نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1691Likes

موضوع: بورک ( ترکیه ) Börek

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 224
صفحه 6 از 28 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: بورک ( ترکیه ) borak

    بورک قالبی با مواد پیتزایی .

    خوشگل وخوشمزه شده بود





    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra2m
    سلام گلچین جان
    ببخشید بورک قالبی ات را به چه خمیری درست کردی موقع برگرداندن فوت کوزه گری نداشت ؟خیلی خوشگل شده عزیزم یک ذره درموردش توضیح می دهی.
    عزيزم با همين خميراي اماده ايراني درست كردم وقالب كيكمو تهش چرب كردم وكنجد پاشيدم ويه لايه خمير چيدم بعد دوباره روي خميرو چرب ميكنم و دوباره اينكارو تكرار ميكنم تا تقريبا 5 6 لايه . بعد موادموميريزم و دوباره چند لايه خمير .

    اهان حواستون باشه كه مقداري از قد خميرا اويزون بمونه از لبه قالب كه بعدش برگردونين روي مواد
    Andrew, Mahi site, reyhan777 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  2. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: بورک ( ترکیه ) borak

    بورک حلزونی
    اولا که خمیر ای دو بود و نمیدونم مونده بود چون همش تیکه تیکه میشد.
    و بعد اینکه من برای وسط لایه ها کره زدم که فکر کنم اشتباه کردم چون خیلی ترد بود نمیشد راحت خورد.تو دستورالعمل خودش زده بود ماست و روغن.شما چی میزنین که خورد نمیشه؟مثل عکسای شما نمیشد راحت برش داد.
    ولی خوشمزه بود.
    Andrew, hengamehh و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  3. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: بورک ( ترکیه ) borak

    بورک با مواد کالباس و پنیر خامه ای.از روی مجله ایده ال درست کردم.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    483
    پسند کرده
    0

    Re: بورک ( ترکیه ) borak

    بورك

    از مواد ماكاراني گوشت چرخكرده پياز فلفل دلمه اي رب ادويه هاي مختلف و گوجه فرنگي رنده شده استفاده كردم يه سريو بورك كامل درست كردم و بقيه رو بصورت تكي پيچيده شده . روشم زرده تخم مرغ + كنجد







    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  5. #45

    Re: انواع پنکیک، کرپ و دست پیچ

    سیگار مرغ و گردو از شف طیبه جون(من جای دیگه ای براش پیدا نکردم.اندرو جون اگه جاش درست نیست خودت جابجاش کن)


    يه شيوه ديگه پيچيدن غذا با فيلو "سيگار" هستش كه چون شكل سيگاره به اين اسم مشهوره. باز فيلينگش خيلي متنوعه و از هر فيلينگي كه دوست داشتيد ميتونيد استفاده كنيد. و اگه فيلينگتون شيرين باشه يا به سيگارهاتون شربت بديد ديگه سيگارها تبديل به شيريني ميشن.

    نصف سينه مرغ پخته شده

    پنير خامه اي 100 گرم

    پنير چدار رنده شده 3 ق غ

    آبليمو 1 ق غ

    گردوي خورد شده 2/1 ليوان

    پيازچه 1 عدد

    خمير فيلو و روغن براي چرب كردن فيلو

    فر رو روي درجه 190 سانتيگراد قرار ميديم
    مرغ رو توي بلندر ميريزيم پنير خامه اي رو اضافه ميكنيم

    آبليمو رو اضافه ميكنيم بلند ميكنيم


    يه مخلوط تقريبا شلي بدست میاد .چدار رو اضافه می کنیم

    پیاز چه وگردو رو هم اضافه می کنیم وبا قاشق مخلوط می کنیم

    (اين پته مرغ رو ميتونيد در ساير غذاها استفاده كنيد و هر چي بيشتر توي يخچال بمونه طعمش بهتر ميشه چون پيازچه عطر خودش رو نشون ميده و پنير به جسم مرغ ميره
    فيلوها رو به شكل مستطيل و عرض تقريبا 9 سانت ميبريم
    و با روغن چربش ميكنيم تعداد ورقه هاي فيلو دست خودتونه اگه نازكه از دو تا سه ورقه استفاده کنی

    يه قاشق (يا كمتر) از فيلينگ رو ابتدای خمیر قرار میدیم

    سر خمير رو روي فيلينگ تا می کنیم

    دو سمت خمير رو كامل تا ميكنيم و چرب ميكنيم تا بچسبه

    و شروع به رول كردن سيگار ميكنيم

    تا رول کامل شه و مرتب پشتش چرب می کنیم

    همه رولها رو به همين ترتيب آماده ميكنيم و توي سيني فر روي كاغذ روغني قرار ميديمكنيم


    توي فر ميذاريمشون به مدت 45 دقيقه يا تا زماني كه رنگش طلايي يا قهوه اي شه

    ولي حواستون باشه كه اگه زيادي توي فربمونه آب فيلينگ كشيده ميشه و خيلي خشك ميشه پس استاندارد بودن فر واسه غذاها هم اهميت داره
    دقيقا از هر فيلينگي كه عشقتون كشيد می تونید استفاده کنید. من ترجيح ميدم نونش بيشتر از فيلينگش باشه كه كرانچش بیشتر
    اينم برشش. راحت ميتونيم گاز بزنيم بدون اينكه آش و لاش شه (و البته من داغ داغ گازش زدم و زبونم تا چند روز ميسوخت! شما مثل من نباشيد)
    اگه توي سيگارها رو با مغز يا ميوه هاي خشك يا پنير خامه اي پر ميكنيد؛ بهتره بعد از اين مرحله بهش يه شربت غليظ بدي يا روش پودر قند بپاشید
    Andrew, Mahi site و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  6. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامای فریده آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,120
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    4123
    پسند کرده
    4039

    ویترین مدال ها

    Re: بورک ( ترکیه ) borak

    کف یک قالب رو کمی چرب کردم .بعد چند لایه از خمیر فیلو رو که از قالب بزرگتر برش زدم .

    بین هر لایه رو با روغن چرب کرده و وسط خمیر مایه گوشتی ماکارونی با پنیر پیتزا ریختم.

    در اخر هم خمیر اضافه دور قالب رو جمع کرده و در فر 180 درجه طبقه وسط بمدت 30 دقیقه قرار دادم.

    ایده هم از هنر اشپزی

    خورشت كرفس
     
    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    بازگرداندن یک رابطه از دست رفته
    مثل ریختن آب جوش بر چای سرد شده است،
    کمرنگ میشود
    کمرنگ

  7. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    181
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    102
    پسند کرده
    3

    Re: بورک ( ترکیه ) Börek



    بورک که با خمیر فیلو که فکر کنم مارکش هاستل باشه (از اونجایی که تو یزد حتی اسم خمییر فیلو هم باعث ایجاد علامت تعجب می شه من اینا رو از اکباتان فاز 2 بغل شیرینی هانی فکر کنم از اونجا گرفتم) خیلی خوشمزه بود
    مواد میانیش هم کوشت چرخ کرده و قارچ و جعفری و گشنیز و سیب زمینی آب پز بود
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه ای ترس تنهایی من اینجا چراغی روشنه

  8. #48

    Re: بورک ( ترکیه ) Börek

    بورک سیگارتی
    باخمیر یوفکا مواد میانی :سیب زمینی گوشت چرخکرده
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 6 از 28 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما