نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree112Likes

موضوع: بال ترش

نمایش نتایج: از 9 به 15 از 15
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    177
    پسند شده
    11086
    پسند کرده
    4030
    بال مرغ رو با آب پیاز مزه دار کردم سپس با کره سرخ کردم آخرشم اب نارنج و رب آلوچه


    سبزی پلو با ماهی
     
    Andrew, titish khanoom, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    مهتاب
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۳۰
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    127
    پسند کرده
    159
    منم بال ترش درست کردم بسیار آسان و خوشمزه
    نام: IMG_1487.jpg نمایش: 817 اندازه: 88.8 کیلو بایتنام: IMG_1484.jpg نمایش: 795 اندازه: 88.3 کیلو بایت
    mina14, آراسته, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,537
    نوشته های وبلاگ
    1015
    میزان امتیاز
    2151
    پسند شده
    90860
    پسند کرده
    77983

    ویترین مدال ها

    اینم از یه غذای خیلی خوشمزه با بال مرغ البته من گردن هم زدمواقعا راه خوبی برا استفاد بال مرغ بود
    طبق دستور اول

    اول یه پیاز متوسط و نگینی خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیدم بعد کمی نمک و زردچوبه اضافه کرده و سپس بال مرغها رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد نصف فنجان آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم بالها بپزن ( بخاطر لطافت بال مرغ خیلی زود پخته میشه ) آخر کار رب انارو اضافه میکنیم اجازه میدیم خورشت جا بیفته ;(;) اگه رب انار ترش بود بنا به ذائقه ای که دارین میتونین کمی شکر هم اضافه کنید . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .

    خیلی خوشمزه
    ممنونم از آموزش


    نام: بال ترش (1).jpg نمایش: 1902 اندازه: 104.1 کیلو بایت
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۹/۲۹ در ساعت ۰۲:۲۷ قبل از ظهر
    sOhEiLa71, m1361, titish khanoom و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    472
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    815
    پسند شده
    10964
    پسند کرده
    9817

    ویترین مدال ها

    با ترش
    خوشمزه بود

    گلنرگس 2, m1361, golbarg. و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    215
    میزان امتیاز
    325
    پسند شده
    2589
    پسند کرده
    15209
    این هم بال ترشای من راستش فکر نمیکردم خوشمزه باشه ولی حالا عاشقش شدم
    من هم مثل باران جان درست کردم اول پیاز رو سرخ کردم بعد بال مرغ رو به همراه نمک وزرد چوبه اضافه کردم وخوب تفتش دادم بعد هم اب اضافه کردم وگذاشتم کمی بپزه وبعد رب انا و کمی رب الوچه اضافه کردم چون رب انار من از نوع جنگلیه ودر حد تیم ملی ترش برای همین کمی هم رب الوچه اضافه کردم وبعد گذاشتم خوب جا بیفته و غلیظ بشه
    نام: _20151103_135749.jpg نمایش: 293 اندازه: 108.5 کیلو بایت
    ELAHE_ABAN, باران67, مامی سجاد و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    131
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    1243
    پسند کرده
    39
    نام: IMG-20161103-WA0038.jpg نمایش: 140 اندازه: 106.4 کیلو بایت
    خوراک بال ترش
    بال مرغ :10 عدد
    رب انار ترش و شیرین :از هر کدام دو قاشق غذاخوری
    نمک :به مقدار لازم
    روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم
    پیاز :یک عدد
    بال ها را در قابلمه بگذارید ، کمی آب روی آن بریزید و بگذارید آب پز شود.
    بال ها که آبپز شدند ، کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و آنها را سرخ کنید.
    پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید.
    دو قاشق غذاخوری رب انار ترش و شیرین را ( از هر کدام) با کمی آب یا در صورتی که آب مرغ موجود است با آب مرغ رقیق کنید و به پیاز در حال تفت اضافه کنید .
    زیر اجاق را کم کنید تا چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزد تا خامی رب از بین برود.
    رب انار را بریزید روی بالهای مرغی که قبلا سرخ کرده اید و بگذارید چند دقیقه با سس رب انار بپزد.
    RE79EL, sita-golam, saeedeh mansoori و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    تانی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    388
    میزان امتیاز
    27
    پسند شده
    542
    پسند کرده
    730
    بچه ها خوردن بال بخاطر هورموناش خوب نیست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما