نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1701Likes

موضوع: بورک ( ترکیه ) Börek

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 225
صفحه 3 از 29 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17

    Re: بورک ( ترکیه ) borak

    نقل قول نوشته اصلی توسط chanel
    ستاره جون یا بهار گل عزیز ..من برای این مدل بورک که شما درست کردید باید چند تا خمیر رو رو هم بزارم درسته ؟ بینشون کره بزنم ؟

    بعد تو فر بزارم تا وقتی روش طلایی بشه ؟زمان معلومی نداره ؟
    خمیرها 2 نوع هستند...اونی که من درست کردم...یک لایه خمیر بود..چون نازک تر از نان لواش بود...
    توی ظرفی کمی روغن مایع و 2 تا تخم مرغ و کمی ماست رو خوب با چنگال یا همزن دستی بزن...بهد با قلمو بزمال روی خمیر و بعد روی سطع خمیر مایع گوشت یا پینر رو پخش کن..یا اینکه میخواهی مواد کمتری داشته باشه مثل عکس از یک طرف بریز...
    بعد گرد کن و تیو طرف بگذار و روش رو با کمی تخم مرغ یاخامه و یا کره ..مرطوب کن و بگذار توی فر 180 ..تا جایی که روش طلایی بشه شاید 20 دقیقه طول بکشه..
    اما اگر خمیرت نازک بود..باید5 تا 7 ورقه خمیر روی هم بگذاری و بین خمیرهارو کره آب شده بزنی..و روش کار دیگه مثل بالا هست
    انژلینا, Andrew و Mahi site این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. #18
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: بورک ( ترکیه ) borak

    نقل قول نوشته اصلی توسط chanel
    ستاره جون یا بهار گل عزیز ..من برای این مدل بورک که شما درست کردید باید چند تا خمیر رو رو هم بزارم درسته ؟ بینشون کره بزنم ؟

    بعد تو فر بزارم تا وقتی روش طلایی بشه ؟زمان معلومی نداره ؟

    خدا منو بکشه...سرم شلوغ شد و توضیحاتم نصفه نیمه شد...ببخشید...همیشه به همه میگم توضیح کامل خودم فراموش کردم..البته همش دنبال فرصت بودم ویرایش کنم و تکمیل که شما زودتر پرسیدی عزیزم


    روی هم لازم نیست بذاری شنل جون...مال من با سه تا خمیر اماده درست شد..بسته به قطر ظرفت ممکنه کم و زیاد بشه...روی هم گذاشتن مال وقتیه که نخوای رولش کنی...یکی یکی خمیرها رو باز کن روی میزت..کره رو ذوب کن..میتونی روغن مایع هم قاطیش کنی..بعد کره رو بمال حسابی روی خمیرت...بعد مواد(مرغ و اسفناج و پنیر معمولی..مواد ماکارونی یا هر چیزی) بریز روی لبه یه طرفش...شروع کن به رول کردنش..تا اخر...حالا یه رول دراز و باریک درای..اون دو تای دیگه رو هم همینجوری اماده کن...از مرکز ظرف شروع کن به چیدن رولها..به شکل مارپیچی و بیا تا لبه ظرف...باقی کره رو هم بمال روش باز..برای خوشرنگ تر شدنشم میتونی کمی شیر..خامه رقیق شده..زرده تخم مرغ یا...بمالی روی خمیر..نیم ساعتی بذارش توی فر 170 درجه....نوش جان...اگه باز سوالی داشتی بپرس حتما گلم...حتما...

    راضیه جون خمیرای من و شما همون یه برگه کافیه گلم...
    من فقط کره مالیدم روی خمیر...یه جا هم خوندم که نباید تخم مرغ و..بمالین روی خمیر..چراشو نمیدونم..
    Andrew, Mahi site و maman_mahya این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    404
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    317
    پسند کرده
    5

    Re: بورک ( ترکیه ) borak

    اینم بورک :

    Andrew, hengamehh و maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    موفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی

  4. #20

    Re: بورک ( ترکیه ) borak




    خوب اینم بورک من که خیلی خوشمزه بود .با همون خمیر اماده ای دو .

    منم با راهنمایی ستاره جون خمیرها رو باز کردم و روشونو کره و روغن مایع رو که مخلوط کرده بودم مالیدم ..بعد مواد رو ریختم روش همان طور که بهار گل جون عکسشو گذاشتند ..بعد هم ار مر کز پیچیدم ..موادم همون مواد ماکارانی بود و یه ردیف هم اسفناج که با پیاز داغ تفت داده بودم و پنیر کیبی هم داخلش خرد کردم ..خوب بود ..خیلی خوشمزه شده بود .
    روش هم کره وروغن مایع و ۱ قاشق ماست مخلوط کردم و مالیدم .کمی که از پختش گذشت تو فر دیدم که روش خیلی خشک شده برای همین دوباره کمی کره وشیر مخلوط کردم و زدم روش که فکر می کنم موثر بود .\
    ولی ورقه های خمیرم خیلی درب داغون بود ...جای سالم نداشت ..ولی چون رول کردم معلوم نبود .نمی دونم همشون اینطوریند یا مال من این طوری بود .
    Andrew, maman_mahya, زینب سادات۲ و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    همین که عشق باشد ان هم در حوالی تو...
    هر چقدر هم که زمستان باشد ..
    بهاریترین هوا سهم من است..

  5. #21
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: بورک ( ترکیه ) borak

    راضیه جون مشخصه خوشمزه بوده...نوش جونتون..اکثر خمیرها همینطوری میرسن به دست مصرف کننده عزیزم...جگر زلیخا:دی...

    در مورد خشک شدنش...این نون چون خیلی نازکه همینطوری خشک میشه..یعنی اصلا مدلش ترد بودنه..ولی اگه دوست نداری روش خیلی خشک بشه میتونی قبل از گذاشتن توی فر روش فویل بکشی ولی حتما سوراخ کنی روی فویلو...بعد از یه ربع ..بیست دقیقه ای فویلو برداری تا روش برشته شه ولی خیلی خشکم نشه....
    Andrew این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  6. #22
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: بورک ( ترکیه ) borak

    مثلا بورک !!
    با خمیر یوفکا ... مواد ماکارونی داخلش ... خوشمزه بود مرررررسی ... فقط من توو خمیر ورده زدن و باز کردن همیشه مشکل دارم ...
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  7. #23
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: بورک ( ترکیه ) borak

    هر کی به بورکهای من بخنده ایشالا سوسک شه:دی اولا که دفعه ی اولم بود کلا با خمیر کار میکردم بعدم امکاناتم در حد افتضاح بود:دی خوب نه که شیرینی پزی نمیکنم نه فرچه ای بود که روش زرده بمالم و نه هیچی ! واسه همین بدین شکل افتضاح دراومد .... ولی در عوض بسیااااااااااار خوشمزه بود:)



    مواد میانی : 1 سری اشون پیازداغ + مرغ + قارچ + اسفناج بود و 1 سری اشون ژامبون بوقلمون + قارچ + خیارشور . که هر دو مدل بسیووووووووور خوشمزه بودن:))
    قابل توجه ستاره : خیارشورشم حتی خوشمزه شد تو فر :) مگه کلا چند دقیقه تو فر بود که بدمزه بشه؟؟؟
    آهان راستی خمیرمم خمیر ای دو بود
    Andrew, nasimak و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  8. #24
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1136
    پسند کرده
    12512

    Re: بورک ( ترکیه ) borak

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان گلی**3
    من تا حالا این خمیر های آماده رو ندیدم. خودشون نازک شده و دایره ای هستن؟یعنی دیگه نمی خواد نازکش کنیم؟
    درست حدس زدی عزیزم خمیرهای آماده خودشون نازک و دایره ای شکل هستند و لزومی نداره نازکش کنی
    شکل شون هم دقیقا شبیه تصویری که بهارگل جون در اولین پست صفحه دوم گذاشتند هست
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

صفحه 3 از 29 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما