نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1700Likes

موضوع: بورک ( ترکیه ) Börek

نمایش نتایج: از 217 به 224 از 225
صفحه 28 از 29 نخستنخست ... 182526272829 آخرینآخرین
  1. #217
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ثمینا آواتار ها
    عاطفه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۳۰
    نوشته ها
    269
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    641
    پسند کرده
    1564
    سلاممن خمیر یوفکا 9595 گرفتم. هم سرخ کرده هم تو فر درست کردم. هردو نوعش برای خور ن خیلی سخت بود و همش ریز میشد. از ناپلئونی خوردنش سختتر بود. برای شما هم همینطوره؟
    Miss Razieh این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    #لعیا آواتار ها
    یک 15 ساله آشپز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    83
    پسند شده
    1411
    پسند کرده
    29
    بورک من
    خمیر یوفکا 9595 با گوشت چرخ کرده و قارچ و رومال تخم مرغ+شیر+نمک+ماست و کنجد
    10 دقیقه در دمای 175 درجه
    نام: IMG_۲۰۱۶۰۳۱۵_۱۳۴۶۰.jpg نمایش: 698 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    zakizadeh, باران67, maman_mahya و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elina_s آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    210
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    3374
    بقچه بادمجان

    بادمجان یا کدو ...............پیاز داغ
    گوشت چرخ کرده ...........نمک و فلفل،زردچوبه و روغن به مقدار لازم
    رب گوجه فرنگی ............فلفل دلمه ای
    پنیر پیتزا دلخواه..............سیر نصف حبه
    زرده تخم مرغ................خمیر یوفکا نصف بسته
    بادمجان ها یا کدو رو مکعبی خرد کنید .نمک زده در صافی قرار داده سپس اب کشیده و خوب فشار دهید تا ابش برود بعد در روغن سرخ کنید. پیاز داغ درست کنید گوشت را اضافه ادویه ها بزنید بعد رب اضافه و تفت دهید. فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و با گوشت کمی تفت داده سپس بادمجان را اضافه .سیر را اضافه ،میتوان جعفری هم اضافه کرد.
    از یک ربع قبل فر را روشن کنید
    4لایه خمیر فیلو روی هم با کاتر گرد قالب ،روی هر تکه خمیر مقداری از مواد میانی ،دو لبه خمیر روی هم با حالت بخیه زدن از لبه خمیر خلال دندان را رد تا لبه خمیر بسته شود لبه های خمیر کمی زرده تخم مرغ داخل فر به مدت 15دقیقه.

    من مواد رو چشمی ریختم . از هر مواد دلخواه دیگر هم میتوان استفاده کرد.

    نام: IMG_20160627_203451.jpg نمایش: 503 اندازه: 100.5 کیلو بایت
    m1361, میس مهسا, مامان حدیثه و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #220
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط elina_s نمایش پست ها
    بقچه بادمجان


    نام: IMG_20160627_203451.jpg نمایش: 503 اندازه: 100.5 کیلو بایت
    سلام گلم
    ایده خیلی جالبیه
    فقط یه سوال؛
    حلال دندون ها را کی در آوردید؟
    اون دیس کناری که تو سیخ زدین، خوردنش سخت نبود؟
    sohei59 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  6. #221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elina_s آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    210
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    3374
    سلام ممنون
    خلال ها رو در نیاورده بودم چون خمیر یوفکا شکننده است و حالتش خراب میشه هر کسی خودش در آورد .

    بشقاب کناری هم کوکو سیب زمینی هست که قالبم اون شکلی هست به سیخ نزدم .
    باران67, hengamehh, Miss Razieh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #222
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رکن الهدی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۲۷
    محل سکونت
    ایستگاه دنیا
    نوشته ها
    35
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    316
    پسند کرده
    6

    بورک قارچ وسبزیجات

    با استفاده از خمیر یوفکا فرنان ومواد میانی مثل مواد میانی نان مرغ وسبزیجات که در اینجا مفصلش رو آوردم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    *هما*, باران67, kurosh1 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #223
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رکن الهدی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۲۷
    محل سکونت
    ایستگاه دنیا
    نوشته ها
    35
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    316
    پسند کرده
    6

    بورک مرغ وقارچ

    بورک با خمیر یوفکا ومواد میانی همون مواد پست قبلی که با عکس العمل واقبال فوق العاده مهمونا مواجه شد.پیشنهاد می کنم درست کنین ولذت ببرین.فقط برای مدل بقچه ای از دو ورق خمیر استفاده کنین چون خمیرش نازکه وپاره میشه.
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
    *هما*, kurosh1, mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #224
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مونا سادات آواتار ها
    مونا سادات حسینی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تـهران
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    366
    پسند شده
    5234
    پسند کرده
    3278
    بورک پیتزا

    یوفکا مثلثی گرفتم و داخلش مواد گوشتی ( گوشت چرخکرده، فلفل دلمه ، قارچ،ذرت و پیاز و آویشن و فلفل و نمک ) گذاشتم و یک تکه پنیر گودا و بعد پنیر پیتزا گذاشتم و پیچیدم و برای رومالم زرده و زعفران و نمک رو مخلوط و زدم با کنجد.
    اینم بگم که همین که از فر درآردم از شانس بدش امدم بچینم برق رفت و همینجوری با فلش موبایل تو تاریکی عکسیدم

    نام: ۲۰۱۶۰۹۲۹_۲۲۱۵۳&#17.jpg نمایش: 146 اندازه: 106.0 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۶۰۹۲۹_۲۳۱۶۲&#17.jpg نمایش: 147 اندازه: 106.8 کیلو بایت
    باران67, گیتار, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خـــدایــــــــــــــــا
    دوستتــــــــــــ
    دارمـــــــــــــــ



صفحه 28 از 29 نخستنخست ... 182526272829 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما