نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2850Likes

موضوع: رولت های غذائی

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 434
صفحه 10 از 55 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,795
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    21252
    پسند کرده
    15586

    ویترین مدال ها

    Re: رولت های غذائی

    رولت خوشمزه و پر طرفدار و دوست داشتنی
    نان باگت
    ژامبون
    پنیر تست
    پنیر خامه ای
    سس مایونز
    قارچ سرخ شده


    reyhan777, Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.


  2. بانک بند ناف
  3. #74
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: رولت های غذائی

    بعد از رولت بورک مرغ و اسفناج و پنیر و مارکارونیش و فیله مرغ استاف شده اش و...
    اینک نوبت میرسه به:

    کرپ رولتی اسفناج و پنیر:

    مواد لازم :

    مواد لازم برای کرپ ها:

    شیر......250 میلی لیتر
    تخم مرغ درشت....4 عدد
    آرد......250 گرم
    نمک و فلفل...به مقدار لازم
    روغن..کمی برای چرب کردن تابه


    مواد لازم برای مواد میانی:

    کره...75 گرم
    یک عدد پیاز درشت..ریز خرد شده
    برگ و ساقه اسفناج..یک کیلو و 250 گرم(پاک شده)
    پودر سیر....یک چهارم ق چ
    نمک و فلفل...به میزان لازم..
    پنیر پیتزا..350 گرم

    مواد لازم سس:

    تخم مرغ...یک عدد
    شیر یا خامه...نصف پیمانه
    نمک و فلفل..کمی



    طرز تهیه کرپ ها:

    شیر،تخم مرغ و نمک و فلفل رو خوب مخلوط میکنیم.آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیری روان به دست بیاد.


    مثل درست کردن همه کرپها روی خمیر رو میپوشونیم و یک ربعی بهش استراحت میدیم تا روش حباب بزنه و به اصطلاح عمل بیاد.

    تابه مناسب رو میذاریم روی حرارت تا گرم بشه.. از تابه تو تصویر بالا به علت کوچیکی استفاده نکردم..



    به کمک فرچه مقدار کمی چرب میکنیم کف تابه رو.مواد رو هم میزنیم و یه ملاقه میریزیم توی تابه میگردونیم تابه رو تا خمیر به همه جاش یکسان برسه و میذاریم روی حرارت.دو سه دقیقه زمان میبره تا هر دو طرف کرپ سرخ بشه..



    نکته مهم: چون قراره این کرپها رول بشن پس خیلی سرخش نکنین..خشک نشه..دوباره قراره بره توی فر پس همین که خودشو بگیره و کیم رنگش برگرده کافیه..

    تابه مناسب:اندازه ای که تو دستور اومده تابه 16 در 20 هست..دلیلشم اینه که 20 سانت قراره رول بشه(این اندازه باعث میشه رولها نه زیاد لاغر و باریک باشن نه خیلی قطور...16 سانتش ولی طول رولته ...میتونه کمتر یا بیشتر بشه چون قراره برش بخوره از طول...تابه من 30 در 20 بود...پس من بعد سرخ شدن کرپها..برای اینکه هم راحت بپیچم..هم خیلی طویل نشه و سخت نشه جمع و جور کردنش..از وسط برش میدادم..میشد دو تا کرپ 15 در 20...20 سانت رو میپیچیدم...15 میشد طولش که سه تا رول 5 سانتی بهم میداد..

    نکته مهم2:اگه حین کار احساس کردین خمیر سفت شده..میتونین کمی بهش شیر اضافه کنین..

    طرز تهیه مواد میانی:

    پیاز رو خرد میکنیم و با کره تفت میدیم.



    اسفناج هایی که قبلا شستیم و بخار پز کردیم(من میذارم با اب خودش بپزه) رو اگه درشتن ریز میکنیم . اضافه میکنیم بهش و کمی تفت میدیم.نمک و فلفلشو میزنیم.همینطور پودر سیر...



    بعد تفت خوردن نوبت پنیره..توی دستور پنیر پیتزا اومده..ولی من هم به خاطر رژیمی تر و و سالم تر شدنش...هم علاقه ام به طعم پنیر خامه ای و اسفناج..یا پنیر فتا و اسفناج..از پنیر خامه ای به جاش استفاده کردم و مقدار کمتری پنیر پیتزا ریختم توش تا فقط کمی چسبندگی بده...





    نکته: من برای ادویه علاوه بر فلفل و نمک از پاپریکا..کمی اویشن و مقداری دارچین هم استفاده کردم..

    در نهایت میرسیم به این و صبر میکنیم کمی سرد بشه:



    طرز پیچیدن کرپها:

    همونطور که گفتم من کرپهامو نصف کردم از طول...ولی مهم نیتس طولش...در نهایت طولها باید 4-5 سانتی باشن...عرضش مهمه که 20 باشه حدودا تا قطر رولها مناسب بشه..



    روی هر ورق خمیر مقدار مناسبی از مایه اسفناج و پنیر رو میذاریم..و اروم میپیچیمش تا رول بشه..



    بعد با چاقوی تیز به اندازه های 4-5 سانت برش میدیم..



    سس رو آماده میکنیم..با مخلوط کردن تخم مرغ..شیر یا خامه و نمک و فلفل .من از شیر استفاده کردم.



    رولها رو کنار هم میچینیم توی ظرف مناسب که اندازه تعداد رولتهامون باشه (هم ارتفاعش مناسب باشه هم کفش) ..



    مقدار کمی پنیر پیتزا روی هر رول میپاشیم و رولها رو به مدت تقریبا بیست دقیقه توی فر 180 تا 200 درجه سانتیگراد میذاریم تا کرم یا سس داخل ظرف خودش رو بگیره و پنیر روی کرپها طلایی بشه..میتونیم برای اینکار در دقایق پایانی گریل رو روشن کنیم..





    این هم نمایی از برشش که بسیار زیباست:)











    *****************

    غذای بسیار شیک و در عین حال خوشمزه ایه..البته به نظر من و همسری و یکی دو تاز دوستانی که خوردن..

    توصیه میکنم قبل از تموم شدن فصل اسفناج یه بار امتحانش کنین..مزه اش شبیه همه غذاهاییه که با همین ترکیب معروف اسفناج و پنیر درست میشه..

    میتونین در صورت دلخواه توش از مرغ هم استفاده کنین...خوشمزه میشه...

    نکته ای رو جا ننداختم..سوالی بود در خدمتم..

    *************

    با تشکر ویژه از نجمای عزیز که دستورش رو از روی مجله هنر آشپزی شماره 67 فکر میکنم..اسکن کرد و فرستاد برام..بوووووس
    و تشکر از مریم 53 که با تعریفاش باعث شد برم زودی درستش کنم...(دستور خانوم طوروسیان عزیز هست)
    Mahi site, reyhan777, Andrew و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    212
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    176
    پسند کرده
    0

    Re: رولت های غذائی

    این غذا رو با عنوان رولت گوشت از برنامه بفرمایید شام یاد گرفتم

    ابتدا گوشت رو با پیاز خام چرخ کردم. مثل مایه کباب تابه ای
    بعد اون رو روی کیسه فریزر پهن کردم و تخم مرغ پخته خرد شده، مغز گردو، زرشک سرخ شده و جعفری خرد شده را روی آن گداشتم و آن را با کمک کیسه فریزر رول کردم.







    بعد هم اونها رو تو ماهیتابه سرخ کردم.
    بعد هم آن را به مدت 10 دقیقه در سسی حاوی رب و پیاز داغ جوشاندم تا جا بیافتد.






    از اونجایی که می دونستم همسری سس دارش رو دوست نداره برای اون بدون سسش رو سرو کردم.



    به نظر من با سسش خوشمزه تره. به هر حال سلیقه ها مختلفه دیگه...
    mitra40, reyhan777 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    به جرم وسوسه
    چه طعنه ها که نشنیدی حوا!
    پس از تو همه تا توانستند آدم شدند...

    چه صادقانه حوا بودی...

  5. #76
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    789
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: رولت های غذائی

    رولت اسفناج:
    1کیلواسفناج پخته ساطوری شده تفت داده در سیر وپیاز داغ+تخم مرغ 4 عددونمک وفلفل درسینی فر که با کاغذ روغنی چرب کاورکردیم نازک ریخته ودرفر 18 درجه 20 دقیقه قراردادم وبعدرول کردم ودریخچال گذاشتم ...سپس مواد میانی که شامل ماست چکیده وکمی کدوی سبزرنده شده ونمک فلفل سطح رولهارو مالدموبعد برش باز با ماست چکیده وگردو تزیین کردم....
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    61
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    10

    Re: رولت های غذائی

    رولت فیله مرغ





    فیله مرغ رول شده با هویج و جعفری
    mitra40 و Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #78

    Re: رولت های غذائی

    ر



    ولت بروکلی

    کره 25 گرم
    ماست 2 قاشق غذا خوری
    بروکلی فقط گلهاش 570 گرم
    قرص مگی مرغ 1 عدد
    تخم مرغ 4 عدد
    جوز هندی و نمک و فلفل کمی
    پنیر پارمیزان رنده شده 6 قاشق غذا خوری

    ...........................
    فر را روی 190 گرم کنید.سینی 25 در 30 را کاغذ انداخته و چرب کنید و 3 قاشق پنیر را روی کاغذ به طور یکسان بریزد.
    قرص را با 300 میل اب داغ مخلوط کنید و روی بروکلی های شسته بریزید و بگذارید بپزد تا جایی که بروکلی ها نرم بشه و بشه با گوشت کوب له کرد
    بروکلی را با گوشت کوب له کنید و کره را اضافه کنید تا با گرمای بروکلی اب شود.سپس ماست و ادویه ها رو اضافه کنید.روی حرارت بگذراید و 4 تا زدره تخم مرغ را اضافه کنید.از روی حرارت بردارید و سفیده را بزنید تافرم بیگرد و به مواد اضافه کنید .و در سینی بریزد و در فر قرار دهید به مدت 20 تا 25 دقیقه.
    وقتی از فر خارج کردیم باقی پنیر را روی رولت ریخته و کمی صبر میکنیم تا رویلت خنک شودو بعد بر میگردوینم و کاغذ رو جدا میکنیم.
    روی یک سطح رولت رو میتونیم با سس سفید و انواع پنیر ها بپوشانیم .رول میکنیم و برش میزنیم
    ..........................
    من سس یفید ردست کردم و پینر کممبر اضافه کردم به سس و سطح رولت را پوشاندم
    شما میتویند از انواع پنیر خامه ای های مزه درا استفاده کیند اما سس سفید رو حذف نکنید.
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #79
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    789
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: رولت های غذائی

    باهمون دستور هنرآشپزی که ستاره جون زحمتشو هم کشیدن درست کردم ...فقط من سس نریختم....
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

  9. #80

    Re: رولت های غذائی

    رولت گوشت
    توی 600 گرم گ.شت چرخ کرده دو عدد پیاز رنده شده بریزید و 2 قاشق غذا خوری (سرخالی ) ادر سوخاری و 1 عدد تخم مرغ و کمی نمک و فلفل ..و زردچوبه...خوب ورز بدهید تا منسجم شود. روی فویل چرب شده یه مستطیل باز کنید.از یک طرف گوشت سبزجات رو بگذراید ور ول کنید.
    توی فر 180 درجه بگذارید و اواسط پخت سس روی رولت بدهید.تا رولت خشک نشود.
    برای سس 2 قاشق غذا خوری رب را سرخ کنید و کمی اب گوشت یا مرغ یا اب سرد بریزد و ادویه اضافه کنید بگذاردی چند قل بزند و بعد روی رولت بریزد.کنار ورلت میتوندی سیب زمینی بریزد.و با سبزیجات سرو کنید.
    توی رولت میتونید از تخم مرغ اب پز استفاده کنید.



    mitra40 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 10 از 55 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما