه 14 از 55 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما